BARCELONA - REAL: DALŠÍ POKRAČOVÁNÍ

31.03.2006, 16:40
Aktuality
Fotbalový svět je znovu rozdělen na dva nesmiřitelné tábory. Neexistuje fráze "zdržel se hlasování"! Buď jsi Barca nebo Real! Hraje první s druhým, jde o titul, jde o čest!

Stačí brouzdat po internetu a párkrát kliknout na různé stránky světových agentur. Nebo se projít po ulicích měst, pustit si rádio, podívat se na televizi. Barca, Real, Barca, Real, Barca, Real... Zedník, student, bankéř, doktor, řidič, kněz, ale dokonce i prvorodička na sále se baví o jediném. Jak to dopadne?! Bude to o 14 nebo o 8, zůstane to na 11? Samozřejmě, nejedná se o stupňovitost piva, ale o to, jaký bude bodový rozdíl mezi soupeři, kteří se ale vůbec nemají rádi! Jak to řekl Guti? "Jsem radostí bez sebe vždy, když Barcelona prohraje!"

Barcelona má titul na dosah a vyhraje-li v sobotu večer, bude vlastně rozhodnuto. Ale i tak statistika mluví jasnou řečí - "culés" by museli prohrát polovinu zápasů, které chybí do konce ligy a Real naopak všechny vyhrát! Ano, bude se rozhodovat na hřišti, ale pár zajímavostí stojí za povšimnutí.

Zatímco Real v klidu trénoval, Barca má v nohou těžké utkání Ligy mistrů. Real po tomto zápase bude odpočívat, Barcu čeká během 94 hodin odveta s Benficou. Domácí poprvé po dvou letech nedali ve dvou po sobě jdoucích zápasech gól. Real je v tomto směru o něco úspěšnější, dal jich pět! Vrací se Carles Puyol, ale chybět budou Rafa Márquez, José Edmilson, Leo Messi, Xavi Hernández... Svalová zranění jsou pravděpodobně pro azulgranas větším nepřítelem než samotní soupeři. V průběhu sezony 12 hráčů se hlásilo na marodce celkem 18x! Rekordmanem je Mexičan Márquez, to současné zranění je jeho pátým. Larsson má formu, asi nejlepší za celou dobu svého působení v tomto katalánském klubu, naopak Eto'o ji ztratil na Mistrovství Afriky a ani po měsíci ji nenašel.

Pojďme se podívat také do tábora Realu Madrid. Co o tomto zápase říkají ti v bílém? Julio Baptista se těší a podotýká, že na Camp Nou má velice hezké vzpomínky: "Tady jsem dal jeden z mých nejkrásnějších gólů v dresu Brazílie. Je to nádherný stadion a ten si zaslouží nádherné góly! Pokusím se přidat další!" A Baptista jde ještě o kousek dál ve svém věštění: "Byl to zvláštní rok, odchody Vanderleie Luxemburga a Florentina Pereze nás samozřejmě poznamenaly, vypadnutí v pohárech rozhodilo, ale pomalu se z krize dostáváme. Real, který 1. dubna vyběhne na trávník, je zcela jiným týmem než ten, který na podzim prohrál s Barcou v Madridu. Beru 2:0 pro nás, to by nebyl špatný výsledek!"

To Iker Casillas zase tak velkým optimistou není: "Samuel Eto'o se znovu chystá zkazit mi hezký večer! A nejen ten, dokonce i život. Spolu s Ronaldinhem, s balonem nebo bez něj, jsou stálým nebezpečím pro branku soupeře. Díval jsem se na jejich zápas s Benficou, gól sice nedali, ale i tak byla Barcelona o třídu lepší!" Casillas ví velice dobře, co pro organismus fotbalisty znamená hrát v cyklu středa - neděle: "Jeden se snad chvíli cítí unaven, ale oni tak hrají již delší dobu a snad jim to ani nepřijde tak vyčerpávající! A bude je hnát vědomí, že v případě zisku tří bodů je titul vlastně jejich." Ale i tak věří ve vítězství Realu. Čemu naopak nevěří? Aplausu pro jeho tým, takovému, jaký doprovázel Barcu po koncertu na Santiago Bernabéu. "Jsem si jist, že po výhře se od fanoušků Barcelony potlesku nedočkáme!"

David Beckham, jak je u něj ostatně zvykem, mlčel. Kroužil po trávě tréninkového hřiště sám, jen za dohledu José Luise Sanmartína, který má v Realu na starosti rekonvalescenty. Zranění ze zápasu s Deportivem se v úterý mírně zhoršilo po zákroku Zidana. Ach ta láska nebeská mezi Francouzi a Angličany! Ale "Becks" bude v pořádku a platným hráčem Realu. Jedním z mála, který se za své výkony v tomto ligovém ročníku nemusí stydět.

José María Guttiérez se ze své "lásky" k Barceloně již vyznal a dodal: "Je to moc komplikované, budeme bojovat, čeká nás Osasuna, Sevilla, ale ani ti ostatní se nevzdají před výkopem. Chceme titul, ale druhé místo je povinností. Vím ovšem, že žádná výhra nenahradí ztrátu titulu. Real je klubem, který si musí dávat jen ty nejvyšší cíle. A v tomto směru jsme zase zklamali!"

Za Real hrál "kdysi" Fernando Redondo a také on si neodpustil komentovat tento zápas: "Real je připraven na boj s Barcou velice dobře, jsem přesvědčen o jeho vítězství. Bodový rozdíl je velký, ale ještě není nic ztraceno. Do konce ligy chybí 8 kol a to je 24 bodů ve hře!"

A ještě pár zajímavostí...

Barca má náskok před Realem 11 bodů, větší měla jen v sezoně 1990/91. To se "bílý balet" za ní potácel hned o 13... Mluvilo se o "Mužstvu snů" a trenérem byl Johan Cruyff. Současná Barcelona měla možnost stejného rozdílu, ale "plichta" s Málagou jí ty dva bodíky sebrala...

Od ročníku 1928/29 nastupovala Barcelona v 55 případech jako tým v tabulce "před Realem", naopak tomu bylo 77x. Stejný počet bodů před "clásico" měly tyto týmy 21x. Když vedla Barcelona o 13 bodů, hrálo se na Santiago Bernabéu, nyní se bude hrát na Camp Nou. I proto je ten náskok "jen" jedenáctibodový...

A jestlipak víte, kdy tento zápas byl pomyslně "k uzívání"? Sezóna 2002/03, 29. kolo, Real měl o 24 bodů víc... Ono dokonce již v sezóně 1987/88 to bylo v 34. kole o třiadvacet. Kde ty loňské sněhy jsou....

Ale již dost čísel. Je tady sobota, 1. dubna 2006, 22:00 středoevropského letního času. Dámy a pánové, právě se začíná! Ať vyhraje ten či onen, nezapomeňte: Fotbal je opravdu tou nejkrásnější hrou na světě!



Autor: Vilém Hodr

Komentáře (147)

Přidat komentář
HOST*RM

Fajn fotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášť keď sú to veľmi dobrí kamoši.

Reagovat
HOST*Bary

Ani Real ani Barca ale Atlético Madrid!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Andy

novy futbalovy portal: www.futbalportal.sk

Reagovat
HOST*nofan

0:0 ?

Reagovat
smazaný uživatel

3:3 !

Reagovat
HOST*nofan

Já myslim, že Real to bezduše neotevře, protože by nakoupil. Barca tedy gola nedá a Real tuplem ne.

Reagovat
Votrok

Real jim to oplatí a vyhraje! Má formu! Ronaldo dá 2 góly!

Reagovat
HOST*Greg

ty srandisto, 4:2 pro barcu

Reagovat
HOST*

Ty si se asi zblaznil.Real ma nejvetsi forma za posledni 2 roky.To Barca nema formu!Real vyhraje 3:0

Reagovat
antimadrista

Nemá formu ? Zajímavé... Já vidím každý její zápas a něco takového jsem nezpozoroval

Reagovat
ronaldinho_10

Mohl by jsi mi říct, kdo ti řekl, že nemá fotmu? Příště mu nevěř! Kdyb ses podíval na poslední tři zápasy, tak nemůžeš tohle říc. Po zápase s Getafe se mluvilo o jednom z nejlepších výkonů sezony. S Malagou, kde nehrálo 7 hráčů základu jsme si vytvořili množství šancí. A zápas na Benfice probíraly noviny v celé Evropě jako výborný ofenzivní výkon Barcelony.

Ale podle toho, že jsi se nepodepsal asi víš, že píšeš nesmysly

Reagovat
HOST*

kdyby se on podepsal tak mu napadnes a rejpes do jeho jmena ty chudaku...me jsi to kdysi taky udelal a na muj prispevek si nereagoval,hnuse

Reagovat
smazaný uživatel

TO je ono!

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
HOST*

Moje rec na Barce vyhrajem,ale 3:0

Reagovat
antimadrista

VISCA BARCA ! VISCA CATALUNYA !

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, nic lepšího neumíš?

Reagovat
antimadrista

To vydá za vše

Reagovat
smazaný uživatel

Taková bezduchá hesla

Reagovat
antimadrista

Ta podle tebe "bezduchá hesla" spojují miliony lidí

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
HOST*GATTUSO

Barca vyhraje, řekl bych bez větších problémů, ty formy Realu už známe . FORZA MILAN !!! VIVA BARCA !

Reagovat
HOST*Kaká

Ze Ronaldo da dva goly, asi najlepsi vtip, jaky som pocul za posledne 2 roky

Reagovat
Pharrell

bude to pro real velmi obtizny zapas, myslim ze je to nejtezsi zapas realu v teto sezone. ale jako fanousek realu verim ze zitra dovedou tento zapas k velmi prijatelnemu vyledku pro bily balet. ale barca je velmi silny souper, asi titukl uz obhaji!§

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*1860

Barca

Reagovat
HOST*Coppola

Já myslim, že Barca vyhraje po výborném výkonu a potvrdí tím, že v současnosti je to nejlepší mužstvo na světě. Řikejte si co chcete, ale Barca opravdu hraje nejlepší - a ještě k tomu nejlíbivější - fotbal současnosti. Nejvíc mě těší, že jsme poslali z Champions League pryč toho namyšlenýho Mourinha s jeho Chelseou ... a jestli dneska uděláme Madrid, a to myslim že jo, bude to taková třešnička na dortu .

Reagovat
HOST*

Mame super formu všetci chceme len vyhrať.Podme im ukazať že Real je najlepší

Reagovat
ronaldinho_10

Docela dobrý aprílový žert! Podle tebe má Real formu, když za posledních pět zápasu jen jeden vyhrál a vstřelil 5 gólů. Jak se to pozná, že tu formu mají? Nebo to se dá koupit a mají na to smlouvu, nebo kdo ti to řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

odkial je ta informacia o Sandrovi Rosellovi a prestupe do Realu?

Reagovat
HOST*yarda

Další apríl?

Reagovat
HOST*RM

Rosell?????

Reagovat
smazaný uživatel

odkial je informacia o rosellovi a pripadnom FAbregasovom prestupe do realu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Psalo se o tom snad všude.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi snad povedz len jeden zdroj . . . a som prekvapeny, ze to tu nikto nikdy nespomenul. Aspon som si nic nevsimol

Reagovat
smazaný uživatel

as, mundodeportivo, goal, sport, marca, tribal...všude.

Reagovat
HOST*yarda

A Rossell co?

Reagovat
smazaný uživatel

To Rossel vymyslel u klauzuly.

Reagovat
HOST*yarda

i

Reagovat
smazaný uživatel

...i něco jiného...?

Reagovat
smazaný uživatel

klauzulI

Reagovat
HOST*yarda

Milý autore, nechci ti sahat do svědomí, ale od kdy znamená věta "A mí siempre me gusta que pierda el Barcelona", že "Jsem bez sebe radostí...."? Mírně přeháníš ne?

A navážu s přeháněním. Všichni, kdo si připouští výhru Realu a opepřují to řečmi o skvělé formě, by se měli nechat vyšetřit, protože evidentně koukali na zápasy Realu z Petřína Mrzí mě, že to musím takhle říct, ale prostě na výhru nemáme, byl by to zázrak, OK? I remíza by byla výjimečná. Někdo z culos mě možná obviní, že předjímám, ale věřte mi, že za svým tvrzením si stojím Fandím Realu pořád, ale tentokrát nemám pochyb. Na můj tip se koukněte do Tipligy, 4C, Španělsko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

No moc nekoukej... Jsem Realista ale i realista

Reagovat
smazaný uživatel

NEdivím se výsledku, ale tvému postavení v tabulce. Ne dělám si srandu, vím, že jsi "chyběl".

Reagovat
HOST*yarda

No právě... Ale to se brzy změní.... I když Mustafa je silný

Reagovat
HOST*

sem rad ze si to priznas

Reagovat
alegre

Milý yardo! Ta trocha poezie nikoho nezabije….Nejedná se o soudní spis, kde je doslovný překlad povinností, ale o amaterský pokus fušování do slovutného řemesla novinářského jaké předvádějí např. na idnes a pod. Ale mea culpa, mea culpa! Tisková oprava následuje: “Mě se vždy líbí, když prohraje Barcelona…..” Tímto se omlouvám. Amen!

Reagovat
smazaný uživatel

No proto Že to dělají nějací fušeři z Idnes, nemusíš to dělat ty, ne?

Reagovat
HOST*RM

Soldado dal gól.

Reagovat
HOST*RM

0:3

Dělají mi radost.

Reagovat
HOST*kanar

real to zase projede prohraje 2:1 protoze Valdes udela chybu ale ronnie a Larsson to otoci bude se kopat take penalta

FCB do toho

Reagovat
smazaný uživatel

1. NEch tento zapas ukaze, preco vacsina z nas fandi prave spanielskym tymom.

2. BArcaaaaaaaa

Reagovat
HOST*

2:4 pro Real rozseká je jako joudy a ve středu si to vypijou s benfikou do dna HALA MADRIDDDD ronaldo 2x a Raul 2x

Reagovat
smazaný uživatel

A´t dneska Real vyhraje, ale v LM ať vyhraje Barcelona, nechť je titul zase ve Španělsku...

Reagovat
HOST*Los Baltazaros

Ani Real,ani Barca ale Atlético!!!!!

Reagovat
alegre

Průměr, Ronaldinho tentokráte více brzdou než motorem, Deco hrál lépe v prvním poločase, Eto'o nic nevymyslel, Real nevyhrál díky nedisciplinovanosti Roberta Carlose, rozhodčí velice nepřesný…..

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se ten fotbal nelíbil???

Reagovat
alegre

Abych pravdu řekl, moc ne. Real hrál takticky velice dobře, barca si nevěděla rady.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl asi nějaký záznam.

Nevěděla si rady se zakončením nanejvvýš.

Reagovat
alegre

No to je ono! To zakončení je opravdu nejdůležitější.

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, seru na něj, rozhodčí je ochablý samčí pohlavní orgán domácího zvířete, které hýká...zítra možná něco z mé strany bude....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alegre

klídek yardo, klídek!

Reagovat
smazaný uživatel

jako na tohle se totiž nedá nic jinýho říct momentálně...doufám že jste na svůj tým hrdí vy Katalánský budižkničemové

Reagovat
antimadrista

Penalta byla jasná a navíc když vás bylo 11, tak se nám hrálo lépe.

Reagovat
HOST*yarda

To si děláš prdel, ne? V obou věcech...

Reagovat
smazaný uživatel

To vy jste tvrdili, že máte lepšího levého beka než my...

Reagovat
HOST*yarda

Když ho skoro hned vyloučil, tak nebylo co předvádět, nemyslíš? Srovnání Gia a Carlose? Dudy a nebe, sorry....

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a kdo byl včera platnější? A na vyloučení se nehraje?

Reagovat
HOST*yarda

Jak může být platný, když nehraje. Ano, byla to nedisciplinovanost, ale nemůžeš porovnávat, dva hráče, když jeden nehraje, ne? A Bronckhorst fakt nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Carlos hrál, to byla jen a jen jeo chyba, že nehrál celý zápas....a Gio tak byl rozhodně platnější...

Reagovat
HOST*yarda

To je akademická debata, navíc pak hrál Bravo a Bronckhorstovi se nejméně vyrovnal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já se nabavím o Bravovi ale o Carlosovi...Carlso vám pěkně zbrzdoval útok po celý zápas...

Reagovat
HOST*yarda

Hm, celý zápas, v tom případě skoro 65 minut telepaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal jinde, rozhodčím to nebylo. Kdyny chtěl, tak písknul jasný ruce ve vápně od Carlose a Gravesena. Vybral si jen tu prostřední penaltu. Navíc při tresňákách nás držel, když postavil zeď vždy o něco blíž. A Carlose varoval před tou červenou, stejně se nechal vyloučit, to je jeho nedisciplinovanost.

Jak říkám, pokud máme vyhrávat, tak musíme hledat chyby u sebe a odstranit je. Neustálý vymlouvání na něco jinýho nepomůže. Kord, když na rozhodčího si může stěžovat i Barcelona. Ale jako vždy si stěžuje poražený tým. Teda byla to sice remíza, ale s příchutí titulu pro Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuuha, zeby si nejaky Barcelonak zmenil nick a tvaril sa tu, ze je fanda Realu aby to vyzeralo objektivne a nezaslepene. Tak ako sa o to niekto pokusa na chelsea stranke . . . ? ? ?

Reagovat
antimadrista

Ne...on je jen objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ja jsem fanoušek Realu. Ale nepatřím k těm, kteří by vinu házeli na rozhodčí a na soupeře. Výsledek si musíme vybojovat sami. Nevím, proč bych tady měl brečet, že nás rozhodčí zaříznul, když Carlos ho jasně trefil...

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, tak pisat mozes. mozno si naozaj fanda realu. ja si vsak budem mysliet nieco ine . to , ze sa milim my vadit nebude. po tom, co vidim na chelsea by som sa tomu vobec nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to mě napadlo taky, že to bude nějakej fktivní fanda Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

no ak je naozaj pravda, co si myslime, tak to je opravdu ubohe a trapne. i ked to tomu cloveku asi nebudeme mat ako dokazat.

Reagovat
smazaný uživatel

No tych ale mohl řícti o tobě, že jsi fanda realu, když je tady furt řešíš a pdoboně. NEříkám, že jsi, ale jen proto, že je sebekritický, tak proč ho podezřívat.

Reagovat
smazaný uživatel

no mysliet si to mozes. ja ti to neberem.

ako som napisal, " hmmm, tak pisat mozes. mozno si naozaj fanda realu. ja si vsak budem mysliet nieco ine . to , ze sa milim my vadit nebude. po tom, co vidim na chelsea by som sa tomu vobec nedivil "

som schopny si zato, ze sa milim aj zodpovedat. Kazdopadne keby lepsie stilizoval , tak mu to mozno zozerem.

Reagovat
smazaný uživatel

no a vzhladom nato co si mi pisal ohladom akoze az nadmerne sebekritickeho uzivatela a fandy chelsea, tak mozno to bude nieco podobne. samozrejme si mi nic nenapisal, co by to aj potvrdzovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jde mi jen o princip...ale tak je jasné, že ty to nepochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho co tu sledujem, tak yarda, merengues a spol. sa chapeme velice dobre. teda ak to niekedy emotivne neprezivame. akurat teba nikto nechape. zaujimave.

jak som napisal. mozem sa i milit a som schopny si zato zodpovedat. podla az niekedy netypickej sebekritike a porovnani si to s chelsea, to tak moze i vyzerat. kadzopadne i ty si ma upodozrieval, ze sa pcham niekomu do riti. jiri-fcb zase povedal, ze ma niekedy pocit, akoby som fandil realu. ja si myslim, ze cassano az tak oddany fanusik realu nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ej jasné, že ti dva nevidí rádi kritiku ve vlastních řadách, stačí přemýšlet a uvidíš, že na tom není nic zajímavéjo.

Reagovat
smazaný uživatel

a co to ma spolocne s tym, ze sa chapeme? nejde tu predsa o to, ze som ci nie som kriticky voci realu, ale o chapavost v prispevkoch, takze ....???

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já nevím, proč do toho taháš sebe, já luvím o rea-cassanovi, ty jsi mi upřímně víš kde. Tvé rádoby objektivní příspěvky zase mají odůvodnění někde jinde, takže to nebduem řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak preco ma teraz akoze napadas, ked reagujem na cassana, ked ty robis skoro to iste, akurat o ritovlezectve a o jiri-fcb ani nehovorim. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ti jen chtěl připomenout, že tobě se taky nelíbilo, když tě jiní napadali, tak proč to děláš jiným...

Reagovat
smazaný uživatel

no mne sa to nepacilo a ty si nato sral, ze mi to vadi a dnes ti to uz vadi. zaujimave. kazdopadne ja som obhajoval zaujmy svoje. ty obhajujes zaujmy niekoho ineho. zeby som mal naozaj pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak netahej do toho mě, já myslel, že chceš být lepší než já. Nebo ty se řídíš podel toho, co udělám já?

Reagovat
smazaný uživatel

naopak. obdivujem to ako si si vzal ponaucenie z toho, ze mi to vadilo a ludsky si si zastal cassana, lebo si vedel,ze to co si robil pri mne ,tak nebolo spravne. dakujem.

kurnajs. co je so mnou ? asi podlieham stresom ,alebo zeby jarna unava? neviem

inak nadalej si myslim, co som si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Jarní únava to nebude, protože to je stejné ať je jaro nebo zima.

Reagovat
smazaný uživatel

no vies> kto chce s vlkmi . . . . .

kazdopadne som sa uz dokazal i omluvit . . . .

Reagovat
smazaný uživatel

jj, oceňuju.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dobry pocit sa zachovat chlapsky.

Reagovat
smazaný uživatel

novinka, co?

Reagovat
smazaný uživatel

no ty ten pocit asi nepoznas . . . teda aspon na nete si nam nic podobne neukazal.

jj, neviem kto to napisal, ale bolo prijemne citat, ze rominho uz . .. . teraz ostava len kyslik, lenze on to neudela, neni totiz chlap , alebo . . . . .neco v tom zmysle

Reagovat
smazaný uživatel

"bylo to příjemné"

Já to beru jako samozřemost, ty se tím vychloubáš...

Reagovat
smazaný uživatel

co beres ako samozrejmost?

Reagovat
smazaný uživatel

No se omluvit, když napíšu něco, co někde jinde popírám jako jsi to udělal nedávno ty.

Rozdíl je ten, že já to tak nedělám a píšu všude stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim, ze ty by si sa mal omluvat daleko castejsie ako ja. problem je v tom, ze u teba sa clovek omluvy nedocka a pocuje bud klamstva, nezmyslne vyhovorky alebo bludy , ktore uz spominal 1860. o tom, ako si sa snazil vzdy pri nejakom osere tvarit, ze to je provokace a viedol to az do extremu ani rozpravat nemusim.

Reagovat
smazaný uživatel

No však jak myslíš, rozdíl je v tom, o tvýžcxh chybách není pohyb, o mých se ty jen dohaduješ.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono je pekne, ze si to myslis a chces aby to tak vyzeralo. ja mam jasno a nemam o tvojich chybach pochyb, lebo dobre viem ako co bolo. staci si spomenut na diskusiu tu na chate, kde som dokonca zacal nutit vincenta ist na barcaforum, ale kedze potom ti to nevyslo, tak si rychlo zase zmenil vypoved a trepal ine vymysli. ale toto opat nepriznas, lebo nie si chlap a opat budes asi klamat.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, jen si to pořád namlouvej.

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho má každopádně pravdu v tom, že s tebou se prakticky nikdo neshodne, a může to bejt fanda Barcelony, Realu, nebo kohokoliv jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud do toho taháš fandy Barcy, tak pravdu vůbec nemáš, protože se shodnu s většinou (nemyslím jen EF,ale hlavně barcaforum), pokud se jedná o ostatní fanoušky, tak tam se s nikým shodnout nechci a říkám, co si myslím, je tedy logické, že se s většinou neshodnu, to ale ani není můj záměr.

Věz, že kdybych chtěl, tak se shodnu s každým, to vzládne kdekdo.

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuuha. to si si okopiroval z wordu, jednu a tu istu frazu, ktora uz na nas pomaly staci nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

nene, to jsem právě napsal, možná jsme někdy něco podobného už psal, to jen ukazuje, že se na mém názoru nic nezměnilo. Což se o některých jiných říct nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak chtěl bych to fakt vidět, poněvadž jsem docela pilným čitatelem diskuzí, a opravdu jsem moc neviděl, aby si sdílel s někym stejnej názor..Neříkám, že bys měl se vším tupě souhlasit, to chraňbůh, ale ty všechno vidíš vždycky úplně jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím toho jinak tolik, kolik toho vidí jinak ostatní, rozdíl je ten, že já se vždy ozvu. Ale jak už jsem říkal, přes net není vůbec nic těžkého si s někým rozumět, mám to ověřené. To není nějaké vychloubání, to zvládne vážně každý.

Reagovat
HOST*yarda

Dobrý, když jsi objektivní, tak bys mohl připomenout jednu pencli na druhé straně, která byla totéž co ta van Bommelova a možná ti trochu unikly, že ty zdi Realu posunoval žlutými kartami...

Reagovat
smazaný uživatel

hovorim, ze nejaka ficke.aspon podla mna. jak trapne, teraz uz len zistit ci to je kyslik, antimadrista ci deco. Dufam,ze nie antimadrista, lebo i ked tu casto rype, tak to robi velice elegantne narozdiel od . . . .

Reagovat
smazaný uživatel

No jelikož má rominho očividně nějaký problém, tak za sebe prohlašuju, že tady nepíšu za žádný jiný nick nepíšu a narozdíl od rominha jsem ani za žádný jiný nick nikdy nepsal. PJ má určitě IP adresy a kdyby to byla stejnýá, určitě vám dá vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som nidky nepisal za iny nick, aby som vyzeral objektivne a nutil tu realistom umyselne iste veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já psal jen, ež jsi psal za jiné nicky, víc jsem neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Lžeš, Kyslíku, zapátrej v paměti

Reagovat
smazaný uživatel

On už ten nick real_cassano je trochu podezřelej...

Reagovat
antimadrista

Nene, já píšu jen za sebe a rozhodně bych se neskovával za nějakej jinej nick. A myslím si, že ty barcelonisti který já znám, by to taky nikdo z nich neudělal, nemají to zapotřebí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, že zeď posouval kartama, ale ona se stejně neposunula

Jinak pokud myslíš tu penaltu na Ronalda (od Oleguera), tak tu bych dal až na čtvrtý místo. Ty ruce byly jasný a Carlosův faul taky.

Ale aspoň ta remíza, kdyby Barca vyhrála tak by se mi brácha tlemil, ten žere Barcelonu. Taky proto přeju na truc Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Tu pentli bych nepískl, o tom žádná, rozhodčí to teda pěkně posral. A jako příznivec Barcy musím uznat, že je teda pěkně kácel. To pak temperamentní Brazilci docela vybouchnou....

Ale musím pochválit Real, že i o deseti bojovali, hlavně Ronaldo se na hrotu snažil, že by se chtěl k nám na stará kolena vrátit.

I tak jsem to však měli vyhrát, je to škoda, šance jsme nato měli. No co, titul už nám nikdo nevezme.

Reagovat
ronaldinho_10

Tlouštík k nám?

To radši bez něho.

VISCA EL BARCA! TITUL JE VE SPRÁVNÝCH RUKOU

Reagovat
HOST*13Hunter

Real je nejlepší a Barca je sračka

Reagovat
ronaldinho_10

Jasný, proto Realk ztratil v sobotu poslední reálnou šanci na titul. A zrovna na hřišti, jak ty říkáš sračky...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak jdu na to. Real mě potěšil bojovností, zřejmě podnícenou jak Clásicem tak vývojem zápasu. Casillas VYNIKAJÍCÍ, jemu můžeme děkovat za remízu. Škoda, že ještě nechytnul tu pencli Skoro dvacet zákroků, ani jeden kiks, fakt výborný. Obrana taky nebyla špatná (všichni na ní nadávají, ale máme ji druhou nejlepší v La Lize, dostala jen o gól víc než obrana Barcelony s "dokonalým" Puyolem a "bezchybným" Marquézem, lepším levým obráncem atd. Čím to bude? Jenom brankářem? No nic...), vyzdvihl bych Ramose, který má tvrdší hlavu než Puyol (což je co říct) a Cicinho, který celkem udržel na uzdě Eto´a (když se vracel ). Bravo a Mejía tak standard. Záloha fakt nic moc, nejvíc se mně líbil Baptista, bojoval a dal gólovou nahrávku. Beckham se dobře stahoval, ale přihrávky nějak nic moc. Zidane a Guti hůř než standard. Robinho se stal obětí vývoje zápasu... Ronaldo se rval taky slušně, válcovali ho taky pěkně (celkem beztrestně), gól byl filigránský

Takže spokojenost s bodem...

Na rozhodčího moc nadávat už nebudu, jen připomenu, že je to tentýž, který nechal před několika lety na Nou Campu bez povšimnutí déšť odpadků včetně jedné prasečí hlavy...

Pokud by tu někdo chtěl zase argumentovat kompenzacemi, tak Madridu nekompenzoval rozhodčí ani hovno. Tedy něco jako penalta na Bommela (simulanta už od Zaragozy) tak i penalta na Ronalda (lépe pískatelná). Karty skoro bez komentáře. R.Carlos má mlčet, bohužel jsem neidentifikoval, co řekl Medinovi... Žluté karty Barceloně byly po právu. Žlutá pro Ronalda výsměch... Ruka Gravesena? Určitě ne úmyslná. Ronaldinho si navíc mohl nechat to neustálé reklamování ruky našich při trestňácích a líp střílet...

Ale přes všechno jsme zápas zvládli i v deseti, škoda promrdaných bodů v předchozích zápasech, mohlo to být mnohem zajímavější.

Reagovat
ronaldinho_10

Taky nikdo neříkal, že ruka Gravesena byla úmyslná. Jenže o to vůbec nejde. Pískat se to mělo, ať to bylo úmyslný nebo ne. A že by ji měl přiloženouý u těla? To neměl. Neříkám, že ji chtěl dát, ale byla. Ale ta Carlosova byla ještě o dost jasnější.

Jinak měl říct, že rozhodčí i jeho pomezní jsou ...(slušně řečeno výkaly ) Ale to jsou spekulace. Každopádně to nebylo nic slušnýho. Jinak to dopadlo asi ideálně. Protože bod nám prakticky zajistil titul, Real je s ním taky spokojený. To by člověk něřekl, že můžou být po vzájemným zápase oba týmy spokojený, to je štastný konec jak v pohádce

Reagovat
HOST*yarda

Jojo Carlos něco takového řekl, nicméně, pak říkal ještě něco a to jsem fakt podle pohybů rtů nerozluštil. Ale tvářil se sprostě Gravesenova ruka byla ve velmi ostrém úhlu k tělu, tak deset patnáct stupňů

Reagovat
smazaný uživatel

Barca hraje útočněji než Real, proto dostává dost gólů, Real hraje taky dost útočně, ale ne jak Barca, často se na to nedá dívat.

Ruka úmyslná být bnemusí, o tom se nic nepíše, že si nic takového neříkal co se týkalo Motty...(že bys byl tak hloupoučký a myslel si, ež obránce chce ve vápně zahrát rukou? )

Takže pro nsá jedna sporná penalta a dvě jasné nepísklé...ale na to jsme u Realu zvyklí...

Reagovat
HOST*yarda

Tvé neustále narážky na inteligenci ostatních přispivatelů mě vedou ke dvěma vysvětlením, buď si nejsi jistý svou vlastní nebo jsi arogantní debil, protože inteligentní člověk svou inteligenci nedává najevo prvoplánovitě... Tak co, áčko nebo béčko?

Reagovat
smazaný uživatel

Já svou intelgienci nijak najevo nedávám, to, že pochybuju o té Vaší neznamená, že já sám jsem inteligentní více. Bohužel však, když se podíváš na své některé příspěvky či reakce, tak mě to vždy svedek menším problémům tohoto rázu u tebe...

Reagovat
HOST*yarda

Nemůžu si pomoct, ale je to jistá tvoje úchylka a jestli poznáš inteligenci někoho podle příspěvků na foru o fotbalu, tak fakt koukám. A to ještě nepřihlížím k tvé schopnosti se enigmaticky vyjadřovat

Reagovat
smazaný uživatel

Až budete mít v týmu někoho, kdo se aspoň blíží v součanosti Ronaldinhovi, tak se ozvi, do té doby se o něj nestarej.

Reagovat
alegre

Já si tedy taky jednou "rejpnu" yardo: Myslím si, že skloňovat “La liga” a napsat v "La lize", je poněkud nepravopisné. Ale český jazyk je zvláštní a snad dokonce jediný, kde si dovolíme takové hrůzy, jako udělat z pani Smith jakousi Smithovou, z Ana Gabriel neznámou Gabrielovou. I když je tu ještě jeden zářný příklad: jazyk nám bratrský, slovenský. V jednom filmu se jim povedlo z New Yorku vyrobit Nové Mesto!

Reagovat
HOST*yarda

Aby ses nepo... Jen počkej, teď si na tvé články budu dávat takový pozor, že se budeš divit a běda, jestli tam bude jenom čárka navíc...

Reagovat
HOST*yarda

Aha, takže vaše hráče kritizovat nemůžu? Zajímavé a od culos a tebe zvlášť dost pochopitelné, na vaše miláčky můžete šahat jen vy sami, spíš je omlouváte kudy chodíte. A ani onen nejlepší hráč nebyl schopen ničeho jiného než gólu z penalty, nastřelených zdí a spousty keců... A ta výmluva na obranu taky nemá chybu... Kdybyste aspoň neměli tolik keců, jak jsou vaši zadáci dobří, tak si tu poznámku klidně odpustím...

Reagovat
alegre

Již dávno jsem se přestal po…., ale vzhledem k mému věku kmetskému, asi brzy znovu začnu.

Jinak mě samozřejmě Tvůj zájem o mé výplody velice těší a pevně věřím, že budeš mít mnoho příležitostí “supervisar y corregir mis errores ortográficos”! Kritiku, na rozdíl od fandů jistého klubu v La Liga, přijímám!

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, tak pokud ten tebou zmíněný klub nenosí bílé dresy, pak se těšit můžeš

Reagovat
smazaný uživatel

Top nen ívýmluva, to je fakt.

Tak si teda kritizuj no, jen to teda vypadá směšně, když "máš" v týmu Ronalda a spol. a kritizuejš Ronaldinha.

Obranu máme dobrou, při tak útočné hře je to skvělý výkon, že máme nejméně gólů..

Reagovat
HOST*yarda

A proč bych nemohl kritizovat, když se mi u něj něco nelíbí? Co mě ty máš co poroučet, co mám a co nemám psát? Jsi arogantní až běda, jenom proto, že fandíš klubu, který je náhodou první...

Reagovat
HOST*aaa

novy futbalovy portal: www.futbalportal.sk

Reagovat
HOST*Hurikán

Vidim, ze nazoru je tu spousta, dobra diskuze je take zde: http://www.football24.ic.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele