Barcelona v osmifinále LM hostí Neapol, Bayern hraje s Chelsea

07.08.2020, 14:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
Petrinho17

Bez šance. Osobne veľmi pochybujem, že by sa v Barcelone chytil. A po druhé, je viac než pravdepodobné, že novým stopérom bude Eric Garcia zo City.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona bohužel končí

Reagovat
Greny

co jsme tam poslali za sestavu? nahradnici plus juniori?

Reagovat
Mimalu

podle všeho: Kepa, Rudiger, Christensen, Kante, Barkley, Abraham, Caballero, Loftus-Cheek, Zouma, Kovacic, Giroud, Mount, Hudson-Odoi, Batshuayi, James, Tomori, Cumming, Emerson, Lewis Bate, Dynel Simeu, Henry Lawrence, Maatsen, Broja

Reagovat
Greny

Ať tam hlavně necelé Kanteho nebo RLC ... Zbytečně riskovat zranění ve zbytečným zápase po sezoně...asi bych nehral ani Mounta

Reagovat
PH8

Tyjo. Já si byl úplně jistý, že Chelsea už má za sebou oba zápasy a 2x prohrála Snad zítra neuhraje remízu, aby mi nezasekla mojí realitu.

Reagovat
Rich

Neboj, to je nereálné, Chelsea dostane minimálně 3 góly od Bayernu a to bude ještě mírné, vzhledem k tomu, jak hráli nemožně proti Arsenálu v poháru.

Reagovat
PH8

Chelse hrála dobře, ale Arsenal je prostě úplně nejlepší tým na světě, takže to nestačilo.

Reagovat
Rich

Však Arsenal nemá konkurenci.

Reagovat
Pharrell

Barca-Neapol 3:1

Bayern-Chelsea 2:0/3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele