Baptista: Hodně jsem trpěl a o to více jsem si návrat užil

09.02.2013, 16:35
Aktuality
Znovu jako opravdu plnohodnotný fotbalista si může připadat Júlio Baptista. Útočník Málagy měl více než rok a čtvrt zdravotní problémy, o uplynulém víkendu se pak vrátil na hřiště a návrat si užil...

"O návratu na hřiště jsem častokrát snil. Nevěděl jsem, jaké to bude, připadal jsem si jako dítě a byl hodně nervózní. Po té dlouhé době to bylo neuvěřitelné, hodně jsem trpěl a o to více jsem si návrat užil. Teď si fotbal chci užívat ještě více. Musím poděkovat fanouškům, přijetí a láska z jejich strany představují něco krásného," rozplývá se Baptista.

31letý útočník v minulosti hrával za Sevillu, Real Madrid a Arsenal, do Málagy pak přišel před dvěma roky z AS Řím a během prvního půlroku pomohl devíti góly v jedenácti zápasech k záchraně v nejvyšší španělské soutěži. Další období už tak radostní nebylo, v úvodu loňské sezony si vážně poranil achillovku a od té doby sledoval zápasy jenom z tribuny. Vrátil se až před týdnem v duelu se Zaragozou (1:1).

"Začínám se pomalu dostávat do rytmu a chci pomoci týmu. Trenér se mnou může počítat a bude muset rozhodnout o tom, kolik času jsem schopen na hřišti strávit. Mohu vám říct, že i po těch dvaceti minutách proti Zaragoze jsem toho měl poměrně dost," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dodnes nepochopím proč se ho Real tenkrát zbavil.

Reagovat
JackDaniels.

Do Sevillskej formy sa po odchode uz nedstal...kazdopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Bestie

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák jeho manželka

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky jsem si myslel, že je to nejtlustější profesionální hráč.

Reagovat
Sancek

svaly nejsou tuk...

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě je to nabušenej kulturista.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi největší párátko.

Reagovat
smazaný uživatel

ale šikovný

Reagovat
The Krupy

Na Ailtona nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
suldik

a čo taký Palino Horváth

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele