BAYERN PLÁNUJE NÁKUP VAN NISTELROOJE

13.06.2006, 13:34
Aktuality
Do zástupu uchazečů o služby nizozemského bombarďáka Ruuda van Nistelrooje se zařadil další velkoklub. Útočníka Manchesteru United by do svých řad velice rád získal německý šampion Bayern Mnichov.

Van Nistelrooj nemá na Old Trafford zrovna na růžích ustláno. V letošní sezóně sice dal 21 branek, manažer Alex Ferguson ale v závěru sezóny sázel především na Luise Sahu a Nizozemce nechával sedět pouze na lavičce. Ten se proti tomuto rozhodnutí několikrát ohradil, poté, co se v závěrečném ligovém duelu proti Charltonu nevešel ani na lavičku, zlostně odjel ze stadionu domů, za což se mu dostalo odměny v podobě nenominování na rozlučkový zápas Roye Keane.

29letý útočník nedávno prohlásil, že po mistrovství světa věří v klidný návrat do Manchesteru. Otázkou ale zůstává, zda k nějakému návratu dojde. Sir Alex Ferguson s ním totiž již nepočítá a všeobecně se očekává jeho odchod jinam. Zájem již dříve projevily kluby jako Tottenham nebo Real Madrid, jako možnou hráčskou kompenzaci za přestup Diarry na Old Trafford si ho vyhlédli v Lyonu. Teď přichází na scénu další velkoklub, a to Bayern Mnichov.

"Chtěl k nám již v roce 2001 v případě, že by nevyšel jeho přestup do Manchesteru United. Neděláme nic za zády Manchesteru, ale ze všeho nejdříve musíme zjistit, zda je na trhu dostupný za slušnou cenu," prozrazuje něco z plánů německého klubu jeho předseda Karl-Heinz Rummenigge. "Je trochu brzy na to začít v tomto případě přemýšlet o konkrétní nabídce. Každopádně je to světová třída, silný a čestný útočník, opravdový muž," nešetří legenda německé kopané chválou na adresu van Nistelrooje.

Pokud by Bayern nizozemského reprezentanta skutečně ulovil, vznikl by v jeho útoku obrovský přetlak. Už v letošní sezóně se o dvě místa v útoku prali Roy Makaay, Claudio Pizarro, Jose Paolo Guerrero a Roque Santa Cruz, od léta k nim navíc přibyde talentovaný Lukas Podolski.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (20)

Přidat komentář
Mata

Tam at nechodi

Tam se uplne zakope!!!

Reagovat
HOST*

Ty čuráku,nenavážej se do Bayernu,kdybych te potkal,dostanež do držky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak Makaay možná odejde a Santa Cruz je pořád zraněný. Takže to vidím Ruud - Podolski (hodí se k sobě) a na lavku Pizarro s Guerrerem. Po odchodu Ballacka se dá hrát i na 3 útočníky - Podolski se trochu zatáhne.

Reagovat
PJ

Teda to by mě docela nasral, kdyby mi z ManU utek do Bayernu... Sice bych nejradši aby zůstal, ale do Lyonu za Diarru by nebyl úplně špatnej obchod. Teda pokud by za něj přišel ještě někdo, bojim se že Saha v top formě dlouho nevydrží a Rossi je ještě moc mladej na to, aby hrál základ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak skromný Lyon by chtěl k Ruudovi za Diarru ještě takových 10-15 mega.

Reagovat
PJ

Parchanti

Reagovat
Mata

Proc? Zabili Kennyho?

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Byern mě fakt štve. CO si to dovoluje takhle posilovat?!?!?!?!?! Doufám, že aspoň neseženou nikoho do zálohy a nebude mět s Van Nistelroojem a Poldim kdo hrát.

Reagovat
Marv

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Marv

Ty tomu fotbalu vubec nerozumíš BAYERN JE NEJLEPŠI a pokud ti příjde prodání Ballacka a Guerrera jako posilalovaní tak jsi debil

Reagovat
smazaný uživatel

lol..ze co si dovoluje takhle posilovat..Ruuda chce aj ACM takze uwidime

Reagovat
HOST*jampadampa

A je to tady. Když jsem před MS říkal že ze základních skupin postoupí max. jeden tým a i to by bylo překvapení tak mi tady mnozí nevěřili a poukazovali na Senegal nebo Nigerii. Zatím se to ale rýsuje docela jasně. Nevím kdo by se mohl ještě zvednout a postoupit... Kurňa tolik odehraných zápasů a jediné překvapení. To evidentně dokazuje, že ti překvapivě potupivší na MS už dosáhli svého max. a navíc nemají. Jedniný kdo snad může překvapit jsou ještě Australané.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má bejt? Ruuda sice moc nemusim, neni mi sympatickej, ale proč týmy jako Bayern, AC, Inter, Real a Chelsea kupujou hráče, který nepotřebujou. Kvalitní útočníci se tam jdou zakopat.

Bayern - Podolski se tam prosadí, vlastně kam jinam by šel?

Mrzí mě, že se tam kurví Roque Santa Cruz... a Ruuda je škoda

AC - když minulý léto přestoupil Gilardino, skoro jsem brečel. Toho je taky škoda, ale v AC se prosadí, takže to taková tragédie neni. Už mi ale hlava nebere proč vzali toho Vieriho?

Inter - doufam, že ten Toni nepřestoupí, i když mam Inter docela rád. A Adriano se v Interu už pár měsíců taky zrovna nerozvíjí. A nejhorší je ten Martins. Kdyby hrál jinde už by byl star.

Real - tak třeba Cassano. Koupili slavnýho útočníka na tribunu. Bez komentáře. Robinho taky nedostal moc příležitostí.

Chelsea - Abramovič a Mourinho jsou prostě magoři. Už se jim podařilo zničit Kežmana, ale to asi nestačí. Koupí Kaloua, zbytečně. Pak Ševčenka... pomoc.

Doufam, že tenhle trend už pomalu končí, protože je to škoda. Jakmile se objeví ňákej ofenzivní talent, tak jde do velkoklubu na střídačku. Fotbal dokáže být občas i hnusnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Roque Santa Cruz sa . . . . .koli zraneniam a nie koli Bayernu.

Reagovat
HOST*merengues

S tím Robinhem jsi mě teda dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že do Barcy pořád cpeš Palacia...

Reagovat
smazaný uživatel

A co Larsson? To nebyla hvězda na střídačce? Stejně tak by byl Palacio. Jinak s tim Robinhem je to fakt kravina...

Reagovat
HOST*KOTIK

Bayern is the best team on the world.FC FCB FC-BAYERN Olééééééé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele