Bastia vyměnila trenéra, Printanta střídá Ciccolini

28.01.2016, 10:47
Aktuality
S novým trenérem půjde do zbytku sezony Bastia. Francouzská média dnes ráno informovala o odchodu kouče Ghislaina Printanta, což korsický klub následně potvrdil na svých internetových stránkách...

"Ghislain Printant nadále už není trenérem profesionálního týmu. Více podrobností o důvodech rozvázání spolupráce poskytneme na zítřejší tiskové konferenci," stojí v prohlášení Bastie.

54letý Printant se kormidla Bastie ujal začátkem listopadu roku 2014, kdy mu místo uvolnil odvolaný Claude Makélélé. Tým následně vyvedl ze sestupových vod a zachránil jej v Ligue 1. Podobné problémy má Bastia rovněž letos, po 22 kolech je patnáctá s pětibodovým náskokem na předposlední Toulouse.

Bastii nyní ve zbytku sezony povede François Ciccolini, asistovat mu budou Hervé Sekli a Benoît Tavenot.

Autor: Tomáš Pavlík / sc-bastia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čičolino

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, jsem docela zvědav na ty důvody, nemyslím si, že by Bastia s tím týmem měla na něco víc, než kde se v současnosti nachází...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si nemyslím,že by si tímto krokem nějak pomohli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele