Bayern, Dortmund, Leverkusen a Lipsko založily fond na pomoc německým klubům

26.03.2020, 17:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
Gazdo

chlapci mate moj respekt

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

BL

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kocour Klapuška

Já myslel, ze RB nemá prachy samo

Reagovat
eleven11

Peníze mají pomoci celkům z první a druhé ligy v případě finančních problémů způsobených přerušením soutěží kvůli pandemii koronaviru. neboj rudé voly si to budu pýtať naspäť

Reagovat
Recoba Inter

Němci ví jak na to pokud se jedná o prachy

Reagovat
stas87

Nationalelf vybrala medzi sebou 2,5 mega, Union nebude platit hracom mzdu pocas troch mesiacov, kluby co hraju CL daju 20 mega tym, ktorych moze koronavirus poslat na dno, Neuer a myslim Kimmich daju kazdy milion euro, to iste Guardiola a Messi, Maracana bude sluzit zdravotnikom...

A na druhej strane mame Barcelonu, kde hraci odmietnu znizit si plat, klauna Pogbu, 100 tisic od Laporteho..to su vsetko milionari a asi bych zabilo dat 10% rocneho zarobku tym, ktori pomahaju. A prave tito milionari dostavaju svoje peniaze mimo ine kvoli ludom, co chodi do roboty a cez vikend na stadion. A to zarabaju drobne oproti tymto hviezdam..a ked tieto hviezdy maju moznost urobit nieco pre vsetkych, tak sa cukaju a nechcu pomoct. Viem, nie je to ziadna povinnost, aby davali svoje povinnost..ale tito klauni by si mali uvedomit, ze nielen vdaka listkom a kupou dresu ta spodina dotuje cely ten biznis, sleduje futbal v TV atd.

Reagovat
Rudnevs

Goretzka a Kimmich. A nie len, že prispeli, ale založili organizáciu We Kick Corona, do ktorej sa pridali Hummels, Rode, Ulreich, Höwedes, Draxler, Sané, Weigl, Durm, bratia Benderovci, Eggesteinovci, Stindl, Petersen a proste mnohí ďalší. Pekný projekt.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Nevím no, tobě taky přeci nikdo nevyčítá že si nedal měsíční plat na boj s nemocí (čest pokud ano). Nevíš přeci jestli ti hráči třeba finančně nepomáhají lidem ve své komunitě nebo svým přátelům a prostě o tom jen nemluví.

Reagovat
stas87

Lenze mna nezivi to, ze kopem do lopty a pozeraju na mna miliony divakov po celom svete a nekupuju si moj dres. Dost pochybujem ze taky Pogba prispieva a nepise sa o tom. Cela ta jeho amaterska akcia bola fiasko a akurat sa mu ludia vysmiali, po pravu.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
PH8

'Bayern a spol.' mi na stránkách o fotbale přijde hrozně neuctivé vůči těm zbylým 3 týmům.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Presne vystihnuté.

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemecko celkove pomaha, jak jen to jde. Bere do svych nemocnic Spanely a Italy, rozdava zdravotni pomucky. V CR se o tom nepise, bezi spis propaganda Ciny. Novinari spolupracuji. Jednou, uz velmi brzy, to bude Cechy mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Tohle se mi na Bundeslize hodně líbí, že je taková nezkažená. Bayern už léta pomáhá klubům před kolapsem, BVB a Bayer když zrovna tu krizi nemají sami tak taky rádi pomohou. Lipsko se nově přidalo Tohle u žádné jiné ligy vidět není, že by konkurenti v boji o titul si takhle pomáhali a spolupracovali

Reagovat
smazaný uživatel

Německý národ drží vždy při sobě... Tak to bylo je a bude... Můžeme jim jen závidět..

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Akurát ma tak napadá, kedy mal Bayer krízu?

Reagovat
Werkrider

Výsledkovú? Stále.

Finančnú? Až ľudia nebudú potrebovať lieky.

Reagovat
Rudnevs

No práve. Leverkusen je sebastačný, ale aj tak im Bayer kryje chrbát, keďže majú tú dohodu, že im Leverkusen síce odovzdáva príjmy ale zároveň Bayer vyrovnáva všetky straty. Tým pádom vás ani Corona nijak neohrozí, rovnako ako Wolfsburg, ktorý má podobnú dohodu s VW.

No a výsledkovo to tiež neni najhoršie, hoci je pravda, že už by to chcelo opäť podobnú éru ako na prelome tisícročí.

Reagovat
eleven11
Reagovat
Inter Eterno Amore

aj Inter pomohol Bayernu kedysi dávno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele