Barceloně bude kvůli zranění kotníku chybět záložník De Jong

26.09.2023, 08:50
Aktuality
Frenkie de Jong (© AFP)

Fotbalistům Barcelony bude nejméně dva týdny chybět záložník Frenkie de Jong. Nizozemský reprezentant si poranil kotník. Španělská média o tom informoval trenér katalánského celku Xavi.

Šestadvacetiletý De Jong kvůli zranění nedohrál první poločas sobotního ligového zápasu s Celtou Vigo. V předchozích utkáních Barcelony v novém ročníku nezmeškal bývalý hráč Ajaxu ani minutu.

"Je to pro nás velká ztráta. Pro naši hru je klíčový, zejména když teď měl formu," řekl Xavi. "Zatím není jasné, jak dlouho bude mimo hru. Uvidíme, jak se bude po cítit po reprezentační přestávce," dodal.

De Jong bude Barceloně chybět v zápasech s Mallorcou, Sevillou a Granadou. Přijde také o duel Ligy mistrů s Portem. Reprezentační přestávka poté začne 9. října a skončí o týden později.

Podle některých médií však kvůli zranění kotníku čeká De Jonga delší pauza. V takovém případě by mohl přijít i o sledované El Clásico s Realem Madrid, které je na programu 28. října.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele