BALLACK REGISTRUJE KRITIKU

02.01.2007, 16:14
Aktuality
Chelsea v posledních zápasech nepodává vůbec přesvědčivé výkony. Úřadující dvojnásobní šampioni začínají pomalu ztrácet v dostizích o mistrovský titul a média reagují kritikou. Pod tou se ocitla i jedna z velkých letních posil Michael Ballack...

"Nikdo neunikne kritice, která je tady v Anglii hodně tvrdá. Už jsem pozornost kritiků zachytil," říká 30letý německý záložník, jehož klub v současnosti prožívá krušné časy. Chelsea v posledních čtyřech zápasech sice neprohrála a získala osm bodů, jenomže v posledních dvou duelech remizovala doma 2:2 s Readingem a Fulhamem a ony dvě výhry 3:2 na hřištích Evertonu a Wiganu si zajistila až góly v samých závěrech zápasů.

Manažer Jose Mourinho lituje především absencí Petra Čecha a Johna Terryho, které se projevují více, než se čekalo - Blues ve čtyřech zmíněných zápasech inkasovali hned osm branek, což je bez jednoho gólu polovina toho, co v předchozích sedmnácti duelech dohromady. Tyto nedostatky se projevily i v ligové tabulce, Manchester United má na svého rivala již osmibodový náskok.

Ani nepříznivá situace však nepřiměla Michaela Ballacka ke změně názoru na půl roku starý přestup z Bayernu Mnichov. "Jsem šťastný, že jsem učinil tenhle přesun. Moje rozhodnutí bylo správné a já ho nelituji. Byl to správný krok, osobně i profesionálně. Není to jenom výzva, ale rovněž potěšení hrát v jednom týmu s takovou spoustou skvělých fotbalistů," vyjmenovává Ballack důvody svého rozhodnutí odejít do Premier League.

Atmosféra na stadionech je velmi dobrá a všechny týmy hrají útočně, vždycky chtějí vyhrát. Utkání jsou rychlejší, protože všichni chtějí ukázat svou sílu," pochvaluje si kapitán německé reprezentace pozitiva na svém angažmá na Stamford Bridge.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To se nedivím v Chelsea jsou dva hráče kteří hrají standartně a to je Essien a Drogba jinak měuž nikdo nenapada aby hrál opravdu dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě možná Carvalho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten momentálně drží celou obranu.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nene, je to bída Michaeli, v zápase si jen takový zmizík, mizíš od hry... Go Frankie Go!

Reagovat
HOST*Fugas

pro Chelsea naprosto zbytečný hráč, ho koupili jenom aby prodávali víc dresů.... ach jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele