Baptista: Soustředím se pouze na tým

02.12.2007, 18:20
Aktuality
Brazilský reprezentant Julio Baptista opět po dlouhé době nastoupil k soutěžnímu utkání od jeho počátku a předvedl se ve výborném světle. Baptistu však po zápase nejvíce těšil týmový výkon. Jeho Real nakonec rozdrtil Racing Santander 3:1 a získal tři body.

"Cítím se dobře, ale jediné, co mě skutečně zajímá, je vítězství týmu," prozradil 26letý ofenzivní záložník po včerejším zápase. "Odehráli jsme dobré utkání a jsem rád, že jsem letos nastoupil poprvé v základu," pokračoval šťastný Baptista. "Fotbalisté, kteří hrávají pravidelně, jsou v lepší formě než já, ale věřím, že se do ní v blízké době také dostanu. Ovšem nejdůležitější faktorem úspěchů je hrát týmově."

"Utkání jsme odstartovali velmi dobře a převahu si drželi po celý jeho průběh. Svou práci jsme odvedli dobře a pokud týmy, které se drží za námi, budou ztrácet, tak je to skvělé," vzkázal Baptista Barceloně, největšímu sokovi Realu, který uhrál v derby s Espanyolem pouze bod. "Musíme se soustředit pouze na sebe," ví ale moc dobře.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No, že by se předvedl přímo ve výborném světle bych ani moc neřekl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele