Barcelona po dalším zvratu oznámila konec Xaviho. Nástupcem se má stát Flick

24.05., 14:08, aktualizováno 24.05., 19:31
Aktuality
Xavi (© AFP)

Vedení fotbalistů Barcelony rozhodlo, že trenér Xavi po sezoně v klubu přece jen skončí. Před měsícem se přitom obě strany dohodly na dodržení smlouvy s platností do léta 2025, ačkoli sám čtyřiačtyřicetiletý španělský kouč předtím v lednu oznámil, že z katalánského celku po konci ročníku odejde. Nyní o změně na lavičce rozhodlo vedení, uvedl klub na webu.

"Prezident FC Barcelona Joan Laporta dnes oznámil Xavimu, že v sezoně 2024/25 nebude pokračovat v roli hlavního kouče. Klub děkuje Xavimu a jeho týmu za odvedenou práci, naposledy povedou mužstvo v nedělním posledním kole španělské ligy v Seville," stojí v krátkém prohlášení.

Sám Xavi se rozloučil s fanoušky příspěvkem na instagramu. "Vedle toho, že jsem hráč a trenér, jsem především fanoušek Barcy a chci pro ni to nejlepší," napsal Xavi. "Tahle sezona neproběhla tak, jak jsme si představovali, ale dali jsme do toho všechno a pomohli pečovat o novou generaci hráčů z akademie La Masía, kteří uchvátili naše fanoušky."

O Xaviho nástupci zatím není jasno, Barcelona o něm rozhodne v nejbližších dnech. Média nejvíce spekulují o bývalém kouči Bayernu Mnichov a německé reprezentace Hansim Flickovi.

Xavi se Barcelony ujal v listopadu 2021 jako nástupce odvolaného Ronalda Koemana. V ročníku 2022/23 získal s týmem dvě trofeje, po španělském Superpoháru ji dovedl také k 27. ligovému titulu, prvnímu po čtyřech letech.

V této sezoně se ale Kataláncům nedařilo a španělský mistr světa z roku 2010 překvapil v lednu oznámením, že v létě skončí. Tým nakonec dovedl do čtvrtfinále Ligy mistrů a ke druhému místu v lize. V dubnu po debatách s vedením i hráči svůj postoj přehodnotil a hodlal dodržet smlouvu i pro příští ročník. Nyní však nastal další obrat.

Xavi jako hráč strávil na Camp Nou 17 let a vybojoval s Barcelonou 25 trofejí včetně osmi ligových titulů a čtyř triumfů v Lize mistrů. S národním týmem vyhrál vedle MS i Euro v letech 2008 a 2012.

Autor: ČTK / Alex Mihei

Komentáře (161)

Přidat komentář
sergi

Hahahaa, Laporta z toho robí väčšiu šaškáreň než sa zdalo. Zhrňme si to, Xavi je legenda vedenie za ním stojí, Xavi ozánmi po zlých výsledkoch že končí - bez nároku na doplatenie, klub sa posral a po pár dobrých výsledkoch ho prehovoril na zotrvanie - OK, bereme dáme mu šancu. Xavi sa vyjadrí, že Barca neni tak ok finančne ako sa začína hovoriť (čo je pravda a vie to aj opica) a odrazu šum o vyhazove. Bum o pár dní ofiko Ďakujeme Xavi nech sa darí - vyhazov. Xavi má podľa médii nárok na 20melo a osobne si myslím (ak je to pravda) že to chcieť asi nebude, ale mal by chcieť. Čo sa v Barce deje je na zaplakanie. Ako by povedal klasik "Chalani musí jebať, musí jebať".

Reagovat
LAM

Těžko si představit, že po tom jeho vyjádření takhle rychle dojednali Flicka. Dle mě se o něj zajímají už od toho Xaviho oznámení, ale asi nikdo nečekal, že Xavi bude chtít nakonec zůstat.

Reagovat
sergi

Ja ani nerátam s tým, že ho dojednali za dva dni. Ale predsa nejaké dlhodobé plánovanie musia mať, tak isto ako plán A, B, C, ... Toto pol ročné hore-dole čo robia neni pritom nič dlhodobé.

Je to spŕška zbrklých krokov zo strany vedenia.

Reagovat
Kokesh

Legenda na hřišti. Tím to končí.

Reagovat
-R2D2-

Určitě.

Reagovat
sergi

Je legenda? Je.

Reagovat
Kokesh

Však je. Ale nevím, proč by si kvůli tomu měl zasloužit nějaký ultra speciální zacházení a jen kvůli zásluhám z minulosti na něj bylo nahlíženo, jak kdyby musel být opět stejně úspěšný...mimochodem takový názor tu spousta z Vás mělo potažmo stále má na Laportu, ale světe div se...

Nemáš výsledky, ani vlastně cestu jak z nich ven, ahoj. Čau, přijde další. Není první ani poslední. Udělal špatný rozhodnutí a nechal se přemluvit, mohl pořád odejít relativně slušnou cestou...

Reagovat
sergi

Aké špeciálne zachádzanie? Čo to je za blbosť? Šak chcel odísť sám, potom prehovorili ho aby ho vyhodili (pretože mal pár dobrých zápasov). Žiadne špeciálne zacházení to nepotrebovalo, malo sa normálne počkať na koniec sezóny, medzi tým zisťovať alternatívy, a po sezóne rozhodnúť sa.

Nič špeciálne, len trošku logiky-plánovania do rozhodovaní a nie zbrklosť a pochabosť.

Reagovat
Kokesh

To bylo myšleno spíše z té fanouškovské strany...je legenda, tak ať dostane čas, může se chovat jako čůrák, vše odpuštěno...

S tím počkáním na konec sezóny souhlas. Akorát mi přijde, že Xavi tím prohlášením v průběhu zamýšlel něco jiného a trochu se to minulo účinkem...dalo se to řešit interně.

Reagovat
sergi

Aha takto, možno si to nešťastne napísal alebo som to len ja nepochopil.

Tak potom sa zhodneme.

Ináč hej, možno Xavi myslel, že nakopne mužstvo a na konci sezóny by ho ukecali a on by súhlasil. Až nato že vedenie zahaluzilo a po pár zápasoch sa splašilo a prehovorilo ho a ešte ani sezóna neskončila a vyjebali ho. To je fail jak prasa.

Reagovat
Witcher

To není ostuda když byl top hráč nemusí bejt automaticky i top trenér viz debil Gerard

Reagovat
Svatej

diky, partaci

Reagovat
mistr129

na druhou stranu jestli fakt přijde Flick, tak si Barcelona rozhodně polepší

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Eichel

Reagovat
Gazdo

Neni problem ocakavam ze este predame Arauja pod 50 mega

Reagovat
Greaber

Reagovat
TopinB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
misinho7

cize on chce odist, oni ho presvedcia aby zostal a tak ho vyhodia

Reagovat
sergi

a potom sa s niekym hádaj, že Barca je na ceste k lepšiemu...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
king23

logické, přece ten grázl nebude odcházet z vlastní vůle

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Reagovat
Gazdo

To je tak ked sa chce s tebou kocka rozist ale ty ju presvedcis aby ti dala este sancu ale len preto aby si nebol za loosera a mohol ju opustit neskor ty aby si vsade mohol hovorit ze to ty si sa rozisiel s nou a nie naopak

Reagovat
drussbarb

Losera

Reagovat
Kucka

Reagovat
LAM

Škoda té otočky před měsícem. Mohlo to být daleko klidnější.

Jinak Xavimu děkuji za to v jaké chvíli k týmu přišel a co s ním dokázal. Hned ve druhé sezóně vyhrát Ligu se Supercopou byla paráda Hodně štěstí v další kariéře

Tuto sezónu kouzlo trochu opadlo a hlavně hru obrany nedokázal nijak zlepšit a myslím, že je ideální čas zkusit trochu jiný přístup.

Pokuď bude nástupce opravdu Flick, tak to bude mít opravdu symsl a nebu to jen změna pro změnu

Reagovat
Juan Román Riquelme

Možná zůstane, někdo se přeci musí starat o trávník

A teď vážně. S Flickem to bude jedna velká neznáma, prý chce přivést Gnabryho, aby dělal parťáka Lewandovskemu. A Tigrinho to vzdá o pojede pryč, kde vyroste v top hráče. Ale hlavně, ze La Puerta & co z toho prvního přestupu mají něco málo v kapse…Bienvenidos al circo!

Reagovat
vladino10

Ako trojka Gnabry Lewa Yamal moze byt top. Respektive by mohla byt, keby Gnabry nie je uz niekolko rokov po sebe 3/4 sezony zraneny...

potom sa vrati, da v 5 zapasoch 4 goly, lebo je to skvely zakoncovatel a zrani sa zas. Ak zanho niekto zaplati, tak to budem velmi prekvapeny

Reagovat
Gazdo

Gnabry keby bol zdravy tak by sme sa mohli bavit. Ale snad aj Dembele ma pevnejsie zdravie

Reagovat
vladino10

No, len ja mam pocit, že na toto kluby často nehladia alebo co. Véd aj ten dembele, prečo ho preboha vôbec niekto kupoval?

Reagovat
Gazdo

Lebo v BVB bol uzasny, mal enormny talent a nebyval az tak casto zraneny. Chytry nebol vylozene nikdy ale ze sa z neho vyklube taky totalny dement a ze ani vekom neprida vobec futbaloveho IQ s tym bohuzial uz nic nespravi nikto

Reagovat
vladino10

Máš pravdu, mal som za to, že už v dortmunde bol IP.

Ale áno, výkony si pamätám - dribling skvelý, koncové riešenie akcií ako center a zakončenie mizerne, podobne ako coman ho to neprešlo ani vekom podľa toho čo pises

Akurát, možno jeden red flag tam šlo vidieť už v BVB - keď po jednej sezóne začneš protestovať a odmietnes trénovať aby si mohol odísť preč, tak tam za mňa nejaká mentálna vada bude

Reagovat
Gazdo

Lenze my sme dlhodobo mentalne vadni tiez cize tieto veci od nasich hracov asi ocakavame tiez ale hlavne aby to nerobili nam a znizovali si platy po kazdej sezone

Reagovat
drussbarb

Hlavně, aby se konečně koupil CDM podle přání trenéra

Reagovat
fenixLFC

xabi bol tak marny ze laporta ho po ohlasenej rezignacii prijal naspat aby ho mohol osobne vyhodit

Reagovat
sergi

Aspoň si ten preklep oprav...

Reagovat
mistr129

s tou Atalantou to fakt posral

Reagovat
fenixLFC

vo finale to koucoval jak xavi

Reagovat
Kenneth

Xavi má stejné titulů s Barcou jako Klopp v PL s Liverpoolem.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
fenixLFC

a menej vyhier vo vyradovacke LM ako klopp finalovych ucasti. ale je roztomile jak si prisiel hned hajit barcelonu

Reagovat
Franta Jetel

Finálové účasti...

Reagovat
Kenneth

"méně výher ve vyřazovací části"

No shit Sherlock.

Reagovat
Franta Jetel

Reagovat
ACSeRw!n

kral Xavi skoda, ze nezustal

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

takto znevazovat xabiho

Reagovat
-R2D2-

Zas přijď, a buď „vtipnej”.

Reagovat
fenixLFC

pravda, tomu vasmu cirkusu sa nevyrovnam

Reagovat
-R2D2-

Hezkej mindráček.

Reagovat
fenixLFC

nah, len prokrastinujem

Reagovat
Jordi Alba

Když jsi měl stejně hovno co na práci, tak to není prokrastinace.

Reagovat
fenixLFC

tento pristup sa mi pozdava

Reagovat
Kenneth

Žádný překvápko, jako studovany politolog máš hovno na práci.

Reagovat
fenixLFC

si si odskocil od prace za pasom alebo si uz splnil denny limit kopania kanalov?

Reagovat
Kenneth

Kanály kopu čisté jen pro fanoušky Liverpoolu. Mám hotovo, můžeš dovnitř.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
jsemdement

tak ale už

Reagovat
SunFells

Žádný Flick. Poslední 4 postupujícími trenéry z Championship jsou Maresca (Chelsea), McKenna (Man Utd), Kompany (Bayern) a Heckingbottom ... 11 hráčů ve vlastním boxu budou nové mravy Barcelony.

Reagovat
SunFells

(přímo postupujícími)

Reagovat
O.Giroud

Flick asi dobrá náhrada, ale teda cirkus so Xavim riadny

Reagovat
Txapeldun

Komedianti. MESS que un club

Reagovat
Largo

Reagovat
Hachim Mastour

Podvodníka Xaviho dobehla karma.

Reagovat
sergi

Podvodník? Čo si ty za blázna.

Reagovat
Moshe Dajan

neuvěřitelné. Být Xavim, tak dám Laportovi rýčem po hlavě.

Reagovat
CHONG

Tak to bude muset Laporta všechno odfňukat sám, ale jemu to problém dělat nebude.

Reagovat
martin.b

Divím se, že Flick do tohodle cirkusu dobrovolně jde

Reagovat
Kokesh
Reagovat
JM

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Minister

Existuje aktuálne nejaký smiešnejší klub? Cirkus Barcelona fakt.

Reagovat
sergi

Akože je to náročné, lebo sa chytá taká Chelsea alebo Bayern, ale asi nie.

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Existuje. Zlín.

Reagovat
kvido17

Ale Zlín nikdo nebere vážně. Barca přeci jen za dobu své existence něco dokázala a nějaký kredit má

Reagovat
drussbarb

Momentálně máš pravdu, je mi zle především z vedení, Bart, teď Laporta, to je

Reagovat
2miguel1

Xavi ďakujeme ❤️

Reagovat
sergi

Reagovat
Moshe Dajan

Dáme tipovačku, kolik zápasů bude trvat, než culés začnou Flicka vyhazovat?

Reagovat
Jordi Alba

* minut prvního zápasu.

Reagovat
kvido17

Reagovat
vceradnesazitra

Kašpárek Xavi mi bude chybět, ale celkově ta komedie ohledně směšné barcelony baví

Reagovat
Breze

Nieeeee

Reagovat
off-olda

To se neděje ne?

Reagovat
SunFells

Sevilla manager Quique Sánchez: “I shouldn’t say this… but how badly Barcelona treats its legends”.

“What a bad streak. It’s probably a bad streak, but what a bad streak. What a bad streak”.

“With Koeman, with Messi, with Xavi now, how bad. I wish clubs treated their legends well, fantastically well. That would be fantastic. That is a legacy of connection from the managers to the fans. This connects a lot. Treating legends well”.

Reagovat
Mateo16

Zrovna Sevilla co stvarala pod Monchim je posledna co si moze otvarat hubu

Reagovat
ADM

Tak on si ju otvára jednotlivec, nie klub.

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Monchi dostal Sevillu do špičky.

Reagovat
Mateo16

Môžne prvé sezony potom ten klub slušne rozkladal ako AS Rím svojimi hadkami a to že teraz Sevilla hra stred tabulky je jeho zodpovednost

Reagovat
michalbarca

Poslední dobou je fakt těžké být culé

Laporta out

Reagovat
janinho

mate to teraz fakt tazke

Reagovat
drussbarb

Díky za pochopení, tohle si fakt nezasloužíme snášet už tak dlouho

Reagovat
janinho

pre mna cely zivot ostane nepochopitelne ako moze par ludi vo vedeni (Bartomeu & spol.) za par rokov takmer polozit na kolena taky velky klub ako je barca. ved to cele vedenie vratane strednych pozicii musi zahrnat desiatky ludi, tak nechapem ci tam boli vsetci financne absolutne negramotni alebo dostavali provizie za to ze sa pozerali inam... keby takto niekto viedol sukromnu firmu tak ta to ma uz davno za sebou. a laporta nie je ovela lepsi, to je prevereny podvodnik, ktory sa pred 10 rokmi zviezol na fantastickej kombinacii odchovancov a skvelych posil typu R10, Etoo, Alves, atd.

Reagovat
Greny

absolutně na pohodu, poslední dobou je těžký být fanouškem Chelsea

Reagovat
Rudnevs

Poslednou dobou je ťažké fandiť Schalke

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Neutron

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Swarley

Ok

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Al Capone

V té Barceloně jsou vážně komedianti. Ano Xavi je k smíchu, totální dement to je, ale jednou řekne něco pravdivého a za to ho vyhodí

Reagovat
Moshe Dajan

Sám si dement, když si dáváš nick podle vraha.

Reagovat
Al Capone

Co kecáš, Al Capone rozdával polévky chudým, staral se o svoji komunitu, prostě to byl milý podnikatel.

Reagovat
Psy_cho

Naprostý lidumil.

Reagovat
Moshe Dajan

Takový trochu lepší Bureš no.

Reagovat
Neutron

to aj Escobar

Reagovat
Mass

Al Capone byl odsouzenej na 11 let vězení, Moshe Dajan 10 let, oba za nelegální činnost. Když byl Dajan v Haganě, klidně mohl taky někoho zavraždit, to už se dnes nedozvíme.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Asi ako ked sme vyhadzovali Valverdeho. Uplne s kludom sme ho milionkrat mohli prepustit ale my sme ho vyhodili az ked povedal ze supercopa v SA sa hra pre peniaze a pre nic ine

Reagovat
Al Capone

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
zidane78

"Xavi "I want to leave"

Laporta "Ok"

Laporta "Actually, I want you to stay

Xavi "Ok I will stay"

Laporta "You're fired"

komentar pod sky news

Reagovat
Moshe Dajan

kámen-nůžky-papír teď!

Reagovat
Kucka

Reagovat
vladino10

No, som zvedavy ako sa mu bude darit. V Bayerne to bolo dost fajn, pekny ofenzivny futbal, aj ked tam bolo vidno dost velke diery v obrane (ono aj v tom zapase 2:8 si barcelona vytvorila dost sanci, vo finale LM bol Pariz lepsi. O rok nato ich vo stvrtfinale Mbappe roztrhal, Flick tam akoby ignoroval, ze dat mu priestor sa rozbehnut do otvorenej obrany znamena smrt...), ale tazko hodnotit, lebo vo vseobecnosti ten hura futbal napriek deravej obrane fungoval.

No ale repre... to bol horor. Snaha natlacit do zakladu vsetky velke mena naraz bez ohladu na to, ci to dokopy moze fungovat, dokonca sa hovori, ze v zapase na MS 2022 proti Japoncom poslal goretzku na ihrisko len preto, aby bol pokoj v kabine - po tomto striedani stratili nemci zapas.

K dispozicii mal goloveho fullkruga, napriek tomu tam behal havertz, v horsom pripade werner a absolutne to nefungovalo.

Nemci si prihravali 5 minut bez nejakej kolmej prihravky dopredu, potom stratili loptu a dostali gol z protiutoku. Schopnost davat goly z Bayernu padla a derava obrana ostala.

Uvidime co z toho bude, lebo naozaj, ten Bayern bol ako z rise snov, to repre bola absolutne peklo a proste to tam nezvladol.

Reagovat
2miguel1

Dal treble s Bayernom

Reagovat
-R2D2-

Ano, ale výše je zajímavej souhrn konkrétních věcí, který za oním úspěchem stály. Že nakonec uspěl je skvělý, ale že neuspěl v nároďáku je jistej redflag..

Reagovat
vladino10

A tým chceš povedať co?

Reagovat
Psy_cho

Že to dá i Barcou.

Reagovat
Neutron

Hahaaa

Reagovat
Nickname 9

Tak na tohle spojení jsem hodně zvědavej. První sezónu měl u nás Flick neuvěřitelnou. Ta druhá už moc dobrá nebyla. Repre pak byla katastrofa nejen na hřišti ale i například v povolání hráčů. Narozdíl od Nagelsmanna se bál zaexperimentovat, povolával pořád ty stejný velký jména bez ohledu na to v jaké (ne)formě byli. Každopádně bych Flickovi přál v Barçe úspěch. Kádr na jeho fotbal rozhodnutí mají.

Reagovat
vladino10

Reagovat
Gazdo

Tak snad teda Hansi. Aj ked jeho futbal absolutne postrada nejaku obranu a na nejake extra vysledky ako vitazstvo v LM asi mozeme na chvilu zabudnut, tak minimalne cakam ze ma to bude ten jeho hura futbal bavit

Reagovat
r.mrazik

To je fakt jak díl z okresního přeboru, když vyhazovali Trojana

Reagovat
sensei25

Vyborne spravy.Flick nebude hrat tu otrepanu hadzanu.Hracov mame vybornych a jeho styl im bude sediet omnoho viac ako milion nahravok smerom dozadu.Uz sa tesim ako vytrieskame madrid spolu s mbappem:-)

Reagovat
vladino10

...v repre hrali presne tu hádzanú...

Reagovat
bayern987

Super no, a my se budeme trápit s Kompanym...

Reagovat
2miguel1

ja doteraz nechapem prečo skončil v Bayerne, v roku 2020 to bol totalny futbal

Reagovat
bayern987

Chtěl trénovat Německu repre.. a asi jak vyhrál všechno co mohl tak to angažmá prostě považoval za hotovou věc...

Reagovat
Psy_cho

Ale nebudeme, cca 11. listopadu ho vyhodí.

Reagovat
herbage

Laportu a spol. by mohli vodit po školách na protidrogová školení s komentářem: A tohle milé děti dělá s lidmi koks

Reagovat
Kenneth

K Perezovi sem měl často mnoho výhrad ale postupem času díky za něj. Nejlepší možný prezident když sleduji Laportu.

Reagovat
drussbarb

Souhlasím, vašeho prezidenta vám závidím

Reagovat
michalbarca

Reagovat
drussbarb

Cirkus

Reagovat
icemike

Takže dostane odstupné?

Reagovat
Jardman

Dobra volba

Reagovat
Franta Jetel

Co vůbec ten Zidane, bude ještě trénovat? Přitom zrovna tohle léto je volných tolik věhlasných adres.

Reagovat
kvido17

Kdysi někde vyhlásil, že pro svoji práci potřebuje adekvátní podmínky - rozuměj top kádr. Potom má problém s jazyky - neumí anglicky. Tudíž mi z toho vychází, že jediné kluby, které může trénovat jsou Real, PSG a možná Juve, ale tam to zas trochu drhne s tím kádrem.

Reagovat
CHONG

Evidentně se nikam necpe na silu, podle mě čeká na repre a zatím dává chill...

Reagovat
Kenneth

Komu by měl on co dokazovat?

Reagovat
Messiáš

To, ale jak jsme celou situaci řešili je k zbliti.

Od Laporty celkem odpornost, hlavně, že před třemi týdny prosíme Xaviho na kolenou, ať si to rozmyslí. Neschopnost cokoliv řešit z očí do očí je až zarážející.

Xavimu obrovský dík a kudos. I ta tiskovka vypovídá jakej je to srdcar. Mohl by sršet jed a síru, ale neřekl křivého slova.

Nejsem úplně přesvědčen, že Flick si povede lépe. Xavimu přeji jednou návrat v lepší období pro klub.

Reagovat
CHONG

Po všech těch letošních tiskovkách už si asi všechen jed vyplýtval...

Reagovat
Visca el barca

Ty tvoje moudra

Reagovat
Al Capone

Reagovat
vladino10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

co znamena to kudos ? to je z arabstiny ?

Reagovat
vladino10

Chce aby do Barcelony kúpili Mohameda kudosa z west hamu tak to čítam ja

Reagovat
vladino10

...teda ne kúpili ale aby prišiel zadarmo keďže to je Barcelona sorry za preklep

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Gazdo

Neocakavam ze by s nami Hansi vyhral niekedy LM na to si myslim je on az prilis futbalovy romantik ktory rad len utoci a presuje a nemieni absolutne reagovat pokial mu to nevychadza. Ja si od neho ale hlavne slubujem aspon nejaku uroven na tlacovkach a na lavicke a to ze sa pri vacsine zapasov budem bavit. Ze nas v LM silnejsie kluby vyklepnu je mi uplne u prdele aj tak na to nemame kader a jedine ako by sme tam mohli nieco uhrat je ze by sme mali totalne paradny los ako tento rok alebo by s nami niekto hral beton a to fakt nemienim podporovat.

Xavimu kazdopadne dik patri a nebyt tych jeho tlacoviek a spravania asi by mi aj vadilo ze odchadza ale kedze on bude vzdy taky aky je tak som rad ze ide prec a dufam ze sa uz nevrati lebo mi bolo neskutocne trapne velakrat

Reagovat
Kejza

Tak doufám, že teda dopadne ten Flick. Kdyby ne, asi Rafa Marquez?

Reagovat
KingMaster13

Bohužel tohle je pro ně výbornej trenér

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele