Batista: Musíme vyhrát, víme to

13.11.2010, 19:11
Aktuality
Vrcholem sezony 2009/2010 byl světový šampionát v Jihoafrické republice a ani na konci letošního ročníku nebudou fanoušci ochuzeni o zajímavé turnaje. Hrát se bude například ME hráčů do 21 let a senioři se představí v Jižní Americe. Další vydání Copa America bude hostit Argentina a její trenér Sergio Batista ví, že je třeba uspět a turnaj vyhrát...

Jihoamerická kopaná má svou sílu a už to nejsou jenom Brazílie a Argentina, z nichž má zbytek světa velký respekt. Na letošním MS se dobře předvedly Uruguay a Paraguay a do vyřazovacích bojů se dostali i Chilané, kteří v osmifinále nestačili na Brazílii.

"Musíme vyhrát, víme to. Bude se hrát na naší půdě, což na nás vytváří další tlak. Na turnaji nebude snadných soupeřů. Naše skupina je stejně těžká jako ty další dvě. Připravíme se, jak nejlépe do půjde," slibuje Batista, který se týmu ujal dočasně po odchodu Diega Maradony a nedávno podepsal dlouholetou smlouvu.

Argentina se z triumfu na Copa America naposledy radovala v roce 1993. Svou pouť domácím turnajem začne 1. července proti Bolívii.

Složení základních skupin:
Skupina A:
Argentina, Kolumbie, Japonsko, Bolívie.
Skupina B: Brazílie, Paraguay, Ekvádor, Venezuela.
Skupina C: Uruguay, Chile, Mexiko, Peru.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zapomeň, vyhraje Brazílie. A je dost možný, že ve finále porazí Mexiko nebo Chile.

Reagovat
Tomanatura

Ta hlavně vyhraje už ve středu

Reagovat
Tomanatura

Strašně moc se těším. Turnaj je to zábavnější než celé podělané Euro. Nejlepší skupina je jednoznačně C, to je óda na fotbal. Na zápas Chile-Mexico se těším už teď, otázkou ale je, jak budou jihoameričani vypadat po odchodu Bielsy.

Každopádně největší favorit bude Argentina, ale pokud se za toho půlroku nestane nic převratného, tak je můj jasný favorit Brazílie. Možná by mohlo překvapit Japonsko, které má strašně silný tým. Ale na takové soudy je ještě brzo...

Reagovat
FC Porto FC

Kolumbie Chile Mexiko na tyhle týmy se těším

Reagovat
smazaný uživatel

Krutě mastný vlasy má ten dědek..

Reagovat
lajka30

proč tam nehraje usa tyd tam minule hráli

Reagovat
smazaný uživatel

asi vypadli na ukor mexika nebo nevim,,

Reagovat
Tomanatura

USA letos nebylo pozváno. Na každý ročník jsou pozvány 2 týmy z jiných zón (jedním je ovšem pravidelně México), pro letošek je tím druhým Japonsko, které ten turnaj už hrálo v 99.

Reagovat
lajka30

dik za vysvětlení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo dosť dlho to nevyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

a prečo vlastne pozvali Nippon ? ale inak pači sa mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Z Evropy snad nikdy nekoho nepozvali. A protože zřejmě nechtěli USA, tak šáhli po Japonsku, v úvahu by ještě připadal snad Austrálie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele