Batshuayi mizí z výplatní pásky Chelsea, vrátil se do Turecka

03.09.2022, 13:49
Aktuality
Michy Batshuayi loni střílel branky v turecké lize a do Istanbulu se nyní vrací. Belgický útočník nehrál důležitou roli v plánech Chelsea po hostování v Beşiktaşi přestoupil do konkurenčního Fenerbahçe, v pátek absolvoval zdravotní prohlídku a následně podepsal dvouletý kontrakt...

Batshuayi na podzim oslaví 29. narozeniny a po gólově plodných působeních ve Standardu Lutych a Marseille se před šesti lety stal kmenovým hráčem Chelsea. Na Stamford Bridge dlouhodobě neměl místo v základní sestavě a putoval po hostováních, postupně si ho vypůjčily Dortmund, Valencia, hned dvakrát Crystal Palace a loni Beşiktaş, za který nastřílel čtrnáct ligových branek.

Batshuayi v Istanbulu uzavřel kontrakt platný do června 2024, opačným směrem putuje suma 3,5 milionu eur.

"Chtěl bych říct, že jsem opravdu nadšený a zároveň velmi šťastný," řekl po podpisu smlouvy.

"Mám radost z návratu do Turecka a těším se na místní lidi, díky nim jsem se zde cítil velmi dobře a to je pro mě důležité," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / fenerbahce.org

Komentáře (11)

Přidat komentář
FC Porto FC

Chelsea se toto léto krásně zbavila všeho deadwoodu, za rok se definitivně zbavit Lakaka, Sarra a Baby a je klid

Reagovat
Raylan

vždycky mě sralo, jak všichni tihle dementi z hostování jeli na přípravu místo mladých. Plus podpisy Broja, Vale, Webster a snad brzo i James a Mount, a měl by teď přijít i DoF.

Reagovat
Manik...

Ale zase nové koupili

Reagovat
Noustress

predpokladám, že Azpi odíde po sezóne do Barci, Thiago to zabalí, Ziyech bude chcieť odísť už v zime, ku tomu pridajme veľmi slabé možnosti rotácie v ofenzíve, čiže na rok môže Todd vysoliť dalších minimálne 200 mega na posily. Dotoho čakajme ďalšiu story s Lukakom a stále je u nás aj taký Bakayoko. Reálne spravili toto prestupové obdobie kopu dobrej práce ale na rok toho bude možno ešte viac

Reagovat
Eichel

Azpi predlžoval zmluvu, silne pochybujem, že by niekam odchádzal.. a takisto, že by ho barca o rok chcela

Reagovat
M0rb1D4S

Všechno se muselo řešit strašně narychlo. Teď už na to bude mít Boehly a spol. čas. Dosadí se DoF. A celkově se struktury v klubu asi hodně pročistí, což už dneska začalo skončením McLachlana.

Reagovat
Blasphemer

Baba tam furt je.

Reagovat
smazaný uživatel

PODLE MĚ TOP PŘESTUP I MARKETINGOVĚ

Reagovat
John Obi Mikel

Batman

Reagovat
Csaplárova past

Na hrotu pořád lepší než Havertz

Reagovat
Uwe háže buly

Pěkné na hovno kariéra nakonec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele