Barzagli stále netuší, kdy bude moci znovu trénovat a hrát

16.12.2014, 20:18
Aktuality
Andrea Barzagli stále netuší, kdy si na své konto připíše první soutěžní start v letošní sezoně. Obránce Juventusu má od léta zdravotní problémy a trápí ho kotník, pata a achillovka...

"Doufám, že se na trávník vrátím brzy. Je těžké dívat se na zápasy jenom v televizi," řekl v rozhovoru pro internetové stránky Bianconeri.

Již 33letý Barzagli si vysloužil nominaci na světový šampionát a v základní skupině odehrál za Itálii všechny tři zápasy. Po turnaji se pak svěřil do péče lékařů, podrobil se operaci a od té doby je mimo hru. Jisté v tuto chvíli není ani to, zda bude k dispozici na osmifinále Ligy mistrů proti Dortmundu.

"Los nám přiřkl tým, který v uplynulých letech patřil v Lize mistrů k nejsilnějším a zahrál si i finále. Rozhodně se jedná o těžkého soupeře, má kvalitní hráče i trenéra," hodnotí někdejší fotbalista Palerma či Wolfsburgu německého vice-mistra.

Juventus v tuto chvíli neprožívá nejlepší období. Remíza s Atléticem Madrid ho sice posunula ze základní skupiny Ligy mistrů, vedle toho ovšem zaznamenal dva nerozhodné výsledky rovněž v italské lize. Nejprve si přivezl bod z Florencie, následně se doma rozešel smírně se Sampodrií a přišel o dlouhou vítěznou šňůru v Serii A před vlastními fanoušky.

"Hráli jsme proti třem fyzicky hodně silným klubům, důležité je to, že stále vedeme ligu. Sezona je dlouhá a musíme zůstat koncentrovaní jako nikdy," míní Barzagli.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podle mě má na víc, než na tuhle vesnickou ligu..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už se brzy vrátí, naší obraně hodně chybí..

Reagovat
Melchior

Obávám se, že i když se plně zapojí do procesu, už to nebude takové terno, jako loni. Ihned se zařadil k mým velkým oblíbencům, takže se snad mýlím. Oni mu dají čas. Ještě tři, čtyři roky klidně může u nás odkroutit.

Reagovat
smazaný uživatel

těžké zranění, těžko léčitelné, 33 let, už půjde jen níž jestli se vrátí

Reagovat
Zark

neapol je africa

Reagovat
DelPiero137

Andrea

Jeden z poslednych zo starej Calcio skoly ktory dokaze branit. V Juve za posledne 3 sezony, patril k naj.

Kto ma podobny styl prenenia a kvalitu v sucasnosti?

Reagovat
CubONE

Nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

Barzagli, tohle není jen skvělej hráč, ale hlavně skvělej člověk.Před zraněním na něho bylo v obraně největší spoleh, hraje bez excesů, je to fotbalovej gentleman.Žádný velkohubý keci, makač, tichej kluk, výbornej týpek.Neskutečně sem si ho oblíbil a hrozně mě chybí už ho chci vidět zase hrát, vypadá na hřišti jak krabice ale jeho hra je extra class!Snad se ještě vrátí ve formě, já mu ještě na dvě sezony věřím určitě.

Reagovat
Melchior

jeden z hráčů Juve, kterej když přitvrdil, tak to bylo poznat

Reagovat
Vtáky cez tepláky

"jak krabice" ale ináč vidím že máte blízky vzťah..

Reagovat
PetersCZ

Reagovat
Mr.Jindros

1 elitní a 1 kvalitní stoper bude nutnost... kdo má furt čučet na ty Ogbonny, Cacerese a podle toho jak se vyspí i Bonucciho s Chiellinim... otázka je co s tím Marronem.

Reagovat
Pettirosso

otázka je, co Rugani

Reagovat
DelPiero137

sancu musi dostat kludne na ukor Angela.

Reagovat
Pettirosso

já bych ho za každou cenu přivedl už teď v zimě a prostě ho rovnou narval do základu. On na to má, jen potřebuje dostat šanci, otázka je, koho k němu, nejideálnější by byl právě Barza, ale ten ještě nehrozí a z dvojce Chiellini - Leo, kdo bude to menší zlo. Nejspíš by k němu víc pasoval Chiello, je přece jen takovej lídr a mohl by ho vést, ale už delší dobu hraje katastrofálně a imo si základ nezaslouží, za to Leo je z té momentální bídy nejlepší no.

Reagovat
DelPiero137

Mne sa zda ze Giorgio vekom pouziva viac a viac ruky a debilne zakroky. Nedokazem sa pozerat na jeho hru, akonahle nestiha/predskoci ho hrac uz len trpnem co sa stane. Na MS to zaklincoval teatralnostou.

Leo podava slusne vykony posledne zapasy, ale uz to asi nikdy nebude take ako v sezone 2012 (Barza/Leo/Giorgio), zavrsene vykonmi z ME.

Reagovat
Pettirosso

hlavně z něho nebude lídr, může být dobrej sparing hráče typu Barzy, ale nebude mentor mlaďasovi jako je Rugani

Reagovat
Melchior

je to teda jenom výplod mojí FIFA kariéry, ale co Masi? Ten nemá do budoucna perspektivu

Reagovat
Melchior

ta druhá část měla být otázka

Reagovat
DelPiero137

Leo vedla hracov Barzagli, Cannavaro je iny level. Ked je on ten naj v obrane, je to pruser.

Nechcem pocut o ziadnom utocnikovi v lete/zime, obrana je prvorada!

Reagovat
10

Leo je aktuálně nejlíp hodnocenej stoper v Serii A, nutno dodat že zaslouženě, protože Barzu nahrazuje skvěle. Naopak Chiello je dlouhodobě mimo a Allegri by měl uvažovat o tom, aby hrál místo něj Ognonna, kterej šel taky hodně nahoru.

Reagovat
DelPiero137

Bonucci sa tento rok drzi (ak si dobre pamatam, mal tam nejake svoje kixy v LM). Ale nutno dodat ze je dobry tento rok. Skor Litchy dost kazi smerom dozadu.

Angelo je sialeny v zmysle jeho techniky. Ledva si spracuje prihravku aby mu neodskocila superovi na nohu. Pozicne tiez slabi, mam stastie ze dominujeme v drzani lopty. Ak by nas superi drtili tak by obrana horela.

Reagovat
DelPiero137

A preto sa boji Borussie, rychli hraci, fyzicka, behavost.

Reagovat
olis

dnes by sa na nas mohla chytit Parma a ked to bude treba Juve nech nas dorazi v Supercoppe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele