Bayern definitivně získal mladíka Brena

14.12.2007, 12:16
Aktuality
Mnichovskému Bayernu se dnes podařilo do úspěšného konce dotáhnout přestup obránce Brena ze Sao Paula. Nadějný Brazilec by měl vyztužit obranu Bayernu, se kterou trenér Hitzfeld na podzim nebyl spokojen.

Teprve osmnáctiletý Breno je považován za velkou brazilskou naději. Už v mladém věku se stal oporou mistrovského Sao Paula a trenér Dunga s ním počítá jako s kapitánem nově se rodícího brazilského olympijského týmu.

O mladého obránce měl Bayern velký zájem a usiloval o něho poslední měsíc. Už včera Breno podstoupil lékařskou prohlídku a dnes byl přestup definitivně uzavřen. Bayern nakonec Sao Paulu zaplatí 12,3 milionu eur. V novém působišti podepsal Breno smlouvu na čtyři a půl roku, tedy do léta 2012. K týmu se připojí sedmého ledna.

Trenér Bayernu Otmar Hitzfeld si zimní posilu obranných řad velice přál, protože právě s defenzivou svého týmu nebyl příliš spokojený. Breno přichází jako náhrada za Valeriena Ismaela, který se po těžkém zranění nedokázal probojovat do sestavy a vzal zavděk lednovým přestupem do Hannoveru.

Autor: Radim Šantrůček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ze kapitan reprezantace taky mladik lucio je good kapitan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele