Barcelona bude rozhazovat

24.05.2002, 18:49
Aktuality
Při odchodu Patricka Kluiverta a Rivalda Barcelona ztratí svojí dosavadní útočnou sílu, ale po několika nákupech by ta síla mohla být ještě větší. Barcelona již nabídla 22 miliónů euro za útočníka Chelsea Jimmyho Floyda Hasselbainka. Pokud by trenér Chelsea Claudio Ranieri tuto nabídku přijal, vrátil by se Hasselbaink do Španělska po roční pauze. Další velkou posilou by mohl být Hernán Crespo z Lazia. Tento fotbalista se rozhodl že opustí Itálii a chce zakotvit ve Španělsku. Barcelona nabídla 32 miliónů euro a ještě kouzelníka Rivalda k tomu. Třetí a poslední útočnou posilou by měl být Andriy Shevchenko z AC Milán. Prezident klubu prohlásil, že se tohoto hráče rozhodně nechce zbavit, ale pokud přijde patřičně vysoká nabídka, nebude váhat a hráče prodá. Potom by v Barceloně měli čtveřici špičkových útočníků. Hasselbaink, Crespo, Shevchenko a Saviola. Takovýmito útočníky se nemůže pochlubit žádný klub na světě.

Autor: Petr Josef

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele