Barcelona pojmenuje po Cruyffovi svůj menší stadion

25.03.2017, 18:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (126)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Z velkej casti prave jemu mozme dakovat za krasny futbal, ktory neskor Pepek prebral a este vylepsil.

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda blbost spíš odkaz Holanďanů v Barce totálně pohřbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mna posobi sposob rozohravky a system prace s priestorom u Cruyffa a Pepka velmi podobny, narozdiel napriklad od Van Gaala a Rijkaarda.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
masly008

a proto po něm pojmenujete jenom nějaký vesnický stadionek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Oné touch - You are a Great player

Two touches - You are a good player

Three touches - You are a bad player

Nikdo v historii nezměnil fotbal tak moc jako právě Johan. On je vlastně takovej otec Barcelony. Díky němu je na absolutním vrcholu

Reagovat
valloire

S tou změnou fotbalu nemohu souhlasit. Zbytek je jasnej.

Reagovat
Seydou Doumbia

Měli po něm pojmenovat stadion áčka Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

to by asi skřítkovi praskla cévka. tipuju že si to bude vyplakávat on. jestli už s tím v zákulisí nezačal. bylo by mu to podobné

Reagovat
smazaný uživatel

čím větší hráč, tím menší stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Ježiši, ty už neunášaš ani pomenovania štadiónov Barcelony. Toto bude rýchla diagnóza.

Reagovat
sokar

ani Nou Camp nepomenovali po Kubalovy, a to sa staval kvôli nemu (jasne že je to trochu nadnesené, ale v tej dobe chodili ľudia na štadión aby mohli sledovať práve jeho)

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

OT : na ktorej stránke môžem sledovať celé zápasy v čo najlepšej kvalite?

Reagovat
Jordi Alba
Reagovat
smazaný uživatel

Po mě taky jednou pojmenujou stadion ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

Johann , nevybavím si hráče, který by dokázal být tak veleúspěšný hráč i trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Jozef Chovanec

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho jsem málem zapomněl.

Reagovat
Uwe háže buly

<3

Reagovat
.13

Neville

Reagovat
Mr.Mike

Phil?

Reagovat
valloire

Beckenbauer, Zidane, Platini, Di Stefano.....

Reagovat
X-bano-X

Ten Zidane je tam ako päsť na oko

Reagovat
valloire

důvod?

Reagovat
Switchback

Reagovat
X-bano-X

Si chytrý chlap, prídeš na to aj sám.

Reagovat
valloire

Jako hráč vyhrál MS a ME, Cruyff ne. Cruyff vyhrál jako trenér 1 LM, Zidane taky. Cruyff trénoval dýl. Ligu vyhrál 2x s obrovským štěstím. V podstatě za 8 let vyhrál LM, PVP, 2x ligu a 1 CdR. Dream team je podvod. Takže jaká pěst na oko?

Reagovat
X-bano-X

Ako hráča ho nikto nespochybňuje, ako tréner zatiaľ nič nedokázal. Roberto Di Matteo tiež vyhral LM s kádrom a losom, ktorý sa s RM nedá porovnať ani zďaleka. Takže ich budeme porovnávať s trénermi, ktorí zmenili ponímanie tohto športu..........

Reagovat
valloire

Ok, Di Matteo. A zas los..... Vyhrál LM a začíná, to je fakt. Cruyff změnil fotbal jako hráč Ajaxu, ne Barcelony. Barcelona si ho kupovala už na jeho vrcholu. Jako trenér nebyl v začátku tak úspěšnej, i když vyhrál PVP. To, že vyhrála s ním konečně nějaká Barcelona LM po tom, co LM už měla i třeba Steaua, není nic světobornýho. ZA 8 let sice 4 ligy, ale za 2 moc moc děkuje Tenerife. A jenom jedna LM. No a dejme tomu styl Barcelony. No a? To je Paisley nebo Clough úspěšnější.

Reagovat
X-bano-X

Neviem čo ti mám na toto napísať. Je to tak absurdné, že už len baviť sa o tom je niečo čo je mi tak nejak odporné. Ale skúsim to naposledy. Bavím sa o trénerstve, nie o hráčskej kariére. Zbytočne sa tam preto snažíš podsúvať argumenty o Ajaxe, pretože opak nikto netvrdil. Znižovať PVP je celkom smiešne, hlavne z dôvodu že ho Real nikdy nezískal. Znižovať titul v LM z dôvodu že ho predtým už vyhrali nejaké iné kluby je tiež celkom vtipná vec, hlavne keď u Zidana to vyzdvihuješ, napriek tomu, že pracoval s tímom, ktorý LM vyhral rok predtým. A tie ligy čo by ste vy dali za 4 tituly za 8 rokov? Čo by ste dali za to, keby sa váš herný štýl dal vôbec definovať.(a nie, hrať na Ramosovu hlavu v 90+ minúte naozaj nie je herný štýl)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se náš herní styl nedal definovat?

Reagovat
X-bano-X

Pýtal som ho na definovanie štýlu Vala v minulej diskusii. Odpoveďou mi bolo niečo mimo diskusiu...... Priznám sa že ja ten štýl určiť neviem. Pod Mourinhom ste hrali na brejky, vychádzali ste z pevnej defenzívy. Pod Ancelottim ste sa snažili viac dominovať na lopte ale stále ste si udržiavali rýchlosť v prechode do útoku. Dokázali ste diktovať tempo hry. Pod Benitézom sa ten štýl nedal jasne definovať, mal tam pokusy vychádzať z defenzívy ale hlavne kvôli zlej forme hráčov to bolo všelijaké. No a je tu Zidane. Real hru nediktuje ale nehrá ani na brejky(zjavne kvôli tomu že bale je poväčšinou zranený). Máte nadupanú zálohu schopní loptu podržať aj s prehľadom posielať brejkových hráčov do šance ale aj tak vás často v lige prehrávajú aj oveľa oveľa slabšie tímy. Pod tlakom prepínate na centrované lopty bez ladu a skladu. 90% tohto neviem čoho je spoliehanie sa na individuálne výkony. Teda to je môj pocit z toho čo som mal možnosť vidieť.

Reagovat
valloire

Psal jsi o změně fotbalu a do jeho trenérský kariéry se promítne i ta hráčská. To, co ten hráč zažije a vidí jako hráč, dělá i jako trenér. Real PVP nikdy nevyhrál, sice mohl, hlavně s Aberdeenem mohl, ale jak jistě víš, Real hrál hlavně PMEZ, PVP moc ne. Já snižuju titul LM? A kde jako? Jenom podotýkám, že se svět fotbalu opravdu netočí kolem Barcelony a nechápu, jak by mohl barcelonský titul z LM měnit fotbal. Ten titul byl důležitej jen a pouze pro vás. Světu to bylo u riti. Bejt jich víc, asi by se dalo říct, že Cruyff jako trenér něco měnil, ale vždyť on ani ten Interkontinentální pohár pak nedal, kde si ho povodil Santana, takže nepřivedl Barcelonu na světovej trůn. Takže jakejpak Dream team. Nebejt OH v Barceloně, kde hrál skutečnej Dream team, a to ten basketbalovej, o ničem takovým by řeč nebyla. A ty 2 ligy nevyhrál Cruyff s Barcou, ale spíš Tenerife a selhání Realu. Barcelona k nim přišla jako slepej k houslím. To jen tak na okraj ve světle snižování Zidaneho výhry LM díky losu. A ani to není srovnatelný, protože Real ty soupeře porazit musel a nečekal, jestli to někdo udělá za něj jako v případě Cruyffova týmu. 4 tituly za 8 let v historii Real vyhrál v podstatě permanentně, na rozdíl od vás. Vaše první lepší období za Cruyffa je hegemonizovaný jako nějakej Dream team, nicméně je to jen Dream team pro Barcelonu, ne z hlediska historie fotbalu. Co by pak byl Milán s Bastenem a spol. nebo Quinta, která tu ligu vyhrávala jen tak mimochodem a nikdo jako Tenerife jí nemusel pomáhat. Tolik k legendě, která je tímto brutálně zbořena a demýtizována.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Že se s ním ještě bavíš. Ten nikdy nepřizná,že by Barca byla dobré mužstvo a kdokoliv s ní spjatý byl aspoň trochu fotbalista.

Reagovat
X-bano-X

Diskusie s Vallom sú vždy prínosné. Jednak píše aspoň k veci( a občas má aj pravdu) čo je tu v diskusii osviežujúcou zmenou, obzvlášť medzi tými zaslepenými mulťákmi bez názoru schopnými nanajvýš odoslať emotikon.(samozrejme v tejto diskusii je úplne vedľa ale tak nie vždy sa zadarí)

Reagovat
valloire

já nikdy nejsem vedle je to lehce nadsazený to o Dream teamu, nicméně ne zas tolik. A nemůžeš popřít, že s Cruyffem jako hráčem v sestavě měla Barcelona dokázat o letadlovou loď víc něž dokázala. V podstatě je tam jenom blbá liga po dlouhý době a 5-0 na SB. I s tebou se dá pokecat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pravdu jsem od něj ještě neviděl,i když ty znalosti má. Vše však jen demagogicky používá pro Real a proti Barce.

Reagovat
valloire

ty vole, ale jo, s tebou je prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi ho az lito

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze ses blbej a nerozumis tomu..za to my nemuzem.

Reagovat
valloire

Což je naprostá kravina, kterou může říct jenom takový individuum jako jsi ty. Cruyff, Maradona, Kubala, Suarez, Krankl, Schuster, Lineker, Romário, Stoičkov, Koeman, Sotil, Ronaldo, Rivaldo, Figo, Ronaldinho a i ten Messi jsou legendy a jedni z nejlepších hráčů, co kdy běhali po trávnících. To, že vám většina z nich nedokázala zajistit PMEZ, není úplně jejich chyba. Pa

Reagovat
smazaný uživatel

... a i ten Messi...

A v dalším příspěvku napíšeš, že bylo nejméně sto Argentinců a všichni Brazilci lepší než on.

Reagovat
valloire

Co je špatnýho na tom, že Di Stefano, Maradona, Kempes, Passarella, tedy pouze 4 hráči a Pelé, Garrincha, Jairzinho, Tostao, Vasconcellos, Zico, Rivelino, Falcao, Socrates, Romário, Rivaldo, Ronaldo a Ronaldinho byli lepší? To je pocta pro Lea, že se dá aspoň srovnávat s takovými hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Vasconcellos určitě. To ti potvrdí každý, kdo se o fotbal zajímá. A z Barcy zase hlavně ten Sotil. Jen klid...

Reagovat
valloire

Viděl jsi někdy Sotila v akci? To, že ho neznáš, neznamená, že to nebyl špičkovej hráč. Jinak byste ho nekupovali ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě , že jsem jej viděl, vždyť říkám, že byl lepší. A ještě jsme zapomněli na všechny ty hráče, kteří už mají doma titul z MS , to je odhadem tak 400 chlapů.

Reagovat
valloire

Nezapomněli....pořád nechápeš, že jde o lídry týmů a ne řadové hráče. Pro mě znamená každej lídr, kterej dokázal tým dovést k titulu daleko víc než někdo, kdo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je to vedle těch evidentně lepších hráčů jako Sotil, Krankl, Koeman, které uvádíš a o kterých každý normální fanoušek fotbalu řekne , že byli lepší, také každý, kdo má titul z MS , ME a CA , protože je to týmový úspěch a oni to dokázali , třeba jen z lavičky. A Messi ne, ten jen těží z práce jiných.

Prášky sis dnes už vzal?

Reagovat
valloire

to ti moc nejde hele

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak konečně jsem pochopil tvou logiku a ztotožnil jsem se s ní. Ty máš hodně času, spočítej to, kolik je to chlapů a pak máme už s naprostou přesností Messiho postavení v žebříčku. Sám jsem zvědav, jestli se vejde do první tisícovky.

Reagovat
valloire

Messi je tak kolem 20.-30.místa. Zase z něj nedělejme nekopa.

Reagovat
smazaný uživatel

Já trvám na hodnocení dle tvého klíče. do nemá MS není fotbalista, výjimkou je Ronaldo, protože Portugalsko je opravdu slabé a kdyby je netáhl ve finále, nic by nevyhrálo.

Reagovat
valloire

Upřesnil bych to na to, kdo nemá MS a je z Argentiny a neměl smůlu, je nekop.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč potom 20.-30. místo? Měl by právě nebýt v té první tisícovce.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

No a zapomněl jsem na skutečnýho mistra a toho, co změnil fotbal a to je je Michels. Z něho Cruyff čerpal.

Reagovat
smazaný uživatel

naprd hrac naprd trener

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Vall prestaň tak okato prokovať

Reagovat
valloire

vždyť provokuje bano

Reagovat
masly008

zizou? jako hráč vyhrál všechno,jako trenér zatím jenom LM, ale johan vahrál oproti němu jenom snad titul a ten zizou vyhraje letos.

Reagovat
Teoretik

Jenže dokázal Zidane ovlivnit, celý fotbalový svět svým trenérským uměním? Změnil alespoň významně svůj tým? Zatím se Cruyffovi nemůže rovnat, třeba časem.

Reagovat
masly008

ale boreček psal že nezná nikoho kdo by byl tak veleúspěšný jako hráč i trenér, nepadlo slovo o tom kdo jak změnil nějak hru.Jinak samozřejmě zizou ještě není na vrcholu,vždyť trénuje teprve 2 sezonu v A týmu.A v dnešní době už těžko někdo změní obraz hry tak aby člověk mohl říct že vyvolal nějakou malou fotbalovou revoluci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí dnes udělat revoluci,i když i to by určitě bylo možné. Ale převzal snad nejlepší kádr po Ancelottim a z jeho šlapající mašiny udělal beztvarý herní styl, který se výsledkově drží jen díky závěrečným náporům a nebývalé střelecké potenci Ramose. A vítězství na penalty nad atlety nebo v prodloužení nad Číňany z něj legendárního trenéra nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

A Beniteze si vynechal zamerne? Nehlede na to, ze ani pod Ancelottim to ten posledni pul rok nebyla slapajici masina ani nahodou. Ten tym mel cely rok 2015 (cili pod Carlem a Benitezem) sestupnou tendenci a byl to zrovna tak ten beztvary styl, o kterym pises. A prichodem Zidana se to prave naopak dost zvedlo.

A vubec.. poznamku o beztvarnym hernim stylu taky nechapu. Ten tym ma naopak pomerne jasnou identitu. Neni to sice identita, se kterou bude vetsina fanousku spokojenych a co se tyce atraktivity, tak ani nahodou nedosahuje Ancelottiho podzimu 2014 (na druhou stranu to byly jen cca 2 mesice, na ktery Carlo uz dal nedokazal navazat), ale je to pomerne jasne definovana identita, ktera hlavne funguje a vyuziva nejvetsich prednosti tymu, ktery Zidane dokazal spravne identifikovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Beníteze jsem zapomněl. Jaká je prosím tě ta identita, kterou jsi třikrát vzpomněl a ani jednou nepojmenoval? Poku je to ten závěrečný nástup, tak už nemusíš odpovídat, jinak bych si na váš herní styl,který je podobně jako u nás asi nejslabší za posledních 9 let, nějakou stručnou charakteristiku rád přečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

A mimochodem mít jasnou identitu, se kterou není většina fanoušků spokojená je teda obrovský protimluv.

Reagovat
smazaný uživatel

No vyuzivani toho, ze mame hrace, ktery patri mezi nejlepsi zakoncovatele na svete (Ronaldo, Bale) a soucasne i hrace, ktery je dokazou zasypat kvalitnima centrama (Kroos, James, Marcelo). Cili dohromady, dostat co nejvetsi pocet tehle hracu do vapna, centrovat a nechat je delat to co delaji nejlepe - zakoncovat, a to jakkoliv, hlavou, nohou.

Nekdo by sice mohl rict, ze to je hra na nahodu, ale ona vicemene neni.. je to hra s cislama. Cim vic kvalitnich zakoncovalu do vapna posles, tak tim vic je pravdepodobnejsi, ze ten gol padne. A Zidane tomu podrizuje vsechno, castokrat vidis, ze vsichni 3 hraci z toho trojzubce se nezapojuji do hry a cekaji ve vapne na centr. To je proste evidentne naordinovany a jasne citelny herni styl.

Na zaver nekolik statistik, abych tohle cely podporil:

- 24 centru do vapna na zapas (2. místo v lize)

- 20 golu hlavou (1. místo)

- 15 golu ze standartek (1. místo)

- 10 % strel je z malyho vapna (1. misto)

- 58 % z vapna obecne (3. misto)

- a naopak jen 32 % strel mimo vapno (predposledni v cely lize)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to co píšeš v prvním odstavci je zřejmé a ty statistiky to jen podtrhují . A také souhlasím s tím, že se vaše otáčení nedá považovat za náhodu, pouze za štěstí. To není ironie,to myslím vážně.

Jestliže ty góly padají v samých závěrech zápasů, tak se nejedná o herní identitu, ale schopnost identitu nahradit zvýšeným úsilím v závěru s využitím mimořádných schopností hráčů, které jsi jmenoval(bez Ramose) a strhnutím výsledku na svou stranu.

Neříkej mi ale,že se jedná o identitu. Jestliže by se jednalo o identitu, hra by měla podobný ráz po celou dobu zápasu. To se však neděje, během zápasu je to většinou nemastné neslané a rozdílovost přichází až v závěru stylem, který praktikují spíš týmy, které na víc nemají.

Není to nic proti Realu jako klubu, pokud se tu vyhraňuji, tak je to na část vašich fanoušků a nikoli na klub jako takový. Koneckonců my si letos nemáme vůbec co vyčítat(už jsem to tu psal mockrát), náš herní styl ztratil snad ještě víc. Zmizela dominance na míči a obranná hra se nezlepšila,i když by tímto zákonitě měla. Dominanci se Lucho snaží vrátit stylem 3-4-3, což dopředu funguje, ale dělá to ještě větší potíže směrem dozadu. Neumím si třeba vůbec představit toto použít do blížícího se EC.

Reagovat
X-bano-X

To o Realu vidim rovnako. Nie je mozne hovorit o nejakej identite, ked to povacsinou zachranuju standardky do vapna co celkovo skresluje tu statistiku o goloch centroch ....

Reagovat
valloire

to poslední číslo se mi vůbec nelíbí

Reagovat
Visca el barca

Hrajete to jak angláni no

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

Reagovat
Jolly Roger

Beckenbauer a Zagalo.

Reagovat
valloire

Reagovat
Teoretik

proto je se stal největší fotbalovou legendou

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teda nepochopil jak chcou Miniestadi přesunout do tréninkové centra...To ho jako naloží na dvoukolák a odvezou

Reagovat
valloire

To neřeš. Víc než klub to vyřeší jedna dvě.

Reagovat
dreambox61

To co Johan udelal pro AJAX a BARCU je neskutecny pribeh.V70 roce byl jen REAL a pak dlouho nic,dovedl Katalance na absolutni vrchol ve fotbale ale i jako hrdy narod ve spanelsku!

Reagovat
valloire

Dream team je podvod.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ADM

idem si kuknúť Space Jam

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, můžu vás poprosit o vyplnění dotazníku na téma Značka zaměstnavatele? Týká se především vašich priorit ohledně volby zaměstnání. Prosím o vyplnění především studenty. Moc děkuju!

https://goo.gl/forms/qdUbKzfzjgbJbOr63

Reagovat
Jolly Roger

Snad za to jeho syn Jordi nebude chtít nějaký prachy, jako syn Pepiho Bicana.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice znám až eru Lea v Barce, ale pokud stále bude v Barce a udrží si svůj top standard, tam by si tu poctu přejmenování Camp Nou zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne,no. Škoda, věřili jsme,že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/C764p1dWsAArQFT.jpg:large

Tohle je zajímavý. Celkem o boří některý mýty jak Ronaldo není pro tým až tak důležitý nebo jak nedává góly silným soupeřům. Svými góly vyhrál 12 bodů (jen Messi má víc), 5x vstřelil vítězný gól (dělený první místo s Messim) a proti týmům na 1-7. místě má nejvíc gólů ze všech hráčů (6).

Reagovat
X-bano-X

Brak.

Reagovat
valloire

statistička nevoní?

Reagovat
X-bano-X

Plytvať slovom štatistika na toto? Bez zdroja? Bez rovnakého počtu odohraných zápasov? Čo je to 1 - 7? Šesť pohárových a jeden bonusový? Celkovo je to smiešne a to nehovorím o tej poslednej vete, ktorá takto populisticky vyzerá krásne ale keď si to rozmeníš na drobné nájdeš tam jeden trojgólový zápas, 3 penalty .... atď. Mne je táto vaša žabomyšia vojna Messi vs Ronaldo celkom putna, ale takto si ohýbať čísla je už cez čiaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
celeb

daj si tam aspon OT.

Clanok o Barcelone uplne zasvineny madridcanmi. Sorry jako, ale nemozete si tie posty o tom, ako mate najlepsich trenerov, hracov, taktiku a vlastne vsetko pisat aspon pod vlastne clanky?

A prosim nezniz sa argumentaciou, ze ked pod clankami o Reale je 5-10% OT prispevkov od cules, tak mate plne pravo mat 60% tu.

Ak je to k veci - nech sa paci.

Reagovat
smazaný uživatel

Omfg takový píčoviny řešit. Tohle byl (a furt je) nejnovější článek ve španělský sekci, tak jsem to sem prostě hodil. Poslední článek, který se jakžtakž týká Realu je ten se Simeonem, který je až na 5. místě momentálně. Tam by si to asi přečetlo hodně lidí no.

Reagovat
celeb

OT k clanku to je. Je taky problem tam tie 2 pismena dat?

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, ale je to na druhou stranu takovej problem to ignorovat? Jsou to pitomy dve pismena, ktery neresi vubec nic.

Reagovat
valloire

hysterka

Reagovat
Visca el barca

Tak furt je Leo lepší a o to většinou jde ne??

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že ne. Těch lidí co tvrdí, že Ronaldo je momentálně lepší než Messi už je naprostý minimum, protože každý normální člověk vidí, že prostě není. Spíš jsem chtěl jen ukázat, že Ronaldo není tak zbytečný nebo taková přítěž, jak si většina lidí myslí.

Reagovat
Visca el barca

Tak zbytečný není to víme. Jen to porovnání s Messim už dva tři roky je blbost, protože ten rozdíl se rok od roku zvyšuje a prakticky lepší nikdy nebyl. měl lepší roky jako 13,14 to bez debat, ale lepší hráč ne. Já to chápu tak, že se na něj kydá proto, že se obecně hrozně přeceňujou jeho schopnosti, on nemá to co Leo, je to zakončovatel a tak to je a bude.

Reagovat
Billy McClane

OT o najlepsom mladom hracovi Spanielska a najväcsom talente Spanielska:

http://www.merengues.cz/clanky/as-isco-velice-blizko-podpisu-nove-smlouvy-s-realem-madrid-6195

Reagovat
Visca el barca

To je thiago ale

Reagovat
Footballer

Na té fotce je trošku vypasený

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
smazaný uživatel

Čakal by som viac filmov.

Reagovat
torcida

to je dobre, že si tam dal "OT" inak by to celeb nepochopil

Reagovat
ttopi

No, bez ohledu na to, že fandím Barceloně a samosebou i Messimu, tak dostat za řeči (byť vulgární, o tom není sporu) stop na 4 zápasy, to je trochu mimo. Nadávek na rozhodčího je během zápasu tolik, že by nikdo nehrál skoro. Navíc to bylo prý až po zápase (to na faktu asi nic nemění, ale už to na zápas nemělo vliv).

Doufám, že to snížej, protože odstranit týmu na konci kvalifikace na 4 zápasy top hráče, to je trochu mimo mísu.

Reagovat
Billy McClane

Tie prehlasenia Barcelony na jeho obranu si pise sam Messi ?

Reagovat
10FKK

Ne, čeká na tebe kokote...

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi mu ještě zalichotil.

Reagovat
ttopi

No, vzhledem k tomu, komu fandíš, se na situaci určitě díváš "objektivně".

Reagovat
smazaný uživatel

je to jeden z nejobjektivnějších fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

trosku mimo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

průměrák ve všech ohledech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele