Barton se vězení nebojí

03.12.2007, 14:39
Aktuality
Joeymu Bartonovi se za šest měsíců možná rapidně změní život. Záložník Newcastlu United půjde v červnu před soud za rvačku s tehdejším spoluhráčem z Manchesteru City Ousmanem Dabem, z případného pobytu za mřížemi si však těžkou hlavu nedělá...

"Pokud půjdete do vězení za to, že se sám bráníte, potom ano, budu o tom muset začít přemýšlet. Nestarám se o to, neděsím se toho, protože jsem neudělal nic špatného. Mohu jít domů a spát s vědomím, že jsem udělal to, co bylo správné. Nemyslím si, že jsem špatný člověk. Pokud by se něco podobného stalo jinému fotbalistovi v Premier League, ani by se o tom nemluvilo. Něco podobného jsem od chvíle, co jsem se stal profesionálním fotbalistou, viděl pětkrát, šestkrát nebo sedmkrát," prohlásil Barton.

Barton se společně s Dabem popral na konci minulé sezony a svému spoluhráči způsobil četná zranění, za což ho vedení Citizens potrestalo zákazem statu ve zbývajících zápasech ligového ročníku. Potrestat se ho nakonec rozhodl i samotný Dabo, který na známého bouřliváka podal trestní oznámení.

Současný záložník Newcastlu je svými výstřelky známý. V roce 2004 během předvánočního večírku popálil cigaretou svého o čtyři roky mladšího spoluhráče Jamese Tandyho a vedení klubu mu strhlo plat za šest týdnů. O půl roku později byl zase předčasně poslán z hostování v Thajsku poté, co napadl 15letého příznivce Evertonu.

S fanoušky Toffees měl Barton ještě jednu zápletku. Na podzim loňského roku po skončení utkání v Goodison Parku věnoval svůj dres jednomu z fanoušků, ale přitom si vyslechl provokace od jiných a zareagoval tím, že si stáhl trenky a vystrčil na ně nahý zadek. Trestem od FA mu tehdy byla pokuta dva tisíce liber.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tenhle clovek je uplne vypatlanej...to co predvadel v sobotu v zapase s blacburnem byl des...prostrelit mu palici...fotbalista na hovno a dela machra...

Reagovat
smazaný uživatel

ten vůl to má v genech, jeho brácha už pár let sedí v base za vraždu....

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou já cítím v Bartonovi punc geniality. Jenom kdyby se nechoval tak nenávistně, škoda. Dobrý fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si dojdi k vocnimu at ti otestuje vocka...protoze tenhle clovek je uplne ale uplne vygumovanej...sleduju ho nekolik let...

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že není vygumovanej, ale podle mne je to dobrý fotbalista..

Reagovat
smazaný uživatel

a co z toho, že to je dobrý fotbalista, když to je především dement?....dement, který umí hrát fotbal je pořád jen dement, který umí hrát fotbal a ne dobrý fotbalista......vím, že to je pro pubescenty asi složitá úvaha, ale takový je prostě už život...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele