Barcelona nabídne Messimu doživotní smlouvu

08.09.2019, 11:27
Aktuality
Vedení Barcelony se chystá nabídnout Lionelu Messimu doživotní kontrakt. Katalánci věří, že Messi bude hrát za klub nejméně do roku 2022, kdy mu bude 35 let. Dres Blaugranas obléká Messi od roku 2001, kdy přišel do mládežnických týmů.

Kontrakt, který se Barcelona chystá Messimu nabídnout, by měl zahrnovat i možnost spolupráce s klubem po skončení hráčské kariéry. Píše o tom španělský list Mundo Deportivo.

Za Barcu hraje Messi od roku 2001, kdy ještě jako žák přišel do klubu z rodné Argentiny. Za první tým hraje 15 let a ve 452 ligových zápasech nastřílel obdivuhodných 419 gólů.

Na podpis nového kontraktu není žádný spěch. Prezident klubu José Maria Bartomeu a Messiho otec Jorge jsou v trvalém kontaktu.

Současná Messiho smlouva má vypršet v létě 2021, ale vedení klubu je přesvědčeno, že nejméně do roku 2022, kdy se bude hrát mistrovství světa v Kataru, bude Messi hrát na té nejvyšší úrovni a pokusí se ještě jednou s Argentinou dosáhnout až na samotný vrchol.

Messi se netají tím, že by si na závěr kariéry rád zahrál za svůj první klub Newell‘s Old Boys.

Autor: Jiří Fišara / mundodeportivo.com, dailymail.co.uk

Komentáře (506)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele