Barcelona je znovu aktivní na trhu, dojednala příchod dvou posil

29.03.2022, 16:49
Aktuality
Joan Laporta (© AFP)
Barcelona se v průběhu uplynulých let dostala do tíživé finanční situace, na trhu se tak porozhlíží především mezi hráči s končícími kontrakty a několik jich přijde po letošní sezoně. Katalánský klub už má uzavřené dohody se dvěma fotbalisty, podle tisku na Pyrenejský poloostrov dorazí Franck Kessié a Andreas Christensen...

Záložník z Pobřeží slonoviny hájí barvy AC Milán a nakonec nepřijal nabídku na prodloužení spolupráce, která by mu zaručila roční příjem 6,5 milionu eur. Velký zájem o něho mělo rovněž PSG.

Dánskému stoperovi pro změnu dobíhá kontrakt v Chelsea a na podmínkách nového se nedohodl.

"Uzavřeli jsme už dva přestupy. V obou případech hráčům končí smlouvy, takže jsme s nimi mohli začít jednat," prohlásil prezident Barcelony Joan Laporta.

"Obrana nebo záloha? Něco takového, nechci říkat konkrétní jména," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (262)

Přidat komentář
Svatej

Pokud se do konce dubna zřídí přepsání majitele a my dohodneme konečně Koundého (já jen doufám, že stále platí, že si udržel výkonnost, poslední měsíce ho vůbec ani okrajově nesleduju ) jako náhradi za Christensena, tak z toho vyjdeme nejlepším možným způsobem.

Azpiho bych klidně ještě rok v týmu udržel, ale kdyby odešel, tak se zlobit nebudu, už začíná bejt vážně hodně pomalej i s míčem. Rozhodnutí s ním furt dělá správný, je spolehlivej, ale už jsou prostě lepší hráči a byla by škoda tuhle generaci mrzačit pomalou obměnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité ze ma ve fife pres 80 ne? na co se dívat jak hraje

Reagovat
Benzema

Áno a o 70 mega ľahší kto vie, koľko bude nový majiteľ dávať na prestupy. Pochybujem, že toľko, ako Abrahamovič

Reagovat
Neutron

mozno vychytaju nejakeho sejka a bude do toho pchat este viac penazi a budu este nesympatickejsi

Reagovat
janinho

vraj roman odmieta predat klub komukolvek zo SA alebo kataru. ze uz zuzili zoznam potencialnych kupcov na 5 mien.

Reagovat
Neutron

Tak zeby sa konecne z nich stal tolko spominany sebestacny klub

Reagovat
janinho

tak pokial viem tak chelsea pod nim vybudovala spickovu akademiu, takze aj ked by bolo tazke superit so city, ktori daju v priemere rocne cez 100m GBP na posily... tak chelsea to ma okrem stadiona opriesene celkom dobre.

Reagovat
Neutron

Tak hej staci, ked sa vratia hraci z hostovania

Reagovat
janinho

to bude dalsi problem ze tolko sa ich v klubovej jedalni naraz ani nenaobeduje

Reagovat
Eichel

Je Azpi stále dobrá varianta aj na čisté RB v 4 člennej obrane?

Reagovat
Svatej

Leda v nějaký hybridní 433/343 variantě, kde je LB extrémně útočný, jinak to s nim na kalsickym beku ma uz smysl jen tehdy, kdy to chces vzadu vážně co nejvíc nepropustný. Centry má nicméně pořád celkem slušný, takže kdyby prislo na vyuzivani De Jonga, bylo by to asi furt ok, ale žádný broušení lajny určitě nečekej, v tom nebyl nikdy opravdu dobrej.

Reagovat
Eichel

Ďakujem. Tým pádom mi ani ten Azpi nedáva vôbec zmysel. Ja mám fakt pocit, že sa proste zbierajú hráči bez zmlúv a nehľadí sa na typológiu.

Reagovat
Svatej

Smysl fakt moc nedává, naopak by zabiral místo nekomu s modernějším profilem. Z druhý strany ma mindset jak hovado a je to celkem nakazlivej profik, co umi přístupem strhávat ostatní, to by se mohlo hodit alespoň na trénincích..

Paradoxně ten Christensen u vás může i něco dokázat, na La ligu ma ty přednosti jak dělaný. Je rychlej, kvalitní na míči a sice to neni zadnej Van Dijk ve vzduchu, ale časy, kdy ho silnější hrot vyloženě zmackal jak starou konzervu, jsou už taky pryč. Už nejakou dobu si rikam, že by mu PD prospěla víc, dost možná vás ohromí

Reagovat
Eichel

No len pre ten mindset a prístup už prišiel Dani Alves a tiež je RB... A je síce dosť pravdepodobné, že Azpi bude o niečo kvalitnejší, klub nemá peniaze a Dani hrá za skoro nič. Pri Christensenovi som si vravel, že by mu to sadlo, keď som ho videl u vás pod Contem, ale čo som tak zbežne sledoval tak sa mi proste nikdy moc nepáčil na štyroch vzadu. Ja dúfam, že sa mýlim ale ako Azpi tak aj Christensen mi proste prídu najlepší vo formácií, ktorú proste nechceme hrať. Obaja sú určite kvalitní, len nejak nerozumiem tej typológií vyberaných hráčov. A na to ako sme finančne v riti mi príde, že je to príliš drahé, mať ich tam len na to aby mal Xavi možnosť zmeniť taktiku v prípade potreby. Plus Laporta s obľubou kecal do médií ako sa striktne bude hrať 433 lebo Barca DNA.

Reagovat
Agent z Melmacu

Chelsea mala pred sezonou pretlak stopérov, po sezóne nebude mať kto hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Verim, ze jakmile se oznami novy majitel, tak prijdou nektere podpisy

Reagovat
Remt

To jsou fakt vyžírkové

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou je hezké, chudym davat

Reagovat
Bucky

Na papíře to vypadá super, pokud ty kontrakty nebudou mít nějak šílené, ale bude to fungovat? Kessieho nemám moc nasledovaného, ale přijde mi jako takový ten typický záložník, který nemá žádnou vyloženě silnou, ale ani vyloženě slabou stránku. Dává dost gólů, ale za dobu v AC je většina pořád z penalt (které uklízí fakt s přehledem). Moc nevím komu by měl to místo v sestavě vzít.

A Christensen má solidní sezónu, ale z obránců Chelsea si pořád nemyslím, že je v první trojici a velký podíl na jeho ustálení má i Tuchel, pod kterým vypadá dobře skoro každý obránce. V Chelsea je jeho úkol většinou jasný - sbírat jakoukoli hrozbu vzduchem a celkově krýt to z poslední pozice. Tam je asi celkem jasné, že se s ním počítá jako s náhradou za Piquého, jen jsem zvědavý jak se popere s formací na dva obránce, ta role bude přeci jen úplně jiná.

Zadarmo vypadají oba zajímavě, ale oběma podle mě do world-class něco chybí. Třeba je ale Xavi dokáže ještě posunout.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas Kessieho následovaného, tak nehodnot jestli je world class nebo ne za me pro Barcu paradni posila a zadarmo. To ze dava dost golu je celkem plus, ale to neni jeho pravý ukol na hřišti.

Reagovat
Bucky

"Nemám moc nasledovaného" neznamená, že o něm nic nevím. Píšu svoje dojmy z toho co vím a doufám, že mě někdo smysluplně doplní nebo opraví.

Reagovat
dantetomas

Tak hlavne ze ho kazde druhe kolo fandovia AC vyhadzuju

Reagovat
milanista9

Nevšiml jsem si. I když potom co řekl, že neprodlouží smlouvu tak ho tolika není na hřišti tak aktivně vidět ale vyhrává dost osobních soubojů, dokáže podržet balón a sem tam vymyslet zajímavou přihrávku. No a taky vypadá jako chladnokrevnej zabiják penalt ale samozřejmě párkrát už v sezóně nedal.

Reagovat
Svatej

Zrovna ve vzduchu není vyloženě slabej, ale jeho přednost to taky rozhodně není. Taktéž vyklízení z poslední pozice měl za úkol hlavně tehdy, když nehrál Silva a to se v týhle sezóně už děje daleko míň, než v tom dojezdu té minulé.

Reagovat
blaugrana

Uplne najlepsie je hned na zaciatku napisat, ze ho nemas nasledovaneho a potom ho hodnotis.

Reagovat
Bucky

Nemám moc nasledovaného znamená, že nekoukám na každý zápas AC Milán, ale za poslední sezóny jsem viděl pár jeho zápasů, sestřihy, sleduju statistiky a sleduju dost YouTube kanálů a poslouchám podcasty, kde se o něm a AC v průběhu let mluví. Dost na to, abych si na něj dokázal udělat názor, ale rozhodně ne dost na to, abych si svoje domněnky nenechal vyvrátit třeba od nějakého fandy AC Milán. Já chápu, že "nemám ho moc nasledovaného" může pro někoho znamenat "vím o něm úplné hovno". V takovém případě bych ale napsal, že o něm vím úplné hovno.

Reagovat
blaugrana

V tom pripade je ale napisat, ze ho nemas nasledovaneho nie moc trefne pomenovanie.

Reagovat
Neutron

tak ono namiesto slovickarenia si mu mohol jeho nazor v klude vyvratit, ze?

Reagovat
blaugrana

Ja nepotrebujem nic vyvracat, ale tak napise ze ho nema nasledovaneho a potom napise vsetko hento.

Reagovat
vladino10

Reagovat
jack_donaghy

proste za posledne sezony (povedzme 3) videl par z jeho 118 zapasov + youtube videa, zostrihy atd. Proste ma ho dost nasledovaneho na to aby vedel, ze neni world class, ale nie az tak aby si si mohol mysliet, ze ho nejako moc sleduje. Neviem co na tom nechapes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Neutron

nie, ty ho tu ides buzerovat za totalnu kokotinu. Pricom ked uz ides tak velmi do detailu tak napisal presne "nemam ho moc nasledovanyho" coz vobec neznamena, ze ho nikdy nevidel hrat, preto som aj napisal, ze ak ti to tak vadi a mas vacsi prehlad mohol si sa povzniest a dostat ho do obrazu, od toho tu ta diskusia je, nie?

Reagovat
blaugrana

moc to rozoberas proste mi to pride ako zle pomenovanie, ked tebe nie ci niekomu inemu nie, tak ok...

Reagovat
Bucky

Tvl, mě napadáš slovíčkařením za "nemám ho moc nasledovaného" a sám tu jedeš tirádu, kterou zakončíš "já nepotrebujem nic vyvracet". Příště zastav o jedno kolo dříve na "já nepotrebujem nic komentovat".

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Morgue

No tak hlavně Kessie je fenomenální v silovém držení míče, perfektně dokáže odebrat balón s tím, že velmi dobře čte hru a dokáže předvídat kudy půjde soupeřova přihrávka. Slušná psychická vyspělost byl také důvod proč kopal penalty. Byl na něj neuvěřitelný spoleh. V minulé sezóně měl 97% úspěšnost penalt pokud si dobře pamatuju.

Reagovat
Bucky

Díky za doplnění. To silové držení míče je krásný název, který by se ve fotbale měl používat častěji. Do defenzivy je to zajímavé, protože má strašně vysokou procentuální úspěšnost soubojů, ale zároveň jich v rámci středních/defenzivních záložníků moc nepodstupuje. Což zase může ukazovat na dobré čtení hry a dobře předvídá, kdy má smysl do souboje jít a kdy raději vypustit. Kontext je v tomhle fakt hrozně důležitý a ten už musí dodat někdo jako Ty, kdo má nakoukáno.

Reagovat
Eichel

Ja osobne mám z oboch docela obavu. Netuším, ako chce s Kessiém Xavi poskladať tú záložnú trojicu. Nepredpokladám, že prišiel ako squad player zároveň mi nepríde ani vhodný namiesto Busa. A ak s ním ráta na CM, znamená to posun FDJ na CDM ? Ak áno prečo ho tam už teraz neskúšame? Alebo sa ráta s odchodom FDJ? Pri Christensenovi mám problém v tom, že pri hre na 4 vzadu mu proste neverím. Ak by sa hralo na trojicu tak som za neho fakt rád, ale takto? Obávam sa, že to bude lepší Eric García.

Celkovo mám z toho trošku pocit, že zbierame, čo je voľné a nie som si istý, či to na konci dňa sadne. Ale tak snáď hej.

Reagovat
blaugrana

zatial ten zozbierany "srot" co Alemany dotiahol sadol skvele, takze nechapem tomu skepticizmu...teraz si ocividne hracov voli Xavi a ked chce Kessieho a Christensena, tak asi nie len tak pre nic za nic...mame do zalohy Gaviho, FdJ, Pedriho, Nica a stareho Busa + Kessie, 6 zaloznikov mi ako moc velky prepich pri tolkych zapasoch nepride.

Reagovat
Bucky

On je spíš problém v tom, že všichni budou brzy chtít základ. Real to má v tomhle zrovna v záloze dobře poskládané, kdy je jasná první trojice, jasná backup dvojice, kterou se doplňuje rotace a dostávají dost šancí a pak pozůstatky minulosti, kterým jen dobíhá smlouva. Každý má celkem jasnou roli. Ale fakt nedokážu říct, jak se rozdělí tyhle role v Barceloně, pokud budou všichni zdravotně v pohodě. Hádám, že nejvíc to na minutách schytá Frankie a Nico se možná posune do Bčka nebo půjde pryč (třeba jen hostovat). Ale třeba se začne pracovat na hře bez Busquetse, to by bylo z dlouhodobého pohledu nejlepší řešení, ale zatím to tak nevypadá.

Reagovat
blaugrana

No hra bez Busa bude velmi problematicka a Xavi si je toho urcite vedomy a mozno aj prave preto siahol po Kessiem. Proste tie ulohy Busa sa budu musiet prerozdelit na celu zalohu. Ja si myslim, ze Gavi a Kessie budu behat ako o zivot, aby dopriali Pedrimu volnost, tak ako ju mal kedysi Iniesta, i ked aj on sa podielal na braneni. Frenkie sa mozno preda, kedze ma tiez hrozny plat, bude sa na nom dat stale dobre zarobit a nie je pre hru nepostradatelny.

Reagovat
Bucky

Přesně jak píšeš, jeden hráč na vše se za Buse nenajde. To jsou prostě generační talenty, s jejichž nahrazováním budeme mít problém i u nás - viz. Modrič, Beznema, nedávno Ramos (kde to bylo hladší, než jsem čekal). Jak píšeš, bude to o změně systémů.

Reagovat
blaugrana

Najblizsie je Busovi Rodri z City, ale jeho prichod by bol mozny krn v ramci vymeny za FdJ napr., co by mozno uplne nerealne nebolo, ale to ma malu sancu na zrealizovanie. Ja by som bol ale radsej aby sa slo stylom Liverpoolu. Dvaja makaci a treti kreativny a bude to OK + Ferran sa hodne zapasa aj do obrany, co je velke plus.

Reagovat
Bucky

Brozovič z Interu je asi out, když teď podepsal na 4 roky, ale co třeba Ruben Neves? Ten mi taky připadá jako celkem podobný typ hráče a pokud neprodlouží, tak ho prý Wolves budou ochotní v létě prodat.

Reagovat
blaugrana

Aj o nom sa spekuluje. Bude zalezat od Xaviho, ako to bude chciet poskladat.

Reagovat
Bucky

A na co mu dá vedení prachy.

Reagovat
blaugrana

Nj. Za Grieza moze AMko zaplatit az buducu sezonu(40 mega), za Coutinha bude snad 35-40, za Lengleta 15, Umtiti bude zazrak ak pôjde zadarmo, za Braithwaita 7 s boou pomocou...jedine za Frenkieho by boli solidne prachy...a este ak by nepredlzil Araujo a Gavi, ale snad ostanu. Trincao ak by sa podaril za 25 predat, to by bolo tiez fajne a este ostava Pjanic...ach to zas bude leto.

Reagovat
Bucky

Na druhou stranu zbavit se výplat těch zmíněných je stejně důležité jako to, kolik se za ně dostane peněz. Hlavně, že půjdou. Na Pjaniče jsem upřímně úplně zapomněl. Ale tam za tu špínu s laděním FFP si Barca i Juve tu bídu Pjaniče a Arthura navzájem zaslouží, tak ať si jí vyžerou.

Reagovat
blaugrana

nj, tie platy budu hlavnym kamenom spadnutym zo srdca...o rok to iste v pripade Busa a potom Pique a Alba....a snad sa proste dodrzi co Lapo povedal a nikto nedostane len tak z fleku xy mega ako za drbnuteho Barta...nj, tam to bola uctovnicka spinota...Pjanic povedal, ze sa do Barcy vracat nechce, tak snad bude pricetny a kyvne na menej prachov inde alebo to zahra na Umtitiho

Reagovat
Bucky

Snad Pique opravdu výrazně ustoupil z podmínek své smlouvy od předchozího vedení. Podle výkonů i přes 25 milionů € čistého ročně mi přijde jako šílenost (Ramos přes odchodem bral v Realu polovinu, ačkoli si nejsem jistý, jestli to bylo včetně bonusů nebo jen základ, i ten má ale Piqué vyšší). A jako třešnička na dortu 12 milionů € "retirement bonus" jakmile ukončí kariéru. Tady fakt doufám, že je to jen bulvární spekulace, ale u Barta bych tomu fakt i věřil.

Reagovat
blaugrana

Barto bol chory na hlavu. Tie platy co daval, to bol cisty non sense. Chvalabohu uz sa zacinaju tie zlate kravy redukovat a snad sa nastoli normalna platova politika.

Reagovat
Bucky

Překvapuje mě jak rychle se daří ten kurz otočit. Čekal jsem, že teď bude Barca několik sezón fakt trpět a bát se vůbec o účast v pohárech, aby to ekonomicky zvládla, ale zatím to vypadá na sportovně zajímavý a zároveň ekonomicky udržitelný směr. Ten dluh ale samozřejmě bude klub tížit ještě dlouho, stačí srovnat s Realem, který je zadlužený méně, má v tom započítaný nový supermoderní stadion, který bude skvělou investicí a struktura dluhu je zdravá z pohledu toho, že valná většina dluhu je dlouhodobá. Právě restrukturalizace dluhu Barcu musela stát obrovské peníze, stejně jako tenkrát Atletico.

Reagovat
blaugrana

Barto zobral 500 mega uver a zmenil short term uväzky na long term, angazova ie Xaviho, aby udrzal Barcu stale atraktivnou bol skvely tak a zatial to vychadza super a hraci vidia, ze Barca je stale top a tak isto sj sponzori, co je velmi dôlezite. Zmluva so Spotify prinesie skoro pol miliardy v buducich ôsmych rokoch. Navyse sa bude riesit este sponzor na rukav + Barca studios, co prinesie dalsie prachy. Bol by easy predat klub do ruk nejakeho nechutneho Araba s krvavymi orachami, ale to sa snad nestane. Futbalovy klub nikdy nie je prosperujuci podnik, ale nemôze byt samozrejme ani v takych dlhoch ako je aktualne Barca. Lapo tiez robil spinavosti, nie je to svätec, ale snad Barcu nepotopi a spolocne s Xavim, Puyolom a verim tomu ze do buducna aj s Piwurm a Iniestom ju opät odbuduju.

Reagovat
Bucky

Njn, Laporte určitě není ani zdaleka takový, jak si ho spousta fanoušků idealizuje, ale aspoň to umí s prachama. Bartomeu byl špína a ještě navíc totálně neschopná.

S tím prodejem nějakému šejkovi by mě zajímalo, jak by se něco takového realizovalo, když má klub vlastnickou strukturu jakou má. Určitě na to bude nějaká páka, aby to vedení klubu mohlo prodat, i když s tím členové klubu nebudou souhlasit, ale bylo by to určitě hodně zajímavé.

Reagovat
blaugrana

Neviem, ci je na to paka, skôr nie, pripadne by nemohli predat viac ako 49 percent, aby boli socios stale väcsinovym vlastnikom.

Reagovat
blaugrana

Dost bolo nechutne preplatenych transferov. Bol by som radsej za Azpiho nez Christenaena, ale uvidime. Dôlezite bude podpisat Ronalda a Gaviho. Ako sa bude ale Araujovi 5 v ciatom malit, tak sbohom. Lapo povedal, ze sa nastoluje nova platova politika, tak snad aj budu tvrdo drzat trend. Po odchode Gerarda, Busa a Albu si tiez platovy strop riadne odfukne. AV snad vykupi Coutunha, dalsihnusny plat prec, Demebele out, Robertovych 9 mio brutto tiez fuc a snad aj Umtiti pobali saky paky.

Reagovat
Visca el barca

Azpi mě teda vůbec nebaví. Toho bych nebral. Vždyť je šíleně pomalý.

Reagovat
blaugrana

No Xavi s nim skôr pocital asi na CB. Ale je hodne univerzalny a za rozumny plat preco nie. Este je tu Mazraui, ktoremu vraj Bayern ponukol 10 mio, co je podla mna ale uplna kktina vzhladom na ich platovu politiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronalda raději ne...

Reagovat
exot12

V článku sa uvádza, že dostane 6,5M€, čo by malo byť v čistom čo vychádza cca 13M€ = 250k€ / týždeň + bonus pre agenta. To zas nie je lacný hráč

Reagovat
mojmira

Těch 6,5 byla nabídka od nás na prodloužení, o tom kolik dostane v barce se nikdy nepíše.

Reagovat
exot12

AC ponúklo 6 a nechcelo platiť agentovi, 6,5€ je v Barce

Reagovat
dextroza_m

Mno ja nvm, pokud kvuli tomuhle odejde Araujo, tak me drbne. Snad i Dembe si to rozmysli...

Reagovat
Slavia10

Líbí se mi jak teď Christensen a Kessie budou pro spoustu lidí nahraditelný průměrný hráči, ale kdyby tu byl článek o tom, že Christensen zůstává, tak tu má hromadu palců od fandů Chelsea

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Svatej

Mně se zas líbí, že předvídáš něco, o čem víš zjevně kulový, aby sis sám nasbíral palce

Reagovat
blaugrana

To sme my ludia. Ked je nam nieco po vôli, tak to chvalime, ked nie, tak to zhejtime. Jeden tyzden su vsetci milacikovia a ten dalsi uz pojeb... supaci.

Reagovat
Neutron

tak zrovna na Christensena tu istu dobu siel celkom hejt z radov fans

Reagovat
O.Giroud

Tak to sa moc nevylucuje. Skor je to taky ten hrac, ktory ked odide tak plakat sa nebude a ked ostane tiez sa plakat nebude. Ale evidentne ty si tu ten kto vie vsetko najlepsie

Reagovat
fenixLFC

jojo, pretoze uz len toho christensena teda hrozne velebia

Reagovat
icka

Reagovat
icka

jo Christensena urcite

Reagovat
Whitemedia

Tak určitě. Christensen bude málokomu chybět, jediná chyba je v tom, že odchází zadarmo, ale i s tím se dá žít.

Reagovat
Svatej

Tohle mě jediný sere. Jeho kvalita je přesně ideální na nás či Arsenal před 4 rokama, nebo třeba Barcelonu teď, zkrátka klub pod vrcholem, kterej se potřebuje dostat nahoru a nechce mít na určitým místě výraznou slabinu.

Naprosto v pohodě by z něj šlo vytřískat přes 35, kdyby se jeho smlouva začala řešit dřív, to by dalo krásnej základ pro náhradu.

Reagovat
blaugrana

uplne vsetko je to v pohode nam odide zadarmo Bambus, co stal 140 a na plate sa mu vyvalilo dalsich 100 mega a za Griezmanna a Coutinha, co stali dokopy 260 cca dostaneme max 80, ich platy radsej nespominam

Reagovat
Noustress

Ten mal ísť už miesto Tomoriho a dostal by sa aj keš a zostal by nám o triedu lepší stopér s modrým srdiečkom. Jeden dobrý polrok pod Tuchelom väčšine fanúšikov nezaslepil oči

Reagovat
mesyas

Tak to určitě ne, si měl vidět ten shit co o něm píšou fans Chelsea

Reagovat
blade115

Určitě. Většina z nás si přála jeho odchod dávno předtím, než se vůbec o Barceloně začalo mluvit...

Reagovat
rominhoFCB

Co ten Raphinha, bolo by to na Barcu ?

Reagovat
Visca el barca

Radši prodloužit Dembelého.

Reagovat
rominhoFCB

Poslednu dobu hra dobre, ale myslim, ze stale neukazal kvalitne vykony dostatocne dlhe obdobie, aby si zasluzl taku zmluvu, aku pyta.

Reagovat
pospec7

Reagovat
smazaný uživatel

jasná věc

Reagovat
blaugrana

Urcite nie za to co pyta.

Reagovat
Eichel

Hej, nie je nič lepšie ako dať 40m ročne chlapcovi, čo má v hlave totálne nasraté, chodí neskoro na tréningy, nedodržuje životosprávu, má pravidelné problémy s prístupom, je neustále zranený a v zápasoch býva nekoncentrovaní. Nestačilo vám tie roky, čo tu je? To tu fakt každému stačí, že má dobrých 10 zápasov pod Xavim? Ešte aj v nich pravidelne odovdzáva lopty súperovi, pre jeho nepresné prihrávky? A ako máme budovať novú platovú štruktúru a nejakú klubovú kultúru a tímového ducha, keď tam bude tento bezmozek s tým platom a jeho disciplínou? Len nech pekne ide. Už aj tak má určite dávno podpísanú zmluvu o budúcom kontrakte niekde inde.

Reagovat
sylarko

ja si myslim, z hra tak dobre preto lebo vie, ze odchadza a chce sa ukazat pred novymi zaujemcami resp ich prilakat co najviac, ktorí mu daju ten jeho vysnivany plat. a za druhe ti ludia co chcu aby tu ostal, kritizuju prichod halanda, ktory by mal podobny plat ako teraz ziada dembele. a narozdiel od dembeleho je to svetovy top utocnik.

Reagovat
icefish

Co je to za otázku?! Hodil by se kamkoliv Myslím, ze není tým, který by ho nevyužil…

Reagovat
rominhoFCB

To je otazka, v ktorej sa pytam na jeho kvality, kedze som ho snad ani raz nevidel hrat.

Reagovat
icefish

Tak to jo… Leeds sleduju pravidelně a on by mohl z fleku hrát místo Mahreze v City…

Reagovat
rominhoFCB

Reagovat
Visca el barca

Až tak jo?

Reagovat
Svatej

je fakt úžasnej, bral bych ho k nám taky okamžitě

Reagovat
blaugrana

no ale...nezoberies

Reagovat
Svatej

Můžu jen spoléhat na to, že se vlastnictví vyřeší co nejdřív a jeho agent bude vychcaná frnda, která přesně na to bude spoléhat při jednání s vámi, takže nám alespoň dá nějakou šanci na starej dobrej únos.

Škoda těch sankcí, podle pár slušných zdrojů jsme měli celkem dobrou pozici, než ta šílenost začala.

Reagovat
blaugrana

ale uz nemateeeee

Reagovat
icka

je úžasnej, do Chelsea bych ho bral hned

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci mít moc předsudků, ale týpek z Leedsu tvl...navíc to není žádný zajíc, ale bude mu 26.

Reagovat
Visca el barca

No asi tak. To mě odrazuje nejvíc.

Reagovat
Footballer

Na 4 sezony uplne v pohode… zas nedělejme z 26ti leteho borce nejakeho staříka

Reagovat
Visca el barca

O to nejde. Ale už tu shořeli hráčí jako Coutinho a spol. Tak se toho trochu bojíme. Já bych radši podepsal Dembelého, kterej na to prostě má.

Reagovat
blaugrana

Ale on nepride za 120 mega s nalepkou top star.

Reagovat
Footballer

Presne… Coutinho by uplne o necem jinem. Jednak se nam vubec nehodil do systemu, stejne jako Griezmann, a hlavne stal i s bonusy snad 150 mega coz i Raphinhy nehrozi a na pravý křídlo sedne jak prdel na hrnec… podobne jak zari Mahrez u Pepka

Reagovat
blaugrana

tak tak..Raphu isto chce Xavi a ma prenho aj konkretne miesto...to nie su prestupy tupeho Barta, ktory kupi pokemonov a Valverde pritom chcel Pareja a inych, ktorych by vedel vo svojom systeme vyuzit...ale bohuzial marketing a panic buy po odchode neymara musel byt

Reagovat
sylarko

hej radsej das 40 mega plat dembelemu

Reagovat
smazaný uživatel

Ve smyslu, že mi připadá málo pravděpodobné, že by se "hotový hráč", který hrál zatím jenom za malé kluby, najednou zlepšil natolik, aby tahal velkoklub. Vitoria, Rennes, Leeds...nulový tlak.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Kor když na jeho pozici je Dembouz, který je prostě talent jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale asi jsme jedni z mála, kteří se ho zastávají Pro mě je to herně jeden z nejzábavnějších hráčů, fakt ho mám rád i přes všechny jeho problémy.

Reagovat
Visca el barca

Mě baví neskutečně

Reagovat
sylarko

hej tak mu dajme 40mega plat. halanda by si mal presne za tolko alebo za 50 max(myslim plat).. ale rozdiel v kvalite je tak 10x..

Reagovat
Svatej
Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem napsat "ofenzivní hráč".

Reagovat
Svatej
Reagovat
smazaný uživatel

Grealish vůbec, nejlepší příklad je Salah, ale u ofenzivních hráčů je ve věku nad 25 let takový brutální posun na jiný level málo častý.

Reagovat
Svatej

https://ibb.co/sb4zGZ6

Grealish je pravda špatnej priklad, ten mel na top klub uz dva roky před prestupem.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Cobra

Reagovat
Lemiux66

tvl kdo tohle vymysli

Reagovat
Nizzie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
blaugrana

Eto, Deco, Giuly, Sylvingo, Gio, Belletti, Keita, Alves...atd...vzdy lepsie dopadli trasnfery za normalne prachy a z mensich klubov...jedine Sua a Ney sa oplatili za dardu...Ibra, Coutinho, Griezmann, Dembele a podobne faily uz fakt nie.

Reagovat
Neutron

preco vlastne beriete Ibru ako mega fail? Cisla nemal uplne nejake hrozne.

Reagovat
blaugrana

no ja osobne preto, ze Pep kvôli nemu obetoval Etoa a nasledne po sezone odpalil aj Zlatana, lebo sa sli pozabijat...cisla veru zle nemal, ale za tu vymenu to nestalo a Eto vystrielal Interu treble

Reagovat
Neutron

Reagovat
johan14

Interu vystrieľal treble Milito, ale Etoo si odviedol skvelú prácu. Tá výmena za Ibru sa vám nevydarila, ale netvrdil by som že to bola jeho vina, Messiho nesmel nikto zatieniť.

Reagovat
blaugrana

tak to je uplna picovina...Pep ho chcel odstrelit uz pred sezonou 08 09

Reagovat
sylarko

a hlavne sme este doplacali interu 40mega...to bol jeden z naj faulov co sa tyka prestupov barcy(neratam coutsa griezza, douglasa a pod) vymenit lepsieho hraca za horsieho a este im za to doplatit 40mega

Reagovat
blaugrana

za to by si Pep zasluzil čelo

Reagovat
sylarko

asi tak. etoo mohol u nas to tahat kludne dalsie 3-4 sezony

Reagovat
Footballer

Reagovat
Eichel

Reagovat
sylarko

hej tak hrajme a kupujme hracov do 18 rokov. a budeme hrat s dorastom..fakt 26 rokov a ludia tu z neho robia jak keby mal 33

Reagovat
Eichel

Jasnačka. Ideálny hráč, snáď Leeds spadne aby bol za 25 a Dembelé sa pošle preč.

Reagovat
SunFells

Ano, není na Dembeleho úrovni, ale do Xaviho systému by zapadal skvěle.

Reagovat
sylarko

urcite brat, nebude za 100+ jak dembele a zdaleka nebude brat jeho plat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Ten Salah do Barcy je realny?

Reagovat
Svatej

nevidím důvod, proč ne. Stačí požádat Christensena i Kessieho, jestli by šli dolů s platama. Těm to urychlí začlenění do klubu a ještě jako bonus přijde Salah, win-win

Reagovat
O.Giroud

Staci povedat Salahovi nech to zoberie za 20k na tyzden. Urcite by do toho isiel, ved je to Barcelona.

Reagovat
Svatej

Bebo ho utahnout na to, ze bude vepredu s Haalandem a Mbappem, to bych zkusil já

Reagovat
fenixLFC

20k???? robis si prdel? akoze bude brat ako traore s aubom dokopy? ked chce brat priestor vsetkym tym buducim drzitel zlatych lopt tak sa musi uskromnit predsa

Reagovat
blaugrana

by som moc nepodskakoval byt v situacii Chelsea

Reagovat
Svatej

Jen do mě, jsem tak prostřílenej skrz naskrz, že uz neni moc novych mist, kde mě jde zranit

Reagovat
blaugrana

aspon ta uz nic netrafi

Reagovat
jk

Reagovat
icefish

Ale líbí se mi, jak to bereš

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Eichel

Reagovat
smetos

To carovani s cislama fcb je neskutecny

Reagovat
Zaschrona

https://www.bbc.com/sport/football/60919913

To jsou neuvěřitelný numera, jaké se u nás dělají sekery. V případě sestupu raději ani zatím nechci domýšlet, kde tohle skončí.

Reagovat
John Obi Mikel

Christensena škoda, pod Tuchelem mu to docela šlape a teď musíme shánět náhradu.

Reagovat
technecium

Laporta to tam parádně vymetl, ale naštval by mě, kdyby Araujovi ty prachy nedal, ale polovičnímu Christensenovi jo. To stejný Gavi a Kessie

Reagovat
Footballer

Kolik vubec maji brat ti novi?

Reagovat
Eichel

6,5m základ plus addony Kessié.

Christensena som nikde nenašiel.

Ale ono aj ten García, ktorý prišiel zadarmo má dosť a to je tak 3/4 stopér.

Reagovat
Svatej

U nas chtel snad 180, hodně štěstí

Reagovat
O.Giroud

Tak vy ste Chelsea, nie Barcelona ak chces hrat za Barcelonu tak peniaze nehraju rolu

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Svatej

Jses si vědom toho, ze slo z Giroudovy strany o ironii, ze jo?

Reagovat
Eichel

Ja sa bojím, že skôr nie.

Reagovat
milanista9

Reagovat
O.Giroud

6,5m ale kazdych 5 rokov nie?

Reagovat
rominhoFCB
Reagovat
blaugrana

tak to snad nie

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Reagovat
Visca el barca

Výborně

Reagovat
Kenneth

Par zablesku a uz je na stole mozna nova smlouva. Jakmile podepise, tak na to zacne zase srat.

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole, ja si neviem realne predstavitm ze by po tej Januarovej medialnej vojne zostal Vsak si s vedenim odkazovali veci, co boli daleko za ciarou

Reagovat
TrueCommunist

Je realné, že by se vratil Messi? Co si o tom myslíte Barca Fans?

Reagovat
blaugrana

nie je, zadarmo by nehral, dokurvil by cely system a konecne zacal brhat cely tim a Leo uz proste len chodi...

Reagovat
Eichel

Neviem si ho predstaviť v Xaviho systéme.

Reagovat
Gazdo

Mrzi ma ze to poviem ale dufam ze nie

Reagovat
valloire

ten dopadl

Reagovat
Messiáš

Bral bych jej vsemi deseti. ale nemyslim si, ze je to realne. Zaslouzil by si jine rozlouceni. Zadarmo jej PSG nepusti a porad je tezke odhadovat, jake by byly jeho platove pozadavky. Otazkou je navic, jestli tam neni i nejaka zla krev mezi nim a vedenim.

Nemyslim si, ze prodlouzi v PSG, takze se tohle mozna znovou otevre ten dalsi rok

Reagovat
sylarko

podla mna pojde do MLS...u nas uz ne. mal ostat vtedy, teraz uz ho spet nechcem. ak sa kupi este raphina. tak neviem kde bude hrat. a zas by hral kazdy len na nho

Reagovat
LAM

No nevim.

Kessie zadarmo je samozřejmě velmi dobrá práce, ale v nsší záloze si ho vůbec nedovedu představit. Christensen je nám úplně na ho...

Reagovat
blaugrana

Yaya Toure u nas valal...

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya Toure je úplně jiný hráč než Kessie.

Reagovat
blaugrana

uplne iny urcite nie...je daleko viac defenzivnejsie ladeny, ale tak usto ako Yaya je silny v osobnych subojoch, vie podrzat loptu, vie rozohrat a je to neunavna masina

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya byl playmaker s neskutečnými fyzickými vlastnostmi, Kessie je spíš klasický box-to-box. Ale každý to vidí jinak.

Reagovat
blaugrana

V Barce hral DM, playmakerom sa stal az v City, kde mal tiez box to box poziciu a lietal vsade. Kessie urcite bude prinosom, tak ako bol Yaya a aj mnohymi nenavideny Keita, na ktoreho Pep nedal dopustit a vedel preco.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra se dá tvořit z vícero postů. Nemyslel jsem playmaker = AM.

Keita je silně nedoceněný hráč, i v AS si odsloužil víc, než kdo čekal, navzdory věku, lidem vadilo, že hraje místo DDR.

Reagovat
blaugrana

Ale Kessie sa urcite uplatni. Tito siloví drici + navyse so skvelou technikou, ktoru este vycibri sa nikdy nestratia.

Reagovat
cresposuper

Kessie ma skvelu techniku?

Reagovat
bobis21

Rozhodně dost nadstandardní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

Kessie hlavne Barce doplní to čo jej chýba už nejaký čas - silový záložník. Nie je to žiadny technik, prihrávky aj strely nemá nejaké nadpriemerné, ale ako povedal D. Calabria - his physique is "absurd".

Dokáže každé tri dni nabehať najviac km, po každom výpade dopredu sa aj vráti naspäť, napr. proti Atalante bránil loptu pri rohovej zástavke v rámci naťahovania nadstaveného času proti trom hráčom ktorí ho od nej nevedeli odtlačiť a Lukakua odhodil ako keby mal 60kg. A do toho nebýva takmer vôbec zranený. Viem si predstaviť, že bude nasadený hlavne proti silovejším tímom napr. v Champions League proti klubom z Premier League.

Reagovat
Largo

Reagovat
SunFells

Tak to až pak na jaro v EL proti West Hamu vzhledem k tomu, že není rok 2005.

Reagovat
Kluivert9

WTF

Reagovat
teenz

Reagovat
Eldarion

Reagovat
valloire

Reagovat
Alf14

nechci rýpat nebo něco ale je mi schopnej někdo vysvětlit jakto že barcelona za poslední půl rok podepsala asi už pátého hráče i přesto že mají podle LaLigy platový strop v záporných číslech ??

Reagovat
Eichel

Pred nejakou dobou tu o tom bolo postnuté twitterové vlákno od tej skupiny ktorá rozoberá finančné situácie klubov. Long story short a keď to zvulgarizujem, tak účtovne to vykazovali teraz, čo najhoršie aby si neskôr rapídne polepšili po nových sponzorských zmluvách a mohli použiť v lete viac peňazí. Ten záporný mzdový limit sa bude ešte pred letom aktualizovať a do leta by sa mala podpísať zmluva vo veľkom objeme s CVC, už je podpísaná zmluva so Spotify a podobne, čo rapídne zvyšuje príjmy, ktoré neboli zarátané do toho záporného mzdového limitu. Takže účtovné machinácie aby mohli minúť v lete, čo najviac, ak tomu rozumiem správne. Ale zároveň z toho, čo o tom čítam, tak mám pocit, že reálne sa tie financie ozdravujú , nie je to tak, že by to zas totálne flekovali.

Reagovat
sylarko

zvysili sa prijmy, novy sponzor, fans na stadione atd. neviem presne cisla ale platovy strop by mal byt v lete okolo 300-400m co ti uz umozni podpisat nejakych tych hracov

Reagovat
blaugrana

Van Gaal je fakt mimo. V dvoch priatelskych zapasoch necha odohrat FdJ plnu minutaz. Fakt trotl.

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/booing-harry-maguire-england-games-reality-show-john-nicholson

tohle je vtipny. Pred repre mel Southgate blby kecy o tom, jak Maguire ma v lubu blbou podporu od fans na rozdil od Anglie... a ti na nej pak buci behem zapasu, coz se mu v United snad nikdy nestalo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Wazza228

Proč se na něj vůbec bučelo? Jen protože je to Maguire, nebo nějaká hrubka?

Reagovat
Busby babes

protoze fans anglie jsou kreteni. Proste se okolo nej ted vytvorila takova atmosfera, ze je to hroznej drevak a tak na nej buci, jako ze by za anglii nemel hrat.

Pritom za anglii hraje prakticky vzdycky velmi dobre, dava goly, anglie skoro neinkasuje...

Reagovat
Wazza228

Jasný no, proto se ptám. No, chápu, když si z něj dělají srandu na klubový úrovni (pokud fandí někomu jinému než United), ale na tom repre levelu to nechápu, navíc bezdůvodně, když v tom zápase nic nevyvedl

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
A Seleção

Dovolim si parafrazovat Ice Cubea-TikTok made me do it...

Reagovat
Wazza228

Jakože ta všudypřítomná videa se zvukem "Harry Maguire"? Je pravda, že na TikToku je to asi nejznámější fotbalista

Reagovat
cristiano.K.

Henderson se ho zastal

Reagovat
Busby babes

jj, i Rice, prakticky kazdej z narodaku, kdo se k tomu vyjadril.

Reagovat
Miguel19

Kopyta drží spolu.

Reagovat
cristiano.K.

to je možné, jen nevím jak to souvisí s Hendersonem

Reagovat
M0rb1D4S

Nějak mě odchod Christensena netrápí. Hráč do základní sestavy to úplně nebyl a šanci místo něj může příští sezonu dostat Levi Colwill. A celkově se těším, jak se předvedou ti nejlepší hráči z hostovaček, jako Gallagher nebo Broja.

Reagovat
Svatej

Reagovat
PanAu

Chybet nebude vůbec, tak jediný minus je, ze jde zadarmo, kdyby někdo nabídl před rokem 20 mega, pustil bych ho hned a Tomori mohl hrát.

Reagovat
blaugrana

Zacina byt hlasno ohladom Lewu u nas. Nepride mi, ze by sa k nam hodil na 9. Navyse plat + prestupova ciastka, vysoky vek.

Reagovat
Kenneth

Dva slusne mesice a uz se chce prodlouzit Dembelemu a dva nejlepsi hraci poslednich dvou let by se take nehodili. Komici.

Reagovat
sylarko

no neviem o aku cenu sa jedna. dade som cital okolo 60mega, ale aubovi to teraz ide, taze neviem no. ale lewa ma za posledne roky take statistiky ake maval messi. a aj ked uz ma svoje roky, tak 20-30g za sezonu ti v pohode da. aj ked k aubovi by som chcel niekoho mladsieho ako je nunez ci haland(aj ked ten je teraz mimo formy a po zraneni)...ale mat 2 hroty nad 30, no neviem neviem

Reagovat
blaugrana

za 60 + nechutny plat...isto nebrat...Nunez tak o 2 roky, ked bude mat rok do konca kontraktu...Gabriel Jesus bude buduce leto volny, ja by som ho bral

Reagovat
Nikikrew

Zaujimavy rozhovor s Ozilovim agentom Erkut Sögüt ohladom par veci

- deadline day

-byt agentom Ozila

- pay cut (kde dokonca chcel dat aj viac ako10 percent len chcel zaruky od klubu, napr ziadne prepustenie zamestnancov)

- problem s Cinou

- spolupraca so Santim atd dalej.

Koho to zaujima tu je link https://www.youtube.com/watch?v=7KZt6SS2Eww&t=2517s&ab_channel=AFTV

Reagovat
Ferguson6

30.03. Özil se nechystá opustit Fenerbahce

Mesut Özil byl ve Fenerbahce vyřazen z kádru, opustit istanbulský celek se však nechystá. Německý středopolař se dle svého agenta chystá v klubu setrvat až do roku 2024, kdy mu vyprší smlouva.

čo mi to len pripomína...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
hona.kub

zbytečně si neničí zdravíčko a vydělává si na život po fotbalu, každý by mu mohl jeho kariéru závidět

Reagovat
Nikikrew

a co ma hned zo dna na den odist? Boze hned tieto predsudky.

Ano je tam paralela s Arsenalom ale tu mohlo ist kludne o nieco ine. Pls

Reagovat
Mastný Chobot

Ty si jak čertík v krabičke vždy, keď sa spomenie Ozil

Reagovat
Nikikrew

Co ja viem je to oblubeny futbalista a navzdy bude ale vzdy sa na kazdu vec divam iba objetivne. Ak Ozil spravil pruser a pohadal sa s trenerom, nech si urcite posedi len tieto hned odsudzujuce zavery ako chce ostat a dodrzat kontrakt mi pride docela zcestne no. Hrac ma riadne podpisanu zmluvu a do 2024 sa moze toho velmi vela zmenit a moze sa vratit do zostavy napr buducu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Rusové dokážou omlouvat Putina, tak ty dokážeš omlouvat Ozila.

Reagovat
Nikikrew

Hmm hodne blbe prirovnanie nemyslis?

Reagovat
Nizzie

Čekal si snad od něj něco jiného. Teď už jen stačí, aby dodal svoje obligátní "Eriksen > Özil" a znovu tím podtrhl celý jeho význam.

Reagovat
Nikikrew

Ako vieme ze je hlupy ale obcas aj zabavny troll, preco nie ale tak vsetko ma svoje hranice

Co sa tyka Eriksen < Ozil nato uz nema cenu sa ani pozastavit

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Neville: If Mikel gets Arsenal to 4th, if he was really hard about it he'd probably say, "Right, that's the best I can do there. I'm going now, I'm gonna do my next job."

Gary začíná být úplně nahý, to už víc rozumu dostaneš poslední dobou z Keana.

Reagovat
Busby babes

hmm, ale jinak ta myslenka asi neni uplne blba ne? nebo verite, ze muzete pristi rok zautocit na titul? (je to sport, mozny je cokoliv, to je jasne).

Reagovat
masina_LFC

isto, po 3 rokoch to ako tak dal dokopy, má perspektívny tím, ktorý si poskladal podľa seba a ak sa mu podarí to 4. miesto, tak sa určite poberie ďalej Možno keby sa 4-5 sezón motal len okolo toho 4. miesta, tak môže o niečom takom rozmýšľať, ale teraz je to strašná blbosť

Reagovat
Busby babes

tak ja to nechapu tak, ze by sel kamkoliv. ale treba kdyby prisli city a misto Pepka, tenhle typ nabidky.

Reagovat
SunFells

Nevzal by to, on flek po Pepovi v City mohl mít zajištěný po trénování při mnohem menším tlaku a s menšími obtížení po angažmá u sesterského klubu. Tím, že přijal Arsenal ukázal touhu dokázat něco většího a neopustí to na dobré cestě.

Reagovat
J0EL

presne

Reagovat
J0EL

Je to totalne napcu myslienka.

Reagovat
SunFells

Proč příští rok? Je to úplně idiotská myšlenka, je tak v polovině práce a konečně má podmínky nastavené tak, aby z nich dál mohl profitovat a nemusí se brodit přes sračky.

Reagovat
Busby babes

z pohledu fans Arsenalu samozrejme, ja to myslel jako z pohledu Artety. ale jasne, nemusi to byt pristi rok, klidne i vyhledove a i tak si myslim, ze vzhledem k tomu jak funguje vas majitel, tak ten utok na titul bude i vyhledove hrozne tezkej.

Reagovat
SunFells

Wtf, to je jen z pohledu Artety.

Jak funguje náš majitel? Hrozně těžké to bude, tu těžší část ale má Arteta spíš za sebou.

Reagovat
Busby babes

tak zrovna do vas penize taky nesype, ze jo. ale ok. ja si myslim, ze v lize porad budou 4 kluby, ktery na tom budou financne lepe. CIty, Pool, my a Chelsea. Chelsea pod novym majitelem mozna ne a my to delame debilne, takze to vyhoda byt nemusi. Ale City ma jak penize, tak personal no. ale je to sport, mozne je vsechno.

Reagovat
SunFells

Ale sype, od té doby co to kompletně vlastní a nenavyšuje tak sám investicemi hodnotu akcií jiným vlastníkům, tak do toho dal dost i přes toto těžké finanční období spojené s covidem a absenci či redukci peněz z Evr. soutěží, přičemž prodeje se nedařily. A v létě uvidíš další velké investice.

Jasně, že to máme komplikovanější než City, Chelsea a MU, ale proto nyní jdeme cestou, kdy kupujeme hráče u kterých se mnohem víc očekává návratnost a zároveň máme "štěstí" na generaci hráčů z akademie.

Reagovat
SunFells

A Chelsea bych tam ani nepočítal, ti mají z prodejů velice dobrou návratnost. I City si popravdě nepočíná v posledních letech nějak hloupě, neinvestují do úplných superhvězd, ale taky do hráčů jejichž potenciál rozvíjí a jejich hodnotu navyšují.

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=MHzmOz9RwCs&ab_channel=TheOverlap

novy Overlap ...Hag x Poche, Glazers, chelsea a jejich situace, arsenal a arteta, liver x city, everton x leeds dolu...

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/dipsMUFC/status/1509539971585253379

takhle cast je dobra. Celkem souhlasim i s tim zbouranim OT. ale renovace by byla taky ok.

Reagovat
Whitemedia

Všichni souhlasíme se zbouráním OT.

Reagovat
J0EL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

Jj. Tohle bylo dobrý.

Těžko říct. Nový stadion je záležitost na X let. Povolení, stavba...ale zas po sobě nechají něco obrovskýho (ne, že by jim na tom záleželo). Třeba by stačila reko...pokud by udělali i tréninkové centrum.

Jsou to vemena...

Reagovat
Dawon

Skoda, ze se nic z toho nestane

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blaugrana

Newcatle ochotny zaplatit 40 mega a dat Coutinhovi plat ako v Barce. Fajnovoooo.

Reagovat
bandwagoner

Cesar Azpilicueta has triggered a one-year extension of his deal at #Chelsea after playing a certain number of games this season. (@TheAthleticUK)

Reagovat
bandwagoner

It is understood that it is not regarded as a new contract, and is therefore not impacted by the sanctions currently in place on Chelsea.

Ale porad asi zalezi na Azpim a novym majiteli. Ale rekl bych, ze pokud bude chtit Azpi odejit, tak ho asi nebudeme drzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tíživá finanční situace? Společně s jinými kluby vyšponovali to, kde dnes jsou mzdy hráčů nebo přestupové částky. To, že to bylo na dluh, že to bylo přestřelené, bylo známo všem. Hlavně klubům, které se chovaly rozpočtově odpovědně (ale jejich hráč pak chtěl jít tam, kde mu dají ještě lepší smlouvu). Nepřeji nikomu nic špatného, ale kdo s čím zachází, tím také schází. A že ač Barca pořád určitou výkonnost má, s hráči z druhého sledu, kterým někde kvůli věku nechtějí dát dobrou smlouvu nebo má hráč přehnané požadavky, tak ho podepíše Barca, to podle mě není správná cesta zpět na vrchol.

Reagovat
Setwo

Barca a Real preplacaju hracov uz roky.. staci sa pozriet na mzdy ake mali Pique, Alba, Busquets, Ramos, Bale... 2x vyssie platy ako v Anglicku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele