Basile se vrací na lavičku Boky Juniors

24.06.2009, 10:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Boca a River uz davno nejsou temi bezkonkurencnimy tymy. Snad trener Basile pomuze vratit Bocu minimalne do 1.polovniny tabulky.

Reagovat
didosh

Boca je pořád v Argentine nejlepsi a co se týče Riveru tak ten už druhý není je tam víc týmů a milionários patří do průměru ligy ale to mi je jedno ať třeba sestoupí!

Reagovat
smazaný uživatel

Nesestoupí, když jednou měli sestoupit, změnila se kvůli tomu pravidla

River se zase zvedne. Problém je v tom, že zatím nedokáže udržet tým, ale pokud se mu to teď podaří, zveden se (už teď v Clausuře hraje dobře).

Boca je v problémech, ale Basile s ní měl naposledy tak výborný výsledky, že po roce odešel k reprezentaci a teď je k Boce povolán proto, aby na ně navázal. Tým má slušnej.

Jinak Argentina nikdy nebyla jen o těchto klubech. Independiente má sedm! titulů v Poháru Osvoboditelů, Estudiantes tři v řadě! z přelomu 60. a 70. let, kdy vybudovalo kolem Juana Ramóna Veróna skvělý tým. San Lorenzo de Almagro nebo Racing Club mají také bohatou historii a spoustu fanoušků, Newell's nebo Velez Sarsfield podobně.

Argentina není jen o Boce a Riveru

A bommpary: ano, na jaře se Boce nedaří. Na podzim ale vyyhrála Aperturu, takže ta první polovina je z tvý strany dost přestřelená... Problémem je to, že kromě tahounů starší generace jako by nikdo neměl zájem dřít. Mlad hráči na mě působí podobným dojmem jako třeba sparťani - beru Boku jen jako přestupní stanici do Evropy. Pokud Basile tohle změní, vyhraje za rok pro Boku sedmý Pohár Osvoboditelů, protože má nejtalentovanější tým široko daleko.

Reagovat
didosh

Nemyslím jenom podle toho kde se v tabulce nachází ale celkově je Boca v Arg.nej.Taky se mi líbí Inden.a ještě fandím Argentinos Juniors

Reagovat
smazaný uživatel

No tak v tom případě je v Argentině nej společně s Riverem. Boca má víc fanoušků, zejména mimo hlavní město, to je pravda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele