BAYERN ZA ZAVŘENÝMI DVEŘMI

08.11.2003, 00:25
Aktuality
Bayern Mnichov je zřejmě v krizi, stejně jako loni touto dobou. Před rokem sice exceloval v domácí lize, ale totálně propadl v Lize Mistrů. Letos je na tom podobně, a to i v lize. Středeční domácí prohra s Lyonem donutila kouče Hittzfelda k neobvyklému kroku...

Hráčům ve čtvrtek nařídil, aby si na následující dny nic neplánovali a k předligovému soustředění je povolal již v pátek, tedy o den dříve, než je před nedělním zápasem obvyklé. "V této situaci se hráči musí semknout. Potřebují stoprocentní koncentraci, proto budou dva a půl dne pod mým dohledem," uvedl Ottmar Hittzfeld. Také místo pro soustředění kouč zvolil jiné než jindy, dál od města, dál od veřejnosti. Navíc odvolal všechny veřejné akce, kromě tiskové konference. "Budeme si o všem moci důkladně promluvit. Očekávám, že důkladně rozebereme všechny chyby, kterých jsme se dopustili," nastínil Hittzfeld plán soustředění.

Bayern se před sezónou netajil velkými ambicemi, hlavně chtěl nechat zapomenout na loňský výbuch na evropské scéně. Ale v poslední době mu nic nevychází – nejprve v poháru jen s problémy přešel přes druholigový Norimberk, pak venku podlehl Schalke a nyní podlehl i doma Lyonu. V Lize Mistrů se jeho situace vážně zkomplikovala – po čtyřech zápasech spadl na třetí místo, o bod za druhý Celtic a o dva za vedoucí Lyon. Ani příští test nebude nikterak jednoduchý – v neděli na Olympijský stadión přijede Borussia Dortmund a ta body rozhodně na potkání nerozdává...

Autor: Petr Starý

Komentáře (20)

Přidat komentář
Mr.Jindros

To je dobre..... nejlepsi by bylo kdyby Bayern ted nepostoupil ze skupiny a v domaci lize skoncil tak, aby nepostoupil do dalsiho rocniku :)))

Reagovat
PJ

To bych se asi strhal smíchy :-)

Reagovat
HOST*Vito F.

To jo, neznam snad nikoho kdo jim fandi a me prijde bayern absolutne nezajimavy,fadni a otravny klub jako nejakej svab...snad krome makaye a ze roberta...

Reagovat
HOST*

To si jen myslíš ty debile.Bayern je nejůspěšnější klub historie fotbalu.Jestli víš co to fotbal je!!!!!

Reagovat
Mr.Jindros

Boze muj........ ten internet ma dneska opravdu kazdej... :-p

Reagovat
HOST*pablo

bayern je nejnefotbalovejsi klub.verte nebo ne,ja znam jednoho hocha,ktery jim fandi.(je puvodem nemec).nejlepsi zapas,jaky kdy bayern hral,bylo finale ligy mistru 1999 s mu.krasne pokoreni tech ubozaku!!!!

Reagovat
PJ

To byl ten nejhezci zapas co sem kdy videl. Teda hlavne ten konec. Jako fanousek ManUtd sem pak tejden lecil hlasivky :-)

Reagovat
Mr.Jindros

hehe,jooo ten zapas se mi taky libil.......uz jsem myslel ze vyhraji Nemci :-/ ale nastesti to MU otocili, i kdyz je moc nemusim, porad 100X lepsi nez Bayern. Dobrej okamzik byl treba jak hrali myslim ctvrtfinale na Realu, celou dobu jak blbci bezgolovou plichtu, pak dostali gola a sledovat jak nevedeli co maj delat bylo husty :-) no tak ci tak nejlepsi je stejne JUVE :)

Reagovat
HOST*

Tak už znáš dva ty vole.

Reagovat
HOST*Vito F.

Me se libilo jak hrali ted doma v lize mistru s lyonem a pomsta elbera byla nadherna i kdyz ho nemusim. Nebo minulej rok v lize mistru s La corunou doma atd.. Bayern sou nudni blbci az zmeni trenera a styl,a koupi par spanelu,italu a jihoamericanu tak to mozna bude k svetu...

Reagovat
Mr.Jindros

haha, zazraky se nedeji....... mozna o Vanocich, ale to se zase nehraje, takze nic :-/

Reagovat
HOST*Jarda

BAYERN JE NEJLEPSI

Reagovat
HOST*neomatix

Chtěl si říct nejhorší,ale trochu ses přepsal....neva příště se to povede!

Reagovat
HOST*Mistr

děte s pomluvama do prdele vy hovada ja mam bayern rad,i když je pravda že poslední dobou nehraje nejlépe ale jejich hra se mi líbý špičková ofenzíva a jednodotekový akcičky to je super.

Mam tam rád ze Roberta,Ballacka,Rogue Santa Cruze.

Tak držte hubu.

Reagovat
PJ

To seš teda mistr, když musíš nadávat. Jinak se projevit neumíš???

Reagovat
HOST*

Takový píčusové co uměj jen pomlouvat Bayern si nic jinýho nezasloužej.

Reagovat
Mr.Jindros

tady asi plati ze uroven klubu je primo umerna na urovni fanousku, to takovej Antimadrista aspon nenadava kdyz uz je slepej :-/

Reagovat
HOST*vito

se srovnani s madridem,man utd ??? anebo s juventusem kdyz ma slinu ??? ale pripousti ze prichod vyse zmin. hrace bayern napravil fotbalove o 100 procent a sve kouzlo bayern ma je to jak s Juventusem atd vetsina tyto tymy nenavidi ale ten zbytek miluje,,,,FORZA JUVE

Reagovat
Mr.Jindros

jj, FORZA JUVE, akorat ho nesrovnavej s Bayernem :-/ fuj

Reagovat
HOST*

FC BAYERN MNICHOV JE NEJLEPŠÍ.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele