Bartra má moji plnou podporu, prohlásil Tuchel

21.12.2016, 19:57
Aktuality
Borussia Dortmund během posledních týdnů přestala vyhrávat a kromě jiného se kritika snesla i na stopera Marca Bartru. Španělský stoper má však od kouče Thomase Tuchela nadále plnou podporu...

Bartra odstartoval svoji kariéru v Espanyolu, ještě během mládežnického věku se však přesunul do konkurenční Barcelony, kde následně působil až do minulého ročníku.

Do základní sestavy katalánského velkoklubu se však 25letý obránce nikdy natrvalo neprosadil, načež kývl na přesun do Vestfálska, kde s výjimkami nastupuje pravidelně.

Během uplynulých týdnů se však, po některých chybách, začíná na španělského zadáka snášet kritika, kouč Thomas Tuchel má však ve svého svěřence plnou důvěru. "Není zvyklý na intenzitu bundesligových tréninků a zápasů," řekl Tuchel. "Potřebuje určitý čas na aklimatizaci, je velmi otevřený a sám si to uvědomuje. Není zvyklý hrát každé tři dny a někdy, hlavně při zápasech venku, působí nervózním dojmem, nadále má ale moji plnou podporu," vyhlásil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Do tejdne leti?

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpitova šance na pořadné angažmá

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmundskej Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

bartra budouci legenda a stavebni pilir $$ division valonie

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Christian Clemens se vrátil do Kölnu, kde odstartoval svoji kariéru. 25letý křídelník naposledy oblékal dres Mainzu, letos však zasáhl jen do tří ligových utkání, načež se rozhodl pro návrat do Porýní.

Vitaj, chlape :-)

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Arne

Paráda.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
blaugrana

Nemá na úplnú top úroveň. Snáď to pochopili už aj jeho veční obhajovači z radov culés.

Reagovat
madridcan

Najma prelietavy Risko, ktory rad pouziva koncovku ,,bauer"

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujete ho někdo dlouhodobě? Jak je ten kluk na tom? Je vážně tak katastrofický???

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje v Dortmundu, takže na tom tak špatně asi nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho co jsem se o něm dočetl tak to vypadá jako by to byl nejslabší článek BVB..Nemám čas ho sledovat pozorně, ale přál jsem si aby se chytnul třeba jako Alexis v AFC.

Reagovat
checitto

zas takovej tragéd, jak z něj někteří dělají, to není... ale top stoper z něj imo nikdy nebude... přijde mi, že v noze to celkem má (záměr jako náhrada za hummelse?), ale prostě to není ono

Reagovat
smazaný uživatel

.. často chybuje, ale vzhledem k tomu, že letos je naše celá obranná fáze k smíchu, tak je možné, že se jenom veze špatnými výkony celé obrany (vyjma Sokratise).

Reagovat
Teoretik

Co jsem viděl pár zápasů, tak jako by hrál na půl plynu. Možná si říkal, byl jsem v Barce, tady to půjde samo. No a pak dělá řadu chyb z tý laxnosti. Ale je to přechod celkem složitý, Španělsko-Německo, přijde mi, že spousta se jich nechytne takto ani po pár letech.

Reagovat
FC Porto FC

Já žil v domění že se chytl

Reagovat
smazaný uživatel

No, mojí ne.. Toprak musí přijít

Reagovat
REPLIKATOR

Tuchel nemá mojí plnou podporu, prohlásil Bartra

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu by prospělo angažmá v nějakým týmu, co nehraje EL ani LM

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ho v Barce trochu sledovali, tak by věděli, že u něho je připosranost a velká chyba skoro v každém zápase pravidlem ti skauti musí být uplně na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ho Neven posadí...

Reagovat
Bandita_Harry

Anooo to by teda mohol bol by som rád ale jeho kariéra sa v BVB už asi skončila ostal len kvôli zraneniu nebýva ani v nominácii takže asi pôjde preč v januári

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho jsem tu nepřispíval, protože nestíhám, ale současnou skoro mizerii našeho BVB sleduji a myslím si, že to bude chtít zcela zásadní úpravu přes zimní pauzu. Hlavně obranu zlepšit a změnit způsob hry. Chce to návrat ke Kloppovskému způsobu a ubrat toho od Guardioly.

Reagovat
smazaný uživatel

Hummels,Subotič možná Hummels,Sokratis od doby co to tak neni sou to shity

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchle, hlavne ze tvoju plnu podporu nema Shinji. Ten ked hraje,tak malokedy dodrbe zapas. Ale stale, stale je vyhodnejsie miesto Shinjiho dat tam debilneho Gotzeho, ktory hraje absolutne bez napadu,ziadna kreativita. Toto je dolezite. a podporovat Bartru tak isto... ako ja toho trenera respektujem ale niektore jeho vyjadrenia a rozhodnutia fakt nedokazem pochopit

Reagovat
Centrofixka

Neviem či existuje tréner čo by ho každý chápal, mne sa naopak výkony Gotzeho celkom pozdávajú (čakal som horšie veci), Shinji asi nebude tak celkom dobre na tom, keď ani za Japonsko často krát nemá základ. Prečo Carlo stavia na Xabiho, prečo Bartra hra základ? Nemyslím, že to je zo strany trénera kamikadze riešenie, veľmi dobre vedia čo robia, nie vždy je to čo sa zdá najlepšie riešenie aj správne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som praveze cakal ze sa v Dortmunde zdvihne, ze to bude zase raz ten vietor spred par sezon a ze ho predate niekam do PL on s Reusom tiez uz hral zopar minut a hral prd, no cakal som rozhodne viac. Kagawa ked hraje, tak hraje dobre. Tak to su jednoducho nepochopitelne tahy trenerov. Aj ked vcera Xabi si vysluzil dozivotnu zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Nema na to hlavu chalan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele