BARCA PŘEHRÁLA CHELSEA

24.02.2005, 01:01
Aktuality
Nejočekávanější duel středečního večera vyhrála Barcelona, když otočila nepříznivě se vyvíjející stav s Chelsea. Konečný výsledek je zasloužený, když Chelsea zůstala herně dost za očekáváním. Na střely Barca vyhrála 30:2. O výhru domácích se výrazně zasloužil střídající Maxi López.

Domácí nastoupili v nejsilnější sestavě, s Albertinim v záloze a Márquezem na stoperu, hosté nahrazovali ztrátu Bridge přesunutím Gallase na kraj a jeho místo vedle Terryho zaujal Ricardo Carvalho. Ofenzivu tvořilo trio Joe Cole, Duff a Drogba. V brance stál Petr Čech.

-    :

Barca se do svého soupeře zakousla od úvodních minut. Chelsea přijela soustředěně bránit v bloku a dopředu se téměř nepouštěla. Pokud, tak dlouhými míči na Colea, Duffa či Drogbu, které katalánci lehce neutralizovali. Po chybě Chelsea táhl nadějný brejk 3 na 1 Ronaldinho, ale místo prováhané přihrávky nakonec střílel, míč však měl opačnou faleš a skončil v zámezí. Brazilec byl hodně vidět, motal zadáky kličkami, přihrál Eto'ovi, ten však střílel vedle, stejně jako o chvíli později z těžkého voleje. Do ojedinělé šance se řítil Joe Cole, ale zastavil ho praporek pomezního sudího. Ofsajd to však nebyl. Na druhé straně zkusil přímo před zraky Anderse Friska nafilmovat penaltu Deco a mohl být hodně rád, že nedostal žlutou kartu.

Barca jasně ovládala hru, Márquez hlavičkoval po rohu vysoko nad. Z ničeho nic udeřilo na druhé straně. Lampard vysunul dlouhým míčem Duffa, ten utekl Bronckhorstovi a hledal před brankou nabíhajícího Colea. Míč musel na poslední chvíli odvracet Belletti, ale srazil si ho do vlastní sítě. Barca byla ochromena, sám na Valdése postupoval Drogba, vystřelil ale těsně vedle. Druhou a poslední střelu zápasu za Chelsea vyslal zdálky Cole, ale Valdés nemusel zasahovat. Poločas ukončil Albertini, ale jeho střela byla z kategorie propagačních a nemohla Čecha ohrozit.

Druhá půle byla v jasné režii Barcy, Valdés mohl klidně odejít pryč a spoluhráči by ho nepostrádali. Eto'o začal aktivně, Ronaldinhův trestný kop šel nad. Přísné vyloučení Drogby přikovalo hosty ještě pevněji před vlastní branku. Francouz šel do normálního souboje o míč s Valdésem, sudí však jeho počínání ocenil druhou žlutou kartou. Barca vsadila vše na útok, na hřiště přišly čerstvé síly v podobě Iniesty a Maxi Lópeze. Po skrumáži v pokutovém území střílel nepřesně právě Iniesta. Další akce už skončila gólem a zasloužil se o něj Maxi López, který se postavil na hrot útoku a výrazně rozhýbal umdlévající ofenzivu. Míč šel od Ronaldinha k Eto'ovi, od něj k Maxi Lópezovi, ten obešel Gallase a křížnou střelou prostřelil Čecha.

Barca roztočila ofenzivní uragán, po akci Deka vrátil míč dozadu Eto'ovi Maxi López, ale Kamerunci střela nesedla. O dvě minuty později už Barca vedla. Nepovedená střela Maxiho Lópeze vběhla do cesty Eto'ovi a ten lehce usměrnil míč kolem bezmocného Čecha do sítě. Chelsea už vyhlížela konec zápasu a drobila hru střídáním. Bronckhostova střela byla zblokována, s chytrou tečí Maxi Lópeze si Čech poradil. Bravurně si český gólman vedl i proti pokusu Iniesty, poslední možnost vstřelit třetí gól měl Eto'o, ale po Decově centru hlavičkoval nad.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (189)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Super ( už jsem myslel, že se dneska v nooci nedočkám...) , ale mám pár výhrad.

Malé vápno je prakticky totéž, co v hokeji brankoviště. brankář tam má výhradní postavení a nesmí být takřka jakkoli atakován, což Drogba jasně porušil.

K Maxiho PŘIHRÁVCE už jsem se vyjadřoval jinde.

K Čechovi, nevím, goly chytiti nemohl, ale zase nebyla žádnáí střela, kde by vyloženě podržel, ty střely prostě chytit musel.

Reagovat
exmafie

Chelsea naprosto zklamala herním projevem,ale na Nou Campu se asi jinak ani hrát nedá...Real tam jel útočit a dostal 3:0 a měl jednu šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo no.

A ještě jedna věc. Nehráli jsem v kompletní sestavě, když vynechám stálé zraněné, tak chybí i pravidelný člen základní sestavy Oleguer.

Reagovat
Mr.Jindros

V první půli měla Chelsea víc jasných (2) šancí a dala gól (+Drogbova megatutovka), naproti tomu Barca neměla žádnou pořádnou.

Reagovat
HOST*Brl

Neviem aký zápas si pozeral.

Barca mala v prvom polčase 2 jasné šance Eto´a a jednu Ronaldinha. Okrem toho jednoznačne ovládala hru, len rozhodcovia to pokazili neodmávaním offsidu.

Po tvojom príspevku je konečne jasná objektivita, ktorou sa oháňaš.

Reagovat
HOST*yarda

Na ČT2 nebylo vůbec vidět jestli to ofsajd byl nebo ne, bylo to buď hodně doprava, nebo hodně doleva. Duff je sakra rychlej, takže se odpoutal hodně rychle. Chtělo to nějakou kameru shora

Reagovat
PJ

Neodmáváním ofsajdu? A nepokazili to třeba taky odmávánim ofsajdu kterej nebyl, asi v 18. minutě, kdy moh jít Cole sám na bránu? Mimochodem ten ofsajd kterej tu připomínáš, před gólem - jak si můžeš bejt jistej že byl? Z žádnýho záběru to nebylo vidět, naopak, bylo zřejmý, že byl Belletti s Duffem minimálně v lajně...

Reagovat
Mr.Jindros

Pozeral jsem to co ty ... v první půli si Barca ani neškrtla, to mi nevymluvíš, ty její střely vypadaly dost neškodně, vždycky se kolem střílejícího (nebo spíš pokoušejícího se o střelu ) nahrnuli Londýňané a byl konec a nebo střela byla chabá.

Reagovat
HOST*Tony B

Tak Mr.Jindros na to nemá soudný člověk co říct.

Reagovat
PJ

To s tim brankářem je docela diskutabilní. Máš pravdu že by tam neměl být atakován. Ale Drogba předtim, než do něj vletěl, trefil míč. Aspoň to tak vypadalo. I když faul to asi byl. Jestli na kartu, navíc druhou, to těžko říct, ale je fakt že Drogba fauloval pořád a koledoval si...

Maxiho přihrávka - taky bych se spíš přiklonil k tomu, že to nebyla nepovedená střela, ale hodně povedená přihrávka, ale to neví asi nikdo kromě něj. Myslim že to nejde posoudit, moh stejně tak chtít střílet k tyči jako přihrávat. Ale je to jedno, gól to byl pěknej :-)

Ad Čech - bylo tam pár střel nebo situací, ve kterejch by jiný gólmani měli problémy. Ale je fakt, že co musel, to chytil, co nemoh, to nechytil. Ani nepodržel, ani nic nezkazil...

Zápas celkem pěknej, Chelsea mě svym přístupem hodně zklamala, snad ještě víc, než když na Barceloně hrál Milán. A jednou sem se vážně hodně zasmál. To když Deco předved svůj nenapodobitelnej let plavmo, to nemělo chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ví aspoň někdo, jak je to s těmi čtvrtfinálovými dvojicemi??

Reagovat
HOST*yarda

Hm, já se podívám do své skleněné koule...moment...aha takže finále Lyon-AC...ups to jsem si jí špatně vyčistil...moment...jo aha...tak si jdu vsadit, mějte se

Jestli ti jde o to, zda se mohou setkat týmy s dvou zemí, tak mám takový pocit, že jo Dokonce by i měli, za jistých okolností by to i vyšlo přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Ne já myslel, jestli se to losuje, nebo jestli jsou předem dané dvojice, ze kterých vítězové budou jrát proti sobě....

Reagovat
HOST*yarda

To jsem psal jinde, mám pocit, že se losuje...

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Tak teď přidám svůj názor já:

Jsem zklamán. Jsem zklamán prakticky ze všeho.

1. Hra Barci - do vyloučení absolutně sterilní

2. Hra Chelsea - hrozná, k nekoukání

3. Rozhodčí - katastrofa

Ad. 1.

Kombinační hra Barci byla totálně neutralizování kompaktní defenzivou Anglánů. Naši hráči, ač věděli, že středem neprojdou, se do středu pořád tlačili. Frank to prokaučoval: proč neposlal Maxiho na hřiště už v půli, když viděl, že se naší hrou prostě nemáme šanci prosadit? Proč na poslední čtvrthodinu nestáhl ze hřiště jednoho ze stoperů a neposlal tam dalšího útočníka, když Chelsea se ani nesnažila útočit? Proč jsme to až do konce dohrávali vzadu na tři obránce, kteří neměli koho hlídat? To jsou otázky, na které by nám měl Frank někde odpovědět, protože mě to přišlo totál nelogické

Doufejme, že se naše hra zlepšila vinou únavy obránců a ne vinou hoooodně přísného vyloučení .

Další, co bych chtěl zkritizovat bylo fylmování našich hráčů . Já filmování prostě nesnáším, nenávidím a chtěl bych je z fotbalu vymýtit . To, co si dovolil Deco, Belletti nebo Marquez, to byla hrůza!!! Jak to, že nedostali kartu . Za ten Decův skok plavmo bych dal možná i červenou. To už přesáhlo i rámec žluté karty .

Tyto nafilmované zákroky mi totálně zkazily celý večer a ještě dneska jsem to nevydejchal

Ad. 2.

Chelsea přijela na Nou Camp s tím, co jsme všichni čekali, že budou hrát. Ale oni snad překonali všechny černé představy, které jsem měl. Za to catenacio (nevím jak se to přesně píše)by se nemuseli stydět ani svého času v Itálii.

Ke cti by jim mohlo sloužit, že to mají opravdu hooodně dobře propracované, že na Nou Campu se asi jinak hrát nedá a že jejich hře asi dost ublížilo nezasloužené vyloučení. Ale byl to odpornej antifotbal, kterej se v ničem nezadal s vystoupením Řeků na ME .

Doufám, že jste všichni fandili fotbalu a tedy Barce, protože jestli se Chelsea přes nás prokope dál, tak bych tento fotbal nefotbal v dalším kole už asi neunesl. To byl hnus.

Ad 3.

Pane Frisku,

prosíme, jestli je ve Vás alespoň kousek svědomí a jestli máte rád fotbal jako hru, zanechte pískání, opusťte fotbalové kruhy, staňte se divákem, tak jako my.

Vždyť všechny zápasy, které pískáte, ovlivníte. Vy prostě neumíte jen pískat zákroky, vy rozhodujete zápasy.

Proč vás v tom Římě netrefili do hlavy třeba kamenem, aby se Vám rozsvítilo. Mince je hrozně lehká.

Děkujeme

Frisk byl tragéd - netrestal filmování, ani když byl u toho a musel to vidět, vyloučil Drogbu za normální zákrok, ikdyž Drogba kopl do balónu, který už Victor držel (a možná, kdyby ho nevyloučil v tu chvíli, tak ho pošle pryč určitě později, protože Drogba fauloval hned od začátku ), nepotrestal některé zákroky těsně před pokutovým územím - na Ronnieho v 1. a na Iniestu ve 2. poločase atd.

Frisk byl, jak už jsme si ale všichni zvykli, tragickej

Na závěr bych chtěl poděkovat hráčům, že to otočili, že bojovali a že máme reálnou šanci na odvetu. Dneska jsem fakt naštvanej a toto vítězství mě moc netěší kvůli tomu, že nám pomohl sudí

Snad jediný hráč, ze kterého jsem nadšen, je Maxi. . Bojoval, dřel, chtěl hrát a nakonec to (skoro) sám otočil. Jen tak dál a snad si teď vykopal místo v základu.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

A ještě k těm chbám sudích - v první půli zastavili útok Chelsea pro offside, který nebyl, ale při gúolu si zase myslím, že ten offside byl, takže se to vyrovná . Ale zase chyby

Reagovat
HOST*Brl

Z offsidu dali gól a tamtú akciu nedokončili, takže sa to rovnať nemôže. Frisk je Ale nepískal zle pre nás. Dokonca raz prehliadol faul Márqueza možno aj na červenú. Jasne išiel Drogbovi po stehne. Takže som s rozhodcom spokojný.

Reagovat
PJ

Hmm proč tu akci nedokončili? Protože je rozhodčí zastavil, ne?

Reagovat
PJ

Jo jsi spokojenej s tim, že pískal špatně a podle toho co píšeš připískával Barceloně? To sorry ale to je dost ubohej názor... Samozřejmě, že když rozhodčí připískne týmu, kterýmu fandim, tak na něj nebudu nijak extra nadávat, ale rozhodně z toho nebudu mít radost a už vůbec ho za to nebudu chválit...

Reagovat
HOST*Brl

Ja som ho nechválil. Ale na neho ani nenadávam, lebo sme vyhrali.

Reagovat
PJ

"Takže som s rozhodcom spokojný." - sorry ale tohle je totéž jako pochvala

Reagovat
HOST*Brl

Tak musím rýpnuť do Madridu a Juve, hoci mi to asi saj vyžrať - čo jedenástky Madridu, ktoré ešte obhajujú ich fans.

Alebo očividné nadržiavanie Juventusu rozhodcami v domácej lige? To síce obhajované nebolo, ale bol tam tichý súhlas - a aj to je súhlas.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak pencle jsme tady probírali stokrát, ale vy to vidíte všechno moc černobíle. Jakmile se pískne penalta pro Madrid, tak být nemá. Když se nepískne, tak se nic neděje (viz stažení Raúla).Takže nevím, k čemu to rýpaní bylo? K odvrácení pozornosti, že jsi se seknul?

Reagovat
PJ

Nějak nechápu, jak to souvisí s tim, co sem napsal :-)

Reagovat
Mr.Jindros

Chválím, souhlasím skoro se všim.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, FCBéčko za konstruktivní kritiku máš červené plus CatenaCCio. Marquéz nedostal ani žlutou! Mívá záchvaty zákeřnosti a zatím mu to všichni žerou

Reagovat
PJ

Tak si takhle čumim. Tohle sem od tebe fakt nečekal, takhle kritizovat Barcu.

Ad Frisk - on to prostě trochu pustil, zákroky, který se jindy běžně pískaji, nechal bejt. A to na obou stranách. I když víc to pochopitelně vyhovovalo Chelsea, která je z Anglie zvyklá na tvrdší hru... Ovšem proč nedal kartu Decovi, to fakt netušim

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Víš, webmastere, já jsem to ještě do teď nevydejchal. Já hrozně chci, aby Barca postoupila. Ale ne za každou cenu. A to, jak to ten švédskej trotl nezvládl a jak naši beztrestně filmovali mě fakt s..e a to hrooozně moc. Ještě teď mám v žaludku takovej ten divnej pocit, jako když něco zkur.íš, znáš to, ne?

K čemu nám je, že jsme Chelsea ve druhý půlce totálka přejeli. Teď každej stejně řekne, že jsme vyhráli jen kvůli Friskovi (a bude mít částečně pravdu ). Teď by to chtělo přejet Anglány na Stamford Bridge, totálně je zesměšnit a bez pomoci sudího. Jinak se bude stále říkat, že nám pomohli sudí.

Po včerejšku jsem ale přesvědčenej, že na to zesměšnění Chelsea máme . A postoupíme, v to věřím.

Šance je tak 60 na 40 pro nás

Reagovat
HOST*cracker

Píšeš hrozný blbosti, jak kdybys viděl první zápas v životě.

Reagovat
HOST*Tony B

Jiří- fcb moc se mi líbí tvoje objektivita a pod to filmování bych se hned podepsal, jen mne vadí tvoje připomínka na hru Barci v 1.pol pokud přijede takovej (p...kej klub, kterej si myslí jací jsou giganti(a to určitě nejsou ), můžou si koupit koho chtěj a potom hrají takovej zblit fotbal, tak kdybych by jejím fanouškem tak to radši ani nikde neříkám!!)a brání tak příšerně, že ani taloši by se nemuseli stydět, je neskutečně těžký se tam dostat. Jediné co bych barce vytkl, tak slabé podpořování útoku krajními obránci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné! Já chtěl napsat skoro to samé, ale ty jsi mi vyrazil dech! Frisk je můj nejméně oblíbený rozhodčí od baráže s Belgií.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře že ti vyrazil dech, protože tvé perličky typu "Deco už nezvládá" mi už stačily.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, proti Tiagovi se moc nepředved

Reagovat
HOST*Peca

Kdo v týhle sezoně sleduje Chelsea a viděl její zápasy,tak tohle čekal.Na ten zápas jsem se fakt těšil, ikdyž s takovou obavou, že to skončí 0:0 a bude to holomajzna jako v úterý.Kdyby si Barca nedala vlastňáka a Frisk zase nezaperlil při vyloučení Drogby,tak by to tak asi i skončilo,ale kdyby jsou kdyby.Drogbu holt vyloučit chtěl,bylo to vidět a Mourinho ho měl dávno střídat.Barca neměla svůj den,hlavně Ronaldinho,na kterým hra stojí hrál špatně(krom posledních 15 min),co se týče Deca,tak je to simulant a hrozně přeceňovanej hráč,prostě ho nemám rád,nikdy mě ničím pořádně nezaujal,do top klasy nepatří(ale to je jen můj názor).Zaplať pámbu za to,že všichni trenéři nejsou blbečci jak Mourinho a někteří nevynadaj svým hráčům když vyhrajou místo 1:0 4:3.Hanba Mourinho!!Sláva Barce!!A že to Frank prokoučoval-blbost!!Na tu betonáž to bylo hrozně těžký, kdyby stáhnul obránce a poslal tam útočníka,tak by jim utekl Gudjonsen a bylo by to v pr.Těžko na to šlo hrát něco jinýho,protože Chelsea produkovala absolutní betonáž a antifotbal,nedělají vzadu chyby,proti tomu potřebuješ velký štěstí a fotbalisty,kteří se nebojí prosadit individuálně a obojí Barca měla.Maxi byl jak tornádo.

Reagovat
HOST*Brl

Toto je ten správny príspevok!

Až na Deca - žltú dostať mal, ale hráč je to super (môj názor).

Neviem čo by chceli všetci od Barcy. Aby dala každému 5 gólov? Už nie sú 60- te roky. Konečne sa v Barcelone po dlhej dobe myslí na kvalitu a istotu v obrane. Rijkaard to koučoval veľmi dobre. Aj keď Iniestu mohol vymeniť za Giulyho oveľa skôr.

BARCA!!!

Reagovat
HOST*yarda

Kvalita a jistota v obraně byla v tomto zápase docela snadná, když byl vyloučen jediný čistokrevný útočník a Duff s Colem byli obětování defenzívním úkolům. Navíc Duff nebyl 100% fit. Ale tím se nechci Chelsea až tak zastávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Však říkám, Morinho to prokaučoval, když byl na tom Duff tak špatně, proč ho tam dával? Je to jen a jen jeho chyba. Sám říkal, že má bolesti, prostě to už podruhé posobě úspěšně prokaučoval.

Reagovat
HOST*yarda

Zase nebýt Duffa, tak Chelsea nedala ani gól. Quid pro quod, jak se říká na Podřipsku

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Tak já nevím, ale já bych teda stáhl hru na 3 možná i na dva obránce. Vždyť si vem, že hráli BEZ ÚTOČNÍKA a jen se dvěma ofenzivníma záložníkama. Takže se mi zdá plýtvání na 2 hráče soupeře, kteří stejně góla dát nechtěli dát 4 hráče Barci. Jejich útočné snažení se skládalo stejně jen z toho odkopnout balón a na to si myslím ti dva obránci určitě stačí. Kdyby tam dal ještě jednoho útočníka, tak vytvoříme ve vápně ještě větší tlak a podle mě bychom vyhráli 4:1 a možná i víc. Já bych hrál systém WM ze 30. let, tzn. 2 - 3 - 5, možná transformovaný na 2 (Puyol, Marquez) - 4 (Deco, Iniesta, Gerard, Xavi) - 4 (Eto´o, Ronnie, Maxi a Giully). To byste viděli ten mazec. Ale každej to samo vidí jinak

Reagovat
HOST*Peca

Jo ale vem si,že třeba Belletti hrál hodně vepředu (no na levo Bronckhorst hrál špatně ) a dost útočil, 8 hráčů Chelsea bylo namačkáno ve vápně v jednom valu a vepředu se pak pohyboval Gudjonsen, kterej čekal na nějakej odkopnutej balon. A nebyl bez šance, podle mě hrála Barca dost na riziko, protože minimálně 7 jejich hráčů obklíčilo ten val Chelsea a byli všichni kolem velkýho vápna a Puyol s Marquesem byli taky dost na půlce Chelsea.Xavi moc defensivního záložníka nehrál musel útočit, takže každá blbá přihrávka mohla znamenat rychlej protiútok a k tomu brejku měla Chelsea mraky prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hála od stavu 2:1 s Gudjonsenem, takže útočníci tam byly a obětovat dalšího defenzivníého hráčer za takovéhleho stavu je naprosto nelogické. ODešel Albertini, kdo by bránil???

Deco filmoval odporně ( až jsem se musel smát ) karta určitě, ale zas nepřeháněj vobjektivnosti a červné kartě. Stejně tak u "faulu" Marqueze, byl to normální hlavičkový souboj, snad nejste tak naivní, že si myslíte, že to Drogbu bolelo??? To si v tom případě pak musel píchnou nějakou látku na znecitlivnění, protože najednou z obrovské bolesti vylítl a začal všem nadávat.

Drogba fauloval, fauloval celý zápas, nevím co na tom bylo přísného? Sakrak čemu tam je to malé vápno? BYste si všichni měli ujasnit pravidla.

Takže se nezlob, ale trochu to přeháníš, jestl ise tady nechceš zavděčit, protože to rozhodně nebylo tak špatné. Já jsem neobjektivní z jedné stany, ty z druhé.

Reagovat
HOST*yarda

A už se perou Musím ale souhlasit s FCBéčkem, co se týče souboje Drogba-Márquez, protože Márquez do něj vyloženě naskočil a dost ho naremploval. Už jsem to tady jednou psal, že Márquez, když chce tak dovede být pěkné prase...

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, soustředil se bv jednu chvíli na balon nahoře a v druhé na nohu dole, že? Asi má 4 oči A Drogba zvýšený prách bolesti. Drogba je přeplacený agresivní simulantský blb.

Reagovat
PJ

Mno tak chtěl bych vidět tebe, jak vy ses tvářil, kdyby ti někdo kovovejma kolíkama takhle prošláp stehno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodně bych se po půl hodině simulování z čista jasna neprobral po bolesti ani zmínky a nezačal všude nadávat.

Reagovat
HOST*cracker

Co to kecáš ty vole. To je neskutečný. Normální hlavičkovej souboj a podívejte co z toho uděláte. Marquez do toho jen naskakoval. Takovejch soubojů je. A Yardo prase si říkej o Figovi. Marguez nehraje zákeřně narozdíl od někoho.

Reagovat
PJ

No nevim, ale při normálnim hlavičkovym souboji se většinou nezvedá jedna noha o půl metru výš než druhá a pak nedupe soupeři po stehně, ale to se můžeme dohadovat donekonečna, jak moc to bylo nebo nebylo nezaviněný... Podle mě to bylo asi tak nevinný jako když před rokem Heinz prošláp nohu tomu Plzeňákovi...

Reagovat
HOST*yarda

Jen jsem čekal, kdo vytáhne Figa, nicméně řeč byla hlavně o hlavičkovém souboji a do těch Figo moc nechodí

Reagovat
HOST*yarda

A nechápu, komu by se měl FCB zavděčovat? Fanouškům Chelsea? Nebo Realu?? Prostě mu to tak přišlo, tak do něj nešij

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to tak přijde, proto jsem to napsal, neříkám že to tak je, ale nic na tom měnit nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslíče, kyslíče, nevím co si o tobě mám myslet. Jen jsem napsal, jak jsem to vítězství cítil. Hochu zlatá, kdybys mě viděl u TV, jak jsem zuřil při tom filmování. Mě to vážně moc a moc sere. A ta červená karta: fakt si myslíš, že byla? Já jsem přesvědčenej, že by ju dostal časem stejně, ale za nevinnej střet z gólmanem? To nemyslíš vážně. Spíš si myslím, že mu Frisk sečetl pár zákroků do sebe a vylil ho. Dále: mě se prostě zdá, že kdyby nešel Drogba ven, tak jsme si ten tlak nevytvořili, nic víc, nic míň. Proto si myslím, že nám rozhodčí dost helfnul. Dále: odpískanej nesmyslnej offside, když se na naší bránu řítil Cole. Další chyba sudích. Ovšem kompenzovaná tím puštěným offsidem před gólem do naší sítě. Takže další kiks sudích. Dále nepotrestané filmování Bellettiho a hlavně Deco, to mě neuvěřitelně namíchlo, že bych mu fakt v tu chvíli tu červenou napařil. Dále sražení našich hráčů před vápnem zase nezapískal, takže zase chyba, tentokrát v náš neprospěch. Prostě sudí byli slabí, o tom žádná.

Já si nikomu zavděčovat nemusím. Jsem tady sám za sebe a píšu, co si myslím a když mě jednou namíchne Barca, tak to hold ze sebe vybleju. Ještě něco?

Jo, k tomu střídání - fakt si myslím, že tam měl nechat 4 útočníky. Chelsea byla neškodná a na útočení neměla síly. To se snad shodnem, ne? Aproto: proč hrát stále na 4 obránce?

Myslel sem že mě sjede kde kdo od nás (Barceloňáků), ale ty? . To jsem fakt nečekal

Barca forever

Reagovat
smazaný uživatel

ale mně na tom vadily jiné věci. Byl jsem první, kdo tady ten špatně odpískaný ofsajd připomenul, stejně tak simulování Deca. Hned jsem to připomínal, když se jistí fanoušci BArcy rozčilovali, že gol neměl platit.

Za Drogbou si stojím, stejně tak jak většina ANGLICKÝCH novin, které s vyloučením souhlasí.

Dost mě překvapila jedna věc. Deco je přecebohužel svým filmováním velmi dobře známý, už z působení z Porta. o nněm to každý ví a proto se VELMI divím, že tě to včera najednou tak znechutilo. Karta být měla, připomínal jsem to už včera, ale červená, za Drogbu nic a za Deca červená? Proto mi tvůj výklad přišel trošku divný.

Taky souhlasím s tím, že by to s Drogbou bylo těší, proti tomu nic, al Chelsea je tým, je to jejich chyba.

2:1 je jakžtakž dobrý výsledek, nemělo cenu pokoušet štěstěnu, však v první půli taky vypadala Chelsea NAPROSTO neškodně dala gol. Proto by bylo velmi riskantní tam zebrat dalšího útočníka proti čerstvému Gudjonsenovi, který měl sil ažaž. A taky si mylsím, že náš problém v útoku y asi jen těžko vyřešil další útočný hráč ( který??? ) .

Reagovat
smazaný uživatel

Anglické noviny ( pěvně doufám, že sis ten článek, na který dole poukazuju přečetl ) souhlasí s kartou, Victor Valdez se až dnes vrátil z nemocnice, když někdo v malém vápně zpsobí bránkaři otřes mozku a ty řekneš, že to faul nebyl, tak to nevím já, cosi mám myslet. V malém vápně totiž dle pravidel nehraje roli, jestli zasáhl balon či co.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš recht. Když jsem se tak probíral naší lavkou, tak jsem tam žádného dalšího forvarda nenašel .

Ale napadlo mě třeba poslat marqueze na hrot, aby rozrážel ten blok a dělal prostor technikům. Však jsme viděli, co způsobil příchod bouráka Maxiho.

Máš recht i s tím Decem. Každý to ví, ale mě je to hrozně proti srsti. Prostě jsem vybuchnul jak sopka.

Ale přiznej, že výkon v první půli byl děsnej.

Ale ta poslední půlhodina, to bylo perfektní, takto se mi Barca líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, prosím, až budeš mít čas, přečti si ten článek o Drogbovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Marquez: "We expected a 'Super Chelsea', but we didn't see that tonight."

Reagovat
smazaný uživatel

vYZÝVÁM VŠECHNY, AT SE MRKNOU NA JEDEN INTERNETOVÝ PORTÁL ČESKÉHO NEJČTENĚJŠÍHO NEBULVÁRNÍHO DENÍKU A PPŘEČTOU SI ČLÁNEK "Drogbovo vyloučení bylo sporné, píší deníky"

Píše se tam mimo jiné o tom, že Victor Valdes strávil noc v nemocnici s otřesem mozku, nebo reakce na čerenou kartu. Děkuju!

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že Drogba zasáhl i míč. A do té nemocnice ho klidně mohli poslat schválně, aby dokázali, jak to byl velký faul.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Marenguesi, poslední dobou tady od tebe padají samé perly. Zamysli se někdy, než něco napíšeš.

Nebo chceš jenom prudit

Napsal jsem, že to faul na žlutou nebyl, ale aby ho SCHVÁLNĚ po zápase posílali do špitálu, aby DOKÁZALI, že to byl velkej faul. . To je hodně směšné. Nám můžeš říkat něco o paranoi.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak to ho měl asi lehčí, když ještě dochytal I když v druhý půlce si klidně mohl lehnout do branky a spát

Reagovat
exmafie

Někde jsem četl,že když si po úrazu hlavy do půl hodiny zahulíš,tak se tím snižuje riziko vzniku otřesu mozku...Kdyby hrála Barca na našem holandském trávníku,tak si mohl ubalit špeka a nemusel ani do nemocnice...

Reagovat
HOST*yarda

Bůhví, co měl schovanýho v trenkách

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra vypadá to že jsem vyďel jinej zápas než vy.

Nevim jestli se mi to zdálo ale vypadalo to že ta slavná barcelona si se svojí nadupanou ofensivou v první půli vůbec neškrtala akorát deco tam něco hrál ale fotbal to nebyl.

Na začátku druhý půle se začala snažit ale až do vyloučení Didiera ( faul to nebyl - věřte mi sem objektivní ) to nebylo nic slavnýho poté se už rozjela a Chelsea se pochopitelně zatáhla jinak ani nemohla její útočná vazba je totálně rozpadla hrála o deseti a navíc na hřišti které je o několik metrů širší než ostatní.

Taky by mě docela zajímalo kde berete ( kyslik )

tu jistotu že postoupíte ( netvrdim že by se to nemohlo stát ).

A ještě ktomu tvrdíte že Chelsea přejedete na jejím vlastním hřišti.

To že se šance Chelsea na postup po tomhle zápase zvěšily teda věřim asi jenom já.

Věřte mi že na Stamford Bridge to bude jinej fotbal.

Fanoušci byť je jich tam o 50 tisíc míň než uvás tak tam dokážou udělat pořádnej kotel narozdíl od těch vašich a vyburcovat domácí k heroickým výkonům.

Jestli věříte že barcelona bude obléhat branku Chelsea podobně jako v tomhle utkání tak ste až příliš velcí optimisti.

Angličané dokážou doma podávat velké výkony domácí prostředí je pro ně snad ještě větší výhodou než pro ostatní týmy ( Manchester - Real ).

A proto věřím že Chelsea postoupí a že se při tom ani zas tak nenadře.

jestli se mýlim tak mi to můžete dát pak pěkně sežrat

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, ale píšeš, že na Nou Campu nebyla dobrá atmosféra?

To si snad děláš srandu, ne? Co je to atmosféra, když ne 90 000 zpívajících fandů?

Já si myslím, že se naše šance zvětšili nebo zústali min. stejné. Prostě jsme se přesvědčili, že ta vaše obrana (byť jste nebyli kompletní) prostupná JE. A to, že budete u vás útočit vidím naopak jako naši výhodu. Však uvidíš, jak moc rychlý jsou Eto´o s Giulym. Ono bořit je o mnoho lehčí než tvořit. A teď je řada na vás . Jsem zvědav, jak se s tím vypořádáte, ale ujišťuju tě, že jestli to otevřete a budete se snažit hrát fotbal, tak dostanete šišku . Jediná vaše šance, jak nás přestřílet je hrát to co u nás a čekat na brejky a taky standartky, které máte perfektní.

Reagovat
sansiro

Me se ta atmosfera taky moc nelibila, zadne choreo, ohne nic. Kdyby 90 000 lidi zaclo zpivat, tak by to vypadalo lepe. Perfektni atmosfera byla na druhou stranu proti Realu, ta se mi moc libila!

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, jestli si slyšel, ajkl hned po inaksovaném golu začal celý stadion křičet "BARCA, BARCA,BARCA" to jsou aspoň fanoušci.

Reagovat
sansiro

No, nevim, to ze zacli rvat po golu to je samozrejme, jeste aby nervali, ale do toho golu tam bylo ticho a to je fakt. Potrebovali srovnat a fanousci nic.

Reagovat
smazaný uživatel

No to mi moc samozřejmé nepřijde, když vidím zápasy, tak jak padne gol, tak stadion utichne. ( viz třeba barážový zápas s Belgií ).

Reagovat
HOST*Brl

Tak to nie je pravda!

Od začiatku tam bolo počuť spev. A ešte niečo. Možno ti hovorí niečo slovo akustika. Nou Camp je štadión roztiahnutý do šírky aj dĺžky a bez krytých tribún. Preto sa nevytvára také echo ako na anglických štadiónoch, nehovoriac o Miláne ktoré má tribúny totálne prekryté nad sebou a ešte aj hornú strechu. To sa potom robí riadny hluk. Osobne nemám rád hovadiny fanúšikov s delobuchmi, svetlicami a dymovnicami.

Prekáža to vo výhľade, nehovoriac o nebezpečenstve zranenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě na to že tam bylo 90 tisíc fandů se mi zdálo že to nebylo nic moc ale vyděl sem to jenom v TV tak to nemůžu až tak přesně posoudit.

V odvetě neočekávam žádnej velkej nátlakovej fotbal aď už z jedný nebo z druhý strany.

Ale taky nečekam že bude Chelsea zalezlá jako teď .

Její opory by už mohly být v lepším stavu než včera a mohli by sme se konečně dočkat toho pěknýho fotbalu v kterej sem doufal už teď - ale účel světí prostředky.

Eto i Giuly jsou určitě rychlý hráči a můžou dělat broblémy.

Ale taky nevěřim že by obrana barcelony byla tak spolehlivá aby ubránila čistej štít - myslim že nějakej ten gól dostanete.

A jak si vyděl včera tak obrana Chelsea je celkem spolehlivá a ty brejky by mohla pokrejt.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě že vaše obrana je perfektní, ale hlavněš když hrajete v bloku. Nejsem si jistej, že bude vaše obrana tak perfektní ve hře jeden na jednoho. Když budou muset běhat s našejma forvardama. Ale dost fylozofování. Uvidíme za 14 dnů. Já si ale myslím, že tímhle zápasem se naše šance zvýšily ze 60 na 70 %

Jo a ještě něco. Nechci se chlubit, ale všiměte si, že jsem před zápasem tipnul postup Barci po výsledcích 2:1 a 1:1. Polovička se už splnila,že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já mám v tiplize taky 2:1

Reagovat
sansiro

jj, ja taky

Reagovat
HOST*TonyB

Nevím dnes narozdíl od jiných diskusích se moc nezapojuju, ale teď musím zareagovt již poněkolikáté. Ta atmosféra nevypadá v TV tak jak naživo. To je kvůli akustice, která je na camp nou. a mimochodem až Chelsea začne tvořit tak se moc těším. Vždyť oni mají co dělat i proti průměrnému Evertonu hrajícímu v 10. Mmj. mluvil jsem ze známím z Londýna Chelsea´s fan a ten sám uznal že Barca hrála daleko líp a že červaná byla zcela zasloužemá.

Reagovat
HOST*Brl

Sorry. Napísal som skoro to isté až po tebe. Ešte som nemal prečítané toto.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty neobjektivně říkáš, že jste se stáhli až po vyloučení Drogby a že to bylo jen kvůli tomu???

Reagovat
smazaný uživatel

Jo dalo by se to tak říct.

Než ho vyloučil tak sme sice hráli na naší polovině ale velice účině a bez větších problémů sme eliminovali útok barcelony.

Bylo vidět že na hráče z balonem byl pořád vytvářenej tlak a tak neměli žádnej prostor.

Hráli sme nejspíš ( moc zápasů barcy sem neviděl ) stejně jako většina týmů v barceloně - ze zajištěný obrany.

Že by barcelona měla nějakej slušnej tlak sem nevyděl byl to rozhodně záměr a nebylo to tím že by nás barcelona donutila takhle hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogbovo vyloučení nám sice pomohlo, ale ne zas takl, ja kse zdá. Přecejenom Drogba byl útočník a tak výhoda byla hlavně v tom, že jsme se nemuseli skoro vůbec soustředit na obranu. Pak zklamala vaše záloha i obrana, kteří už vůbec nemohli a chytali křeče.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si stejně myslím, že už je to jedno. hold jste u nás dostali a doufám, že u vás dostanete ještě víc.

A ještě jsem opomenul zmínit, že poměr střel na kasu byl podle mě absolutně neuvěřitelnej - 32:2. To se nevidí ani v národních pohárech v zápasech prvoligistů s týmama z divize. Další zarážející statistika byla, že Chelsea ani jednou za zápas netrefila bránu a přesto dala gól . To je samo o sobě možná zralé na zápis do Ginesovky . Počítám, že se to mnoho týmům nepovedlo.

A ještě něco bych chtěl říct. Když hrála Sparta na Chelsea totální beton a nakonec si odvezla bod, tak se anglické noviny skoro posraly. Psaly, že takové týmy - prznitelé fotbalu nemají v Evropě co dělat a podobný žvásty. To jsem zvědav, jestli píšou v podobném smyslu i teď , když se utkaly dva rovnocené týmy, dva favorité a jeden druhého totálně zesměšnil

Reagovat
smazaný uživatel

Být Abramoviem, tak u mě Morinho končí.

Reagovat
exmafie

Tak na Guinessovu kniho to určitě není,minulou sezónu Chelsea postoupila tuším přes Stuttgart po výsledcích 1:0 a 0:0 a ani v jednom zápase nevystřelila na bránu,ten jedinej gól byl vlastní...

Reagovat
smazaný uživatel

jasný že postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Jo máš pravdu teď už je to jedno

K těm střelám je sice pěkný že ste měli 32 střel ale z toho se dostalo k bráně jen 12 a takovejch 5 - 6 byly jen do středu branky asi aby se Petr rozchytal.

Z těch zbylejch co prošly jich taky až na vyjímky moc nebezpečnejch nebylo - byly to nějaký šance ale že by to byly nějaký tutovky tak to ne. ¨

To že Chelsea nevystřelila ani jednou na bránu a přesto dala gól je umění a já bych se vůbec nezlobyl kdyby si takovou produktivitu udržela.

Ještě si mi zapoměl upřesnit jaká byla statistika držení míče

nějakejch 35% - 65%.

Je to určitě málo pro Chelsea ale je to podobný jako se střelama jak si slyšel z komentáře tak průměrný držení míče Chelsea je 45% a to hrála ve skupině s takovejma mužstvama jako CSKA Paříž Porto tady je taky poznat že Chelsea hraje úplně jinym stylem než španělský nebo italský mužstva který se s míčem většinou dlouho mazlej.

Jak asi víš tak v Anglii se hraje trochu jinym stylem než v těchto zemích tam se de rovnou na bránu žádný dlouhý obléhání.

S tou Spartou máš pravdu ale to byla ještě jiná Chelsea ( Ranieriho ) myslim že v Anglii si už na to zvykli že týmy co přijedou na Stamford většinou jenom betonujou.

Zkusila to i Sparta a na štěstí to zvládla i když se štěstím.

Jinak sem čet dneská pár Anglickejch deníků a většina Chelsea kritizovala

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty by ses vůbec nezlobilm, kdyby tak Chelsea betonovala pořád, jo, Tak to fakt nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

ne nechci aby betonoval

jen sem si řikal kolik by to bylo gólů kdyby z každý střely byly 2 a víc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fajn, že je noviny zkritizovaly. Už jsem se začal obávat o objektivitu anglickejch novin

A k té Spartě - je přece jedno, jestli takhle sparta hrála proti Mourinhově Chelsea nebo Ranierově Chelsea. Chelsea je to pořád a já jsem jen narážel na to, že Sparta přijela na stamford Bridge jako totální outsider, betonovala a byla prznitel fotbalu a neměla v Evropskejch pohárech co dělat. Chelsea přijela na Nou Camp jako rovnocenné mužstvo, betonovala a je to podle mě ještě horší prznitel fotbalu a podle mě by LM ochuzena nebyla, kdyby v ní Chelsea nehrála

Reagovat
smazaný uživatel

To že by LM nebyla o nic ochuzena kdyby tam Chelsea nebyla

soudíš jenom podle tohohle zápasu že jo?

Jinak bys to přece nemoch myslet vážně koukni na základní skupinu kdo jí s přehledem vyhrál?

Koukni se na minulej ročník kdo dokázal porazit Lazio na jeho hřišti 4:0 ?

Kdo dokázal v minulim ročníku vyřadit po dvou skvělejch dvojzápasech Arsenal kterej byl v tý době považovanej společně s AC za nejlepší tým?

že by Chelsea?

Myslim že LM by o dost přišla kdyby zde Chelsea nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jseš dost mimi, plést sem loňskou útočnou hru Chelsea

Navíc, po herní stránce tam Chelsea nemá co dělat, bohatě stačí AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam nemá po herní stránce co dělat tak proč nevypadla už ve skupině?

Musí hrát asi opravdu špatně když vede Anglickou ligu o 9 bodů a je ve finále anglickýho poháru.

AC sice nemám rád ale jaktože sem nepatří?

Nevyhrál náhodou už 6krát LM.

Neni moc týmů který by byly tak úspěšný jako AC i barcelona má co dělat aby ho dohnala.

Koho bys třeba poslal do LM ty místo těhle týmů?

Hodnotíš to akorát podle toho jak který tým hraje pro fanoušky?

Jestli jo tak AC jich myslim nemá zrovna málo a čim si je vlastně získal když hraje tak strašnej fotbal?

Myslim že ty týmy co sou v týhle soutěží si to zaslouží a patří k nejlepším nejen v evropě nebo ne?

Tak už se vykašleta na ty keci že tady ten a ten tým nemá co dělat všechny co tu sou si to naprosto zasloužej.

Akorát mi tu chybí Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že jsem tam napsal po stránce herní, ale to ty sis asi nevšiml. Úspěchy, to je věc jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak asi AC došlo k těm svejm úspěchům myslíš že hrálo nějakej útočnej fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o to nejde proboha!!!!!

AC I Chelsea prostě hraje hnusný fotbal, proto nemají v Lm a ani nidke jidne co dělat. tohle by se mělo zakázat.

Fotbal se má hrát pro lidi, to fanoušci dělají z fotbalu to co je.

Reagovat
smazaný uživatel

to si myslíš ty ale proč má teda AC tolik fanoušků když se nikomu jeho hra vlastně nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nejde o hru.

Reagovat
smazaný uživatel

tak o čem se teda vlastně bavíme?

Reagovat
smazaný uživatel

hhhhhhhhrrrrrrr

Reagovat
sansiro

To uz trochu prehanis, ze AC nema v LM co delat. Vzdyt je to 2. nejuspesnejsi tym teto souteze Kazdy fanousek tohoto klubu je hrdy na barvy cerveno-cerne a na nase skvele TIFOSI I kdyby ACM branil v 11, tak na nej vzdycky bude chodit 70 000 v lepsich zapasech i 80 000 a bude mit ve svete obrovsky pocet fanousku! FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Vy mě ani jeden nechápete, prostě si myslím ,že takhle pehanná obranná hra by v takobéto soutěži být neměla. TEČKA.

Reagovat
sansiro

Fotbal není jen útok, ale i obrana. Ty fandíš týmu, který převážně útočí. Proto to neoceníš. Prostý fanoušek chce vidět, jak Eto nebo třeba Henry běží nahoru a dolů a pálí na branku, co může. Ale není to vždy jen o tom. Hodně se o Vás tuto sezónu říká, že hrajete nejútočnější fotbal a nejhezčí fotbal. Jaktože jste ale do vyloučení Drogby téměř neohrozili branku!? A právě to jsem včera zase já ocenil na Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsme neohrozili branku, protože bylo 11 hráču Chelsea v jejím vápně. Proto to byl nudný fotbal ze začátku, kvůli Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

V první půli určitě nebylo 11hráčů ve vápně Chelsea bránila na vlastní polovině a to celkem s přehledem.

Až po vyloučení Didiera byla nucená se stáhnout v 10 k vápnu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, ale. Chelsea bránila celý zápas úplně stejně, akorát už potom nemohli a začal ose to projevovat, říkat, že začli bránit kvůli vyloučení je naprostý nesmys.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si asi viděl úplně jinej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jeidný, kdo viděl jiný zápas jseš ty, pač VŠICHNI se tady shodujou, ež Chelsea trapně betonovala a nci jiného nedělal CELÝ ZÁPAS, takže radši mlč.

Reagovat
sansiro

Dobře, byl to nudný fotbal, ale Chelsea by si pravděpodobně odvezla výsledek 0:1, možná 1:1. A o toto ji asi šlo. Když umí někdo dobře útočit, tak soupeř, aby měl nějakou šanci, by měl dobře bránit. Snad si nemyslíš, že budou týmy jezdit na Nou Camp a bezhlavě útočit. To je sebevražda. Zkrátka kdyby Chelsea vyhrála, tak by asi postoupila a možná by vyhrála LM. A za rok si na to nikdo ani nevzpomene.

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdíl hrát opatrně se zabezpečenou obranou a hrát jen obraně s vykopáváním míč ala Řecko.

Reagovat
sansiro

Jenže jim se podařilo vyhrát EURO. A já si jako jeden z mála myslím, že i zaslouženě. Nikdo je ve vyřazovacích bojích neporazil.

Reagovat
Mr.Jindros

Já si to též myslim. Nasralo mě to, ale všechny porazili -> vyhráli, neni co řešit.

Reagovat
exmafie

Přesně tak,styl Řecka se mi taky nelíbil a nemám ho rád,ale až si někdo za dvacet let bude číst seznam vítězů EURA,tak Řecko tam prostě už nesmazatelně bude zapsáno a nikdo se nebude ptát,jak to dokázalo,stejně jako se nikdo nebude ptát,jaktože nevyhrála Francie (příklad) se svým hezkým herním stylem pro diváky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se zapomíná na jednu zásadní věc, a to je že útočný fotbal v podání Barcy je cesta - tak nějak by to asi všichni chtěli. Jenomže!!!!!!! kluby jako Chelsea ( když si vezmete ty útraty ) takhle kdovíproč nehrají - a tak se uchylují k tomu HLAVNĚ nedostat gól. Ano, útok není všechno - jenomže Barca není jenom útok - Barca je útočné pojetí celého týmu a proč se hraje fotbal? Čeho chtějí všichni dosáhnout? Přece aby padalo co nejvíc gólů, ne?

TAK PROČ JE CHELSEA TAK UBOHÁ??? ( když má jak se říká "mančaft snů"? )

Reagovat
HOST*stam

Ej ale ste mali stastie ze? .myliste si o sebe ze ste nejaky kaprici z Barcy ale AC vam vytrelo zrak ze! A vytrela by vam aj Chelsea keby mala viac stastia...ale aj tak 2:1 neni nic moc a mozte sa strachovat ked pritede na Stamford Bridge!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, kdyby Drogba hrál, bylo by to jiné. kdyby hrál Robben, bylo by to jetě horší. Kdyby hrál Henrik, bylo yb to zas o něco lepší, kdyby chom navíc koupili třeba Crespa, hrálo yb se ještě líp. Kdyby hrál Andrade za nás, nedostanem gol.

Kdyby byli v řiti ryby nebyly by rybníky, stačilo by strčit ruku doprdele a vytáhnout dva kapříky

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby,kdybydi do prdele ty buzerante z Chelsea

VIVA CATALA

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam nemá po herní stránce co dělat tak proč nevypadla už ve skupině?

Musí hrát asi opravdu špatně když vede Anglickou ligu o 9 bodů a je ve finále anglickýho poháru.

AC sice nemám rád ale jaktože sem nepatří?

Nevyhrál náhodou už 6krát LM.

Neni moc týmů který by byly tak úspěšný jako AC i barcelona má co dělat aby ho dohnala.

Koho bys třeba poslal do LM ty místo těhle týmů?

Hodnotíš to akorát podle toho jak který tým hraje pro fanoušky?

Jestli jo tak AC jich myslim nemá zrovna málo a čim si je vlastně získal když hraje tak strašnej fotbal?

Myslim že ty týmy co sou v týhle soutěží si to zaslouží a patří k nejlepším nejen v evropě nebo ne?

Tak už se vykašleta na ty keci že tady ten a ten tým nemá co dělat všechny co tu sou si to naprosto zasloužej.

Akorát mi tu chybí Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to zas píšeš dvakrát?????

Reagovat
smazaný uživatel

abys to nepřehlíd

Reagovat
HOST*Mára

Reagovat
smazaný uživatel

zasrana Chelsea, vydrbany Mourinho: ked prehra hned sa vyhovara na rozhodcov, nepride na tlacovku, ved ten Belletiho vlastny- pred tym bol Duff v jasnom offside. f***

vole, ten MAXI je iny macher, prisiel a padli dva goly - jeden dal sam a na druhy prihral, dobre sa uvolnuje a nevyhyba sa osobnym subojom - to sa mi paci, aj ked si myslim, ze ked nahral na Eto´a sa mu asi nevydarila strela, no v kazdom pripade je dost dobry, riadny talent 19rocny chalan - to je buducnost......

Reagovat
smazaný uživatel

Až někdo potkáte Mourinha,rozbijte mu hubu.Neumí unést prohru a tak se furt na něco vymlouvá.Ať je rád že mu uznali gola z ofsajdu.Nechápu jak takovýho čůráka mohli do Chelsea vzít,s tou svou vítěznou mentalitou ať de doprdele nebo do řecký repre když brání v 9 lidech

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je NAMYŠLENÝ IGNORANT, to snad ani není pravda jak se vybarvil. Uznával jsem ho jako trenéra, jako člověk byl divný už když se o něm začlo mluvit v Portu. Teď už ho ale úplně nenávidím. Mourinho je prostě UBOŽÁK, CHUDÁK, ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak už sme to pěkně probrali a stejně nám vyšlo že se rozhodne až v odvetě.

Reagovat
HOST*Fuka

Jsem znechucenej! To prase z CIV, Drogba, je nehoráznej debil. Jediný, co předved, byly tři prasácký fauly, nic víc. A ať se na mě nikdo nezlobí, ale když postoupí Chelsea, tak sbohem LM. To je sice fine, že jim to stačí na 1:0, ale má to bejt pro lidi.... Navíc Celtic ukázal, že na Nou Camp se nemusí jezdit jenom bránit- to je prostě ubohost Chelsea... Vždyť to je celkem i ostuda, když tohle vede Premier L.

A ten ofsajd, jak dal Beletti OG, tak ten byl. Na Canal+ byl jasně prokazatelnej záběr.

A Barca nebyla pprvní půli nemohoucí- to by moch hrát každej- nacpat 9 lidí na šestnáctku a blbě čumět..

A Čech je nula- to by chytil snad každej golman "lepších" týmů snad kromě dvojice z Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

to víš že jo Čech je nula Chelsea sou hovada.........

Hrál si někdy fotbal ty kokote?

Až dokážeš třeba to co Čech tak tady machruj.

Zatim si choď léčit svý komplexi někam jinam ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdebilnější argument, co vůbec existuje. Zkus si přečíst Borovského "Kapitola o kritice" a do té doby mlč s tím, co kdo dokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle reakce vůbec nebyla na tebe tak se do toho laskavě nes...

Reagovat
antimadrista

V Chelsea to bude kuriozně lehčí,než to bylo u nás. Chelsea bude muset útočit a to nám bude vyhovovat.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Přesně to samé si myslím také. Jak to Chelsea otevře, je po ní. Eto´o a Giuly jsou rychlejší než sračka a oni v obraně zrovna moc rychlíků nemaj. Samej vysokej stožár. Takže by nám to teoreticky vyhovovalo. Ale nemyslím si, že ten vůl Mourinho je tak blbej, aby na nás vyrukoval s nějakou bezhlavou ofenzivou

Nechme se překvapit, ale já si myslím, že tak na 70 % postoupíme

Barca forever

Reagovat
PJ

Výjimečně s tebou musim souhlasit, podle mě máte větší šanci na postup...

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Jo, a Fugasi, a teď chci pravdu. Co si myslíš o té eskapádě toho pablba Mourinha, co teď předvádí? Prohrál a neunesl to. To je přesně jeho styl svádět chyby na druhé. On by měl blbeček hledat chyby hlavně u sebe Měl by se zamyslet, jestli s tou zákopovou válkou, co naordinoval svým hráčům má šanci prorazit, nebo ne. A ještě by se měl zamyslet, pro koho ten fotbal chce dělat. Pryč jsou doby, kdy byla Chelsea jedním z nejoblíbenějších klubů na světě. Chelsea hodně fandů postrácela, když ji koupil Abramovič a začal ruinovat kluby okolo sebe. A jsem si jistý, že tímhle stylem hry si další fandy nezíská. Bude ráda, když si udrží alespoň ty současné. Teď spíš slyším okolo sebe (a čtu na webech), že existují spíše antifandové Chelsea.

Obdivuju ho jako trenéra, že dokázal s Portem vyhrát UEFu i LM, ale jako člověk je to normální ňouma.

Reagovat
PJ

Mourinho je šíleně arogantní blb, a to přímo nesnášim, A že je dobrej trenér, to mu teda u mě vlůbec nepomáhá, takže ho nesnášim pořád stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kretén nejhrubšího zrna, před zápasem tísic namyšlených keců a po zápase radši zaleze. Debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to výbornej trenér sice trochu namyšlenej ale dobrej.

Ale možná že to teď fakt trochu přehnal.

Udělal to už jednou proti manchesteru v poháru a tam Chelsea vyhrála tak nevim jestli se tim chtěl vymlouvat nebo svalovat vinu na jiný.

Já měl vždycky rád Ranieriho takže mě pěkně nas.... když ho odvolali ale Mourinha sem eště nějak zkousnul i když bych radši Deschampse.

Jak sám vydíš tak s tou svojí zákopovou válkou má šanci prorazit a dokonce už i párkrát prorazil.

Ten fotbal dělá pro lidi koukni se na Porto přišel tam jako průměrnej trenér naučil je slušně bránit a oni vyhráli pár trofejí a když odcházel tak mu tam líbali ruce a nikomu nevadilo že to nebyla zas až taková krása na pohled.

Pro něj sou prostě hlavní výsledky a ty má

Reagovat
HOST*yarda

Hm, taky si myslím. Navíc, to všechno kolem zápasu s Barcelonou (předtím i po něm) bylo z jeho strany jen snahou o rozhození soupeře (sestava, Rijkaard). Prostě někdo na to jde jenom na hřišti, jiný si to jistí i mimo něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě vůbec nepřekvapuje, že se ho zastáváš. Tobě to samozřejěm přidje normální, protože ze strany Realu takovýc hzákeřností, jako například jednání s Iniestou za zády klubu atp je ažaž, tak co by tě to rozptilovalo u Chelsea, zvláště když je to proti Barce, že? On chtěl jenom rozhodit trenéra, to se omlouvá, bla bla bla...

a Fugasi, ty to furt nechápeš, jseš vážně tak natvrdlý? Kurva já nepopírám kvalitu hry ani úspěchy, kolikrát to mám napsat aby to tvá halva konečně přijala?????????

Reagovat
smazaný uživatel

...rozptylovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož totálně nechápu co po mě chceš tak asi jo

Reagovat
exmafie

Zajímavé na tobě je,jak pořád o někom píšeš,že je natvrdlý,zaslepený a podobný hlášky,nejdřív to píšeš o fanoušcích Realu,pak o Mr.Jindrosovi a PJovi,teď už jsou natvrdlí i fanoušci Chelsea,nebude něco spíš NA TOBĚ???

Reagovat
smazaný uživatel

Na mně jistě, mi je celkem jasné, ale to nic nemění na tom, že yarda je zaslepený, když se zastává trapasáka Morinha, zastává se merenguese v příapdě Deca atd atd-

Reagovat
HOST*yarda

Kdo je zaslepený, ty tele? Schválně ti tady vlepím diskusi, kterou rozpoutal Merengues o Decovi:

"Re: Re: Re: Ronaldinho contra Shevcenko

merengues, 16.02.2005 22:12:39

Deco je fyzicky na dně. Na Euru táhl Portugalce, na podzim Barcu a už prostě nestíhá.

[reagovat]

Re: Re: Re: Re: Ronaldinho contra Shevcenko

HOST*Mára, 16.02.2005 22:30:20

[reagovat]

Re: Re: Re: Re: Ronaldinho contra Shevcenko

Dr. Kyslík, 16.02.2005 22:39:15

Merenguesi, tak teĎ jseš už totálně mimo. Myslíš to opravdu vážně? Tohle by totiž někdo, kdo sleduje fotbal pořádně, říct nemohl.

[reagovat]

Re: Re: Re: Re: Ronaldinho contra Shevcenko

HOST*Brl, 17.02.2005 06:54:10

Jasné. A Rijkaard je slepý, alebo celkom osprostel a preto ho stavia vždy do základnej zostavy.

Deco nás v strede poľa drží pokope. Toľko lôpt ako získa on nemajú možno ani stopéri (teraz preháňam).

A radšej sa pozri na Raúla. Už aj g-unit povedal, že nič neuhrá.

[reagovat]

Re: Re: Re: Re: Ronaldinho contra Shevcenko

antimadrista, 18.02.2005 21:24:47

Co to plácáš?

[reagovat]"

Kde jsem se tady Merenguese zastával??? Ve své "barcelonské" bohorovnosti a přesvědčení o neomylnosti vlastních názorů jsi se tentokrát seknul dost řádně

Kde jsem Mourinha omlouval? To byl jen pokus o vysvětlení, capisci??? Nevím, co do toho hned taháš Barcu, když byla řeč o Chelsea? Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, co? A navíc mi zrovna ty nebudeš vyčítat, koho se zastávám, protože zrovna člověk, který je schopen se zastávat příspěvků typu "Smrt Madridu" apod., mi do toho má hovno co kecat

Reagovat
smazaný uživatel

Ať má výsledky jaké chce. Doufám že mu konečně někdo dá do držky, protože asi jinak nepochopí jak se má inteligentní člověk chovat. U mě jako člověk skončil, je to idiot

Reagovat
smazaný uživatel

"Hm, proti Tiagovi se moc nepředved"

Reagovat
HOST*yarda

A předved? Nevšiml jsem si... A jak jsem se zastával Merenguese? Klídek...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo předved, třeba byl u prvního golu, a taky ke konci měl několik centrů. Rozhodně "stíhal".

Reagovat
HOST*yarda

Hmnooo, navíc z mé strany to byla reakce na jméno Deco, nikoli na Merenguese. Lepší si něco ověřit a pak teprve psát

Reagovat
HOST*ota

Ve stredu vyhral fotbal!Jeste,ze tak................Chelsea=Recko...Vidi nekdo v jejich hre najekej rozdil?Ani ve vysledcich neni rozdil.1:0,0:1,1:0,0:1-proste shit!

Reagovat
HOST*stam

VSETCI STE TU OSPPRNI ZASLEPENCI BARCELONY!!!CHELSEA NEDRZIM FANDIM AC MILAN. VY VSETCI KOKOTI CO TU URAZATE MOURINHA A HRU CHELSEI, JE UPLNE PRIRODZENE ZE KED NEJAKY TYM PRIJDE NA NOU CAMP NEBDUE HRAT OFENZIVNE!!! TO STE VSETCI TAKY BLBY??? GRECI TIEZ HRALI OBRANNE A TITUL-TAKTIEZ AC MILAN HR DOST DEFENZINE A SAME USPECHY!!!!SAMOZREJME ZE V PRIPADE AC A CHELSEA DEFENZIVLE LEN VONKU!!!DOMA SA HEA KRASNY OFENZIVNY FUTBAL!!!A KTO HOVORI ZE NIE VIE HOVNO!!! ota TY SI ALE PEKNY CHUJ!!! V DNESNEJ DOBE NEJDE VO FUTBALE O KRASU ALE O VYLSEDKY!! HNUPE ...A TIE VYROKY AKO "U MNE JAKO CLOVEK SKONCIL" JAK SA VOBEC MOZTE POROVNAVAT S TAKYM CLOVEKOm...ZE U MNA JAKO CLOVEK SKONCIL VED TO JE ABSURDNE!!! "JE TO IDIOT" TO JAK VOBEC MOZES POVEDAT??? CO SI DOKAZAL TY KOKOTE?! JA NEFANDIM CHELSEA ALE UZNAVAM PRACU MOURINHA SICE JE TROCHU AROGANTNI ALE MA VYSLEDKY!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Že prý doma hraje Ac krásný a útočný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si...neviem na teba najst spravne slova Takze v dnesnej dobe sa hra na vysledky a nie na krasu??? ???To je asi ta najvatsia sprostost aku som kedy pocul.Pre mna(a myslim si,ze aj pre niektorych ostatnych) je stale najdolezitejsia krasa futbalu.Tak potom podla teba uz ani netreba pozerat futbal,lebo nejde o predvedenu hru ale len o vysledok Staci si na druhy den pozriet vysledok a ked nas tym vyhral,tak to staci aj ked hrali katastrofalne Ty vies co to je futbal?Vies na co vznikol?Aby sa ludia tesili z hry,aby mohli pozerat futbal z ktoreho maju dobry pocit.Tu nejde len o vysledky.Ale ty si len obycajny debilny sprosty vymlety ................................ Ale zbytocne ti to vysvetlujem

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní a trefné

Reagovat
smazaný uživatel

di do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
HOST*stam

ty vol sa pozri na vysledky-Foreintoa SESTKA,MESSINA styrka,LECCE 5, tak nehiovor picoviny ked ensledujes tal. liga a si zaslepeny do Bracelony...FIGO: No dobre uznavam ze aj sa radsej pozrem na pekny futbal ale vysledky su dolezitejsie.Mrkni na GREKOV tiez hrali len na obranu ale im fanusikom sa to lubilo boli pre nich bohovia...a vidim ze si Slovak tak dam priklad keby Slovaci sa dostali na MS 2006 A VYHRALI HO A HRALI TOTALNE CATENACCIO( OBRANA JAK SVINA) NO PROSTE TOTALNA OBRANA?NAKOPAVANE LOPTY?BREJKY ALE KEBY SME HO VYHRALI NEBOL BY SI RAD??? .VSIMAL BY SI SI AKO HRAME???TO BY BOLO AZ DRUHORADE PRVORADE BY BOLI VYSLEDKY TAK NEHOVOR CHUJOVINY

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme,ze by som bol rad,ale keby napr.Taliani hrali krasny utocny futbal a boli by jasne lepsi,tak by som si to pripustil a priznal by som,ze boli jasne lepsi,aj keby vyhrali slovaci.Takze o tom to je

Reagovat
HOST*stam

Ano v dnesnej dobe sa hra na vysledky..uz sa nehra ako davno pre radost ale vacsinou pre peniazeviz.BECKHAM a spol.a Dr.Pako: TY SI mi ale chuj AC TEda hra doma fest utocny futbal...urcite si hned spomenies na LAzio a teraz caglairi kde otocili az v posl. minutach...no mali trocha stastia ale inac tie vysledky napisane vyssie hovoria za seba...take nema ani ofenzivna Barca

Reagovat
smazaný uživatel

že prý AC má doma lepší útok než Barca.

Reagovat
HOST*stam

to si teda pis ze ma!!! Si myslis ze Barca su bohovia???Kto pride na San Siro ten nakupi...naj. vysledok bol Ac 6:0 Fiorentina,taktiez LECCE dostalo pätku,a stale padaju pakle...spomen si na min. rok sparta nakupiola 4:1,deportivo 4:1 no to su pakle proste..kam sa hrabe Barca

Reagovat
HOST*Mára

ty seš komik

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

i d i o t e !

Reagovat
HOST*Mára

já sem ten zápas viděl s Cagliari viděl- to byl hnus ,to bereš jako krásný útočný fotbal jo ,ale v tom,že sou důležitější výsledky máš určitě pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ses vyblil a už vypadni

AC má lepší obranu ale útok má ROZHODNĚ LEPŠÍ Barca a to ikdyž hraje na vašem hřišti. To jsem nakonec viděli, ne?

Reagovat
HOST*stam

vypadnu mozes akurat tak ty hnupe..obranu mame teda lepsiu my a utok vyrovnany...bavime sa teraz o vstrelenych goloch n ie o styl hrania

Reagovat
smazaný uživatel

že prý vyrovnaný Ještě, ještě!!!

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*yarda

Barca má bezpochyby lepší útok, ale součet posledních vašich dvou utkáních = 2-2

Reagovat
HOST*Mára

zapas s cagliari som nedaval ako priklad opekneho ut. futbalu..utocny sice bol ale skor utocna bezzuba snaha ako futbal a samozrejme trocha stastia

Reagovat
HOST*Mára

zapas s cagliari som nedaval ako priklad opekneho ut. futbalu..utocny sice bol ale skor utocna bezzuba snaha ako futbal a samozrejme trocha stastia

Reagovat
HOST*Mára(pravej)

ty zmrde proč píšeš pod mojim jménem to sem nepsal!!!!

Reagovat
HOST*stam

fakt sorry prehodil som to v tabulkach..nebol v tom ziadny zamer...

Reagovat
HOST*Mára

no jen aby

Reagovat
HOST*stam

ale si blby???sak sa pozri ze som nepisal nic zleho ale este aj po slovensky tak co? doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

No, jseš prostě zmatenej a k tomu píšeš pičoviny

Reagovat
HOST*stam

zmateny si tu ty chuje ....a nepises picoviny ale chujoviny

Reagovat
HOST*stam

a este by som bol zvedavy odkedy fandis barce?!od tohto leta???ked prisli posily?asi ze ..taky chudak ako ty...dohovie ci si fandil aj ked ste sa srali v pohare UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

A kde si byl ty, že ses objevil zrovna až době, kdy se Milán dostal do čela?

Reagovat
HOST*stam

ja som na tuto stranku nidky nechodieval takze som nmohol prispievat

Reagovat
smazaný uživatel

a začal přispívat až se azčlo dařit Milánu, že? Ale o druhých říkáš, že začal fandit až když se začlo dařit

Reagovat
antimadrista

Já už tu sem chodím 3 roky a nikdy sem tě tu neviděl Tak zalez

Reagovat
HOST*

BARCA

Reagovat
HOST*deco

stam chodí na acmilan.hyperlinx.cz a taky mu tam pod tíhou mých argumentů rupou nervy

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak to je má dost slabý

Reagovat
HOST*

nevite kde by se dali sehnat naramky stand up, speak up v ČR??

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
smazaný uživatel

BY mě taky zajmalo.

Reagovat
HOST*seman

Bohužel fandím jen fotbalu a tak ze sklamání z 1. zápasu se snad dnes večer při odvetě rozehřeju. Ať postoupí skutečně lepší, ať to rozhodčí neovlivní a když hrají proti sobě momentálně asi nejsilnější týmy světa asi moc gólů nepadne. Je třeba skončit s válkou mailů a dívat se na fotbal. Ahoj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele