Bayern jedná o nové smlouvě s Lewandowskim, nákup Mandžukiće neplánuje

16.07.2019, 16:59
Aktuality
Bayern Mnichov začal s přestavbou kádru a k několika změnám už došlo v defenzivní linii, žádné velké posuny se ovšem minimálně pro tuto chvíli nedají očekávat v útoku. Nejvýraznějším posunem by mohl být podpis nového kontraktu s Robertem Lewandowskim, vyloučen je naopak návrat Maria Mandžukiće...

Polský reprezentant strávil v Bavorsku pět sezon a je vůdčí osobností ofenzívy německého mistra. Kontrakt má ještě na dva roky a zájem o něho měly či mají Real Madrid, PSG nebo Manchester United, Bayern ale kanonýra udržel a podle posledních zpráv se blíží dohoda o prodloužení spolupráce do června 2023.

"Domluvené to není, ale co se týče Roberta, došlo k jistému posunu, v klubu se cítí velice pohodlně. Když se podíváte na jeho tělo, uvidíte hráče, který může na nejvyšší úrovni hrát ještě několik let," říká předseda Karl-Heinz Rummenigge.

Média v posledních týdnech začala spekulovat o možném návratu útočníka Juventusu Maria Mandžukiće a sám Rummenigge nyní něco podobného vyloučil. Posila do ofenzívy se každopádně očekávat dá, a to na pozici křídla.

"V tomto směru neplánujeme žádné kroky," odmítl možný návrat chorvatského útočníka.

"Stále potřebujeme křídlo, protože jsme přišli o Francka Ribéryho a Arjena Robbena. Ale nechci nic slibovat, nemá smysl dělat velké sliby," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
Irek

Lewa by potřeboval změnu ;)

Reagovat
Rich

Ano, prodloužení Lewyho a udržet ho je dobrý přístup vedení. Ale vedení schytá od fanoušků tvrdou kritiku. Opravdu, neskutečné, sakra máte shánět náhradu za Riberyho a Robbena, čili nová křídla a co se děje? Nic! Uli nebo kdo se to vytahoval, jak mají všechno rozjednané, veliký prd.

Sané byl nespokojený v City, jelikož nehraje pravidelně a co udělá vedení? Nic! Jenom kvůli tomu, že City chtějí něco kolem 120 milionů za něj... Fakt nepochopím vedení, lepší křídlo neseženou. Nic tak koho můžeme dalšího přivést? Nicolas Pepe? Problém v závodě o něm jsou anglický týmy. Takže Dembelé? Smůla, ale pro vedení Bayernu je drahý, navíc ani do Bayernu nechce. Takže, kdo nám zbývá z lepších křídel Odoi? Hádám, že Lampard ho bude držet za každou cenu, takže smolík.... No tak přivedeme za 30 milionů Carasca a bude to, je to kvalitní hráč.... Ale sbohem titulu v Lize mistrů....

Werner nějak vyšuměl a vypadá to, že vedení ho nebude chtít přivést a ve finále Havertze přijde asi další sezónu, takže když si to tak uvědomím, pokud Bayern nepřivede alespoň jedno křídlo, fakt nemůže pomyslet na titul v Lize mistrů. Kdyby alespoň toho Pepeho, nebo přesvědčili toho Saného, ale kdepak, vedení v podobě Uliho je prostě zaslepeno...

Zatím hrozný to je... Jinak k tématu Mandžukič, upřímně nevím, jestli by mělo cenu, aby přišel do Bayernu, kvalitu on má i na svůj věk, ale nebyl by číslo 1, to bude Lewy, další problém v Bayernu bude hrát Arp, což je mladý talentovaný útočník, který by měl dostávat šanci. Rád bych Mandžukiče viděl zase v Bayernu, ale zároveň nevím, jakou by tam plnil úlohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete se pokusit o Asensia z Realu. Tam je na křídlech konkurence Dembelé by byl asi moc drahý. Sané by byl pro vás superkauf.

Jinak doporučuju Evertona, který vyletěl na Copě. Richarlison taky. Dále byste mohli zkusit Nerese nebo Ziyecha. Carrasca klidně vemte taky jako náhradníka za Comana.

Reagovat
Rich

V Bayernu měl Coman nahradit jednoho ze zmiňovaného dua R+R, ale je s ním problém, že je často zraněný. Takže je tady s tím potíž, kdyby se povedlo přesvědčit Saného, tak by to bylo skvělé, myslím si, že ani další křídlo by Bayern nemusel shánět, takže tak.

Everton mě nenapadl, ale vím jenom jeho statistiky, nevím, jak hraje a tak. Nevíš, jaký on je? Richarlison je výborný hráč, ale Everton bude chtít hodně, nevím, jestli by to za něj vedení dalo... Třeba Malcolm by byl skvělý, ale nevím, jak v Barceolně je spokojený, ten by byl ideální...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho viděl na Copě a výbornej. Fakt třída. Neymara schopnostma nahradil téměř plnohodnotně a navíc je to týmovej hráč. Malcolm naopak v Barce nepřesvědčil, ale třeba by se u vás zvednul, navíc díky tomu nebude tak drahej. V Barce podle mne spokojený nebude, zase tak moc nehrál a navíc mu teď přišel do konkurence i Griezmann. Nejlepší by ale asi byl Sané.

Jinak je pěkný jak máš slovo Everton 2x ve dvou řádcích ve dvou významech

Reagovat
Rich

Mě se Malcolm líbil, když hrál před Barcou, těžko ho teď nějak soudit, protože startuje tuším většinou z lavičky, ale možná by to byla šance ho přivést, jeho cena je kolem 40 milionů a sice smlouva na dlouho, ale stejně, výsledky teď nic moc, tak holt cena trochu dolů, to by bylo pro Bayern šance a když ne pro Bayern, tak věřím, že nějaký anglický klub by po něm šel, tuším jako jsou City nebo Liverpool, ale možno i Chelsea.

Jo no, slovíčkaření.

Reagovat
smazaný uživatel

No však Coman nahradil Robbena plnohodnotně, ne?

Reagovat
Rich

To je těžké říci, já osobně si myslím, že ano, ale někteří fanoušci Bayernu nejsou toho názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

ako ty vieš ze sa nic nedeje? oni su si toho vedomí lepšie ako ty a to ze nechcu vyhodit vyše 100 mil za Dembeleho co nic nedokazal a je zraneny castejšie jak Coman im kvitujem taký hrač je nám k ničomu hodnotu nema ani 30 mil. Saneho by som bral ale tak isto určite nie za 120 mil plus 13 mil ročne plat? Keby prišiel Carasco tak zbohom titul v LM? to co si napisal titul v LM zaleží aj od inych vecí ako od nakupu hračov za vyše 100 mil. vid Pariž...takže klud aby ta nekleplo do konca prestupoveho je este dost casu nato aby kridlo posilnili a to je jediny post ktory potrebujeme posilnit inak je ten kader v dobrej skladbe

Reagovat
Rich

Já jsem si vědom toho, že titul nezáleží na jednom hráči, ale na celém výkonu, takže v tom máš pravdu... Ale prostě vím, že to neovlivním, ale já Carasca nechci v Bayernu, nesedí mi a podle mě na Bayern nemá. Nebo ty si myslíš, že jo?

Jinak jako fanoušek Bayernu, co říkáš na sestavu v obraně, jak bys to ideálně viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nechápal už jeho prestup do Činy v tak mladom veku ťažko mi je teraz odhadnúť či by bol prínos možno ako alternatíva na striedanie áno.Nechapem len to že chcú priviesť hráča do stredu poľa kde sme podľa mňa tak isto ako v obrane výborne vybavený.A na tú obranu vôbec neviem keďže tam je teraz viac hráčov čo vedia zahrať viaceré posty.Dokonca aj Kimmich alebo Alaba môžu hrať DM.

Reagovat
Rich

Ten bych zase pochopil, kvůli penězům, vždycky tam jdou hráči kvůli penězům, ale je vidět, že dlouho tam nezůstal a už chce zpátky do Evropy. Jo ty myslíš pozici, co hraje Goretzka, Thiago a další, jo no je tam dost hráčů a mladí, k tomu všemu tam může hrát i Kimmich. Tuším, že se snaží získat toho Marc Roca, neznám ho, ale hádám, že po čase nahradí asi Javiho.

Já si říkám, že by ta obrana mohla takhle vypadat. Neuer, Alaba, Sule, Hernandez, Pavard, Kimmich by hrál na DM nebo ve středu s Goretzkou. Nicméně vypadá to, že Kovač bude chtít jinou sestavu hrát, tipuji něco jako se třemi obránci..

Reagovat
stas87

Akoze v com je problem, ak v dalsej sezone vypadnu dajme tomu v QF CL? Sak je to pre sucasny Bayern strop. Tie odchody a zohravanie v defenzive budu stat nejaky cas, kludne aj vypadnutie z CL ale az od sezony 2020/2021 by som od Bayernu cakal atak na vyhru v CL. Vtedy budu mat zohratu defenzivu, moze sa chytit Arp a pride ten Havertz. Kludne mohli skusit Brandta za 25 mega. Odoi si pretrhol achillovku tusim, takze ten je out na pol roka. Takze za mna je zatial jedine vyrazne sklamanie mozne predlzenie zmluvy Saneho. U neho som veril, ze by Bayern bol schopny ho pritiahnut a sam Sane nemal prioritu ostat v Manchesteri. Co uz, stalo sa a Bayern musi hladat inde.

Reagovat
Giginek

Toho Saného je škoda, ale Bayern prostě jede furt tu svou taktiku moc neutrácet i když se před přestupákem kasali kolik nevyhodí peněz...

Reagovat
db18

No, neutrácet... Hernandez 80, za Rodriho jsme taky chtěli dát 70...

Reagovat
smazaný uživatel

toto mne hlava neberie ako mohli dať 80 za Hernandeza...drahý ako VVD ale je ozaj aj taký kvalitný ? a zvlášť Bayern čo takéto sumy nikdy nedával. Za 6 sezon má 145 odohraných zápasov. Navyše začal reálne hrať až v sezone 17/18 kde odohral len 15 zápasov v lige, potom 27. Nikdy nebol ani len tou prvou voľbou v atleticu.

Reagovat
db18

Naštěstí nedopadl Rodri a už se mluví o dostupnějších jménech (Roca, Zakaria...)

Reagovat
bayern987

Super, nákup Mandžukiče by nedával žádný smysl, mnohem lepší bude začít dávat prostor mladému Arpovi.

Reagovat
bayern987

Super, nákup Mandžukiče by nedával žádný smysl, mnohem lepší bude začít dávat prostor mladému Arpovi.

Reagovat
Werkrider

Súhlasím, ale zároveň sa obávam, že sa Arp v Mníchove zaseká. Veril by som tomu, že s ním majú naozaj plány do budúcnosti, keby ho poslali niekam na hosťovanie, takto si nie som istý. Nadchádzajúca sezóna napovie viac.

Reagovat
mayday

Do Bayernu se ideálně nabízí Sane, ale mám pocit, že bude tak trochu kokůtek. Nevzali ho na MS, v City vypadl na jaře ze sestavy, přitom hráč skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

To by tam Sané musel chtít jít..

Reagovat
db18

Na tom všem to stojí... Bayern taky trochu spoléhá na to, že se brzy rozjede velký kolotoč, který roztočí přestup Neymara - City by pak asi chtělo Dembelého a Sané by byl k mání... nicméně hrozí, že Dembelé půjde do PSG a kolotoč se hned na začátku zasekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Neymar odejde, tak PSG bude chtít právě Dembeleho, navíc Sané prohlásil, že chce zabojovat o základ v City..

Reagovat
Werkrider

Presne tak, Sané je odchovanec Schalke a Leverkusenu, takže jedine do Gelsenkirchenu alebo Leverkusenu :D

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešní době mi přijde, že je všem jedno, kde začínali.. Z Realu chodí hráči do Atletica atd..

Reagovat
Pharrell

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Ešte Wattenscheid.

Reagovat
Heresy

Tak potom tohle bude jasna volba ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele