Barcelona chystá mohutné změny

16.05.2002, 18:42
Aktuality
Po podepsání smlouvy se staronovým trenérem Louisem van Gaalem se v kádru španělského giganta chystají nemalé změny. Odejdou některé z velkých hvězd, ale měli by přijít hráči zapadající do koncepce van Gaala. Odejít by měli především Kluivert, Alfonso, Sergi, Abelardo a možná i Rivaldo. Naopak Barcelona by chtěla získat hráče, mezi nimiž jsou Kevin Hofland z PSV, teprve sedmnáctiletý Brazilec Diego Ribas Da Cunha ze Santosu, Mark van Bommel, Jimmy Floyd Hasselbaink, Andriy Shevchenko a v neposlední řadě by se mohl vrátit brazilský superstřelec Ronaldo. Změny se udály také na postu brankáře, kam Barcelona koupila Ulricha Ramého z Bordeaux a odejít by měl Richard Dutruel, o kterého projevil zájem Glasgow Rangers.

Autor: Petr Josef

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele