Barcelona stáhla podporu ligovému zápasu v USA

11.12.2018, 10:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
Y.N.W.A

hrajte tam jen letní turnaje... hrát ligu jinde za mě není dobrej krok, jestli se tak stane bude to čistě účelový vítězství peněz nad čímkoliv jiným, co k fotbalu patří (tradice, fanoušci, patriotismus).. chápu, že peníze jsou na prvním místě, ale zároveň by neměly bezohledně pošlapávat ostatní ...v tomto klubovým případě prostě fotbal nemá jezdit za fanoušky, fanoušci maj jezdit za fotbalem

Reagovat
Banger

Reagovat
ttopi

Já jsem taky proti zápasům mimo zemi. Ale na druhou stranu odehrát jeden zápas v USA není nic, co by se mělo nazývat "pošlapáváním ostatních hodnot", které zmiňuješ. Mně spíš vadí, že to naruší regulérnost soutěže, protože jeden z týmů tak přijde o zápas v domácím prostředí, kde je objektivně vyšší úspěšnost na úspěch. Nerad bych, aby Barcelona remizovala s Gironou někde v USA za okolností, které by na Camp Nou třeba nenastaly a Barcelona pak o 1 jediný bod přišla o titul. Jasně, že je to málo pravděpodobné, ale z principu to tak je.

Ať si každý hraje ve svém státě. A NHL ať si dělá co chce.

Reagovat
Y.N.W.A

jj, vidíš no, k těm faktorům, co jsem psal, možná trochu moc sentimentálně, se hodí i ta férovost... každopádně když se prostě vžiju do fanouška klubu, tak představa, že mám permici, že chodím pravidelně a najednou mi jeden zápas odlifrujou pryč, tak se mi to nelíbí... a i kdyby už se s tím počítalo před sezónou, permice byla levnější a já na to byl upozorňován, že se tak stane, tak se mi to prostě z principu taky nelíbí - ten klub patří sem, tu vznikl, tady ten stadion se svým geniem loci je jeho místem a že třeba jeden zápas v zahraničí vydělá na provoz zbytku sezóny tak... hm, no možná bych si nechal říct ...ne, ne, prostě ne

Reagovat
ttopi

Umím si ale představit, že kdyby se to hrálo na stadionu pro milion lidím, tak v USA to vyprodají. Předpokládám, že tam šlo o obrovský prachy. Pokud to ale neklapne, budu jedině rád. USA nemusí mít všechno.

Reagovat
Mass

Tak tam jde o velkýho sponzora pro La Ligu na 15 let, kterej je z USA.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych chápal to Miami, kde je velká latinskoamerická populace a udělali by tam z toho velkou událost a oslavu fotbalu. Víc se bojím toho, že brzy někoho napadne odehrát El Clásico třeba v Rijádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím, spousta lidí dělá z fotbalu středobod vesmíru, a tu nejdůležitější věc na světě. Já ale říkám FOTBAL < PENÍZE.

Reagovat
Y.N.W.A

jo, beru, někdo to takhle má, já ne... a třeba KHL ukazuje, že to prostě samo nestačí (ten jejich vzor hokej < peníze)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec prisli k rozumu.

Reagovat
Mass

No když kvůli tomu přijdou o velkýho sponzora, tak zase takovou radost mít nebudou.

Reagovat
patas92

Nikdy jim nechyběl

Reagovat
valloire

no to joooo

Reagovat
patas92

Schválně jsem použil tvoji rétoriku a přesně jsem věděl, že se ozveš

Reagovat
valloire

ty do mě vidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

McMahon z časopisu Forbes odmítnutí hrát zápas v USA jako: "Arrogance, paternalism and modern-day sports colonialism are all there in the press release that could have been crafted by Philip of Spain’s media guy five centuries ago."

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Amici sa seru vsade nemusia sa srat este aj do fubtalu teda ich "socceru".

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele