Barcelona potvrdila návrat legendárního beka Daniho Alvese

12.11.2021, 21:56
Aktuality
S jednou legendou se FC Barcelona a její fanoušci v létě s velkou bolestí rozloučili, jiné dvě však nyní v rozmezí pár dnů vítají zpátky. Nejprve se svůj mateřský klub vrátil trénovat Xavi Hernández, a ten si nyní k ruce přivedl svého bývalého pobočníka Daniho Alvese.

Osmatřicetiletý zadák v polovině září předčasně ukončil své angažmá v rodné zemi, kde mu São Paulo dokonce dlužilo peníze. Krátce nato Alves oznámil, že se ve zbytku podzimu zaměří na dobití baterek, a nyní během chvíle upekl senzační dohodu s Barcelonou. Ta si ho uvázala prozatím jen do konce aktuálního ročníku, obnovený debut přijde nejdříve v lednu.

Dani Alves do Barçy poprvé zamířil v létě 2008 po pěti sezonách v Seville a v katalánském hlavním městě si připsal na konto 391 startů a šest titulů. Barcelona ho nyní představila jako "nejlepšího pravého beka” v klubové historii. Celkem za svou kariéru Alves nastřádal 46 trofejí (z toho 23 v Barceloně), které podle oficiálních záznamů vévodí historickým tabulkám.

Poslední dva triumfy si veterán řemesla připsal letos. Nejprve v květnu dobyl Campeonato Paulista, poté v srpnu převzal zlaté medaile na odložených Olympijských hrách v Tokiu. Ve finále v Jokohamě tehdy nastoupil proti svým budoucím spoluhráčům Éricu Garciovi a Pedrimu. Sám Alves brazilský výběr do 23 let vedl s kapitánskou páskou na rukávu.

Autor: Tomáš Daníček / fcbarcelona.com

Komentáře (213)

Přidat komentář
janinho

mozno pride aj Reiziger, Cocu a Rivaldo

Reagovat
dextroza_m

V nasi situaci je tohle proste dobry deal...

Reagovat
janinho

jasne, sak mne je len trochu smiesne ze prva posila je prave on verim tomu, ze horsi ako dest asi nebude. ale aj tak ma to pobavilo

Reagovat
dextroza_m

Umi strilet :D

Reagovat
celeb

horsi ako Dest nebude???

Mozno ak by hral v utoku. Na beku ti to 38+ rocny brazilcan nema najmensiu sancu ubehat.

Reagovat
2miguel1

Nedela/Streda/Nedela uz neda ale raz za tyzden este s prstom v nose

Reagovat
Petrinho17

Ja nechápem tú neustálu chválu na Desta. Ten hráč okrem akej takej rýchlosti, nemá absolútne žiaden futbalový rozum. Je extrémne preceňovaný.

Reagovat
snuff24

a kdo ho chválí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vic se precenuje Slovensko

Reagovat
fenixLFC

kto preboha precenuje slovensko

Reagovat
fenixLFC

joo sorry mas pravdu

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzes soudit podle sebe to by byl svet razem plny nymandu ..

Reagovat
celeb

pokusil si sa, nevyslo, nevadi.

Skus teraz viac textu a menej smajlikov, ak to dokazes.

V ktorom top klube hra beka 38 rocny hrac? A nie, Ibra nie je bek, snad aj nymand s podpriemernym IQ by to mal byt schpony pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ma brzo 37 Samprodie - Fabio Quagliarella brzo 39, AC Milan -Antonio Mirante 38, Zlatan Ibrahimović 40, Rivaldo ukoncil karieru ve 43 letech v roce 2015 Ze Roberto taky ve 43 2017, Yokohamsky Kazuyoshi Miura hraje v 54 co takovy Gianluigi Buffon slysels nekdy ? ... Maxi Rodrigez, Rogue Santa Cruz, Joaquin Sanchez, Diego Lopez, Pepe Reina, Willy Caballero, ..Vitorino Hilton v Marseille 44 let .. Klaas-Jan Huntelaar se zakopal odchodem z Ajaxu ... Francesco Toti a kupa dalsich jsou dukazem ze i hraci kolem 40 muzou byt pro tym obrovskym prinosem. Muzes se dal chovat a tvarit jako totalni ignorant a popirat realitu ale v k nicemu ti to v zivote dobre nebude ;)

Reagovat
Lemiux66

Ja jen doplnim ty beky: favalli, paolo a aj ten Cafu. Treba jen z toho Ac, navic ve svy dobe prevalcovali kazdej starsi dorost. Samozrejme ze vytahne analyzu vo tom jak to dneska uz neni mozny.

Reagovat
celeb

samy bek v top forme v top time tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Par jich ve vyctu je a kdybys nebyl lenivy ignorant a tupy pablb vedel bys ze jich je na top urovni vic nez dost (vzdy bylo a dokud se fotbal bude hrat vzdy i bude) ;)

Reagovat
celeb

no pod, skus este viac nadavat a urazat, ukaz aky velky penis mas na nete

Lebo cim viac nadavas, tym vacsiu pravdu mas. Aspon taki ako si ty si to myslia.

Od zaciatku sa bavime o bekoch, este som ti to pisal v poste nad tymto, ze nech nedavas Ibru a spol, ale bekov - tych, co musia bezat o zivot, nie tych, co sa raz za cas utrhnu.

Ale naco sa snazim, ved bez nadavok to nema ziadne gule, tomu ty nebudes rozumiet.

No nic, podme sa pozriet na tvoj list, urcite bude hyrit bekmi pred styridsiatkov v top forme hrajucich v top kluboch.

Quagliarella - hrot, hrajuci v zivotnej forme v Sampdorii ...

dalej je znamy bek CR7, sice este nema 38, ale mozno prave teraz zmeni post, ved koho by bavilol na stare kolena utocit ...

Antonio Mirante - brankar - musel som googlit, priznavam, tohto mnohonasobneho majsta vsetkeho mozneho som nejak prehliadol, a pritom taka hviezda. Ked je treba, tak si vykopne dopredu a spritnutje po ciare aby centroval do superovej sestnastky - kde sa hrabe Neuer!

Zlatan - bek - uz sme ho tu mali ...

Rivaldo ... asi to uz dalej nedava zmysel, nemohol by si mi pekne prosim este viacej ponadavat, kludne od srdca, nech pochopim, ze mat na beku - co je bezecky najnarocnejsi post v time je vhodne mat hraca, ktoremu je cez 38 a ktory ani za mlada bezecky nevynikal?

Vynikal vo vsetkom moznom, bol to najlepsi dvojny nahravac Messiho, mal vybornu strelu, zmysel pre hru, vedel byt dobry hajzel (timy obcas takych hracov potrebuju, nic v zlom).

A vedel sa vyhecovat na top zapasy (aby tie ligove ku koncu odchodil - a postracali sme kvoli nemu aj za Pepka kopec bodov).

Za 1 Euro + bonusy - nemam nic proti, ak nebude zbytocne brat cas tym, s ktorymi sa rata do buducnosti. Do kabiny moze byt dobry.

Cely tento Laportov cirkus je ak tak len o jednom jedinom. Hrdina Alves sa za 1 Euro vracia do Barcelony. A Messi zdrhol do PSG kvoli prachom. Mozno sa Messi o rok vrati a rad. Akurat by som bol radsej, aby sa vratil z vlastnej vole a nebolo mu to takto podsuvane.

Uvidime. Na beka ho asi nikto sudny stavat nebude a prave kridlo schopne nemame (kedze Dembele je lazar, lajdak a labil). Tam by mohol byt uzitocny.

Ak sa ma vsak Barcelona vratit tam, kde bezpochyby patri, tak to nebude podpisovanim hracov, ktorym taha na 40. To je vela aj na brankara, aj ked Buffon s van der Saarom ( toho ti google nenasiel?) vedeli pekne potiahnut.

Reagovat
smazaný uživatel

A Hiltona a spol jsi vynechal at nejsi za Ludka co? najdi si archivy zapasu z LOH a mrkni jak prohani 20 lete decka .. je to par mesicu zpet zadne roky tj forma se asi drasticky nezmenila kor kdyz ted prosel zdravotnimi testy a dal je hrave .. pokus provedl Brazilii az do vitezneho finale kde stacili na ESP neni duvod verit ze by nestihal v La lize. Ty si ver cemu chces ..

Reagovat
celeb

Uvidime v januari. Mozno mas pravdu a treba sa zacat poohliadat po starsich hracoch. Treba sa zbavit Gaviho, Nica, Pedriho, Fatiho, Arauja, kedze maju do 40 daleko a pohladat seniorov.

Iniesta stale hrava Japonsku ... a vlastne preco ma Xavi len trenovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Smesny jsi pouze ty;) Dest je best ..

Reagovat
Petrinho17

Nie Dest určite nie je BEST. Zaostáva v bránení, v útoku často voli nezmyselné riešenia. 1 dobrý zápas z 10 fakt nie je vizitka kvalitného obrancu. Tým nechcem povedať, že sa nemôže zlepšovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepšovat se určitě bude a i přes nedostatky je asi tak stokrát lepší než Semedo. To mi zatím stačí, Semedo mi pil krev dva roky

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ho nahradit .. nebo nejakym jinym nymandem z SK .. mozna se pak budes modlit za to aby opet nastupoval .. kdyz ti unika jeho potencial a schopnosti zcela neadekvatni nizkemu veku tezko muzes docenit co pro klub znamena a jaky ma prislib do budoucna ..

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na tom přijde směšné? Je evidentní, že tam chybí osobnost do kabiny. Zda hraje nebo ne je úplně jedno.

Reagovat
janinho

"Zda hraje nebo ne je úplně jedno."

jaj tak, tak to potom áno

Reagovat
dextroza_m

A Kubalu uz jsme nevzbudili...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Bartrabauer

Reagovat
Neutron

tak mozno posediet niekam do hladiska

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys ho videl hrat na Cope ci OH pochopil bys mozna ze ho vek nijak nelimituje. Mimo to lepsich pravych beku na planete moc neni a ziskat jednoho z nich zadara je z rise snu

Reagovat
Petrinho17

Tak je jasné, že tých zápasov neodohrá veľa. Skôr je to podpora mladých hráčov. Na druhú stranu horší ako Dest a už vôbec nie ako Roberto určite nebude.

Pekné gesto je aj, že bude hrať zadarmo a vyplácané mu budú len odmeny

Reagovat
smazaný uživatel

Dest je výborný pravý obranca, má 20 r. a bude len lepší. Nechápem to ohrňanie nosa nad našími mladíkmi. Dospeli sme tam, kde sme práve preto, že sme mali taký prístup k mladým a hrali dôchodcovia. Nik pre niektorých nie je dobrý, niet trpezlivosť. Návrat Alvesa je výsmech klubu, už ho nechceli nikde v Europe, tak išiel domov a teraz príde k nám vo veku 38 r.

Reagovat
Petrinho17

Nie, Dest určite nie je výborný obranca.

Reagovat
Azazelo RD

Víš, jak se pozná, že advokát lže? Když mluví.

Reagovat
PP

Reagovat
Gazdo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Hrát může až od ledna, přišel zadarmo a nebude skoro nic brát, takže to vypadá že přichází jako mentor? Tak na tohle jsem zvědavej

Reagovat
dextroza_m

To jeho "nebude skoro nic brat" je pro většinu z nas nedosazitelna meta

Reagovat
drussbarb

Takže také tu aspoň jeden, pro kterého je tato meta dosažitelná?

Reagovat
Remt

Občas sem chodí o poločase Vlášek aby zjistil jestli v první půlce neřekl nějakou kokotinu a když to v komentářích najde, tak se hned na začátku druhý půle omluví a napraví to Tím chci říct že tu mezi nás chodí i celebrity

Reagovat
Mercury

Vlasek bere hovno

Reagovat
Remt

Je to celebrita

Reagovat
Mercury

Je to panic

Reagovat
dontcallmeandre

Já si 1€ týdně vydělám, takžýe on je opravdu zadarmo. Ale ve 38letech je to dobrý deal i pro něj.

Reagovat
dextroza_m

Tak nečekal jsem, že bude hrát zadarmo

Reagovat
dontcallmeandre

Jo, tak on beztak má nějakou soukromou sponzorskou smlouvu, a Barceloně uleví. Pokud zvládně odkopat základ na solidní úrovni, tak je to pro Barcelonu přestup roku :D

Reagovat
2miguel1

Dani! Vole mrdat! Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim jeste Ronaldinha <3 <3 <3

Reagovat
smazaný uživatel

Maradonu

Reagovat
Salfovic

Horší než de Jong by nebyl.

Reagovat
Neutron

paci sa mi tvoj humor

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Svatej

Tak v současný době by byl jen o trochu horší nez De Jong, proč ne..

Reagovat
Zark

Reagovat
Salfovic

Veterán řemesla

Reagovat
ADM

No povedzme si pravdu, v súčasnom kádri bude stále jedným z najlepších

Reagovat
blaugrana

Olee. A Bus nech mu natlaci kapitansku pasku.

Reagovat
blaugrana

A Leo bude isto teraz pushovatxsvoj navrat, ked dosiel Dano.

Reagovat
DieryVonry

To bych neřekl, ale k barce hned poskočily sympatie a přímáčky prosím nechte Danimu..

Reagovat
blaugrana

Ja by som mu kludne dal aj pasku, ked bude na ihrisku. Je to motivator a vitazny typ.

Reagovat
PP

Už jen z hlediska marketingu to je pecka.. A on klidně může dva roky ještě slušně jezdit.

Reagovat
smazaný uživatel

i ted bude porad luxusni na svym postu, i kdyz hodne sazel na fyzicku - ale donedavna hral porad profesionalne, ja verim ze bude top 5 v lize na vym postu

Reagovat
PH8

To je snad poprvé co jsem přečetl celý článek, protože jsem nevěřil že bude vážně hrát a ne trénovat

Reagovat
Pace to P.M.

Zoberte si aj legendarneho Aubameyanga miesto Kuna a legendarneho Luuk de Jonga

Reagovat
johan14

Hoďte mu banán čo vtedy urobil tak za to má u mňa navždy veľké +

Reagovat
Lemiux66

to s tím banánem bylo tuším dohodnutý dopředu, nic spontanniho

Reagovat
Salfovic

Jj, byla to reklama na Chiquita.

Reagovat
messi80

Reklama z toho vznikla a neymarove video bola súčasť kampane ale daniho reakcia bola bezprostredna

Reagovat
vceradnesazitra

Ten pocit, když je 40 letej Alves nejlepší hráč Barcičky...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
drussbarb

Proboha

Reagovat
Dubov

Ty jo, já nejdřív myslel, že přichází jako asistent a on tam místo toho bude hrát

Reagovat
Selänne

Tak ještě podepsat Iniestu, Puyola, Villu, Pedra a Alexise. Pak už to bude určitě šlapat.

Reagovat
OTASi

u něj si vždycky vzpomenu, jak si ho v LM vodil mladej Venca Pilař

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Vlkoslav

na to youtube sestrih asi nebude, co?

Reagovat
OTASi

já to myslel samozřejmě s velkou nadsázkou, nicméně byl nebezpečnej a rozhodně v soubojích s ním neztrácel, tenkrát byl na vrcholu :) video je, je to z kompilace o něm, někde hned z kraje...

https://www.youtube.com/watch?v=UiVY4XDEJFE

Reagovat
Mass

Starci a děti...

Reagovat
vagneris

Ještě Pedra s Iniestou a bude to treble.

Reagovat
sokar

Nechapem jednemu, preco moze hrat az od januara, ked podpisuje ako volny hrac bez zmluvy? To nie je klasicky prestup, ze sa moze registrovat az pocas prestupoveho okna, to je podpis vopneho hraca

Reagovat
Petrinho17

V prvom tíme neostalo voľne číslo. Momentálne je voľná 8, tá ale už pre jesennú časť bola zaregistrovaná pre Pjaniča.

Reagovat
Mastný Chobot

a nie je to tým, že na súpisku môžeš dopisovať hráčov iba v lete a v zime v určenom období?

Reagovat
Petrinho17

Nie, voľných hráčov môžeš dopísať kedykoľvek. Preto je to celkom zvláštna situácia.

Reagovat
Carles5

Tento prestup je skôr potrebný pre mentalitu v kabíne , potrebujú mladíci niekoho skúseného kto im poradí a v druhom tade je to aj srandista veľký.

Reagovat
Mass

Klaunů už je v Barce ale docela dost

Reagovat
CHONG

Za mě dobrý, Xavi, Alves... Aspoň bude po takovém trošku jalovém období zase důvod Barcelonu regulérně nesnášet.

Reagovat
teenz

Reagovat
Gazdo

Reagovat
blaugrana

Neviem, ze v niekom môze dlhodobo pretrvavat nejaka nenavist voci uhlavnemu rivalovi, ked je to fanusik z ineho statu. Mne je real uplne ukradnuty a absolutne sa uz k nemu nemam potrebu vyjadrovat a potom je tu valloire a ty. Chapem to u ludi, co su realne z Barcelony ci Madridu, ale takto nie.

Reagovat
CHONG

S tebou musí být sranda Jinak pro mě je fanoušek jako fanoušek, akorát někteří z nás měli holt to štěstí, že se narodili v Madridu...

Reagovat
Gazdo

Presne tak Real je odpad

Reagovat
CHONG

Reagovat
Neutron

jezis on sa chcel pochvalit, ze sa narodil v Madride a ty tu reagujes ako trubka

Reagovat
CHONG

Kéž by

Reagovat
Gazdo

Neboj sa on dobre vie ako som to myslel a nenarodil sa v Madride len ma radsej spanielsko ako cesko tod vse

Reagovat
Neutron

Reagovat
madridcan

S ním praveže sranda je. Už zrazu nerozumie ,,MY". Už je mu Real ukradnutý po asi desiatich rokoch.

Ale rozumiem. Už berie ako konkurenciu Espanyol zjavne a takto mu to vyhovuje

Reagovat
CHONG

Asi je zase v depce...

Reagovat
blaugrana

Ta s tebou je tiez vecna prča, ale uz to nie je co to byvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je velký nesmysl. Třeba Ramose, Prasemira a Vásquéze bych nenáviděl, i kdyby byli z Marsu.

Reagovat
pantondavo

Proč Vasquéze?

Reagovat
smazaný uživatel

píše ubožáček co se i po letech Crisova odchodu z Realu chodí vyblinkávat pod články PL

Reagovat
blaugrana

taky odpad ako ty nema pravo cokolvek hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

pravda bolí, kokůtku

Reagovat
blaugrana

isto to zabolela picko

Reagovat
JM

Reagovat
valloire

Tady, tady jsem. U mě je to léty prověřené.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
pantondavo

Reagovat
eibe

Reagovat
Lemiux66

Za aktualni situace se vrati legenda, ktera muze byt jedine prinosem at uz na hristi nebo mimo nej, to vse za almuznu a mistni vomastci zas rozjedou ty sve analyzy gondolizy.

Jako doopravdy je tu nekdo kdo je za tenhle navrat nasranej? Taky jsem v lednu ocekaval nastup Achrafa, no.. ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Vraci se jeden z nejlepsich beku na planete. Dalsi obrovska osobnost svetoveho fotbalu ktera navzdory veku podava spickove vykkony. Na nedavnych OH ukazal ze udrzi krok i s deckama (kazdy kdo kdy videl zapasy under 23 vi ze se hraje vzdy ve vetsim tempu nez v "dospelych"). Je to hrac s nejvice trofejema vc. kupy vyznamnych. Zasluhy a kvalitu mu mohou upirat pouze zamindrakovani retardi

Reagovat
Malresi

Nikdy som mu neprišiel na chuť, furt len centroval do blba ako proti Chelsea v 2009, alebo si prihrával s Messim na 3 metre z čoho zbieral assisty. V obrannej fáze slabý, v útoku tiež. Celú kariéru sa len viezol na vlne úspechu dobrej generácie, čo v Barce bola. Jeho kvalita sa predviedla proti Nemecku v 2014, kedy ostal radšej na lavičke, aby to nebol ešte väčší debakel.. Ľudia ho porovnávajú s Cafum, no ten bol o parníky vyššie. Napr. aj Phillip Lahm z jeho generácie bol lepší.

Reagovat
PtákOhnívák

Za Cafua a Lahma, jinak jsi úplně mimo.

Reagovat
Malresi

Ale kdeže.... mimo Barcy, kde bola zlatá generácia, nič nedokázal.

Reagovat
Kily8

Nič nedokázal. Človeče, tak povedať na futbalistu, ktorý má najviac trofejí na svete, že nič nedokázal, to je už tuposť najvačšieho zrna. Neexistuje futbalista, ktorý má viac trofejí, to znamená, že žiadny futbalista na svete nič nedokázal.

Reagovat
Svatej

Co? Ses zbláznil

Reagovat
Malresi

Ale kdeže Proste bol vždy v mojich očiach overrated.

Reagovat
Svatej

Vsak zrovna ty a fandove Poolu by jste meli hráče jako on v současný době dost vynášet do stropu, to srovnání s Arnoldem se dost nabízí.

Oba hráči dimenzovaní dopředu (s tim ze Alves byl dozadu furt lepší), kteří sedli trenérovi do stylu a proměnili talent v úspěchy (a to u Alvese v míře, kterou s nejvyšší pravděpodobností Arnold nemá nejmenší šanci překonat, stejně jako každej jinej hráč na světě).

U Arnolda ten dar hry dopředu berete jako znamku výjimečnosti, ale u hráče, kterej byl právě jedním z tech, kteří definovali pojem moderního beka s podobnyma cislama, to nedovedes ocenit?

Alves mel v Barceloně áčko jednou za 3,7 zapasu (Trent ma u vas 3,9). Golu maji taky podobně, přesto Alves netezil ze systému jako Arnold, měl pred sebou jeste Messiho, Neymara, Suareze a Henryho, v záloze kreativitu dodávali Xavi a Iniesta, mezitim co Alves byl při nejlepším až terciální zdroj akcí. Vždyť to je známka naprosto vyjimecnyho talentu..

U Alvese můžeš říct, ze ma talent o hovne (nebo ze je precenovanej), protože nahral Messimu na tri metry a proto ma takovy cisla, ale stejne tak muzes u Trenta argumentovat, ze je taky na hovno, ale z jiny priciny, protože pri ty sileny frekvenci ztracenych micu si nejakej centr adresata najít musí, nehledě na to, ze Sallah je sám zakoncovatel jako krava

Dovedu pochopit ze to tak (třeba i iracionálně) máš, ale možná by jsi mel alespon zkusit některý postoje cas od casu prehodnotit, jestli je furt vidíš stejně, je to super věc

Reagovat
Svatej

A jestli si rikas proc se s tim tak mrdam, tak je to proto, ze se nudim ve frontě

Reagovat
Gazdo

Hezky

Reagovat
Infi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
TopinB

Reagovat
mul

Reagovat
10

Reagovat
Infi

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Zark

tak to u tebe moc krajních beků neobstojí asi

Reagovat
Malresi

Veď to je len trolling. Dani bol fantastický, akurát som ho vždy považoval za preceňovaného kvôli tomu v akom tíme hral. Lahma som mal z tej generácie vždy vyššie.

Reagovat
PP

Tak zrovna si vyjmenoval asi jediné dva, kteří dost možná byli lepší než on, ale to nic nemění na tom, že Alves byl konzistentně roky skvělý krajní bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

nehnevaj sa, ale...Trenta by si vychvalil do najlepsich bekov historie a potom vypustis zo seba toto pricom Trent moze Danimu vodu podavat. Nikdy som Barcu nemusel, ale pred Danim klobuk dolu proste.

Reagovat
supervizor

Hráč vyborný, ale nikdy mi nepřišlo že to ma v hlavě v pořádku, takže o jeho přínosu pochybuju.

Reagovat
santini

Tak, jediné, z čoho môže súčasná Barca žiť, sú spomienky... Vidieť jednu z nich na vlastné oči bude síce dojemné a nostalgické, ale tam výpočet pozitív asi aj končí

Reagovat
blaugrana

Snad sa este podari zaclenit aj Puyola, ale na nejaky post blizko kabiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol má nahradit Ramona Planese a měl by mít na starosti přestupy

Reagovat
hornito

to asi ne

Reagovat
blaugrana

No vraj uz to padlo a bude to zastresovat Xavi a Puyola si moc na tej pozicii predstavit neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi teda podpísal ako tréner, či hráč?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Ještěže nechali odejít Suareze, aby mohli udělat přestavbu.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Teoretik

Hráč s nejlepším zpracováním na světě

Reagovat
pantondavo

Tohle není článek o Zidanovi.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Xavi to jede podle FM?

Reagovat
blaugrana

Sergi Roberto by nakonec měl podepsat novou smlouvu. Španělský záložník či obránce hraje za Barcelonu, kontrakt má jen do konce sezony a s jeho službami dlouhodobě počítá nový trenér katalánského celku Xavi. #xaviout

Reagovat
Salfovic

Hmm, vskutku interesantní kroky na začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto in, Coutinho OUT

Reagovat
blaugrana

a vraj chce aj Thiaga...boze, vyhoretych marodov fakt nie

Reagovat
LAM

Alvese beru v pohodě,ale Thiago by byl už úlet.Na co by nám byl?

Reagovat
Gazdo

Kludne ak sa da za desatinu toho co berie tak nemam problem

Reagovat
blaugrana

Nj, na to dufam nekyvne.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
celeb

jo je jeden z dovodov, preco som Xaviho u nas takto skoro nechcel. 1-2 angazma v kvalitnejsich ligach v Europe a pockat, kym v time uz nebudu hraci, s ktorymi hraval.

Roberta nemoze ziadny sudny clovek podpisat, snad sa nedohodnu na peniazoch, lebo ten hrac nema v Barce co hladat.

Pique, Busq a Alba sa teda nemusia obavat o robotu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
mithro

Reagovat
SpecialOne
Reagovat
smazaný uživatel

momentalne nejlepsi RB na svete

Reagovat
Diskostu

Najpreceňovanejší RB pod slnkom... a ešte aj morálny odpad .

Reagovat
Bandita_Harry

Hráč čo ma najviac trofejí vôbec bude asi veľmi precenovany

Reagovat
Kily8

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

No ty vole. 38 ročný Brazilčan ide znova okúsiť hranie v Barcelone. Úplne vidím, ako ho Xavi prišiel presvedčiť osobne do nejakého strip klubu, kde Danielito s flaškou whisky pod pazuchou tancoval s 10 štetkami. Tak poď ty beťár.

Reagovat
smazaný uživatel

Príde mi to ako film 7 statočných, zbieranie vyslúžilcov po svete

Ale good luck, Chelsea pre budovala mužstvo odchovanca mi, mladými + investicia a ušetrené počas banu. Za 2 roky vyhrala LM, Barcelona na to ide presne opačne, zbiera starú generáciu co bude hrať v 40tke zadarmo. Ak im to vyjde, môže to byť pekný námet na film, skôr si ale myslím ze od 60. minuty budu dedkovia tahat jazyk po travniku

Reagovat
blaugrana

Akoze ty si myslis, Alves bude nastupovat pravidelne v zaklade hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej

Reagovat
Gazdo

Uprimne ja sa toho dost obavam

Reagovat
blaugrana

ako zas....horsi ako Roberto tam nebude

Reagovat
Mass

Tohle už je druhej díl

Reagovat
Messiáš

Tohle, co si napsal, ale plati de facto jen pro Kuna, ktery to ma bohuzel kvuli problemum se srdcem, s karierou dost nahnute a ted pro Alvese. Jinak Nico, Gavi, Puig, Balde, Pedri, Eric Garcia, Araujo, Dest, Mingueza, Fati vypada za me jako brutalni zaklad velmi slusne generace. Frenkie De Jong, Dembele (pokud nekdy bude zdravej) jsou jen o pid starsi, pak jsou tam hraci jako Abde, Collado nebo Demir, u kterych bude zalezet, co s nimi Xavi bude zamyslet.

Takovouhle prodlouzenou ruku trenera na hristi jsme hodne potrebovali. Bude hrat de facto zadarmo, tohle je za me fakt win z jakehokoliv pohledu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se rekne legenda, napadne me spousta hracu, ale Alves fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to jeden z nejlepsich beku historie.

Reagovat
pantondavo

Mě by napadl mezi prvníma.

Reagovat
Likan7

Reagovat
Billy McClane

Cista zufalost. Ak ho chcel Xavi ako mentora, tak mal z neho spravit asistenta.

Reagovat
Salfovic

Holt to bude hrající asistent.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude spojkou mezi lavičkou a hřištěm.

Reagovat
valloire

Reagovat
Mass

Tak minimálně z marketingového hlediska je to dobrý tah.

Reagovat
Hachim Mastour

zúfalosť od Barcelony

Reagovat
Kily8

Alves sa veľmi chce dostať na MS do Kataru. Ako fanúšik Brazílie verím, že sa mu to nepodarí. Dani bol v najlepšich rokoch najlepši na svojom poste, ale už mu chýba rýchlosť, má veľké problémy v defenzíve, ak má proti sebe kvalitného hráča. Horel už na minulej Cope, kde Brazília vyhrala a on dostal individuálnu cenu….

Reagovat
Lemiux66

Ta poslední věta.

Reagovat
Likan7

Reagovat
Kily8

A čo je na tej vete zle? Na minulej Cope, v roku 2019 získala Brazília titul a Dani Alves cenu za najlepšieho hráča. Opakujem aj pre blbých, na minulej Cope v roku 2019, nie na tohtoročnej.

Reagovat
Lemiux66

Klidně si to zopakuj znovu a buď si tu třikrát tak déle. Sám.

Reagovat
celeb

Turecký Besiktas Istanbul by rád získal natrvalo bosenského záložníka Miralema Pjaniće, který v klubu hostuje z Barcelony. Katalánci by údajně mohli přistoupit na cenu okolo 9 let.

to je podmienecne, alebo natvrdo?

Reagovat
blaugrana

Ako vidite toho Sterlinga? Pomohol by?

Reagovat
2miguel1

Pomohol, takisto Pulisic ci Cavani.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě pomohl, podobný typy hráčů potřebujeme. Ale hlavně bych šel v létě po Adeyemim .

Reagovat
blaugrana

Hrot musi byt priorita cislo jedna, len neviem, ci je Barca aktualne aktraktivna pre mladych hracov. Ale snad stake hej

Reagovat
Messiáš

Karim mel prijit idealne uz tehdy pred dvemi lety. Hodne se mi libi, porad by ta cenovka nemusela byt uplne prepalena, ma k nam udajne velmi pozitivni vztah, tohle nesmime nechat lezet. Pokud jej ma pokryteho nejakou budouci smlouvou Red Bull, tak ok, ale s Dortmundem, Bayernem o nej musime zabojovat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Remt

pomohl by vycucat řádně to co zbylo z rozpočtu párkrát by možná upadl ve vápně a získal penaltu. Víc bych od něj nečekal.

Reagovat
blaugrana

A zhodnotil si to objektivne, ci skôr zo subjektivne pohladu a nenavisti na jeho osobu? Ja viem, ze sa nanho hodne pinda kvôli filmovaniu, ale ked vypadol zo zakladu u Pepa, tak asi jeho forma nebude moc oslniva.

Reagovat
Remt

Tak.. je to muj pohled, takže je to subjektivní. Z mého subjektivního pohledu je ten kluk odpad dle toho jak se na hřišti chová. Píše to spousta fanoušků, takže je to možná i objektivní. A pokud krom toho chování ještě vypadne z formy, tak už nemá vůbec nic, jen obrovský plat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Gavi je poklad .

Reagovat
2miguel1

Je fakt dobrý a čo je super, že je rozdielny ako Pedri. Gavi viac riskuje a viac hrá do tela, Pedri je skvelý v pozičnej hre.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele