Bayern chce prodloužit smlouvu s Hitzfeldem

29.09.2007, 11:18
Aktuality
Ottmar Hitzfeld se v zimě ujal kormidla Bayernu Mnichov a bavorský velkoklub měl původně trénovat pouze půl roku. V létě došlo ke změně stanoviska a podpisu nové jednoleté smlouvy, která by nyní mohla být ještě prodloužena...

"Jsme velice spokojeni s prací, kterou pro nás odvádí. V tuto chvíli hrajeme nádherný fotbal, podařilo se mu skvěle začlenit nové hráče. Během tak krátkého působení v klubu ukázal, že je pro nás tím správným mužem. V zimě budeme jednat a uvidíme, jak to půjde. Myslím si, že si oba navzájem věříme a budeme spolu moci pravocat i nadále," prohlásil výkonný ředitel Bayernu Karl-Heinz Rummenigge.

Bayern v létě přivedl řadu hvězdných posil a působí daleko lepším dojmem, než loni. V sedmi odehraných ligových kolech zatím nenašel přemožitele a získal 17 bodů při skóre 21:3.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

Kdyby to trénoval kdokoli tak letos získá titul

Reagovat
HOST*1860

no, ono to nemusi byt tak jednoduchy.. staci dva,tri zapasi remizovat nebo prohrat a je krize na svete, bez dobreho trenera by se pak tahla jako ve sparte..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele