BAYERN BEZ BALLACKA?

07.03.2006, 16:54
Aktuality
Trenér mnichovského Bayernu Felix Magath poprvé připustil, že už v příští sezóně nebude moci využít služeb Michael Ballacka. Tomu po sezóně končí smlouva a novou s velkou pravděpodobností nepodepíše.

Michael je v nejlepších letech své fotbalové kariéry a chtěl by zkusit štěstí v některém z evropských velkoklubů, které o něj mají již dlouhou dobu zájem. Podle slov jeho agenta jsou eminentními zájemci o jeho služby Chelsea, Real Madid a Inter Milán, dříve jej pozorně sledoval Manchester United.

Trenér německého mistra přiznal, že bude těžké hledat nástupce za takového vůdce, jakým Ballack bezpochyby je. "S Michaelovým odchodem přijdeme o osobnost, která je schopná na sebe vzít zodpovědnost. Budeme muset vůdce hledat jinde," prohlásil Magath. Připustil také, že na něm celý tým hodně závisí. "To ale neznamená, že bez něj budeme mít problémy," dodal.

V médiích se spekulovalo o jeho přestupu do Anglie, konkrétně do týmu Chelsea. Ballack měl už údajně i podepsat čtyřletou smlouvu, to však sám popřel. Kam tento skvělý hráč zamíří se nejspíše dovíme až po červnovém mistrovství světa právě v jeho rodné zemi.

Autor: Tomáš Malý

Komentáře (5)

Přidat komentář
Radin

Hej to je mazec jak ten ředitel Śťetína v Polské lize si nakoupil samé brazilce

Reagovat
HOST*corleone

Kde o tom něco najdu???

Reagovat
Radin

ty jo to nevím,bylo to ve sportu,ale je to mazec,zkusím něco najít:-))

Reagovat
HOST*

nevím kam to mám napsat,tak to napíšu sem.Tak co pak si dnes zase ten Murhovno vymyslí???Hmmmm.Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

sestava interu na příští rok:

....................................César......................................................Zanetti..........Cordoba....Samuel......................Carlos...............Figo................Cambiasso..........................Ballack............................................Veron..................................................................Adriano...................Ronaldo..............

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele