Balotelli po sezoně asi opustí Nice, prezident neočekává prodloužení

07.12.2018, 16:55
Aktuality
Francouzské Nice se po slabším startu do sezony zvedlo, přestalo prohrávat a jen hodně malý podíl na tom má Mario Balotelli. Italský útočník stále čeká na svůj první letošní zásah a moc gólů za klub zřejmě již nezaznamená, koncem června mu vyprší smlouva a její prodloužení není z nejreálnějších...

Dřívější útočník Interu Milán, AC Milán, Manchesteru City a Liverpoolu byl v létě na odchodu z klubu. Hodně dlouho se pekl jeho transfer do Marseille, z přestupu ovšem nakonec sešlo, Balotelli zůstal v Nice a v prvních týdnech soutěžní části sezony nedisponoval potřebnou fyzickou kondicí. I ta se podepsala pod to, že do dnešního dne ještě nedal ani jeden gól.

"Měli jsme za to, že Mario odchází, zmeškal celou letní přípravu. Podle mě se v první části sezony trápí každý fotbalista, který za sebou nemá dobrou přípravu. V tuto chvíli dohnal tréninkové manko, ale nedává góly. Je z toho nervózní," řekl prezident Nice Jean-Pierre Rivère.

Balotelli kroutí v Nice třetí sezonu a během prvních dvou v Ligue 1 nastřílel 33 branek. Jeho dlouhodobým nešvarem je špatná disciplína a průchod emocím dal například v nedávném souboji s Guingampem - trenér Patrick Vieira ho ve druhé půli stáhl ze hřiště a nespokojený Ital se následně s koučem dostal do drobné roztržky.

"Mario neztratil svůj talent, je jenom otázkou času, než začne zase být tím dřívějším hráčem a plnit to, co od něho každý očekává. Prodloužení? Ne, dle mého názoru po sezoně odejde," domnívá se Rivère.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real bude mít konečně útočníka.

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za kec vždycky že hráč má tréninkové manko protože se řešil jeho přestup. to jako nemůže nabíart fyzičku individuálně a jenom dřepí doma několik měsíců na gauči a paří playstation

Reagovat
smazaný uživatel

Jo přesně, taky tomu moc nerozumím. To je jako kdyby se hráč po několikaměsíční pauze po zranění nemohl vrátit do zápasový rutiny dřív než na začátku příštího ročníku, protože přišel o fyzičku.

Reagovat
kilobyte

Tak jestli se řeší ten přestup během soustředění, tak ten hráč musí mít individuál nebo tak nějak. No a Balotelli se nenadře ani pod dozorem.

Reagovat
TheMally11

Pojď místo Škody

Reagovat
smazaný uživatel

tady ten šašek nikdy nenaplnil potenciál a očekávání všech okolo..takový talent a takhle s tím naložit

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeho talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Mě by popravdě zajímalo, proč se o něm pořád mluvilo jako o takovém talentu... mě nikdy zase tak extra nezaujal. Nemít dneska ty skandály, tak po něm ani pes něštěkne. Přirovnal bych ho k taovému Jesému. Talent měli podobný, ale Jesé je normání borec, takže si o něm v novinách přečteš jednou za rok.

Reagovat
ADM

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam si s tebou o cem psat, kdyz napises takove hovno. Ve 20ti sel do MC, bylo to zazracne italske dite a nejvetsi talent v techto letech v italii za dobrych 10let. Nicmene to ma v hlave vykrakany a nedokazal ho uz nikdy potvrdit.

Reagovat
AC torino

Co ti ja viem, v 20 rokovh mal na konte 100 zapasov a 30 golov za Inter Milano, ktore vtedy teda nieco znamenalo. Jesé to nema v relevantnych kluboch doteraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...to jsou tupcii, co ví hovno a to samé ty opice, co mu to ještě palcují

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
mayday

Nemám ho rád, ale řekl bych, že talent měl jako hrom. Jenže právě proto, že je tak blbej, tak to málokdy ukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Přirovnal bych ho k taovému Jesému.

Reagovat
Josifek

To si nemyslím, v rozmezí 18-21 let cca, čněl skoro nad všemi vrstevníky - útočníky a to hlavně díky svým výkonům. Se správnou hlavou mohl být dneska TOP 5 na svém postu. Škoda.

Reagovat
ADM

Kolko z toho bolo zásluhou toho, že je silnejší a väčší ako svoji rovesníci, pretože je černoch? Častý jav napr u 15-17 ročných, kde dominujú v mládeži a potom totálne odpadnú. Balotelli to potiahol troška dlhsie..

Reagovat
Josifek

JOo, jasně, měl fyzicky trochu navrch oproti svým vrstevníkům asi i kolem té dvacítky (nicméně to by mohl mít pořád i teď, kdyby na sobě makal na 100 % a dál využívat výhod svých nadstandardních fyzických dispozic). Navíc on když to bral vážně, tak i to řešení fotbalových situací měl dobré, techniku i práci s míčem dobrou, střelu skvělou atd.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Manik...

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Joe.Cole

Talent na to hrát fotbal měl, a velký. Talent na to být top fotbalistou nikdy. K tomu totiž patří i určité "mentální nastavení" a psychická odolnost.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Zark

nemáte mít přehnané očekávání

Reagovat
REPLIKATOR

Protože má IQ houpacího koně.

Reagovat
Azazelo RD

Houpací kůň si umí obléct rozlišovák.

Reagovat
mayday

Prachy nabušil, to je pro tyhle duťáky důležitější.

Reagovat
mesyas

měli ho prodat dokud měl cenu, po téhle sezoně to je fiasko

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby ludra Křetinský šáhl do kapsy ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele