Barcelonští hráči souhlasili se snížením mezd o 122 milionů eur

28.11.2020, 17:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
Beči

Titulek je dost špatný, vzhledem k tomu, že i v článku je jasně napsané, že snížení musí ještě odsouhlasit samotní hráči a trenéři a že se klub zatím dohodl jen s jejich zástupci.

Reagovat
Csaplárova past

V čem je problém? Vzhledem k tomu, že zástupce asi někoho zastupuje v plné moci, dá se logicky předpokládat, že hráči jsou v obraze ...

Reagovat
patas92

Reagovat
Beči

V tom případě by ale nedávalo smysl, proč by to ještě museli odsouhlasit samotní hráči, pokud mají jejich zástupci plnou moc a právo po dohodě rozhodovat

Reagovat
Csaplárova past

Slovíčkařit asi nebudeme. Plnou moc jsem prostě nějak střelil od boku. Je snad nad Slunce jasné, že zástupci mohli jednat jménem hráčů, kdo to ve finále podepíše asi není nějak podstatné a nás to nemusí nijak vzrušovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se vzpamatují a začnou dávat nižší platy, případně to postaví na výkonnostních bonusech, V poměru plat/výkon jsou na tom hodně špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud jim budou platit míň, tak půjdou hráči hrát jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať

Reagovat
smazaný uživatel

Jinde jim tolik nedají.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, že by v Barce měli nějak výrazně větší platy než třeba v City, PSG nebo Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde ani tak o výši platů jako o to, co za ty prachy předvádí na hřišti. Třeba takový Roberto má kolem 200 tisíc euro týdně a výkony nic moc. To je skoro dvojnásobek toho, co má třeba Salah.

Reagovat
PtákOhnívák

To teda mají a pořádně. Vždyť Barca už několik let dává nějakých 70-75% rozpočtu na výplaty hráčů! Totální blázni, v podstatě každej hráč dostává minimálně jednou tolik, co by dostal všude jinde. Viz třeba ten Roberto co tu píše kolega pode mnou. V Anglii by dostal 50-60k a odchod na párek...

Reagovat
PtákOhnívák

*Nade mnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nizsi platy budou znamenat odchody hracu - na tom videla jen Ciny mozna Katar a US .. Hraci krom dani plati sve agenty + zastupce takze zadnemu z nich nezustane ani 50% toho co se uvadi. Vzhledem k tomu kolik penez fotbal produkuje, kolik stovek milionu hracu se na nem aktivne podili je logicke ze par desitek nejlepsich nemaka za almuznu;) .. za me maji mnohem opodstatnenejsi plat nez takovy televizni moderatori a hlasatele o lobistech a high manegment nemluve

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že za ty vysoký platy nepodávají odpovídající výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se nebavis o 2. lize v CR boha jeho .. vzdyt fotbalove vykony jsou z financniho hlediska az na uplne poslednim miste pokud nejde o LM a tv te rozhodne starosti v prubehu zakl. skupin neresi;) pokud se nepletu tak zadny jiny klub nepostoupil tolikrat do 1/4 finale jako FC Barca .. financni strukturu mas pak priblizne: 1. vydelavaji vysilaci prava, 2-4. reklamy, 2.-4-. sponzori, 2.-4. merchadising podle vel. a politiky klubu ..

Reagovat
TheMally11

Nebudou teď žít v bídě?

Reagovat
Ranoth

chudacikovia snad neskoncia na ulici

Reagovat
Kincl

Chudáci i jich jako nedotknutelných se to dotklo

Reagovat
h8_sfatto

kéž by i náš Andrejko si v této době snížil dotace alespoň o 122mil. eur

Reagovat
smazaný uživatel

hloupý, kdo nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nereaguju na ty platy, ale všiml jste si někdo, třeba při pohledu na Barcelonu, že její skauti zřejmě soutěží o to, kdo přivede většího trpaslíka? Hráčů přes 180 cm je tam jako šafránu a při rozích je to vidět. Bohužel. I nové posily - např. Dest - patří do kategorie trpaslíků.

Reagovat
Radikal

Messi nechce riskovat, že by si na něj někdo vyskakoval

Reagovat
smazaný uživatel

V té tabulce je na předním místě.

Reagovat
PtákOhnívák

Tak zas na druhou stranu, Barcelona nikdy nehrála na standardky nebo na nakopávaný míče do vápna. Nikdy žádný věže nepotřebovali. Navíc jde taky o výskok. Můžeš mít 2 metry a stoper proti tobě "jen" 180, ale když bude mít dobrej výskok, a zkušenosti, tak tě stejně přehlavičkuje. Viz třeba Puyol nebo Cannavaro...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když jseš malej a ještě nemáš ani výskok, pak je problém.

Reagovat
Mass

Cannavaro ten měl v nohou dobrý péra..

Reagovat
veikko

No já teda nevím, ale jestli podle médií musí ušetřit zhruba 190 milionů eur, na platech ušetří 122 milionů a na bonusech (pouze dočasně) 50 milionů eur, tak mají pořád cca 18 milionů eur sekeru, a to teda rozhodně není málo. Navíc ta opatření jsou pouze dočasná. Být to nějaký méně slavný klub než Barcelona, tak takové řešení rozhodně stačit nebude.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele