BAYERN LANAŘÍ VAN PERSIEHO

23.05.2007, 12:57
Aktuality
Vedení Bayernu si dalo za cíl přivést do týmu z Arsenalu Robina van Persieho. Mnichovský gigant nezažil zrovna vydařenou sezonu, když se nekvalifikoval ani do Champions League a již delší dobu prohlašuje, že se chystají velké změny. Tým by údajně mělo opustit mnoho hráčů a měl by zde vzniknout zbrusu nový kolektiv...

Bayern měl původně v plánu angažovat jiného Nizozemce, Arjena Robbena z Chelsea, ten se však ze Stamford Bridge odejít nechystá a brzy by měl podepsat nový pětiletý kontrakt. Nyní se vedení bavorského velkoklubu bude snažit získat posilu z tábora městského rivala Chelsea, Arsenalu, když se chystá nabídnout za Van Persieho osm milionů liber. Nizozemský útočník, popřípadě krajní ofenzivní záložník, se stal v minulé sezoně nejlepším střelcem londýnského týmu, a to ještě kvůli zlomenině zánártní kůstky přišel o poslední čtyři měsíce.

Arsenal nezažil dobrou sezonu a nezískal jedinnou trofej, jedním z důvodů může být právě Van Persieho předčasný konec sezony, protože mezi útočníky Londýňanů patřil mezi nejlepší. Van Persie přišel do Arsenalu v roce 2004 za 2, 75 milionů liber z Feyenoordu, nyní za něj chce Bayern nabídnout takřka trojnásobek. Peníze na něho Mnichovští prý získají prodejem Owena Heargreavese do Manchesteru United.

Autor: Michal Havlický / teamtalk.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hmm další zbatečný článek ...

V nejbližších 3 letech ho Arsenal určitě neprodá ...

Reagovat
HOST*kedul

jo taky si myslím že zůstane a kdyby někam měl jít tak určitě néé do Bayernu

Reagovat
HOST*M11

tak tady je to podle me na 100% procent ze neodejde z Arsenalu... Po dobu co tam bude Wenger si myslim ze jen tak neodejde... Wenger si ho vypiplava do budoucna... Nevim co to Bayern zkousi na Chelsea a Arsenal vzdyt z tama samai hraci nechteji moc do nemecka

Reagovat
HOST*Ondras

Presne tak...nevim co tu takovy clanek dela!!!vetsi kachnu jsem za posledni mesic necetl!!Arsenal nejvetsi sberac talentů na ostrovech bude jednoho z tech lepsich prodavat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele