Barcelona uplatnila opci a koupila brazilského záložníka Arthura

09.07.2018, 23:07
Aktuality
Barcelona loni triumfovala ve španělské lize a Copa del Rey a minimálně ke zopakování těchto triumfů má katalánskému klubu pomoci Arthur. Jednadvacetiletý brazilský záložník se do týmu šampiona LaLigy stěhuje z domovského Grêmia...

Barcelona se o fotbalistu zajímala již od podzimu a v březnu dojednala podmínky opce, díky jejíž aktivaci mohla Arthura letos v létě koupit za 31 milionů eur, dalších devět milionů eur pak může do Jižní Ameriky dodatečně poslat díky bonusům. Barcelonu k okamžitému přestupu přiměl fakt, že si jiný záložník Carles Aleña přivodil vážné svalové zranění a mimo hru bude do začátku října.

Arthur přiletěl na Pyrenejský poloostrov v průběhu minulého týdne a následně absolvoval zdravotní prohlídku. S Barcelonou podepsal šestiletý kontrakt, jehož součástí je výstupní klauzule nastavená na 400 milionů eur.

Arthur byl v minulosti objektem zájmu Realu Madrid a k novým spoluhráčům se připojí okamžitě. Problém nakonec nepředstavuje fakt, že španělské kluby mohou mít na soupisce pouze tři hráče ze zemí mimo Evropskou unii - tuto trojici letos na jaře tvořili Paulinho, Yerry Mina a Philippe Coutinho, přičemž prvně jmenovaný včera odešel zpět do čínského Guangzhou FC.

Autor: Tomáš Pavlík / sportskeeda.com

Komentáře (352)

Přidat komentář
Jordi Alba

Super. Vykašlal bych se na koupi nějakýho dalšího záložníka a dal mu šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Hristo Stoichkov

Šanci určitě dostane. Pokud ale odejde Gomés a Rafinha, což je v plánu, budeme mít v záloze úzký výběr vzhledem k tomu, že Aleňa je do konce roku mimo.

Reagovat
Jordi Alba

Já bych byl spokojenej, kdyby ten kádr byl takový úzký a doprovázený hráčema s Béčka. Přivedl bych asi už jen toho Lengleta s tím, že pro Vermu, Digneho by to asi bylo konečná tak za sezónu. V obraně by se pak mohla dát občasná šance Mirandovi, Cuencovi. Záloha, tam bych nechtěl nikoho, ale Thiago by mi nevadil, protože už za nás hrál. Jinak záloha dát šanci Arthur, Aleñá, Oriol, Puig. Popřípadě Samper, pokud se mu ještě věří ? Útok nechat i s Munirem, prodat jen Paca. Arnaíz je prej jednou nohou pryč už.

Je mi jasný, že to moc reálný není, to je spíš jen to, jak bych si to představoval.

Reagovat
Jordi Alba

+ Samozřemě takový Vidal musí jít pryč.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vidím to hodně podobně, prioritou by mělo být postupný zapracování odchovanců, kteří si to jednoznačně zaslouží právě na úkor průměrných posil, navíc by se dost ušetřilo na napnutým platovým rozpočtu.

Reagovat
MiChaEl

Som rad, ze prisiel, verim mu, ALE - to bys po vsetkych tych talentoch (ci "talentoch"), co vysli priamo z brazilskej ligy (namatkou len Geovanni, Keirrison, Rochemback, posledne Mina), doveroval, ze sa Arthur dostatocne rychlo etabluje ako hrac na pomedzi zakladu a lavicky? A ak nahodou nie, odpiseme sezonu kvoli nedostatocnej kvalite zalohy? Arthur je hrac, ktoremu by podla toho, co som videl, cital, mal najviac sediet system 4-3-3, Valverdeho oblubene 4-4-2 podla mna len stazuje sance na jeho presadenie. Druha vec je, ze v pripade dalsich ocakavanych odchodov, ako pise Hristo, tych hracov nebude dost ani kvalitativne ani kvantitativne. Kupit top zaloznika je nutnost, nie rozmar.

A neodpustim si, ak sme chceli kupit niekoho, kto ma sancu okamzite byt posilou, nie len potencialne, ako Arthur, tak sme za tie prachy mali ist po Torreirovi.

Nech je ako chce, GL Arthur. A Thiago domov!

Reagovat
Jordi Alba

Tak na základ vůbec, ale základ je více méně jasnej, tam to je jedno. Chtěl bych, aby se zapracovávali talentovaný hráči, hlavně teda z akademie, ale když už přišel za tolik peněz, tak i on. Thiago mi nevadí, ale kdyby to měl bejt někdo jinej, to ať se dá radši pořádná šance těm hráčům, co sem psal výš. Uvidíme, jak to dopadne, zatím sou stejně u většiny hráčů jen spekulace a oficiálně odešel Paulinho a přišel Arthur, může to bejt i tak, že nepříde do zálohy nikdo, šance mladým se moc nedostane a zůstane Paco, Gomés, Rafinha (u kterého by mi to možná ani nevadilo.)

Reagovat
MiChaEl

Zabudas na to, ze zo zakladu odisiel Don...Vymena Paulinho <> Arthur je super, ale chyba nam tam top kvalita.

Reagovat
Jordi Alba

Nevidím do Valverdeho hlavy, ale základ Busquets, Rakitič Coutinho, Messi, Luis je asi jasný, Dembélému se ty šanci taky začnou hodně dávat, takže koupě někoho TOP se může jevit krásně na pohled, jak by se rotovalo a každej by byl šťastnej, ale spíš to vidím, že by to odsral jen Dembélé a prostě by skoro nehrál. Jistě, je tam faktor zranění, úpadek formy, ale jestli se nevěří hráčům jako je Denis, popřípadě Rafinha, že dokáží občas nastoupit a aspoň trošku je nahradit třeba v "méně důležitých zápasech", tak proč sou v týmu.

Reagovat
alcantara

Coutinho v zalohe je jeden velky otaznik. A s nim na kridle mame zalohu na urovni Sevilly. Thiago sa uplne ponuka, ale tak naco by sme po nom sli. NIekto ale prist musi, nemoze Iniestu, Paulinha a Gomesa nahradit Arthur. "Tesim" sa na to meno, s ktorym ti zmrdi pridu.

Reagovat
MiChaEl

Ad 'proc sou v tymu' - spravna otazka. Skratka a dobre, ten stred uz tuto sezonu trpel na nedostatok kontroly hry, a tym nemyslim bezucelne horizontalne prihravky. S odchodom Dona to bude iba horsie. Ako pise alcantara dole, Couts v zalohe nie je ziadna istota, nahrada za Dona je skratka nutnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Vidal?

Reagovat
Superme

Závist Parádní posila

Reagovat
technecium

Stegen, Cilessen

Semedo, Roberto, Pique, Umtiti, Mina, Lenglet (?), Vermaelen, Alba, Digne

Busquets, Rakitič, Arthur, Denis, Coutinho, Aleňa

Messi (c), Suaréz, Dembele

Pokud teda nebudeme držet tu trojici Vidal, Gomes, Alcacer, tak máme povážlivě úzký kádr. Myslím, že příchod středního záložníka je asi nevyhnutelný

Reagovat
Jordi Alba

Rafinhu, Munira rád nemáš?

Reagovat
technecium

Rafinhovi už nevěřím a o Munirovi jsem četl, že s ním Valverde nepočítá, ač bych si přál, aby mu dal šanci, protože se celkem vyhrál

Reagovat
Jordi Alba

U Rafinhy je škoda, že ho nevzal ten Inter. Munir musí šanci dostat, jestli se teda neplánuje nějaký větší jméno, Williana prosím ne.

Reagovat
k0udy

Asi tezko muzete koupit dalsiho Brazilce, to by musel odejit Mina

Reagovat
Jordi Alba

No však, kdyby měl přijít Willian, Mina by šel bohužel.

Reagovat
Rssa

Munir by mel zustat, jako varianta do utoku ideal. Kazdopadne misto Paca by mel prijit jiny hrotak, tomuto tady psenka nepokvete. Zaloha musi byt urcite jeste rozsirena, konkretne o podobne siloveho CM jako byl kdysi Keita.

Cilessen asi pujde.

Reagovat
technecium

Ono ve výsledku nás asi bude mrzet, že ten Paulinho odešel, protože to je přesně typ Keita. Nicméně já bych spíš než silového typa chtěl někoho, kdo by postupně mohl střídat Busquetse, protože nikoho takového nemáme. Samperovi též už nevěřím. Ledaže by si Valverde vytáhnul z béčka Oriola, ale to se nejspíš nestane.

Reagovat
Rssa

Paulinho byla dobrá varianta, ale přece jen měl svůj věk i limity.

Hodil by se tam fyzicky zdatny hrac, nebot pri slozeni Coutinho, Bus, Rakitic tam chybi dynamika a sila smerem ke stredu pole (technicky OK).

Reagovat
Hristo Stoichkov

Varianty za Budquetse jsou Rakitić, Oriol, Samper či Arthur = naprosto dostačující.

Reagovat
technecium

Neprověřený Oriol, Nedostačující Samper a na DM nikdy nehrající Arthur spolu s Rakitičem, který hraje lépe na jiné pozici. Výborné. Nedej bože, že by se Busquets zranil na dva měsíce na jaře a mužem balit sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě stále máme Andreho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Šance pro odchovance > průměrný posily

Rakitić hraje na DM velmi dobře, Arthur pro tu pozici taky má předpoklady, Busquetse v našem systému nenahradí nikdo, stejně jako Messiho. Do zálohy bych si vystačil s Frenkiem a odchovanci, ačkoliv to nějaký čas může bolet.

Reagovat
Jordi Alba

Teda až na toho frenkieho, o tom nevím nic.

Reagovat
dextroza_m

Messi bude mít 31, tady není na co čekat, musíme jej "využít" na 100% !

Reagovat
Majk91

podla mna este pride nejaky zaloznik a niekto do utoku.... otazka je, ze kto?

Reagovat
jakubbosak

Roberta bych spíš konečně zařadil do skupiny záložníků

Digne je podle mě otázka, pořád je mladý, asi by bylo lepší si ho nechat než ho prodávat, jak se spekuluje, každopádně kdyby přišla zajímavá nabídka?

Denis podle mě už ukázal, že to na Barcu asi nebude každopádně v situaci v jaké jsme by byla blbost ho prodávat pod cenou, ale to samé co u Digneho, kdyby přišla zajímavá nabídka a byli bychom schopni ho za utržené peníze nahradit, proč ne...

Gomes....k tomu bych napsal to samé co k Denisovi

Aleňa podle mě letos opět nedostane vůbec žádný prostor tím spíš když je zase zraněný

Vidal jednoznačně prodat 8-12m

Alcacer trenér s ním očividně moc nepočítá každopádně se mi pořád zdá, že na to má rozhodně víc než Denis nebo Gomes, ale zase je tady ta otázka...zajímají se o něj jiné kluby, kdyby přišla zajímavá nabídka a byli bychom schopni přivést někoho jiného, proč ne! s tím jak jsme ale na trhu neschopní pochybuji, že kdybychom prodali 3 hráče na třech různých postech budeme schopni přivést 3 nové hráče..

Rafinha...těžko říct... 35m to tuším bylo kolik nebyl Inter ochotný zaplatit, při dnešních cenách bych ho asi pod 40 nechtěl dávat, druhá věc jsou zranění na které prostě trpí opravdu hodně, ale za půl roku v Interu předvedl, že fotbal opravdu hrát umí a to samé, co jsem napsal u Alcacera, rozhodně na to má více než Denis nebo Gomes

Munir nevím o jaké částce se spekulovalo u možného prodeje, každopádně 3 roky? zpět se říkalo jak je to nový Messi, ale pořádnou šanci nedostal, přitom když hrál tak se mi líbil hodně a potvrdil to i na posledním hostování s Pacem jako 4. a 5. útočník dobrá varianta ono bude velmi zásadní jak budeme schopni v průběhu sezóny okysličit útočnou trojici, protože ten Messi ty zápasy sám prostě nevyhraje a nedá 150 branek

vysněné avšak na 99% nepravděpodobné možnosti, jak posílit náš kádr

obrana - bylo by fajn kdyby vyšel nákup Lengleta, každopádně líbil by se mi na stoperu Koulibaly a strašně mě zajímá De Light v případě prodeje Digneho mě nenapadá nikdo, kdo by ho mohl nahradit na pozici druhého LB, ale takový nesplnitelný sen jako LB1 je samozřejmě Alaba

záloha - Pogba, Kante top dvojice.... alespoň jeden z nich by neuvěřitelně zvedl náš tým... nikdy jsem nebyl moc zastánce Pogby, ale potom co vidím na MS, jak za něj pracuje Kante, jak se skvěle doplňují, neuvěřitelná dvojka...jako reálnější možnost se mi zdá Rabiot, záleží na ceně a poslední možnost která je reálná podle mě asi stejně jako příchod Pogby nebo Kanteho je návrat ztraceného syna Thiaga

útok - Mbappé!!!! toho kluka já miluju, je skvělý, za mě strašně podobný Ronaldovi.. v 19 letech skoro dokonalý útočník, který může hrát kdekoliv v rozestavení se třemi útočníky dokonalá volba pro Barcelonu avšak za mě pravděpodobnost že ten kluk bude hrát jinde než v PSG nebo REALU je asi 0,1%... rozhodně nejsem pro příchod 30 letého Williana!!! více než 80m za 30 brazilčana? opravdu? ten chlapec podle mě nevydrží na své úrovni kterou má letos déle než (abych mu nekřivdil) sezónu a půl.... absolutně nesmysl... obrovská škoda je že nevyšel příchod Griezmanna toho kluka viděli v Barce už snad všichni, já ho měl v dresu Barcy na tapetě mobilu.......strašná škoda každopádně v tuto chvíli mě nenapadá žádná rozumná varianta, kým posílit útočnou sílu ... jak jsem psal o hráčích jako Mbappe, Salah, Hazard kteří by byli víc než jen posilami, ale doslova spásou se asi nemá cenu ani bavit, protože víc pravděpodobné je že Douglas vyhraje zlatý míč...

závěrem bych chtěl říct, že si rád přečtu vaše názory a návrhy jak obohatit a zocelit Barcu pro příští rok

Diskuzi zdar

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic me stve ta zmena tapety na tvem mobilu.......strašná škoda

Reagovat
PBLead

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych věděl o LB, mladý perspektivní a ne moc drahý a to je Ludwig Augustinson.

Reagovat
jakubbosak

a myslíš že má na to aby hrál za Barcu? jinak řečeno je lepší a perspektivnější než Digne?

Reagovat
smazaný uživatel

To Teda rozhodně je. Hlavně na obránce na opravdu výborné centry, centruje hodně prutce ale na střílený centry překvapivě i hodně úspěšně, je velmi rychlý, ale zároveň umí i zatnout tělo.

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
smazaný uživatel

Munirovi bych taky dal šanci, moc nechápu proč ho poslali hostovat a koupili Paca za 30 m. To byl celkově nešťastnej prestupak..Arda, Paco, Gomes, Digne

Minu bych za dobrou nabídku taky prodal, špatnej nebude ale myslím ze pro barcu to není ta správná volba, Pique - Umtiti základ, na lavici Lenglet a ctvrtej stoper Vermaelen

V záloze jsou prodeje jasný, jen bych nechal Rafinhu, tam vidím daleko větší potenciál než u Denise a mezi ty snový/nereálný bych zařadil ještě Eriksena, Kanteho bych neřešil, Busquets je pro Barcu daleko platnejsi.

V útoku bych rad viděl Firminha ale to už by se klopp asi posral

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby došel Pogba, Salah a Mbappé tak snad Barceloně přestanu fandit. To co tu popisuješ je Real v. 2.

Do Barcelony vždycky chodili typologicky správní hráči, ne že se řeklo hele Rooney o tom se teď hodně mluví toho koupíme. Budu rád když to dopadne přesně opačně než si napsal a koupíme někoho s DNA Barcelony v krvi a ne to skládat jako když hraješ karieru ve FIFĚ Pogba, Mbappe a všichni co mají hodnocení nad 85.

Když se vrátí Thiago, popřípadě si umím jako alternativu představit Pjaniče nebo Eriksena. Kanté na DM by byl super, ale ten půjde do PSG a momentálně ho stejně nepotřebujeme, znamenalo by to odstavení Buse. Do útoku by mi stačil někdo kdo dal kupu golu v La lize a není mu 30.

Rabiot je průměrák co na Barcelonu nemá techniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo ten slovosled

Reagovat
jakubbosak

neřeš

Reagovat
jakubbosak

Neřekl jsem, že všechny ty hráče má Barcelona koupit. Napsal jsem jak říkáš v podstatě jména o kterých se nejvíce mluv, hráči kteří se mi v současnosti líbí a kdyby přišel byť jediný z nich byla by to neskutečná posila... S Thiagem souhlasím, s Pjaničem taky, na něj jsem zapomněl ale Eriksena pod 100 podle mě Tottenham nemusí ani náhodou, spíš bych u něj viděl cenovku na stejné úrovni jako Coutinho a celkově mi v této situaci nepřijde Eriksen jako dobrá volba pro posílení záložní řady, věc názoru asi, nebudu se s nikým hádat :) s čím nesouhlasím je to, že do Barcy vždycky chodili typologicky správní hráči...a hlavně Barca je stejně jako Real jeden z největší klubů světa a když to řeknu s nadsázkou nějaké DNA ligu mistrů nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Vesměs s tebou souhlasím. Jen si myslím že přestupů jako Dembele (hráč který se k nám spíš nehodí) by mělo být co nejméně a ne na nich stavět kádr. A to zrovna Dembelemu docela věřím že se rozehraje.

Reagovat
jakubbosak

no upřímně za ty prachy se rozehrát musí jinak to bude propadák....

čekal jsem, že dostane více prostoru i teď na MS

Reagovat
dextroza_m

Mbappe u nás? Ten borec chytne míč a valí na bránu, co by u nás dělal?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ADM

Nie ze by bol Messi za mlada iny (ale samozrejme chapem na co narazas)

Reagovat
smazaný uživatel

U vas nic, je to fanda CR a Realu

Reagovat
jakubbosak

a Dembele je jiný? Neymar byl jiný? Messi byl jiný? očividně náš styl už není tak dokonalý jako za dob Guardioly a myslím si, že právě hráč jako Mbappé by to mohl neskutečně oživit a dodat tomu to co nám chybí a to je rychlost

Reagovat
alcantara

Zaloha vyzera strasne nadupane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá hodně slabě

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Na ligu to možná stačit bude, ale v LM nevím nevím

Reagovat
smazaný uživatel

za mě posílit na praví obraně někoho do středu zálohy a jedno jméno do utoku nemusela by to bejt žádná top hvězda ale nějakej takovej bourač kterej by okamžitě změnil styl hry

Reagovat
jakubbosak

na pravé obraně bych chtěl vidět celou sezonu Semeda, podle mě na to má a když bude hrát bude patřit mezi top beky... jak říkáš do středu zálohy je třeba někoho přivést, kvalitu na míči a v rozehrávce, bohužel Xavi n.2 už nikdy asi nebude a s tím útočníkem koho přesně máš na mysli? máš nějaké 1-2 tipy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je za odchodom Paulinha...

Reagovat
Mateo16

Aj FCB potrebuje svojho Lucasa Silvu

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, moc se mě podle videí nelíbí - hodně divný pohyb s míčem a styl běhání, vypadá jaksi nepříliš elegantně na tvůrce hry... ale tak třeba bude efektivní

Reagovat
Visca el barca
Reagovat
Visca el barca

Vítej

Reagovat
Hristo Stoichkov

Konečně, snad bude co nejdřív i Lenglet

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na něj, když pořád o něm píšeš. Tak snad nezklame

Reagovat
Hristo Stoichkov

Arthur nebo Lenglet?

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur. Celkem mu přeju, ikdyž se ještě v Evropě ani neukazal. Ikdyž jde do Barcy.

Lengleta znam

Reagovat
Hristo Stoichkov

První rok se bude muset aklimatizovat v Evropě, nečekám od něj žádný zázraky. Ale už vidím, jak se bude od začátku porovnávat s Xavim a nesmyslně kritizovat, jak už to tak bývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo Machin ako tréner tímu o odchode Lengleta hovoril na rovinu: "Je to oficiálne. Clement prestúpi do Barcelony. Nemalo by to zničiť našu prácu, z toho by sme sa mali tešiť. Ide do veľmi dobrého klubu a želáme mu všetko najlepšie. Všetko dobré Clement, uvidíme sa počas superpohára."

Reagovat
kopajda

co to je za blbost s těmi 3 hráči mimo EU? a co messi a suarez, ten uršitě nemá španělskej pas...

Reagovat
ciernyribiz

staci mu pas hociktorej krajiny EU ty hlavo

Reagovat
kopajda

a kterej má suarez ty přirození?

Reagovat
efjay

Stačilo by použít gůgl.

Reagovat
kopajda

tos to narovnal ty gumo

Reagovat
efjay

Au

Reagovat
kopajda

Reagovat
efjay

Reagovat
kopajda

Reagovat
efjay

Reagovat
kopajda

nečum pičo

Reagovat
efjay

Reagovat
kopajda

PP

Reagovat
ciernyribiz

hral v holandii, v anglicku, espana skus si to pohladat a bud trochu samostatny

Reagovat
kopajda

Reagovat
efjay

Reagovat
kopajda

?

Reagovat
efjay

No Messi už ho má dávno a Suarez má Italskou.

Reagovat
kopajda

hnussi vím ale co by dělal kanibal s italským pasem???

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nemá španělský pas, když už je v Barce tak dlouho?

Reagovat
kopajda

však má, o něm nemluvím

Reagovat
10

to je ten, co už "byl" v Chelsea?

Reagovat
Error

? ... To se dozvidam od tebe poprve.

Reagovat
Whitemedia

ne

Reagovat
teenz

Takze odchazi i Karim. Hmmm, to jsem zvedavej, co chce Perez vytahnout z klobouku.

Reagovat
Kenneth

A okolo Balea stale ticho....

Reagovat
teenz

Jo, to je nejhorší.

Reagovat
Ed_Hazard

Ze by odislo cele BBC. To by bolo epicke zakoncenie ery tohoto trojzubca A nam by zostali len oci pre plac. Cakal som ze pojde jeden z nich, maximalne ..

Reagovat
teenz

Vtipný je, že kolem největšího adepta na přestup je ticho a odchází, ten co by měl jít až jako poslední.

Reagovat
Al Capone

Bohužel no...

Reagovat
Jordi Alba

Já bych možná Garethovi i věřil, kdyby hrál v nové úročné trojici.

Reagovat
teenz

Reagovat
Jordi Alba

No co, mě by se to líbilo, kdyby u vás klidně zůstal.

Reagovat
teenz

To chápu, ale on musí zpět do PL.

Reagovat
Jordi Alba

Tottenham vám dá Lucase za Garetha.

Reagovat
smazaný uživatel

Po MS se to rozjede.

Reagovat
patas92

Vinicius - Rodrygo - Bale

Reagovat
teenz

A dost! Tohle neni prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigo by byl super backup, hodně bych ho k nám chtěl, ale nevím na kolik je to reálné

Reagovat
teenz

Back up

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Ten kluk potřebuje hrát, víš to?

Reagovat
smazaný uživatel

Rodriga z Valencie jsem myslel .

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Tak já měl hlavně na mysli toho mladého Brazilce, kterého už dávno u vás máte. Ne Rodriga z Valencie

Reagovat
teenz

To vím, ale to jsou ještě děti, co musí pravidelně hrát.

Reagovat
patas92

Vím, že ty to víš, PeJo to zjevně nevěděl.

Reagovat
teenz

Promiň, špatně jsem viděl reakci.

Reagovat
-Carles-

Odegaard, Bale pôjde do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar + Mbappé. Protihodnotou hodíte Asensia, Isca a 400 mega. Paříž si přivede za 270 mega Coutse. My za prachy z Coutse pořídíme Salaha a KdB. Všichni půjdeme do sezony spokojení a posílení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, teď jsem se zasnil, co by KdB mohl udělat s naší zálohou ...

Reagovat
Ed_Hazard

Protihodnota Isco, Asensio a 400M

Reagovat
smazaný uživatel

A ne? Neymar + Mbappe = 500-600M

Reagovat
2miguel1

Neymar tak 300, Mbappe 280, Isco 100, Asensio 180 ..tych 300 este by chybalo no

Reagovat
Visca el barca

To je šílená fantasmagorie.

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
smazaný uživatel

Raději Eden + Mbappe.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Messiáš

Za m2 je Coutinho lepší než Salah určitě, dost možná i než KdB, byť ten by byl pro naší hru požehnáním. Tak jako tak, bychom je jen z 270 mega nezaplatili, možná z výkupky Coutinha

Reagovat
CHONG

Salah a KdB za 270 míčů, jo?

Reagovat
dextroza_m

Už vidím, jak nám ho City ještě vylepší mašličkou... Ze City je v podstatě nevykoupitelný a Litrpůl s náma už taky asi raději nic nechce.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Už dává na hromádku eura na Neymara

Reagovat
teenz

Achjo.

Reagovat
CHONG

O co, že to bude nakonec Bale, kdo jako jediný z BBC zůstane

Reagovat
teenz

Tak je něco špatně. Pochybuju, že Lope si bude chtít nechat Garetha.

Reagovat
CHONG

Jako, taky moc nevěřím tomu, že by ho Julen chtěl, ale Cris a Benzín jsou podle mě už upečení a nějak si nedokážu představit, že během jednoho přestupáku odejde celé BBC

Reagovat
teenz

No ten Karim nevim, za 40mega jim Perez ani neodfaxuje nazpátek. A Cris je asi (bohužel) jasnej. Jestli nám zůstane Gareth, tak se jdu vyblejt.

Reagovat
CHONG

Tak zpátky neodfaxujeme, ani kdybychom chtěli Jinak těch 40 by byl normálně možná problém, ale přeci jenom už Benzín není nejmladší, výkonnostně jde pořád dolů a navíc ho chce Carletto, vůči kterému by Pérez mohl být trochu shovívavější.

Reagovat
teenz

No já bych si radši Karima za 40 nechal než prodal.

Reagovat
CHONG

Carlettovi bych ho za 40 prodal, my potřebujeme novou krev a on třeba pod Carlettem ještě chytne druhou mízu.

Reagovat
teenz

Jenže když vidim, co můžem koupit za 40 my. Fakt nevim jak na tom jsme, dlouho jsme nenakupovali, ale zase mám strach, že nakoupí Flo bez rozhodnutí Lopeho a jsme zpět v tom začarovanym kruhu, který nás níčil poslední roky a přetrhlo se to díky ZZ.

A ten rozprodej BBC vlastně i podporuje teorii, že u toho nechtěl být.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Pred týždňom by sme povedali, že za 100M nikomu neodfaxuje ani za Crisa. A aha.

Snáď nie sme svedkami nejakých gést zo strany Peréza - predávanie našich stars za hubičku..

Reagovat
teenz

Něco je špatně, kolikrát Cris vyhlásil že chce v Realu ukončit karieru?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som za predaj celého BBC.

CR ma svoj vek, ako tahun teamu dostaval az prilis vela volna a videli sme jeho jesen a za hraca v tom veku vyse 100 mega je luxus. Benzema neproduktivny, ten by mal byt kandidat cislo 1 na predaj. Bale rizikovy hrac, treba vyuzit kym nie je marod a ma najvyssiu cenu. Mesto nich dvoch Top hracov.

Reagovat
2miguel1

Vyzera to tak, ze pride aj Pogba.

Najviac som chcel Eriksena, potom Pjanica, potom Thiaga no a najmenej Pogbu. Ja by som kupil niekoho na Robertovo miesto, nech sa moze posunut do zalohy a podla mna sme done. Nechat si Munira a predat Paca. Messi moze hrat kazdy zapas, on aj tak nabeha cez 7 km max. Suareza treba striedat s Dembelem a trochu menej s Munirom.

Reagovat
2miguel1

Ter Stegen - posila, Pique,Umtiti,Alba- Busquets,Rakitic,Pogba-Coutinho,Messi-Suarez

Cillessen, Lenglet,Yerri,Vermaelen,Digne,Arthur,Denis,Roberto,Dembele,Munir

Reagovat
Visca el barca

Kde si četl o Pogbovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba rovnako zly joke jak Rabiot.....

A Dembele bude isto lestit lavicu, na to sme ho kupovali.

Reagovat
2miguel1

Dembele na tazke zapasy hravat proste nebude. Este tak rok, dva urcite. Kupili sme 19 rocneho hraca. Aj Francuzi ako mozes vidiet ho uz davat teraz nebudu. Messi zevraj intenzivne pracuje na Paulovom prichode.

Reagovat
2miguel1

'pracuje'. Aletak vieme, ze Messi ma silve slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Pogba ne.

Reagovat
Messiáš

Chce to dalšího záložníka akutně. Doufám, že vedení neskončí tím, že domluví De Jonga na další léto a vezme Lengleta.

Reagovat
Pablos

možná se zeptám blbě.. ale vždyť např. Rakitič je Chorvat ...tudíž také hráč mimo EU nebo se to posuzuje něják jinak ?

Reagovat
Pablos

plus samosebou např. Messi, Suaréz

Reagovat
smazaný uživatel

Mají pas.

Reagovat
fefo

Chorvatsko mimo EU? To sa kedy udialo?

Reagovat
Pablos

a jo tak toho jsem si nevšiml ..ale dlouho tam nebylo teda

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak než se příště zeptáš blbě, si informace ověř na alespoň na netu. Je v EU.

Reagovat
Pablos

těžko se ověřujou informace, když Tě nenapadnou, že by to mohlo bejt jinak moje blbost uznávám každopádně

Reagovat
Komat

Chorvatsko je v EU.

Reagovat
pepinho2

Navíc zrovna on má i švýcarské občanství

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem, kdo se chytne

Reagovat
pepinho2

hráči ze Švýcarska nejsou bráni jako non EU, i přesto, že Švýcarsko v EU není.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem si pěkně naběhl. Díky za info.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

No konečne. Už som si myslel, že sa tento prestup už neuskutoční. Veľmi talentovaný hráčik, páči sa mi jeho hra. Dúfam, že sa mu bude dariť a dostane sa na taký level, na akom bol Xavi alebo Andres aj keď to bude veeeľmi ťažké. Vitaj! :-)

Reagovat
drussbarb

Na tento level se nemusí záložník v Barce dostat nikdy...

Reagovat
ADM

Zaloha je stale biedna. Thiago uz mal byt podpisany

Reagovat
Kluivert9

Vítej Reference jsou výborné, tak snad je potvrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm super dalsi brazilec do Barcelony

Uvidime, jak to bude spoluprace s Coutse. Jsem moc na to zvedavy ( konecne nekdo chape, ze brazilci je potreba mit 2 a ne samostatne)

Ja ho sice nemam tak nasledovaneho, ale ... ... snad to nebude Dembele 2.0 (tim mam namysli vlekle zranenim)

Reagovat
Talker

Je nějaká šance, že se najde místo pro Williana? Bylo by úžasný za něj dostat alespoň 50.

Reagovat
teenz

Prodáte Williana i Edenka jo?

Reagovat
Talker

Tak já jsem pro odchod Williana od chvíle, co přišel. To neovlivní prakticky nic. Pokud bychom na něm ještě vydělali, tak by to byla pecka. Do Barcy (a do Španělska) by se hodil, tam ta kontrola hry, zasekávání míče a zpomalování ofenzivy není na škodu. Mě tím ale pije krev. Klidně bych pustil i Pedra.

Pokud nabídnete nějakou šílenou částku za Edena, tak vedení to možná vezme. Ale to je otázka.

Osobně bych byl radši, kdybychom řešili obě křídla než si jen nechat Williana. Protože tam je jistota, že po Willianově straně v 80% zápasů bude téměř nulová ofenzivní nadstavba. Takhle by byla alespon šance, že by se chytl alespon jeden křídelník.

Reagovat
teenz

Já mám na Williana prostě štěstí, že kdykoliv zapnu váš zápas, hraje super a mě pak šálí zrak, když vidim, že ho prodáváte. Z pohledu Barcy ten přestup nechápu, ale což, jejich boj.

My pokud uděláme rozprodej BBC, tak je Eden jasnej, že pro něj Perez s Neymarem asi udělá, co půjde.

Reagovat
CHONG

Ona ta představa, že prodáme celé BBC a ještě budeme muset raneček přihodit, abychom vůbec měli šanci koupit jednoho hráče je teda ale šílená.

Reagovat
teenz

Nadruhou stranu, nevěřím, že by Perez prodal BBC bez plánu.

Reagovat
CHONG

To jo, ale obávám se, že tím plánem je právě Neymar za 300 míčů, radši bych zkusil Hazarda s Icardim a ještě by nám možná zbylo.

Reagovat
teenz

Pokud prodáme BBC, tak nemůžem koupit jen Neymara, ne?

Reagovat
CHONG

To ne, ale veškeré prachy za BBC pošleme jenom za Neymara.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Talker

Ono se stačí mrknout na MS. Jeden skvely poločas, na jehož základu je hypovanej. Přitom zbytek zápasu ho stahovali radši o poločasu.

Reagovat
teenz

Pravda.

Reagovat
Talker

On měl letos i slušný čísla - v PL6+8 a v CL 3+3, což zní dobře.

Ale pak si uvědomíš, že v LM to bylo 2+3 proti Quarabagu ve dvou zápasech a v lize 3+5 ve třech zápasech (Huddersfield, Stoke a Brighton). A najednou zůstává na 7 zápasů v LM 1 gol a na zbylých 30 zápasů v lize (+-) 3+3.

Na podzim si to rozdávali s Pedrem o horší křídlo. Pak to bylo o něco lepší, ale žádný zázrak. Jak píšu, v 80% zápasů je tam od obrany, zasekávání míče, zpomalování akcí a distribuci míčů. Tj něco, co se očekává od jiného hráče.

Reagovat
teenz

A já pak zapnu zápas proti Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde by hrál? Na tu stranu máme Messiho a Dembeleho.

Reagovat
Talker

To už je problém Barcelony. Mě jde o to, jestli může Couts dostat evropský pas nebo třeba jestli Mino půjde na hostovačku.

Reagovat
Jordi Alba

Když na oplátku vezmete Andrého za 20+, přemýšlet by se o tom dalo.

Reagovat
Whitemedia

V záloze nebudeme mít místo, bereme Seriho, Jorginha, Golovina a Kovacice

Reagovat
Jordi Alba

Tak to hodně štěstí.

Reagovat
Talker

Tak ve finále nám stačí jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si myslel že to pravidlo s max 3 hráčmi sa vzťahuje na Európu ako takú a nie na Európsku Úniu. To akože nemôže mať nejaký tím 4 srbov na súpiske?

Reagovat
smazaný uživatel

Muže, třeba Partizan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

některé mimoevropské státy (hlavně z Afriky a Karibiku) ale prý mají výjimku:

The Kolpak ruling is a European Court of Justice ruling handed down on 8 May 2003 in favour of Maroš Kolpak, a Slovak handball player. It declared that citizens of countries which have signed European Union Association Agreements have the same right to freedom of work and movement within the EU as EU citizens. Thus any restrictions placed on their right to work (such as quotas setting maximum numbers of such foreign players in sports teams) are deemed illegal under EU law

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Jaký je význam toho rozruchu okolo Williana? Nač? Snáď sú to fakt len špekulácie..

Reagovat
Whitemedia

snad nezůstane jen u spekulací

Reagovat
Majk91

Príchod Arthura do Barcy nijak nemení plány jej športového riaditeľa Erica Abidala, ktorý súhlasne s trénerom Valverdem chce ďalšieho elitného stredopoliara a obaja trvajú na Thiagovi, uvádza tamojší Sport.

Poď chlape

Reagovat
CHONG

Půjde

Reagovat
Majk91

snáď

Reagovat
CHONG

Akorát trochu víc do vnitrozemí

Reagovat
Majk91

to urcite

Reagovat
CHONG

Reagovat
Visca el barca

To je trochu slabé ne? Nemáš útok, starej se vo něj

Reagovat
CHONG

Útok zatím máme stejný jako vloni + RdT a Vinícius

Reagovat
Visca el barca

Tak pokud by jsme fakt měli o Thiaga zájem, tak si troufám říct, že jste bez šance. A vy si stejně řešte Neymara.

Reagovat
CHONG

Tak bez šance jsme jenom v tvojí hlavě Ale jako já Thiaga ani nechci, primárně musíme řešit jiné záležitosti, jenom mě baví, jak vám pukají hlavy z té představy Thiago v Realu

Reagovat
Visca el barca

Základ by hrál spíš u nás. Má tam rodinu.

Reagovat
CHONG

Jo, tak to vše mění, jsme bez šance

Reagovat
Kluivert9

Nemáte na něj prachy, budete rádi, když koupíte někoho do útoku a nebude tam muset hrát Mayoral..

Reagovat
CHONG

Proč si na tom trollingu nedáš trochu záležet?

Reagovat
Kluivert9

Fakt si myslíš, že přijde někdo do zálohy (i při odchodu Kovačiče)?

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Snad. Konečně by ta záloha mohla mít nějaké parametry.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sportu se nedá věřit vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bychom mohli konečně někoho začít nahánět... minimálně útočníka místo Benzemy.

Reagovat
Pablos

Může mi někdo vysvětlit, jaký smysl má výkupka 400mil. euro ? Proč tam ta výkupka vůbec je, když je absolutně nereálná ...to tam nemusí bejt vůbec né pokud jde o takovou sumu.. nebo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vykupky jsou ve Spanelsku povinny.

Reagovat
Pablos

díky, jsem netušil

Reagovat
smazaný uživatel

Takze to vypada, ze dneska je den D. Agnelli leti za Ronaldem do Recka, bude tam i Mendes. A ted se zaclo sirit, ze zrovna tak dneska Real ten odchod posveti. Ma byt nejaka schuze celyho predstavenstva a tam se tomu da ok. Retweetuje to uz i Jose Luis Sanchez. Nedivil bych se kdyby to dneska ofiko oznamili.

Reagovat
roman1978

Den D je, protože se hraje semifinále ms

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

Reagovat
CHONG

Těch bolestivých odchodů je za posledních pár let celkem dost: Xabi, James, Pepe, Carletto, ZZ, Cris...

Reagovat
Switchback
Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mateo16
Reagovat
teenz

Jeden je po MS za největší mrdku a druhej neni náhrada za Cristiana, jackpot.

Reagovat
CHONG

Tak vezmeme oba, ať je to komplet

Reagovat
teenz

Tak jedno je jistý, po odchodu Cristana bude chtít celej Madrid s Perezem jeho nástupce a mám obavu, že Eden to neuspokojí (marketingově). Tady je jediná možnost.

Reagovat
Mateo16

Dnes musis fandit viac Belgicku ak chces Edena Naopak fanusikovia Chelsea dnes FRA

Reagovat
teenz

"V Chelsea som zatiaľ spokojný a nemám na stole žiadnu ponuku na odchod. Či ma už neláka Real Madrid, keď ho netrénuje Zidane? Je to pravda, že on je veľmi špeciálny, ale Real Madrid láka všetkých. So Zidanom alebo bez neho je biely dres Realu Madrid veľmi špeciálny. Ale taktiež sa mi páči modrý dres a nebolelo by ma ostať tam"

Reagovat
CHONG

Ona je taky otázka jak moc je ten Neymarův příchod vlastně reálný.

Reagovat
Mateo16

Dalsia je ak moc chce Flore Mbappeho jedna vec je jasna jeden z nich pride

Reagovat
teenz

Těžko říct, třeba nějak Flo šejka překecá. Jen vim, že Eden nemá takový jméno pro Pereze, a dvě potencionální náhrady jsou v Paříži.

Reagovat
Switchback

400 mega + ?

Reagovat
CHONG

Tak nějak

Reagovat
Mateo16

Na druhej strane ako bude RM vypadat o mesiac pretoze Karim asi tiez pojde a Garetha odpise Lope

To mas dalsich 2 top hracov

Reagovat
teenz

Jo, je vtipný jít po pár měsících do sezony s úplně jinym útokem.

Reagovat
Hachim Mastour

po 3 vyhranych lm

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard ano svojim stylom k nam velmi sedi. Ten druhy Top hrac musi byt strelec. Z dostupnejsich Lukaku, preco sa nehovori o Icardim?

Reagovat
teenz

Tak se to šíří docela rychle, prý dneska hotovo.

Reagovat
pepinho2

Bude to dost zvláštní, jsem si takový přestup už nedokázal představit

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Visca el barca

V tomhle jsem rád, že Messi je odchovanec a má povahu jakou má. Nerozdejchal bych ho vidět jinde v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

mě by doopravdy zajimálo, jakou on má povahu.

Reagovat
Ed_Hazard

Nemôžeš vedieť či to je o povahe. On požadovaný plat dostal, Ronaldo nie...

Reagovat
blade115

Simon Stone @sistoney67

Its on. Ronaldo to Juventus is done. Could be announced in a matter of hours.

Tak pokud už to zní i z BBC, tak není o čem no. Snad teď půjdete po Mbappém a ne Hazardovi.

Reagovat
teenz

Tohle určitě neskončí jednou posilou a myslim, že Eden nemá moc vliv na někoho z Neymar/Mbappe.

Reagovat
ADM

Koľko tipuješ že do konca leta ešte utratíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako antifanda Barcy musím jít vsadit na titul, tady je to jisté, Real teď bude dva tři roky neškodnej a Atletíco už je s tím svým hnusem za zenitem.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by sme nemali titul? Co je to za nazor?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nový trenér, nový útok, sehrávaní se apod. Tohle zaber nějakou dobu, Barca pošlape od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

To moze byt 1 sezonu. Messi to tiez nebude tahat dlhodobo

Reagovat
smazaný uživatel

jo, trošku jsem to přehnal, ale letos to fakt nevidím. Jedině Neymar je odzkoušenej španělskou ligou, ten by mohl být hned platný.

Reagovat
Ed_Hazard

A just ho vyhráme. Stavíš sa?

Reagovat
misinho7

akoze predtym nez sa este spominal odchod Crisa sme aj tak potrebovali do utoku niekoho TOP to iste kridlo a teraz co? akoze prichod iba Neymara ci Hazarda to neuspokoji ..sak ked Odide este aj Karim tak wtf... koho teraz? sen Neymar/Hazard a Mbappe

Reagovat
smazaný uživatel

já pořád nechápu, proč by jako PSG mělo pouštět Neymara či Mbappeho. Oni peníze nepotřebují, oni chtějí LM, jim stačí když hráči budou spokojeni a hned jsou největší favoriti na titul, navíc když teď bude dost slabý Real. Kdo může PSG konkurovat Barca a dál?

Reagovat
teenz

Dost slabý Real.

Reagovat
CHONG

To jsem slyšel už vloni a nakonec dostali po píči hned v osmifinále. PSG jsou saláty, kteří umí jenom plácat o projektu, pouze bandička výborných hráčů, ale bez týmového ducha a mentality šampionů, letos dostanou po píči znovu, Real, Barca, Juve, Bayern, City, kdokoliv je může v pohodě vyklepnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale od Realu s Ronaldem, už když vyfasuješ Real s Ronaldem tak prohráváš rovnou v LM :) No, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze to bude Hazard + hrot (Icardi/Lewa).

Reagovat
CHONG

Hazard a Icardi zní dobře, to bych bral.

Reagovat
vilp

Reagovat
teenz

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ofiko prej do hodiny.

Neodpustim si to a jeste naposled - Ronaldo > Messi.

Reagovat
CHONG

Taky si neodpustím - o parník.

Reagovat
teenz

Král.

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda. Ronaldo měl zůstat. Peréz se měl o něco více starat.

Reagovat
vilp

Hotovo.

Reagovat
Switchback

ani ne 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Ani jednou v kariéře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Neodpustil si si tiež

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Bez něj nudete silnější a sympatičtější.

Reagovat
technecium

Budou hrát v lize i na podzim a to je průser

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Kluivert9

Zjistil, že nepřekročí Messiho stín, tak jde zas o ligu dál

Reagovat
CHONG

Nebo není srábek jako pecivál Messi a ví, že bude dominovat i v jiné lize

Reagovat
Kluivert9

Messi nemusí nikomu nic dokazovat

Reagovat
Hachim Mastour

nieeeee

Reagovat
teenz

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Switchback

SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Switchback

Reagovat
Visca el barca

Ale jo byla to prdel. Myslím, že nás kolikrát sral dost. Měj se Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard musi pri nedostupnosti Mbappeho momentalne. Trosku sa zabuda na meno Icardi. Ten to valcuje v taktickej a na obranu zameranej lige.

Hazard, Icardi (Lukaku)

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku Spíše bych to viděl Hazard, Cavani, Bale.

Reagovat
ADM

Nečakal som, že sa tohto dožijem.

Veľa zdaru jednému z dvoch najlepších hráčov, akých som videl v novom klube a rešpekt za to, akým písmom sa zapísal v Reale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Kdyby mi loni touhle dobou někdo řekl, že Neymar odejde z Barcelony a za rok Ronaldo z Realu, tak bych vážně pochyboval o jeho duševní zdraví

Reagovat
teenz

Reagovat
Jordi Alba

Neodpustím si to a ještě naposled - Kdo kupuje Suarese?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nikdo

Reagovat
Jordi Alba

Ale prd.

Reagovat
ADM

Veď tá sezóna onedlho začne.....

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

https://www.realmadrid.com/noticias/2018/07/comunicado-oficial-cristiano-ronaldo?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=organico?vauto=1

A just, tipnime si. Pridá sa k ostatným (Angel, Morata,...) čo to po futbalovej stránke oľutujú?

Ano

Nie

Nech je prča, o rok sa sem vrátime a môžeme hejtovať jeden druhého

Za mňa Odchod z Realu sa v drvivej väčšine končí zle

Reagovat
ADM

Juventus bude mať dosť možno najsilnejší káder do budúcoročnej LM (ťažko ešte predpokladať ako Real zareaguje). Tí hráči sú spolu roky, majú skvelého trénera a teraz aj strelca. Takže ani nie o rok nás všetkých zas jebne z Ronalda...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo měl v Realu nejlepší spoluhráče. Marcela, Kroose, Modrice, kteří mu servírovali top přihrávky a hráli jen na něj. Kvalita v Juve není taková. Takže neočekávám, že bude předvádět takové výkony, co doposud předváděl. Hodně mě tím přestupem zklamal nejen Perez ale i samotný Ronaldo.

Reagovat
ADM

Alex Sandro (ak zostane), Douglas Costa, Dybala, Pjanič ... ten servis nebude o nič horší si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš, že bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Dám , i když si myslím, že v Italský lize nebude mít problém a možná tam ještě zazáří.

Reagovat
teenz

a možná tam ještě zazáří.

čo ti jebeeee

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Nemyslím si, že toho bude litovat, byl v Anglii, vyhrál všechno, co se dalo, byl ve Španělsku, vyhrál všechno, co se dalo, teď má šanci dokázat to i v Itálii, čímž by se definitivně stal tím největším bossem ve fotbalovém světě a já věřím, že se mu to i podaří, Juve má parádní kádr i trenéra a tu malou skulinku, která jim chyběla k dosažení evropského trůnu, tu zaplní právě Cris, budu jim příští rok to prvenství v LM přát (my si vezmeme ligu a pohár ).

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tak optimisticky nevidím.. narozdíl od Barcelony stále na přestupním poli mlčíme a představa, že budeme vykupovat hvězdičky z PSG za nesmyslné sumy je mi zle. Peréze tento přestup bude ještě hodně mrzet.. Jen si vzpomeň kolikrát nás Ronaldo zachránil od vyřazení v LM a mnoho a mnoho dalších..

Reagovat
Ed_Hazard

Tu nema co mrziet. To je odveci vnimanie situacie. Cris chcel odist, tak ho Perez pustil. To sme ho mali drzat nasilu a mat v kadri este uplakanejsieho a nervoznejsieho hraca?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč důvod proč chtěl odejít? Protože s ním začal Perez vyjebávat.. Vůbec se mu nedivím, že odešel.

Reagovat
Ed_Hazard

Peniaze. Nedostal plat ktory chcel (lol skoro dvojnasobok oproti sucasnemu ak sa nemylim). Plus afera okolo neplatenia dani a jeho kolko? 18M€ sekera? (necudoval by som sa ak by chcel od Realu prave nejaku kompenzaciu za toto, mozno preto chcel aj taky plat..)

A ja ti neviem. Mne prislo ze ku koncu sezony dost neunasal ak bol za hviezdu niekto iny (Bale s golovymi noznickami v LM a pod)

Jeho ego nema hranice, ja si myslim ze ked sa toto vsetko stretlo, tak si povedal ze je cas ist dalej..

Reagovat
smazaný uživatel

Můj milovaný klub opustil můj milovaný hráč.. Proto mě to mrzí. Takového tahouna v Hazardovi nebo Mbappém nenajdeme..

Reagovat
Ed_Hazard

Ja skor narazam na to, ze bude hotovy z tych obran. Taliani si to idu na taktiku a doslednost nie?

Ako verim ze da tych 30-35 golov v sezone, ale bude to neuveritelne nezvladat.

Reagovat
teenz

La Liga na FB.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká rána, ze které se otřepeme, ale ne ve formě příchodu Neymara. To byl hřebík do rakve.. Modlím se za Hazarda, který předvádí výborné výkony a navíc je to oproti Geymarovi sympatický, týmový hráč.

Reagovat
teenz

Velká rána to je z většiny od Pereze. Podle mě nebylo hlavním cílem Ronalda odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem tu psal pořád, že je Perez zmrd.. Uvidíš, že přivede Neymara a dá mu ten plat, co požadoval Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

nn, dostane větší pokud přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím se počítá.

Reagovat
ADM

Tak ale zo skúsenosti vieme, že Perez to na nejaké legendy, zásluhy alebo emócie nehrá no. Na jednej strane to je nepochopiteľné, (aj ja by som ten koniec Ronaldovi doprial v Madride), na druhej by sa taký nekompromisný prezident zišiel aj v Barcelone...

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky doufám v nějakou odezvu.. od fanoušků především. Je neskutečné, jak se tento klub zachoval ke svým legendám (především k Ikerovi a teď Ronaldovi). Na blití

Reagovat
teenz

Hráč jakým Ronaldo je si prostě podle mě zaslouží nejlepší podmínky a pokud je stále jeden z nejlepších, tak nevidim problém. Naše problémy jsou jinde a teď k tomu máme navíc jeden neřešitelnej - vykupovat hráče z PSG. Nic moc teď vidět Crise jinde, ale já mu přeju jen to nejlepší. On si to zaslouží, udělal pro nás strašně moc.

Reagovat
ADM

Tak ja ho už ani vidieť nebudem. Zapnúť si Seriu A?

Reagovat
Ed_Hazard

Chlapi, ja mam asi inu optiku. Pereza ako hlavneho vynnika nevidim. A fokonca si myslim ze na Neymara hodi bobek. Ten hejt nanho je uz obrovsky, plus vsetko podporili aj ankety spanielskych novin, kde jeho prichod vnimali madridisti velmi negativne. To bolo strasne fiasko.

Ze by siel Perez az tak proti prudu? ..

Reagovat
ADM

Vynnika. No dpc. Tak ty mas jednoznacne inu optika

Reagovat
Ed_Hazard

Wtf. To bolo v zapale.. moja vyna.

Reagovat
Visca el barca

Toho Rabiota doufám nemyslíme vážně že ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě naprosto a jde jen o to, zda ho PSG uvolní za nějakou reálnou částku. Čemuž bych se nedivil, jelikož mu za rok končí smlouva.

Reagovat
Visca el barca

Ach jo. Já na něm nic nevidim. My prostě toho Thiaga nechcem. Co ty spekulace o Pogbovi?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pogba je podle mě úplně mimo naše současný finanční možnosti. Naštěstí

Reagovat
smazaný uživatel

arthur je nahrada za iniestu, myslim ze ma na to aby to naplnil

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo Machin ako tréner tímu o odchode Lengleta hovoril na rovinu: "Je to oficiálne. Clement prestúpi do Barcelony. Nemalo by to zničiť našu prácu, z toho by sme sa mali tešiť. Ide do veľmi dobrého klubu a želáme mu všetko najlepšie. Všetko dobré Clement, uvidíme sa počas superpohára."

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele