Bayern Mnichov bude čtyři týdny postrádat kanonýra Lewandowského

26.02.2020, 18:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (36)

Přidat komentář
TheMally11

Achjo nejlepší útočník na světě ... Tak se dej brzy dohromady Lewangoalski!

Reagovat
eder

Ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
Gazdo

Si robia prdel

Reagovat
Beči

Čas pro to, aby se ukázal Zirkzee. Ale myslím, že se spíš dá na hrot Gnabry a do základu půjde Coutinho, popřípadě Perišič.

Reagovat
smazaný uživatel

Perišič asi moc nie, keďže mu nedávno operovali zranený členok. Ten sa na trávnik vráti možno v rovnakom čase ako Lewa.

Reagovat
Rudnevs

Škoda. Ale snáď dostane príležitosti Zirkzee a Arp. Aspoň v nejakych ľahších BL zápasoch.

Reagovat
Liquid

Jak škoda ? Přeješ Bayernu titul ?

Reagovat
Rudnevs

Ani ne, ale tak každé zranenie je škoda.

Reagovat
Giovanni

FCB je najlepší a to nie len v Nemecku,takým neobjektívnym akým si ty a tebe podobný,ktorým nenávisť zatemnuje mozog nestačí ani 2:7 ani 0:3 v Londýne v CHL ,takže otázka : Jak škoda? Přeješ Bayernu titul? Je naozaj veľmi primitívna,samozrejme,že ťa nechcem týmto spôsobom urážať...

Reagovat
Liquid

to nebylo nic proti Bayernu, jen si pamatam, že právě Rudnevs tu výtal co nejvíce konkurence pro Bayern tak proto jsem se podivil jeho slovu "škoda"

Reagovat
Kolarik12

Nejsem doktor, takze se v tomto odvetvi moc nevyznam, ale kdyz ctu “utrpel zlomeninu holenni kosti”, tak se mne nechce uplne verit tomu, ze s necim, co je zlomeny by se dalo po ctyrech tydnech naplno hrat (kdyz teda pominu nos, s kterym muzou diky masce hrat hned). Ma s timto zranenim nekdo zkusenost, ze by mne to treba objasnil? :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je odvrátená strana profesionálneho futbalu na najvyššej úrovni. Berieš plat 15 miliónov Eur ročne ako Lewandowski, klub nutne potrebuje tvoje góly a s tým súvisí cielený zrýchlený proces regenerácie a rehabilitácie, síce pod dohľadom špičkových lekárov, no napriek tomu s rizikom, že sa niečo pokazí a ty budeš mať trvalé zdravotné následky. Ja keď som napríklad mal fraktúru členka, tak sa mi hojila 2 mesiace...

Reagovat
Salfovic

Holt špičková zdravotní péče, prostě do něj celé dny píchají různé vitamíny a ,,urychlovače´´.

Reagovat
smazaný uživatel

No aspon ho haaland dozene

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Giovanni

Haaland je talent,to je fakt,ale je to úplne odlišný typ hráča a ešte si bude treba počkať aby si ho mohol porovnávať s Lewym,toho roku ho určite nedoženie,a či sa Lewymu niekedy vôbec vyrovná je vo hviezdách...skôr nie ako áno...

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepsi uz neni.. Je tu Haaland 19let lewo co si sel zadarmo 31let.

Nejvic mi ale bude az nekdo hodi na stul tech 60mil eur a nebude se stim dat nic delat to me zaboli... Ale jinak by nepodepsal a to nikde! Ryola proste

Reagovat
krisa

Reagovat
JozkokozleJ

Syndrom nedoceneneho genia.

Reagovat
Rudnevs

Je to od neho strašne neloajálne a celkovo tak trochu detinské. Ale podľa mňa od pravdy nie je ďaleko. A zaujímalo by ma, ako by to dopadlo, keby dostal tú moc, ktorú chcel.

Reagovat
JozkokozleJ

Ak chce Hertha dosiahnut vytycene europske ciele, musi sa zlepsit v mnohych oblastiach. A je to logicke, pretoze doteraz pracovali s vyrazne nizsimi financiami. Lenze aktualny chaos Klinsmann spoluvytvoril. Vstupoval do pozicii, o ktorych mal podstatne inu predstavu nez vedenie klubu. Miesto toho, aby to riesil konstruktivne, zdrhol ako urazeny pubertiak, ci nedoceneny genius, lebo klub hned za tyzden neprekopal strukturu podla jeho predstav.

Ako je na Slovensku prevdolebne obdobie, v jednej debate som pocul: Debatovat s Vami je ako hrat sachy s holubom. Najprv rozhadze vsetky figurky, nasledne sa na sachovnicu vyspini a potom odleti. - A tak nejak mi prislo i posobenie Klinsmanna v Herthe. (Mimochodom v onej debate to bolo adresovane Harabinovi.)

Reagovat
Rudnevs

Tak Harabin je riaden šašo, nečudo, že má podľa prieskumov tak malé percento. Je pravda, že Klinsmannove správanie v poslednej dobe pripomínalo malé urazené dieťa, ale svojim spôsobom ho chápem. On nie je klasický tréner, je to reformátor a z pozície, ktorú mal, nevidel možnosť v klube niečo zmeniť (veci, ktoré zmeny očividne potrebovali) a tým pádom to pre neho nedávalo zmysel. Ale je pravda, že oveľa loajálnejšie by bolo doviesť Herthu k záchrane a potom v tichosti odísť. Takto ale aspoň niektorí ľudia možno začnú premýšľať nad tým, že pokiaľ chcú dosiahnúť svoje vysoké ciele, tak treba v klube skutočne niečím pohnúť, trebárs na pozícii športového riaditeľa.

Reagovat
John Obi Mikel

Tuhle sezonu je vybornej

Reagovat
smazaný uživatel

No sestava na Hoffe typuji: Neuer - Pavard, Boateng, Alaba (Hernandez), Davies - Kimmich, Thiago (Tolisso) - Gnabry, Goretzka (Coutinho), Muller - Zirkzee

Možná Muller na hrotu, ale Zirkzee by měl dostat šanci.

Couts nemá formu, Goretzka je platnější hráč.

Tolisso by mohl nastoupit, ať si někdo z dvojice Kimmich - Thiago odpočine.

Hernandez nevím, předražený a ne moc kvalitní. Ale asi nastoupí místo Alaby či Boatenga.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus Coman se další zápas vrátí, ale ztráta Lewy bude cítit.

Reagovat
hematop

Du riechst so gut!!!

Reagovat
Rich

Já bych si přál, aby se dala šance Zirkzeemu a nebo Wriedtovi. Druhý zmiňovaný neskutečně táhne rezervu Bayernu, čili měl by se zkusit, je rychlý a v koncovkách dobrý.

Za mě největší zklamání je Coutihno a Hernandez, druhý zmiňovaný stál spoustu peněz a vůbec se neosvědčuje...

Jinak poslední zápas hrál Bayern neskutečně a doufám, že Flick zůstane.

Reagovat
Giovanni

Hrať bude Zirkzee,preto je v kádri FCB vedený ako nástupca Lewyho...Wriendt je tiež dobrý,ale Holanďan ma lepší prehľad a čuch na goly...FCB moja láska!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Free_player

Ha šance pro Čelzí!

Reagovat
smazaný uživatel

Šance si neuříznout další ostudu.

Reagovat
Contraguy

Tohle je přesně ten důvod, proč by měl Bayern přivést Wernera. Když je Lewa v pohodě, tak může hrát z křídla, a když se Lewa zraní, tak nastoupí na hrot. Potenciální příchod Saného na křídlo, po takovém zranění, jaký utrpěl, ve mě vyvolává obavy. Nehledě na cenovku, plat a univerzálnost.

Reagovat
Nickname 9

Naprosto souhlasím. Nechápu proč chtějí Saného, když je 4krát dražší a Werner je ještě mnohem univerzálnější a gólovější.

Reagovat
vladino10

Werner je na kridle tak 50% saneho..

Reagovat
smazaný uživatel

Halland na plac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele