BARCA VYHRÁLA NA STAMFORD BRIDGE!!!

22.02.2006, 22:32
Aktuality
Chelsea s Barcou spolu sehrály další skvělý zápas. Ostrý střet britské přímočarosti se španělskou hravostí ovlivnilo vyloučení domácího Del Horna ještě v první půli. Chelsea nesložila zbraně, šla do vedení, ale Barca ji nakonec přece jen přehrála....

Chelsea chyběl pro zranění Gallas a pro karetní trest Essien. Barca zase měla zraněného Guilyho. Chelsea neprohrála už 14 domácích zápasů v evropských pohárech, Barca prohrála v LM naposledy právě loni na Stamford Bridge. Terry, Lampard a Robben nastupovali s vědomím, že případná žlutá karta je vyřadí z odvetného zápasu. Chelsea nastoupila ve středu hřiště s uzdraveným Makelelem a také Gudjohnsenem, s křídly Robbenem a Colem a na hrotu s Crespem, Barca vrátila do sestavy stopera Márqueze, také Gia, do zálohy Mottu, na pravé křídlo Messiho.


-    :

První střelecký pokus měla Chelsea, Lampard však z trestného kopu o hodně minul. Na druhé straně obešel Messi Makeleleho, ale Čech s jeho střelou neměl moc práce. Kolmici na Messiho Čech zmařil včasným vyběhnutím. I druhý Lampardův trestňák po faulu Motty na Colea šel mimo. Na další pokus nahrál Lampardovi Cole, ale ten se na začátku zápasu jen zastřeloval. Na nebezpečný Gudjohnsenův centr Cole ani Crespo nedosáhli a obrana Barcy míč odvrátila. Lampard vysouval dlouhým míčem Crespa, ale ten byl v ofsajdu. Po vtipné akci Eto'a s Messim byl v postavení mimo hru i Deco. Lampard pokračoval v zahozených trestných kopem, střela Robbena byla zblokována. Crespo dostal za úkol zkusit prolamovat ofsajdovou past Barcy, ale už podruhé se v ní sám chytil.

Messi vnikl do vápna, ale nepřihrál Eto'ovi a střelu mu zablokovali, míč šel k Ronaldinhovi, ale ten příliš váhal se zakončením. Po hrubém faulu na Crespa dostal žlutou kartu Puyol a Argentinec musel být ošetřován. Makelele vybojoval míč, ten šel přes Lamparda ke Gudjohnsenovi, ten vletěl do vápna, ale tam jej skvěle odzbrojil Puyol. Ronaldinho nabil do šance Eto'ovi, ale opět do střely vložil nohu domácí bek. Cole vysunul na pravé straně Crespa, ale ten neposlal pas na Gudjohnsena včas a akce byla zmařena. Pěkný průnik předvedl Oleguer, přes Eto'a šel míč k Ronaldinhovi, ale proti němu skvěle jednou ruku zasáhl Čech a Terry balon odkopl. Barca měla 68% držení míče, ale na to Chelsea nehraje. Trestný kop zahrával Ronaldinho, Motta hlavičkoval, ale jeho pokus zachytil pozorný Čech.

Cole skvěle zastavil Messi, toho však ostře utnul Del Horno a hráči obou týmů si vyměnili pár peprnějších slov a sudí Hauge je musel mírnit. Přestože Messi tvrdost zákroku přifilmoval, Del Horno uviděl červenou kartu. Colea pak vystřídal Geremi. Chelsea se zatáhla a čekala na spásný poločasový hvizd. Decova střela zdálky šla vedle branky. Dlouhý míč na Crespa odvrátil na aut Puyol. Další Dekova střela byla zblokována na roh, po něm pálil ještě Edmilson, zdálo se, že míč trefil Geremiho ruku, ale hrálo se dál.

V druhé půli vystřídal Mourinho Crespa Drogbou a ten se hned dostal do šance. Ferreira centroval, ale Valdés proti Drogbovi zasáhl úspěšně. Lampard vysunul dlouhým pasem Robbena a ten vystřelil těsně vedle. Nalevo utekl Ferreira, pálil však jen do míst, kde stál Valdés. S Drogbou v sestavě jakoby Chelsea nehrála oslabená o jednoho muže. Barca rozehrála nakrátko roh, překvapit Čecha zkusil Messi, ale ten jeho přízemní pokus kryl. Další roh Barcy její hráči pálili na branku, oba pokusy však Terry odvrátil. V obrovské šanci se pak ocitl Motta, ale přestřelil těsně vedle šibenice. Na druhé straně hřiště padl k zemi Robben, svému pádu pomohl, ale jeho tým získal trestný kop.

Rozehrál ho Lampard, Motta si hlídal Terryho, pustil míč z očí, srazil se s Valdésem a dal si vlastní gól. Barca se otřepala, skvělý centr posílal do vápna Messi, tam však nikdo z hostí nečíhal a Carvalho situaci uklidnil. Do sóla našlápl Robben, opět přifilmoval faul od Oleguera, Lampard se postavil k trestnému kopu a trefil tyč. Další ulička Chelsea hledala Robbena, ale dobrým skluzem zasáhl Márquez. Nešťastníka Mottu vystřídal Larsson. Trestný kop zahrával Ronaldinho, našel přesně Larssona a ten v obrovské šanci hlavičkoval nad. Dobrou akci Messiho utnul až Carvalho. Další střídání Barcy, za Gia Sylvinho. Barca měla obrovské problémy s centrovanými míči, centr si zpracoval Drogba, ale pálil nad.

Další tresný kop Ronaldinha už skončil gólem, když si jeho centr srazil do vlastní branky Terry! Zápas byl nesmírně dramatický, Larsson vysunul Messiho, ten vypustil projektil a zdálky trefil břevno! Barca byla neudržitelná, v další akci Larsson obešel Čecha, ale na poslední chvíli jej odzbrojil fantasticky Terry. Další Messiho pokus zablokoval Carvalho. Další neskutečnou šanci zmařil Eto'o, Ronaldinhovo zakončení vykopl z brankové čáry Terry! Dalším skvělým zákrokem ve vápně zastavil londýnský bek Messiho. Poslední střídání provedla Chelsea, za Robbena přišel Wright-Phillips.

Gudjohnsen skvěle potáhl míč, Lampard posunul na Drogbu, ale skvěle zasáhl i Valdés. Ronaldinho pak vysunul dlouhým míčem Larssona, ten jej vrátil Márquezovi a jeho centr hlavičkoval za Čechova záda Eto'o. Barca vedla! Poslední střídání. Za Deka přišel Iniesta. Chelsea byla otřesená, po rohu Ronaldinha pálil mimo právě Iniesta. Další dobrý centr Chelsea poslal na Drogbu Ferreira, ale Afričan se ocitl v ofsajdu. Kontroverzní zápas se dvěma vlastními góly tak lépe zvládla Barca a vytvořila si skvělou pozici do odvety.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (258)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kur.... zrovna dneska musel bejt ten ..... hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas... zku*venej hokej

Reagovat
HOST*

Vy jste zkurvenci! ČEŠI DO TOHO!

Reagovat
Potty

Ale vedeme...

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

ale jenom bráníme, je to o ničem

Reagovat
HOST*

Ty jseš synku dobrý dementek... Nejseš fakt v normě. V první třetině je jasně přehráli a teď hrajem, co potřebujem.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě

Reagovat
HOST*kuta

vincentko ty jsi nakej chytrej ne jo toho fotbalu je skoda no ale jenom branime to je ctvrtfinale jestli ti to neco rika

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo taky čtvrtfinále ty pako

Reagovat
HOST*antimadrista

Tak kurva bavíme se tu o fotbalu a ne o hokeji.

Reagovat
HOST*kuta

barca do to ho

Reagovat
HOST*Pavel

ale na slovakach to davali a cely,coz se celkem divim,ale ze by me to nak vasdilo,to zas ne

Reagovat
HOST*

Joooo i když musím přiznat a myslím to vážně,že mi lepilo,když šla Chelsea do proti útoku i v 10,tak hrálï dobře!!!Bude to dobrej zápas na Nou Campu!!!Ale zase nám nepískl 2 penalty!A ta červená byla hodně přísná!Ale jiank Forcaaaaa Barca!!!Blahopřeji Chelsea k dobrému výkonu i 10!!!!

Reagovat
HOST*antimadrista

2 penalty nám nepískl! A tolik šancí! To je jedno, jsme ve čtvrtfinále !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Andy

jen aby ses pak nedivil.

Reagovat
HOST*Eto - starší

Jo jste ve finále (jenom ať nás odepíšou, podcení a potom na ně naběhnem a postoupíme!!! Vzhůru do boje blues!!!!

There will be no dawn for čouly!!! Let no Čoula live - kill them all!!!

Reagovat
HOST*antimadrista

Fúúúúútbol Club Barceĺooooooooooooooooooona ! Nanananananan nananananana nananananana Fúúúúútbol Club Barceĺooooooooooooooooooona !

Reagovat
smazaný uživatel

a záznam je až za hodinu

Reagovat
HOST*

FORZA ČEŠI!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Coppola

Skvělej fotbal se skvělým koncem. Barca byla prostě skvělá, skvělá, skvělá .... byl to střet dvou koncepcí fotbalu a já jsem rád, že zvítězila koncepce, kterou razí Barcelona

Reagovat
HOST*antimadrista

totiž úúúúúúúúúúúúúúttttttttttttttoooooooookkkkkkkkkk

Reagovat
HOST*

a proto tu LM opět nevyhrajete

Reagovat
HOST*Coppola

Možná že LM nevyhrajeme / i když já si myslim, že jo /, ale to nic nemění na faktu, že dneska jsme Chelseu roznesli a byli JEDNOZNAČNĚ lepší /rohové kopy, držení míče, šance/ ...

Reagovat
HOST*

a co z toho máš, když vypadnete v dalším kole?

Reagovat
HOST*Coppola

A kde bereš jistotu, že vypadnem? Myslim, že Chelsea byla nejvážnější překážka pro nás a ta překážka je teď už pěkně nalomená, na Nou campu ji dolomíme... A co z toho mám? No radost, protože naše Barca je oslava fotbalu, naprostá fotbalová krása..... BARCA VÁLÍ ... BARCA VÁLÍ ...

Reagovat
HOST*

chlesea hrála v 10ti, znova to opakuji v dalším kole nejpozději "pudete", ostatně jako vždy

Reagovat
antimadrista

Aha, nejspíš budeš zklamaný fanoušek Chelsea, to bude dobrý, z toho se vyspíš

Reagovat
HOST*antimadrista

Zalez ty, když se ani neumíš podepsat

Reagovat
HOST*

To asi kvůli toho, že hrála Chelsea opět v 10ti. Normálně by dala barce 1:0.

Reagovat
HOST*antimadrista

no tak, chlapečku, běž k mamince, ať ti utře slzy

Reagovat
HOST*

Je mi jedno, kdo z této dvojice postoupí

Reagovat
HOST*PUYOL

Parada,ze sa zacina presadzovat ofenzivny futbal.

Som cely happy

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*antimadrista

Reagovat
Potty

jn 1/4 finale je nase, CESI ... CESI ...

Reagovat
HOST*

Reagovat
Shevchenko

holá holá 1/2 volá

Reagovat
HOST*antimadrista

Tot el camp

Es un clam,

Som la gent blaugrana

Tan se val d´on venim

Si del sud o del nord

Ara estem d´accord, estem d´acord

Una bandera ens agermana

Blaugrana al vent

Un crit valent

Tenim un nom, el sap tot hom,

BARÇA, BARÇA, BAAAARÇA

Jugadors

Seguidors

Tots units fem força

Son molts anys plens d´afanys

Son molts gols que hem cridat

I s´ha demonstrat, s´ha demonstrat

Que mai ningú ens podrá torcer

Blaugrana al vent,

Un crit valent

Tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA, BARÇA, BAAAARÇA

Reagovat
HOST*

no ty jseš idiot. Jenom kopírovat texty umíš, nic jiného....

Reagovat
HOST*yarda

Jedeš s tou odrhovačkou

Reagovat
HOST*

To je jazyk Mordoru?

Reagovat
HOST*Alois

Prostě anti-rozum se zase ukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

jo super....skvelee...magorovi mourinhovi este dve prehry a osobne mu pisem mail ze nema zabudnut rezignovat kedze to povedal minuly rok fergasonovi

Reagovat
HOST*

FORZA REPUBBLICA CECA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

jednu trofej za sto let?Hmmmm,tak ty nevíš hochu!Jo a co ta adresa?No jen ji napiš!Dělěj nebo máš strach????

Reagovat
HOST*

jdi si lehnout

Reagovat
HOST*

tak ji napiš ne!Bojíš se co!!!!!nebo mi dej mail a já ti napišu a pak mi ji můžeš napsat!!!Aby ji nikdo jinej nedostal!No tak co????

Reagovat
HOST*

Pořád přemýšlím nad tím,proč bych nemohl dát na Bremy????Řekni mi jedinej důvod proč bych nemohl dát na Bremy????A já sem na ně dal!Asi proto,že je nesnáším a,že hrajou hovno v poslední době!!!

Reagovat
HOST*

jako Juvetus hraje hovno a je nesnáším!!!

Reagovat
HOST*

jen mají v lize asi 22-2-1 jinak ty bremy určitě doma udělají...

Reagovat
HOST*

ale nejsem jejich fanda

Reagovat
HOST*

mail ti davat nebudu, ale jestli fakt nekecas, tak si borec, uznavam....

Reagovat
HOST*

no tak!Nazdar Forca Barca!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

jo a nekecám!nemám důvod!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju k zasloužené výhře

Reagovat
HOST*Mára

díky brácho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Mára

Reagovat
HOST*Fugas

ještě že sme porazili ty slováky jinak bych si hodil mašli.

Jak moch Del Horna za tohle vyloučit???????? to se jen tak nevidí. Rozhodčí výrazně ovlivnil zápas to se pak hraje proti 10.

Jestli nám tradičně někoho nevyloučej na nou campu tak naděje pořád žije. go Blues go

Reagovat
HOST*Mára

Neumí prohrávat - to je jediné, co může napadnout člověka, který si poslechne záznam pozápasové tiskové konference. O kom je řeč? O José Mourinhovi: "Katalánsko je země kultury a vy víte, že komedie tam je na vysoké úrovni." Toto jsou Josého slova na adresu Lionela Messiho. Další perlu vypustil, když komentoval výsledek:"Výsledek je 1:2, a že s tím nemůžeme nic dělat? Vyplatí se jet do Barcelony? Jestli ne, pojede Béčko a ostatní hráči se budou šetřit na další zápasy v Premier League!" Tento člověk je mi šíleně nesympatický až se mi hnusí

Reagovat
PJ

Mourinho je blb, to je fakt. Ale fakt taky je, že to vyloučení bylo hodně přísný...

Reagovat
HOST*Mára

to určitě nebylo na červenou,ale o chvíli dřív byl zákrok za který mohla být červená a nedal nic,tak mu to prostě sečet

Reagovat
PJ

Aha, to jsem neviděl, tak to pak jo... Kdyby mu teda dal dvakrát žlutou, bylo by to v pořádku

Reagovat
antimadrista

A to že proti vám neodpískal 2 penalty, na to jste už zapoměnli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*empty

Gratuluji Barce ke skvelemu viteztvi. Zachranili jste spanelskou cest, a konecne se potvrdilo, ze camperskej fotbal nema budoucnost!

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to bylo ale kurevský drama. Chelsea hrála slušně, ale po hodině hry prostě fyzicky její hráči odešli a my jsme je vozili jak na kolotoči.

Na začátek: zápas brutálně nezvládl sudí . Zaprvé nepískl brutál šlapák Del Horna na Messiho - kdyby ho trefil víc na koleno, tak si nemusel už do konce sezony kopnout do míče; pak si to sudí uvědomil a vyhodil Del Horna rovnou a to za velkou blbost - to bylo asi taky spíš na žlutou. No a pak už to sral úplně, když nepískal někdy jasný zákroky a někdy zase pískal naprostý hovadiny - a to z obou stran. No a pak přišla ruka Geremiho. Osobně jsem za to, tyhle ruce nepískat, ale když se třeba podívám, za jakou "ruku" kopal pentli na Bayernu ACM ... No a vrcholem rozhodcovskýho humusu bylo to přilehnutí Messiho Terrym. To jsem se fakt pobavi . Tohle je penalta na 100 %. To mi nikdo nevymluví. ALe zpět k hráčům:

Chelsea mě hodně mile překvapila, hrála sice zase zanďoura, ale snažila se hrát fotbal a světe div se, jí to šlo . Pak přišlo to vyloučení a trošku stažení hry - pochopitelně. Crespo byl marnej, ale sotva nastoupil Drogba, tak sem se začal o ten výsledek fakt bát. Drogba je opravdu Pan fotbalista. On snad neprohrál jedinej souboj, od míče ho nejde prakticky oddělit, má ránu, jak když kopne kobyla. Je prostě dobrej ...

Hned druhej nejlepší hráč Chelski byl Makelele. Dokud měl sílu, tak prostě gumoval Deca, kterej si přes něj nekopl...

No a dobře zahrál i Robben a stopeři. U Robbena bych se ještě zastavil. Laporta ho chtěl koupit a já sem ho za to dost kritizoval. Jsem blb. Robbena chci. Je to silnej typ pro důležitý zápasy, dobrej s míčem, rychlej, má přehled ...

No a teď k nám: Oleguer zahrál slušně, ikdyž ho tam Robben nebo Drogba někdy pěkně vyučili, ale zase to musím napsat - z toho kluka vyrostl dobrej pravej bek. Ale ve středu obrany never more, Franku . Stopeři, hlavně Carles někdy pěkně hořeli, ale v globáluto bylo (na to, že jsme hráli protě jednomu z nej mančaftú na světě) dobrý. Gioa jsem si prakticky ani nevšiml, ale Sylvinho hrál velmi dobře - to bylo ale způsobený tím, že šel na plac čerstvej a hráči soupeře už tahali nohy z medu.

Deco, jak už jsem napsal si moc nekopl, ale snažil se. Motta je smolař, co jinýho napsat. U toho gólu se prostě s Valdesem nedomluvili, nic víc. Edmilsonovi tam Lampard několikrát pěkně zatopil, měl bejt tvrdší. Ronaldinho zahrál trochu pod svoje možnosti, čekal jsem míň, ale některý jeho akce a narážečky smrděli genialitou . Eto´o hrál perfektně, hrál takovej klín, kterej rozrážel obranu a chodil středem, chodil si pro balony, obcházel soupeře, dal pěknej gól, ale taky pár šancíspálil. Mužem zápasu byl jednoznačně Messi . On je prostě fantastickej a už teď možná na úrovni Ronaldinha. On je už teď hotovej hráč a to mu bude tepráve 19 . On má potenciál jak prase. Prostě nechci ani domýšlet, kam až to může dotáhnout ... Celej zápas si s ním nevěděli rady, ať na něj hrál, kde chtěl, Messiho nezastavil nikdo. Dělal si celej zápas, co chtěl.

Jenom bych Laportovi radil předělat jeho smlouvu a to nejlíp hned. Je totiž podle mě reálný, že za něj někdo těch 150 mega, co má ve smlouvě někdo (Chelsea) dá. Jeho výkupní cenu bych zaokrouhlil na čtvrt miliardy ojró ... Jenom bych se zeptal: kolik let bylo zatím nejmladšímu vítězi Zlatého míče?

A ještě něco bokem: nechtěli byste někdy vidět hrát spolu Eto´oa a Drogbu? Já jo. Podle mě by to byl v systému na dva utočníky prostě dokonalej pár. Oba mají fantastickou střelu, jeden rychlej jak sračka, skvěle technickej, s parádní kličkou, druhej perfektní hlavičkář, kterej neprohraje osobní souboj, tvrdej, neústupnej, hraje s přehledem, nekrká, umí přihrát. To by byla úderná a nezastavitelná dvojka

Reagovat
HOST*Fugas

viděl sem jenom záznam ale celkem souhlasim s tvým hodnocením hráčů Chelsea. Barcelonistů sem si moc nevšímal - Nejlepší byl asi fakt Messi

Reagovat
Xavi

Nechápu, jak někdo nerozumíte červené del Horna! Za co by se pak měla dávat? Za vraždu??? Tak zaprvé měj jít už o pět min dřív, kdy málem Messimu prošlápl koleno a zadruhé jeho zákrok na červenou byl jednoznačný!!! Viděli jste někdo vy chytráci kde byl míč když, mu del Horno dal bodyček? Asi tak 2m úplně mimo. del Horno neměl vůbec v úmyslu hrát míč, to je zcela evidentní, no a pak už je irelevantní, jestli to Messi přifilmoval! Fanoušci Chelsea z toho nechápou a tak trochu je i chápu, protože tyhle zákroky (jak šlapák na koleno, tak bodyček bez úmyslu hrát bylon) jsou v anglické rugby lize zcela běžné. Tak asi tolik k zákroku. Jinak Barca byla lepší a zaslouženě vyhrála.Nejlepší hráč byl Messi. Valdés klasická chyba v důležitém zápase. Minule když jsme na Chelse prohráli, tak tekl Gio, teď se útoky valili pro změnu z druhé strany (Oleguer). Dobrej tah byl dát tam Larssona, ten naší ofenzívě dost pomohl. Jinak zbytek - standart. No a na závěr si neodpustím dovětek, že Mourinho je fakt chudák a žádné úspěchy to nevymažou!!!! Přísloví - účel světí prostředky - neuznávám!

Reagovat
HOST*Fugas

Každej nezaujatej fanda ti řekne že ten zákrok Del Horna na červenou nebyl.

Za tohle se prostě červená nedává, a to musí přiznat i fans barcelony

Reagovat
Xavi

Cože???? Při tom faulu neměl sebemenší snahu hrát balon! Jasná červená!!!

Reagovat
HOST*Fugas

seš zaujatej jako pr........ kdyby to udělal někdo z barcelony tak bys tady tvrdil jak to ten kretén může písknout. Faul to byl ale maximálně tak za žlutou.

Reagovat
Xavi

Zato ty seš objektivní, až to bolí. Nejde o to kdo komu fandí. Jde o to, že balon byl dobrý dva metry od nich a del Horno vůbec nechtěl ten balon hrát! Tzn. faul bez balonu za účelem jen faulovat a to ještě způsobem, že v plném běhu mu dá bodyček jako v hokeji. Jasná červená. Mimochodem všechny fauly bez balonu jsou na červenou, jde totiž o úmysl. A chceš mi říct, že del Horno chtěl hrát balon?

Reagovat
Xavi

Zapomněl jsem na 2 penalty, které Barca měla kopat. První jasná ruka, druhá Terry (podle mnohých nej obránce Včerejší Bilance - penalta a vlastnák) nepřehlédnutelně zalehl Messiho, když balon byl asi tak 1,5 m od nich.

Reagovat
HOST*

On na něho spadnul. Neudělal to úmyslně. Každý může přece zakopnout a to že tam byl zrovna Messi byla náhoda. Nehledej ve všem zlý úmysl...

Reagovat
Xavi

Neříkám, že ho faulovat chtěl! ALe ať chcete nebo ne, penalta to byla. Balon byl daleko od nich a on ho zalehl, to že to neudělal úmyslně, je jen jeho nešikovnost, má se dívat na cestu.

Reagovat
HOST*Brl

Ani brankár nemá zlý úmysel keď náhodou minie loptu a hráč o neho zakopne.

Zákrok Del Horna na Messiho bol možno na žltú ale nie na červenú. Rozhodca kompenzoval ten predchádzajúci nepísknutý. Som proti kompenzáciám, lebo potom sa to ťahá až do konca zápasu. A prišli sme tak o 2 jedenástky.

Ale vyhrali sme!

Ďakujem jirimu za zhrnutie. Nemusím tu nič písať, lebo to už spravil perfektne.

Barcaaa!

Reagovat
HOST*yarda

Jo dvojka by to byla dobrá, Fcbéčko, jen by se nesměli navzájem porafat, kdože je vlastně lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej naprosto souhlasím. Barca je prostě přehrával jednoduchostí. Messi je nejlepší fotbalista zápasu, zaslouženě. Dělal jsi z Robbena, Del Horna a Ferreiry kužely na tréninku. Jak by řekl Bosák, pojď sem, kam jdeš? Sudí to nezvládli. Jak ho Terry zalehl, tak jasná penalta. Jinak Messi by Zlatý míč zasloužil. Je prostě už lepší než Ronie. A Ronie Zlatý míč dostal.

Reagovat
HOST*yarda

A ne jednou To takový Dinho jenom jednou

Reagovat
smazaný uživatel

No tak především vám gratuluju k přesvědčivému vítězství na ostrovech...to mě jen těší že dostali nakládačku od španělskýho klubu, ALE:

Zápas byl v první polovině pro oko diváka trochu nudný (z mého pohledu)...tak především první věc kterou chci zmínit je totální selhání sudího, který absolutně nezvládal situace během celých 90-ti minut... ...Barceloně neodpískal 2 pencle, Del Hornova červená je k smíchu...pak už začlo kompenzování na obou stranách a to vedlo jen k jedinýmu; a to že brutální fauly pan rozhodčí nesmyslně pouštěl a s těmi těmi nepatrnými kouskoval zbytečně kouskoval hru...

Chelsea nastoupila do 2. poločasuv perfektním tempu a obrana barcy docela začla hořet, z čehož pak (po Valdezově chybě ) vznikl ten první gól...barca samozřejmě musela začít útočit, ale Chelsea se mi zdála hodně v pohodě, pak Ronaldinho zahrál přímák ukázkově a Terry si dal vlastňáka...no a pak už byli útoky Barcy k nezadržení, na obranu Chelsea se valil jeden útok za druhým (hlavně tedy ze strany L. Messiho, který byl jednoznačně nejlepším hráčem Barcelony a dokázal že to bude velký hráč...ještě se mi zdá takový vyplašený s s nerozhodnou koncovkou ale to přijde s věkem) a to nemohla značně vytížená obrana chelsea vydržet...noa 1:2 a mohli být rádi že nedostali víc..

No každopádně zápas mohl dopadnout úplně jinak nebýt toho vyloučení, protože rozdíl jednoho hráče na hřišti musí být u tak kvalitních klubů znát...no tak doufám že postoupíte a budeme vám moci později v LM nakopat prdel!!!

Reagovat
HOST*Andy

No prdel jim nakopnete maximálně tak v Primera division, protože na světě existujou nesmyslný paradoxy - Arsenal vládnul v PL a v pohárech hovno, no a teď to je a bude naopak

Reagovat
HOST*jampadampa

Souhlasím s tím rozborem. Jsem rád, že je tady konečně někdo oběktivní a nevidí ten zápas jenom rudě nebo modře.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca má hráče kteří by mohli vyučovat fotbal. Messi, Ronie, Puyol,... neskutečná podívaná. Díky bohu jsem měl tu možnost to vidět na polské TV. Hrála nádherne, s myšlenkou a zasloužila by vyhrát LM. Messi je největší borec. Trocu ten faul Del Horna přisimuloval (myslím jak už ležel na zemi, ty otočky a pohled na sudího), ale udělal to dobře. Del Horno už od začátku hrál jak prase a mohl být rád,že červenou nedostal už dříve. Nemáte to někdo nahrané na DVD??? Měl bych zájem to koupit. Kontakt: los.markos@seznam.cz. Dik.

Reagovat
HOST*yarda

Ronaldinho nabIl do šance Eto´ovi, to jste ve škole neměli vyjmenovaná slova?

Reagovat
HOST*yarda

Teda, ne že by se mi až tak stýskalo, ale kde je Kyslík? Možná zpitý do němoty?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si užívám toho, že se tady dá konečně dýchat Asi je pryč celý týden, snad si na horách nezlomí nohu

Reagovat
HOST*yarda

Nechval dne před večerem...

Reagovat
HOST*Becks

No tak myslím že Morinho řekl,že jestli chelsea prohraje 3x po sobě tak odstupuje ne???No tak teď padnou doma s Porstmouthem a Mourinho papápapápapípapápapá,no ten Porstmouth je asi těžko udělá,ale nevim..no ale jestli jo tak at Mourinho balí kufry zmetek jeden

Reagovat
HOST*Paulino

Nádhera .Krásna 2 polovina zápasu.Messi nejlepší fotbalista na hřišti. Bravo Chelsea bravo Barcelona.Toto je fotbal budoucnosti.

Reagovat
HOST*azulgrana

Ten článek mi nepřipadá moc objektivní.Hned 1.věta: "Chelsea s Barcou spolu sehrály další skvělý zápas".Nemám pocit, že Chelsea sehrála skvělý zápas. Podle tohoto článku to vypada, že Chelsea kdovíjak nebyla nebezpečná. Na to že teda hrála doma..? Ale byl to klasický zápas těchto dvou. Chelsea i když doma a uznávaná alibisticky defensivní, čekající na chybu toho kdo se nebojí hrát fotbal. Mám pocit ohromné satisfakce že Barca vyhrála.

Reagovat
HOST*JUZA

Tak to s tebou souhlasim. Chelsea jen brani a ceka na chybu at uz hraje proti komukoliv a proti barce je to jenom vyraznejsi.. Jsem zvedavej co ukazou na Nou Campu,kdyz musi hrat a dat dva goly,videl bych to tak,ze dostanou 4:1 a pujdou i s ubrecenym Mourinhem zpatky do Anglie.. Jejich styl se me vubec nelibi,jediny co ma Chelsea lepsi nez barca je golman Cech a mozna 1 az 2 obranci... Ostatni by v barce lestili prkno... Mozna jeste lampard.. Robben je taky vybornej,ale na miste Ronieho by si nikdy nekopl.. Jsem rad ze ten nafoukanec Mourinho vypadne a jsem zvedavej co k tomu jeste doda,urcite je zase poskodi rozhodci,jako je tomu pokazdy kdyz prohrajou.. Doufam ze i nas reprezentacni golman Cech dostane trochu rozumu a prizna,ze barca hreje lepsi a hlavne pro oko divaka hezci fotbal a ze se nebude vymlouvat na rozhodci nebo neco podobnyho... Sice bych mu nejakej velkej pohar pral vyhrat,ale bude lepsi,kdyz barca vyhraje LM a Cech vyhraje spolecne s nasima za pul roku MS v Nemecku..

Mozna by se nektery cesky kluby mohli z teto podivane poucit a snazit se nalakat divaky do ochozu atraktivni hrou a ne jen vysledky typu Sparta doma 1:0 proti blsanum (to jsem si ted vymyslel...). Nechci narazet na zkazenou sezonu sparty,takovy vysledky ma doma minimalne poslednich 5 let,uz je na case,aby zacli hrat pro divaky,jinak si muze Kretinskej o 15tisicovkach divaku nechat jen zdat..

Jo abych nezapomnel,tak tak cervena,podle me jasna,Del horno tam letel jako urvanej z rezezu a pritom tam davno balon nebyl,takze neni o cem diskutovat.. Mrzi me,ze tento krasnej zapas (hlavne ze strany Barcy) nedavala zadna ceska televize (nemyslim placeny kanaly) Na co teda delala Ceska televize CT 4 SPORT?? Co jinyho tam chteji davat,kdyz ne toto??

Jinak se mejte a cau...

Reagovat
HOST*

Barcelona vyhrala naprosto zasluženě, po celý zápas byla lepší, ale nutno dodat, že utkání ovlivnilo velice přísné vyloučení, faul to byl, ale na červenou? Po vyloučení už nebylo o vítězství Barcy pochyb. Ale pozor na Chelsea, ta bude ještě na Nou Campu zlobit, Mourinho není nejlepší trenér na světě pro nic za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho mě zklamal, že budeme hrát defenzivu na Nou Campu jsem čekal, ale že ani doma nic neukážeme...

Rozhodně bych to nesváděl na červenou, protože jsme stejně hráli zatažený i do tý doby.

Navíc Mourinho by se měl koukat na sebe a ne si stěžovat. Del Horno může být rád, že mu prošel ten zákrok předtím. Pokud by ho písknul jako faul, tak musel jít ven už dřív. Navíc nám rozhodčí pomohl, když nepísknul ruku Makeleleho a faul Terryho ve vápně. Ještě, že "máme" Mottu, jinak bylo hotovo. Takhle máme naději pro odvetu. Ale musíme hrát úplně jiný styl a nejsem si jist, že to s Mourinhem půjde. Chce to útočněší styl a možná i trenéra!

Reagovat
smazaný uživatel

čumím a tleskám

Reagovat
Xavi

Hmm, tak to taky čumím. Konečně normální fanoušek Chelsea.

Reagovat
HOST*Andy

Výborně, lépe bych to neřekl.

Reagovat
ronaldinho_10

Tos musí nechat! Jinak doufám, že to nebude stejný jako vloni. První zápas 2:1, pak si Mourinho stěžuje na rozhodčí a a druhý zápas 2:4. Teď máme výhodu domácího prostředí. Nicméně Chelsea je schpná nám dát dva góly na Nou Campu. Nějaký brejk se jí může povést. Že Chelsea dá dva góly bych i věřil, ale těžko udrží nulu. Pokud to totiž otevře, tak Ronaldinho a na druhé straně Messi se dokážou přes otevřenou obranu prosadit. Ale myslím, že jsme se poučili a budeme hrát opatrněji než vloni. Jinak myslím, že Mourinho by klidně mohl letět. Může si koupit skoro každýho (kromě těch hráčů, kteří nechtějí z jiných důvodů, než jsou peníze). Myslím, že Abramovič by za ty prachy by Abramovič uvítal i nějakou ezinárodní trofej. Jediná výhoda Mourinha je, že je v Anglii, kde se trenéři moc neměmí. Kdyby ve Španělsku dal někdo do hráčů takový peníze jako Abramovič a podruhý vypadli v LM, tak by asi trenér už letěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky gratuluju Barceloně k vítězství, opravdu nádherný fotbal.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*Andy

První půle byla taková rozehřívací a pak to puklo. Barca vyhrála zaslouženě. Není až tak důležité spekulovat o té červené kartě. Rozhodčí to celkově nezvládnul na obě strany. Musím vzdát hold Messimu, v tak mladém věku...ty jeho kliky háky, to bylo pokoukáníčko! Ač fanoušek CFC musím objektivně přiznat, že tento rok na to nemáme. Barca je trošku někde jinde. To je fotbal par excelance. Souhlasím s chelskim a s jeho konstruktivní kritikou. Mourinho je skvělý treenér, ale já nemám rád aroganci. Možná bych ji snesl, ale v také míře, jak ji prezentuje Mourinho? Ne! Ranieriho jsem taky nemusel. Ať mi budete věřit nebo ne, opravdu rád vzpomínám na starou Chelsea. Nová se mi začíná zajídat. Ovšem pořád je to můj nej club. CFC forever!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Červešná byla jasná, on přeskočil míč a skopl Messiho, nejde o tvrdost zákroku ani o filmování Messiho, ale ten zákrok byl bez míče a to je jasná červená.

Reagovat
HOST*Andy

No jasně, bylo to dost diskutabilní... ale když vezmu dvě jasné pentle... rozhodčí to prostě nezvlád. Myslím si, že se na něho nemůže nikdo vymlouvat. Na Nou Campu to bude match, ten ukáže jestli je Chelsea silný team. Jasný favorit je pro mě teď Barca, jestli si nechá ujít postup, tak to bude překvapení jak cip. Uvidíme, už teď se těším. CFC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nene tenhle zákrok být na červenou prostě nemůže, ale ten předtím byla zase jasná červená a nebyl z toho ani faul!!!Zkrátka rozhodčí to nezvládl

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda. Faul na hráče bez míče (míč Del Horno jasně vynechal, byl asi dva metry za ním) je červená, úmylsný faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to vzít objektivně a hlavně LIDSKY...za tohle se červená nedává

Reagovat
ronaldinho_10

Ono záleží, jak se na to podíváš! Hráč si nevšímal míče a šel po soupeři, takže jasný úmysl. Každopádně je pravda, že měl být venku už při tom prvním faulu! Hlavní je výsledek - 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jasný že v tom byl úmysl ale podle mého názoru se za to zkrátka červená nedává...rozhodčí si to taky uvědomil a pak nefoukl ani jednu jasnou pencli a ještě nesmyslně pouštěl hrubý zákroky na Messiho-jasná kompenzace za červenou ale tyhle žvásty jsou stejně na nic...prostě výsledek 1:2 a konec!

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takež za úmylsný faul bez míče se nedává červená karta? Zajímavé...

Reagovat
PJ

Ehm, no, nevim nic o tom, že by se za faul bez míče automaticky dávala červená...

Reagovat
smazaný uživatel

Úmylsný faul bez míče nebývá červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Třeba: u lajny si někdo předkopne balon, dostává se před obránce, je rychlejší, ten ho blokuje, příp drží třeba za dres, viděl jsi za to někdy červenou? Navíc balon byl od Del Horna necelýho půl metru a trefit ho prokazatelně chtěl. Byl prostě ve sprintu k balonu a nestihl to ubrzdit

Reagovat
PJ

Samozřejmě že ne. Nebo mi to najdeš někde v pravidlech fotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nebývá, ale je pravdou že záleží na rozhodčím a ten to posoudil tak jak to posoudil bohužel nesprávně a to by se nemělo stávat v takovým prestižním poháru a k tomu pokračoval s neuvěřitelnými výroky...zkrátka to by se nemělo stávat na takové úrovni!!!!

Reagovat
HOST*empty

to prase del horno mel jit totiz uz o pet minut driv, beztak dostal od murinha pokyn "Kill Messi"...

Reagovat
HOST*

Co to zase meleš? Ještě jsem neviděl, že bys něco přiznal. To nebylo na červenou ani náhodou. Messi spadl, kouknul se na rozhodčího a začal válet sudy. Bylo to divadýlko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tos toho viděl dost málo. Ale jelikož se neumíš podepsat, tak ti odpustím, že neumíš číst.

Reagovat
HOST*

Tak to přesně bylo. Válel tam sudy. Je mi jedno, kdo postoupí, ale štve mě, že je barca nedokáže porazit čistým způsobem!!!! Obě červené v těchto vzájemných duelech byly stopro vymyšlené...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš mimo, ani dvě penatly pro barcu neměly být, že? Napiš že neměly a už se nemusíem bavit. Napiš, že měly a už taky ne, protože si tím bdueš protiřečit.

Reagovat
HOST*

Argumentuješ mi tu otázkama, které nemají smysl Vyloučení jednoznačně být nemělo a kdo se trošku vyzná ve fotbale nebo ho hraje, tak to ví

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takež si odpovědět nedoklázal, myslel jsem si to.

Reagovat
HOST*

Na to je zcela jednoduchá odpověď. Nebyly, protože by k těm sporným situacím nedošlo. Myslel jsem, že ti to dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže penalty nebyly. ok.

Reagovat
HOST*

Vidíš, že ti to nepálí

Reagovat
smazaný uživatel

No to by ses divil. třeba to, že jsi "mírně" zaostalý, mi došlo okamžitě poté, co jsem viděl tvé jméno.

Reagovat
ronaldinho_10

Neřeš ho, já bych se taky nepodepsal jako Drogba, nebo tak nějak. Nejvíc mě na Chelsea mrzí, že nechtěla hrát. Hřiště je rozbahněný a oni ho dva dny před zápasem intenzivně kropí!!!! Aspoň, že se jim to vymstilo!

Reagovat
HOST*

takže jsem nakonec mírně zaostalý já... ať žije demagogie

Reagovat
HOST*Andy

No ale zase jako objektivně si musíme přiznat, že Barca měla kopat min. jednu penaltu...

Reagovat
HOST*

To byl důsledek vyloučení

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda měli kopat dvě

Reagovat
HOST*

6 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ne říkám 2 to znamená slovy DVĚ

Reagovat
ronaldinho_10

JJ, za smeč rukou a potom za ten faul Terryho. Navíc to bylo kousek od pomezního. Ale to se i komentátoři na STV podivovali, že to pustil....

Reagovat
HOST*Andy

psal jsem min., což já si přeložím jako minimálně, ale nevím jak ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sory nevšiml jsem si každopádně jak z kontextu vyplývá to nebylo myšleno proti tobě

Reagovat
smazaný uživatel

Mám superformu

Reagovat
HOST*Albe

Chelsea go.

Řekl bych,že stále není nic ještě ztraceno.Nedá se nic dělat, Blues musí na Nou Campu nastoupit ofenzivněji, Mourinho by měl postavit 2 útočníky a namísto 4-5-1 hrát něco jako 4-4-2, ale křídla Robben a Cole,či Duff musí hodně podporovat útok.Základem je dát co nejvíc golu, stačí vyhrát jenom o jeden i kydyby třeba 5-4. To,že se dá Barce dát spousto golu,jsme viděli v odvětě před rokem a musím říct,že Barcelonská obrana je na tom stejně nic moc jako před rokem.

Chelsea go

Reagovat
HOST*Andy

No jasně CFC go!!! uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože, kto to s nimi zase vydrží Ešte keď nebodaj vyhrajú v Zaragoze... Moje nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vůbec dovolíš se ozývat? se podívej, co si sám dělal. Jednou vyhrajete a celý týden čteme vaše dvacetihodinové oslavné ódy.

btw, skoro nikdo z vás nebyl schopen nám pogratulovat, na to vy prostě nemáte.

A dřív, než napíšeš, že my bychom to taky neudělali, tak ti rovnou řeknu, že to je naprosto irelevantní a jsou to jen dohady.

Reagovat
HOST*yarda

A vy na to máte? Zejména ty, Kyslíku? Ani omylem, tak si zameť před vlastním Nou Campem... Jednou jsme nevyhráli, to bychom oslavné ódy (byť ses s těmi dvaceti hodinami dost seknul) nepěli... A žádné dohady ani mektání o irelevantnosti, ale smutná, roky navštvěvování tohoto serveru daná, pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady, vy jste porazili Chelsea? K čemi bychom vám měli blahopřát? K porážce Alavésu nebo k prohře s Arsenálem?

Reagovat
HOST*yarda

Co to meleš, ty pako? Mluvíš obecně nebo se chceš hádat, kdo nad kým vyhrál víc nebo míň. Tak co třeba Atlético, když jsme u toho?

Reagovat
smazaný uživatel

Co s ním? Máme vám blahopřát k výhře nad mnohem chudším Atléticem? Proč? Však vy máte víc peněz...Můžete si koupit hráče, o kterých se Atléticu ani nesní.

My jsme s ním prohráli, ale nedá se vyhrávat každý záasp v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslíku přečti si diskuzi k tomuhle zápasu a uvidíš že nemáš pravdu...gratulovali i Madristé

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsme taky alibisticky napsal "skoro"

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vykáš sám sebe? No, hm..

Reagovat
HOST*

mykal

Reagovat
HOST*Andy

Reagovat
smazaný uživatel

Což vy ale bohužel nedokážete...chvilkama my to tady připomíná bojiště kde zúčastnění ani neví proč a za co bojují, jen do sebe pálí

Reagovat
smazaný uživatel

Co nedíkážeme? K čemu bychom měli gratulovat? VYhráli jste tak velký zápas jak my?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to samozřejmě nemyslel na tenhle zápas ale obecně...to jenom ty a někteří tví patolízalové se tady pořád snažíte dokola někomu něco dokazovat a soutěžit, ale ztrácíte samou zaslepeností smysl pro objektivnost(nemluvím o tomhle zápase i když si taky neumíš přiznat že to červená nebyla)...podívej se v této diskuzi na některé články od fanoušků Chelsea a pouč se...ti alespoň umí přiznat že zaslouženě prohráli což tys tady po prohře Barcelony dlouho neudělal ale pořád jsi viděl příčinu ať už v rozhodčím nebo dokonce v REALU zkus se nad tím zamyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle už azs meleš úplně o něčem jiném. ZAčneš tady psát, ež bychom něco nedokázali, což ej jen tvůj výmysl. Vůbec nemůžeš ěvdět, ajk bychom se po takovém záapse zachovali, tak si nech své teorie.

Nemusím se od nikoho poučovat, když prohrajem zaslouženě, přiznám to, stačí se podívat na záapsy na začátku sezony nebo u zápasu s Atléticem či s VAlencií, tak prosím nelži, topak nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty my povídej něco o lhaní...Já jsem narážel na vaše barcelonské příspěvky typu že Real podplatil rozhodčího v poháru atd. to byla taky lež co Kyslíku???Ale ty si najdeš zase nějakou trapnou výmluvu, která obrátí celou diskuzi naruby a jen mi znechutíš odpoledne...adios

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si nelhal? Trváš na tom, že jsi nelhal?

Reagovat
HOST*

Kyslíku přečti si své reakce a odpovědi. Pořád odbíháš od tématu, neustále odpovídáš protiotázkami. Když nemáš argumenty, tak je prostě nemáš. A hlavně jak říká hodně lidí, nejsi objektivní. Uvědom si, že není jen Barca. Je několik lepších klubů...

Reagovat
smazaný uživatel

Až trochu vychladneš, podepíšeš se a budeš se chovat normálně, tak se můžeš zapojit, do té doby neotravuj.

A jak to tak vidím, tak si asi nikdy moc nepopovídáme, jestli chápeš, jak to myslím.

Reagovat
HOST*

Ty jseš fakt nenapravitelný Každý další tvůj příspěvek mne v tom utvrzuje.

Reagovat
HOST*empty

kysliku ale ma pravdu neustale odbihas od tematu...

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda.

Reagovat
HOST*

To je pravda. Nemysli si, že máš pořád pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Bohudík to tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

To pravda je!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nelhal jsem bral jsem v potaz právě ty příspěvky typu "Real to podplatil" a tam jsi se prokazoval výroky bez jedinýho důkazu a to byla lež!

Reagovat
smazaný uživatel

"podívej se v této diskuzi na některé články od fanoušků Chelsea a pouč se...ti alespoň umí přiznat že zaslouženě prohráli což tys tady po prohře Barcelony dlouho neudělal ale pořád jsi viděl příčinu ať už v rozhodčím nebo dokonce v REALU"

Mám ti najít moej slova o zasloužené porážce nebo se už přiznáš ke lži sám?

Reagovat
smazaný uživatel

COŽE???Takže jsem to myslel tak že jseš neobjektivní a neumíš přiznat prohru kterou jste si zavinili sami ale špinili jste jméno Realu...to byla hlavní myšlenka mého tebou okopírovaného textu=ironie, že ty to nedokážeš protože jsi zaslepenej jen do Barcelony a tím co jsem napsal jsem chtěl pochválit některé fanoušky Chelsea kteří to přiznat dokázali a nehledali příčinu prohraného zápasu s Barcou v červené kartě ale hlavně uvnitř týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal si, že nedokážu přiznat, že jsme zaslouženě prohráli.

Já tohle považuju za lež.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to myslel tak že ty zkrátka neumíš přát jinýmu týmu než Barceloně...každou výhru Realu musíš zpochybňovat ale naopak porážku barcelony převážně svádíš na kohokoliv jiného jen ne na tým samotný!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to lžeš, tys řekl, že nepřiznám, že porážka byla zaslioužená a to není pravda, to jsi lhal. Prostě jsi lhář.

Reagovat
smazaný uživatel

No pozor já jsem řekl že to nepřiznáš zrovna v příspěvku kde jsme se bavili o poháru takže si nevymýšlej...u jiných zápasů to ale v drtivé většině taky nepřiznáš a oháníš se na rozhodčí takže nevím o co ti jde...adios

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tos neřekl, řekls v psoledních zápasech, nic o poháru, chceš, abych to znvoa kopíroval?

další lež...jseš obyčejný lhář.

Reagovat
smazaný uživatel

jo klidně to zkopíruj...každej inteligentní člověk pozná z kontextu že jsem mluvil výhradně o poháru a dalších zápasech kde jsi byl nadmíru neobjektivní...já vím že inteligentní člověk jseš ale každou debatou s tebou mě přesvědčuješ o opaku...podle mě když se zahledí každý do hloubky této debaty tak musí prokouknout tvou neschopnost reagovat na předchozí příspěvek...mluvím samozřejmě k lidem kteří tě tolik neznají...ostatním to můžu pouze připomenout...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je síla. Jeidné, co poslední dobou píšeš, je to, že tys to myslel jinak a tam si to sice napsal takhle ale myslel si to takhle, tady jsi použil špatná slvoa a chtěl si použít jiná ale je to moje chyba a nakonec já nemám co říct.

Dřív, než ěnco napíšeš, tak si to posobě přečti, pže pak to jaksi nemá cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to teda pozor...já to píšu tak jak to myslím akorát tobě zvlášť to musím všechno ještě několikrát vysvětlovat abys to vůbec pochopil...a reaguj prosím na podstatu příspěvku a ne pořád jen na bezvýznamné útržky věty s kterými si často tak rád hraješ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to teda nepíšeš. sám si přiznal, že si použil špatná slova...tak jak teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Použil jsem ne přesně vystihující slovo...JEDNO...které jsem nakonec nahradil slovem přesně vystihujícím tvou zaslepenost...ale zase jsi nenapsal nic k příspěvku a proto budu muset ukončit tuto diskuzi jelikož by se rozšířila do tvých velice známých nekonečných diskuzí o ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

No fajn, takže si to špatně použil...takže si neřekl to, co sis myslel...takež jsi lhal. Jako už poněkolikáté....

Reagovat
smazaný uživatel

reakce o pár řádků dole = shrnutí kyslíko-dementismu!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkals si, že to musíš ukončit? NNebo si chtěl říct něco jiného a nechtě si místo "pokračovat" napsal "ukončit" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je podle mě lepší hledat příčinu nejdřív ve svých řadách až potom někde venku, ale zase chápu že je to ta těžší varianta

Reagovat
smazaný uživatel

Příčinu čeho? Mluv prosí mk věci a když nemáš co říct, tak nci neříkej.

Reagovat
smazaný uživatel

příčinu prohry...opět narážím na pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Proč narážíš na pohár, když se bavíem o lm? S pohárem nebylo něco v pořádku, an tom trvýám, nevím, proč to znova vytahuješ, když prohrajem zaslouženě, přiznám to.

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím kdo se začal obracet na la ligu...byl jsi to právě ty nebo zase lžu???A to samozřejmě patří k tématu, chtěl jsem ti ukázat na příkladu pohárového zápasu že hledáš v příčinu někde jinde jenom ne uvnitř týmu a to bylo téma na kterýs reagoval nesmyslem

Reagovat
smazaný uživatel

To je nesmysl. TAdy to tak vidím, tak sjem to tak napsal, když ej to anše chyba, tak to taky napíšu. Proč bych měl psát, že je toi naše chyba, dkyž nás rozhodčí řeže jak nikdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak radši budu psát že je to chyba Realu...v zápase Zaragozy s Barcou... ...fakt dobrý řešení!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem o tom přesvědčený, v minulosti byly ze strany Realu i větší svinstva, tak proč ne tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ty jseš přesvědčený ale bez důkazů...tak to budu asi věřit zamindrákovanýmu fanoušku Barcy kterej za monitorem vidí do všech finančních záležitostí Realu Madrid ty máš nějaký špióny???

Reagovat
smazaný uživatel

No a co, že bez důkazů? Já nikoho neženu k soudu abych potřeboval důkazy, tak se vzapmatuj.

slova o mindrácích používají 14leté holky a teď i ty...Snad si orapvdu nemyslíš, že prakticky 8 bodů náskok, lépe rozjetá lm a čistší a nepošpiněná historie nám dává důvod k mindrákům

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to převracíš jak je u tebe obvyklé...možná jsem se nevyjádřil dobře ale "zaujatej" sedí lépe...no nic končím jelikož jdu na trénink tak si napiš tvůj tradiční poslední nesmyslnej příspěvek ať je ti fajn

Reagovat
smazaný uživatel

No tak se vyjadřuj řpesně, to je tvá chyba, že neumíš používat vhodná slova.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase se odvracíš od tématu kvůli jen jednomu slovu...tak jsem se nepoužil to vystihující slovo ale v zápalu debaty jsem použil jiné ne tolik přesné...každopádně to nemění nic na tom že mám pravdu...ale zítra mě stejně spekulativní vysvětlení nemine tak se zas můžu těšit na klasický závěrečný hodnocení z tvých úst(samozřejmě nesmysl)

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad ne, tak fajn, já jsme taky použil špatné slovo, nechtěl jsme říct podplácení ale fandění, v zápalu jsem to blbě použil.

Se zbrchej.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?Nějak jsem nepochopil tvůj příspěvek...je mi jasné že bys použil klasickou Kyslík-větu v tom smyslu že jsem nechápavý atd. a tak se tomu zavčas vyvaruju...napiš to please trochu srozumitelněji a bez chyb ať se v tom člověk vyzná

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligentní člověk by se v tom vyznal i tak. Bylo to mylšeno ironicky, napsat něco a pak říct, že si použil špoatná sliva, to je prostě blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš je přece jedno jestli jsem řekl zamindrákovanej nebo zaujatej!!!!!!!!!! ty jseš úplnej magor...na co si tady pořád hraješ???Neustále meleš dokola ty svoje žvásty který nemaj ani hlavu ani patu ale uvědom si laskavě že tady ti to nikdo nežere!!!!Zkus třeba jinej web nebo co, tam ti možná budou někteří méně obdaření jedinci ty tvoje nesmysly žrát ale tady tě už každej zná...zkrátka už nemám nervy se tady s tebou dohadovat o ničem...ať si každý nezaujatý fanda fotbalu přečte podstatu našich příspěvků(obsah a ne známé slovíčkaření Kyslíkovo) a sám zhodnotí kdo mele pátý přes devátý!!!!nevím jestli si léčíš na netu nějakej komplex ale jestli ti to doporučil psychiatr tak to není zrovna nejlepší řešení jelikož tím otravuješ život normálním lidem...zkus psát taky někdy k tématu a ne jen okecávat ty svoje sračky!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tady mi to nikdo nežere...a co bylo potom tohle?

V těch dvou slovecj he dost velký rozdíl, to je potom těžký, kdžy ani nevíš, co píšeš. Zkus si najít výkladový slovník a určitě pochopíš.

Opět si použil slovo komplex, už jsme říkal jednou...ty a 14leté holky. Očekávám, že teĎ napíšeš, že že si chtěl použít jiné slovo, ale že na tom vlastně nezáleží...tak si říkám, jestli ty jsi vlastně nědky řekl něco, co jsi dooprady chtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

No když to říkáš ty tak to bude asi pravda jsem netušil že jsem 14-ti letá holka (ironie-zvlášť pro zabedněného Dr. Kyslíka)...a to co jsem prvně řekl je samozřejmě pravda jen jsem pak našel vhodnější slovo které situaci lépe vystihlo

Reagovat
smazaný uživatel

No a mě nemusíš poučovat, nemyslím si že bych potřeboval výkladový slovník...na to mám podle mého názoru dostatečnou slovní zásobu a školu

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsme si to původně myslel taky, ale sám si říkal, že si použil špatné slovo, že si myslel vlasně něco jiného, tak jsme ti chtěl jen pomoct, ať pak nemáš s tím zase další problémy...

Reagovat
smazaný uživatel

ne špatné slovo ale ne tak dobře vystihující...a neboj já žádný problémy nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně vystihující=špatné...

Reagovat
smazaný uživatel

není pravdou

Reagovat
HOST*RM

Já negratuluji. Dokud se neodehraja druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl jsem gratulaci k postupu ale k prvnímu vítězství na hřišti Chelsea od dob Mourinha...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by som mal gratulovať Barcelone, to si radšej useknem ruku. A neruš ma, vyvíjam tu záškodnícku činnosť.

Reagovat
HOST*Eto - starší

Já bych jenom rád řekl, že Baruna nemá ještě postup v kapse, i když už se vidí minimálně ve finále. Pokud zabereme a dáme v Kempu Baruně rychlého gola tak máme ještě šanci přes Čouli postoupit. A pokud nás už Baruna odepsala? - jenom dobře pro nás podcení nás. Musíme dát do toho všechno

Reagovat
antimadrista

Nejste zvyklý dohánět zápas, neumíte hrát ofenzivě.

Reagovat
HOST*Eto - starší

Každý zápas je jiný. Na 90% postupujete vy, ale těch 10% tady ještě pořád je. Goly dávat umíme to nám nikdo nemůže upřít (viz. počet golu v PL)

Reagovat
antimadrista

Tak jestliže zápas ovlivnilo vyloučení del Horna, tak jistě i neodpískané jasné dvě penalty, může te bejt rádi, že to pískal ten co to pískal

Reagovat
HOST*Fugas

možná že si potom uvědomil že to s tou červenou přehnal a proto to vykompenzoval těma penaltama nemyslíš????

Reagovat
smazaný uživatel

Úmylsný faul bez míče...jasná červená.

Reagovat
HOST*Fugas

tady je odkaz na ten faul: http://youtube.com/watch?v=u_ztXAPyvJI&search=del%20horno - messi je opravdu kvalitní herec - naskočil si do něj a pak se tam ještě půl hodiny válel jak ............. prostě herecká třída - nebo gay????

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby byl gay tak co?

A proč do něj del Horno vletěl?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byl gay tak je prostě gay nevim co chceš dál slyšet.

Del Horno mu nestihal asi tim byl dost vytočenej a proto do něj zajel. Ale ten střet musel víc bolet Del Horna tak pořád nevim proč se tam messi tak válel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže del Horno tam šel s úmyslem sejmout Messiho a oplácet...takže jasná červená.

Reagovat
HOST*Fugas

když to řiká ty

co sem čet tak v drtivý většině psali že to bylo hodně přísný vyloučení. Dokonce i dost fans barcelony to uznalo.

Ale tvýho názoru si cenin stejně nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, tak ty bys za úmylsné fauly bez míče nedával červenou? za oplácení bys nedal červenou? Kam by ten fotbal časem spěl, kdyby se tohle pouštělo? To by pak gravesen sejmul Henryho někde u rohového prporku bez míče jen proto, že ho před tím obehrál, Motta by přelámal nohy Robbenovi protože ho předběhl...fajn představa.

Reagovat
HOST*Fugas

neni úmyslenej faul bez míče jako úmyslnej faul.......... a navíc o tomhle by se dalo diskutovat - taky moch chtít odkopnout míč kterej se tam koulel ale z nešikovnosti trefil messiho - kdyby chtěl tak ho moch sprasit o dost víc - jak už sem psal tohle muselo víc bolet Del Horna.

A co za simulování??? za to se karty nedávaj???? ty se rád koukáš jak se hráči při sebemenšim kontaktu válej na zemi???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak počkej, takhle to nemá cenu. Jestli se chceš hádat o tom, že to nebylo úmylsně. Normálně míč vynechal a sejmul Messiho.

Nemyslím si, ež by Messi simuloval, ale klidně mu tu žluou mohl dát, mně by to bylo fuk a mu asi taky. Mně jde o to, aby byli hráči alespoň částečně chráněni. A úmylsný faul, ještě k tomu udělaqný proto, že si ho tam protihráč vodil, to je přece hrozný, byl navíc bez míče...

Reagovat
smazaný uživatel

tak když se někdo nezaujatej podívá na tento odkaz tak hlavně ten poslední záběr odhaluje Messiho simulování - na 200%

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda uznávam že barcelona vyhrála zaslouženě, i když jak by to dopadlo kdyby.......................

snad naděje ještě žije go blues go

Reagovat
HOST*

nesnasim ani jeden z tymu ale barca si to ted u me potuplovala...1.dresy-jak z chemicky nebo odkad..2.messi-naprosty curak , takeho simulanta sem jeste nevidel a del horno jeste k vuli nemu jde lestit lahve z takeho hrace s takovym uvazovanim neikdy nebude dobry plejer

Reagovat
Messiáš

Ehm dovolím si tvrdit , že Messi už je dobrý plejer

Reagovat
HOST*azulgrana

idiote

Reagovat
Messiáš

no já bych teda neřekl , že rozhodčí nadržoval Barceloně nebo Chelsea.Je jasné , že to je špatný rozhodčí , kdyz dá červenou za takovou blbost a ty penalty...

Prostě me to štve když se čtvrt roku na ten zápas těším a je z toho tohle...

Navíc mi zase leze na nervy ten Mourínho , kdyby řekl , že rozhodčí odně ovlivnil zápas , tak ani neceknu.Ale on rovnou , že Messi je herec.

Reagovat
HOST*

no a neni???.......jo mel si stezovat na rozhodciho ale v tomhle pripade to chapu protoze to messi fakt posral.........messi jeste neni plejer je absolutne bez zkusenosti a fyzicky je na tom uboze.........dobry hrac musi byt vyrovnany po vsech strankach coz messi neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel musím uznat, že to je největší talent. Teda spíš bohužel, že není v Realu. Nevím, kterou stránku jsi myslel, ale pokud to filmování, tak s tím nesouhlasím. Každý velký fotbalista to dělá. A pokud to ještě umí, tak není co řešit. Když se svalí Zidane, tak se taky nezlobím. Nejvíc mě s tímto štve Robinho, protože padá úplně nesmyslně a pak se diví, když mu rozhodčí nepískají ani jasný fauly! Ale třeba Carlos, ten když něco nafilmuje, tak to stojí za to. Prostě velký fotbalista musí umět vše. I filmovat, bez toho by taky Nedvěd nezískal zlatý míč. Hlavně, aby Chelsea vypadla. To vyložený protipól španělskýho fotbalu, tedy útočnýho fotbalu....

Reagovat
HOST*antimadrista

teď nevim jestli se mám smát nebo dát oči v sloup

Reagovat
HOST*Andy

No mně právě připadalo, že je na tom Messi výborně fyzicky, nechtěl si spíše napsat psychicky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co měl asi říct jinýho! Rozhodčí ve výsledku pomohl spíš Chelsea, takže přímo na rozhodčího si stěžovat nemohl....

Reagovat
Messiáš

Pardon před nadržoval mělo být ne=nenadržoval.A na toho blázna nehodlá už reagovat.

Reagovat
HOST*Fugas

neni úmyslenej faul bez míče jako úmyslnej faul.......... a navíc o tomhle by se dalo diskutovat - taky moch chtít odkopnout míč kterej se tam koulel ale z nešikovnosti trefil messiho - kdyby chtěl tak ho moch sprasit o dost víc - jak už sem psal tohle muselo víc bolet Del Horna.

A co za simulování??? za to se karty nedávaj???? ty se rád koukáš jak se hráči při sebemenšim kontaktu válej na zemi???

Reagovat
HOST*Fugas

sem se netrefil

Reagovat
HOST*antimadrista

Tak jako promiň,ale tohle úmyslný bylo, to nemůžeš snižovat.

Reagovat
HOST*antimadrista

A ten šlapák před tim na Messiho ?? Za to bys karty nedával co

Reagovat
HOST*Fugas

já ten šlapák neviděl (nemyslim tim že sem ho přehlíd, viděl sem jenom záznam a tam ten šlapák nebyl zachycenej).

Reagovat
HOST*antimadrista

No jo no, to pak ale něco vysvětluje.

Reagovat
ronaldinho_10

Ale v tom případě měl dostat kartu za filmování i Del Horno. Podle zákona vzájemného působení sil musel být náraz pro oba stejný. A Del Horno se válel na zemi ještě delší dobu! A teď. kdo simuloval víc, co?

Reagovat
HOST*antimadrista

Ještě jednou opakuju, že ta červená karta byla sečtením del Hornových prohřešků vůči Messimu. Bylo vidět, že del Horno absolutně Messiho neztíhá,tak se uchyloval k faulům,za což mu červená karta plně náleží.

Reagovat
HOST*Fugas

promluvil exprt - kde si okopíroval tenhle příspěvek?????

Reagovat
HOST*antimadrista

Z mí hlavičky

Reagovat
HOST*empty

naprosto souhlasim, kdyby ho rozhodci nevyhodil tak messimu za 5 minut zlomi nohu...

Reagovat
HOST*empty

ale faul na cervenou to proste nebyl...a messi to s tim leženim na travniku prehnal...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Barceloně k velkému vítězství.Ale POZOR!Je to teprve poločas.Všichni víme,že když je štěstí,dají se dát 2 góly i z jediné střely na branku a na druhé straně se dá spálit 25 gólovek.Ale pokud se Barcelona nebude hnát bezhlavě do útoku,postup si pohlídá.

Reagovat
HOST*Becks

Já jsem nechyt ani poláky ani STV2,takže jsem to chytil na internetu a díval jsem se tam a zápas se mi líbil i když jsem neměl bůhvíjakou kcalitu obrazu.V první půli to ještě šlo,ale pak to vypuklo,Messi hrál opravdu výborně a chelsea hrála opět toho svýho zanďouraa to se jí vymstilo...Mourinho si nemůže na nic sťežovat a může být naštvanej akorát sám na sebe,že to nenaordinoval drobet víc ofenzivněji....zvolil jsem SAMOZŘEJMĚ fotbal před hokejem,protože ten hokej mi fak nebaví a je to furt to samý,pořád stejný týmy,člověk góla prakticky nevidí atd.

Reagovat
HOST*Becks

Já jsem nechyt ani poláky ani STV2,takže jsem to chytil na internetu a díval jsem se tam a zápas se mi líbil i když jsem neměl bůhvíjakou kcalitu obrazu.V první půli to ještě šlo,ale pak to vypuklo,Messi hrál opravdu výborně a chelsea hrála opět toho svýho zanďouraa to se jí vymstilo...Mourinho si nemůže na nic sťežovat a může být naštvanej akorát sám na sebe,že to nenaordinoval drobet víc ofenzivněji....zvolil jsem SAMOZŘEJMĚ fotbal před hokejem,protože ten hokej mi fak nebaví a je to furt to samý,pořád stejný týmy,člověk góla prakticky nevidí atd.

Reagovat
Radin

No tak Barca zažívá lepší období,řeči o tom že by měl Messi dostat zlatý míč jsou předčasné,zlatý míč je aji za úspěchy a uvidí se jak dlouho na ně bude čekat:-))A kdo chce říct že třeba Ronaldinho ty úspěchy nemá tak stačí kouknout na Mistrovství světa,tak že s Messim bych nepředbíhal:-)).Jinak Barca zažívá lepší období a já doufám že do Realu příjde new kouč a začne pořádná bitva a ne dotahování na konci sezony

Reagovat
HOST*

Kyslíku a spol, co to pořád melete o úmyslu a jasné červené? Jseš fakt tak tupý nebo to je zaslepenost. Chtěl trefit balón, tady o úmyslu není řeč. A o červené už vůbec ne

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl trefit balon a bohužel ho minul o tři metry.

Reagovat
HOST*Heretic

Nechapu proc se tahle stranka jmenuje eurofotbal, kdyz jsou 2/3 prispevku hrube NEOBJEKTIVNI ve prospech Barcelony. Prejmenujte si totu na Barcafotbal a tlachejte si tady fi kokotinky o Barcelone-nejlepsim tymu sveta.

Doufam ze Messimu v lize zprelamou nohy, protoze takoveho ubozacka uz sem dlouho nevidel...do Maradony uz mu chybi je ta "bozska ruka", koksový nos a 30 kilo nadvahy...to ale svym tempem jiste brzy dozene...zmrd zakrslej

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se asi někdo od včerejší půl jedenácté večerní necítí dobře.

Reagovat
ronaldinho_10

Taky by mě štvalo, kdyby si moje oblíbence vodil po hřišti, jak malý kluky!

Reagovat
antimadrista

Chudáčku, je to trapný vidět 29letý hráče, jak je vodí 18 mladík co?

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej faul.. ale ne na červenou, mělo to být, po druhé žluté, ten faul předtím měl být taky na žlutou a byl by klid.. takhle se mi to nelíbí, a nebylo to tak hrozný jak hrál messi, ale tohle by udělal každej fotbalista.. no nic, snad v odvetě postoupíme (Barca)

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali šmejdi čukotský!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali šmejdi čukotský!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele