BAYERN STOJÍ O NÁVRAT ZE ROBERTA

11.05.2007, 20:40
Aktuality
V Bayernu Mnichov dojde v létě k zemětřesení. Bavorský klub se nedostal do příštího ročníku Ligy mistrů a zaznamenal nejhorší sezónu za posledních deset let. Na řadu proto přijde obměna hráčského kádru, přijít by měla opravdu hvězdná jména a zde jsou první z nich...

Vedení Bayernu by zpět do Mnichova velice rádo přivedlo brazilského záložníka Ze Roberta. Ten se s klubem rozloučil před rokem poté, co nepřistoupil na třicetiprocentní snížení platu, a vrátil se do rodné vlasti, kde hájí barvy Santosu.

"Tato myšlenka mě potěšila a jsem šťastný, že mě Bayern zase chce," prohlásil 32letý záložník, který v tuto chvíli jedná i s AC Milán.

I druhý fotbalista na seznamu německého klubu pochází z Brazílie, je jím naturalizovaný Portugalec Deco. Ten má údajně drobné neshody s trenérem Barcelony Frankem Rijkaardem a mohl by odejít. Těžko ale říci, zda to bude právě do Bayernu, Deco totiž určitě bude chtít hrát Ligu mistrů a v případě odchodu z Nou Campu by zřejmě raději zvolil jiný klub. Stejné to zřejmě bude i v případě kanonýra Fiorentiny Luky Toniho, jehož přestup do Allianz Areny mají některá média za hotovou věc.

Do Bayernu by v létě mělo přijít devět nových hráčů. Mnichovský klub zaznamenal letos rekordní obrat a k přestupům bude mít k dispozici 120 milonů eur. K této sumě je navíc třeba připočítat částky za hráče, kteří odejdou. Mezi těmi by měl být i Owen Hargreavs, ze něhož vedení klubu požaduje přes dvacet milionů.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Keby bol zostal ballack tak ziadne obmeny sa nekonaju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele