Bál jsem se, že si znovu už nezahraji, přiznal Lichtsteiner

05.11.2015, 18:08
Aktuality
Fotbal píše zajímavé příběhy a jeden letošní se týká i Stephana Lichtsteinera. Obránce Juventusu v průběhu uplynulých týdnů zažil období plné nejistoty a strachu, hodně rychle se ovšem dokázal zotavit a v úterý se dokonce zapsal do listiny střelců milionářské Ligy mistrů...

Švýcarský reprezentant koncem září nedohrál utkání proti Frosinone, během duelu měl problémy s dýcháním a po vyšetření v nemocnici lékaři rozhodli o potřebě operace srdce. Podle prvních zpráv měl chybět jenom měsíc, vyloučena ovšem nebyla ani možnost mnohem delší pauzy a samotnému hráči se hlavou honily i obavy z nuceného konce kariéry.

"Bál jsem se toho, že si znovu již nezahraji. Pro mě osobně to bylo hodně těžké období, operace srdce představuje velké riziko. Naštěstí mám svou rodinu a přátele, kteří mi poskytli podporu a lásku. Odvahu mi dodávali i fanoušci a nejednalo se jenom o Juventini. Byli to fanoušci ze všech klubů. Domnívám se, že právě to je ta nejkrásnější stránka celého fotbalu," řekl v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport.

Lichtsteiner začal znovu trénovat už koncem minulého týdne a trenér Massimiliano Allegri se rozhodl pro jeho rychlé znovuzačlenění do základní sestavy. Lichtsteiner nastoupil k úternímu duelu Ligy mistrů na půdě Gladbachu a měl velký podíl na remíze 1:1, ve 44. minutě totiž zužitkoval pas od Paula Pogby a srovnal skóre.

"V každém zápase cítím, že mohu dát branku a snažím se být připraven pro případ, že se naskytne příležitost. Po dlouho pauze jsem věděl, že nebudu v nejlepší formě, ale pracoval jsem tvrdě. Allegri si mě kontroloval a já se cítil dobře. Každopádně účast v základní sestavě jsem nečekal, zvláště když jsem byl před zápasem jenom na dvou trénincích," nechal se dále slyšet.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (132)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vitej zpatky,hlavně ať slouží zdravicko!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že jsi zdravý, chlape. Zdraví na první místě

Reagovat
Zark

parádní návrat

Reagovat
10

Svizzero!

Reagovat
smazaný uživatel

krasny navrat plus to visperkoval wonder golem. ale po tomle incidentu by si nemel nakladat tolik bejt jim tak po tydle sezone skoncim protoze fotbal neni v zivote to nejdulezitejsi a priste nemusi mit stesti.

Reagovat
Zark

no jak pro koho

Reagovat
Spasitel

Operácia srdca je nevyspytateľná ale ked mu to nerobí nášho bývalého prezidenta syn tak je šanca na zotavenie

Reagovat
Irek

Good lucky

Reagovat
smazaný uživatel

Nebojte se kdyby nebyl 100% zdravej pro vrcholový fotbal, tak by ho juventus jen tak nepostavil.Lékaři dali zelenou, takže je nejspíš 100% fit a já jsem hrozně rád, Lichty chyběl moc ta první kola.Co mě víc překvapuje je, že v tak velkém fotbale jde naskočit do zápasu po dvou trenincích.Že se to děje v nižších soutěžích je normální ale v LM, fakt masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
smazaný uživatel

vcera kdyz sem poslouchal stepana asi jak mluvil v tom sestrihu tak sem si rikal ze nez obdvivovat hrace kterej v podstate "nic" neudelal by bylo mnohem lepsi mluvit v urovni fantaztickych lekaru. vzdyt tohle ten hrac prakticky ani neovlivnil

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zcela rutinní zákrok, operací bych to ani nenazval. Před měsícem jsem to absolvoval, druhý den jsem již normálně chodil a odešel pěšky domů :D

Reagovat
smazaný uživatel

ablace akcesorní spojky?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ. V mém případě utajená spojka (AVRT)

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem na tom byl před lety..

Reagovat
Pettirosso

Co to je a jak se to projevuje?

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
stuff

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

Secondo l'edizione odierna di As, la Juventus starebbe seguendo Banega. Il campione argentino sarebbe un obiettivo dei bianconeri per il centrocampo. L'attuale giocatore del Siviglia viene seguito con attenzione così come l'allenatore Emery.

YES VOLE! Pojď mi!

Reagovat
Pinturicchio

Já nevím, není Banega pro Juve trochu zbytečný? Pogba - Marchisio - Khedira je jasně daný.

Reagovat
Pettirosso

Na Khediru s Asou se zatim bohuzel neda spolehat. Pak to dopada ze mame zalohu Lemina - Sturaro - Padoin. Banegu jsme meli koupit uz v lete, okamzite po tom, co odesel Pirlo. To je hrac, co by k nam sedel jak prdel na hrnec. Konecne by mela hra trosku myslenku

Reagovat
Pinturicchio

To zase přeháníš, takhle ta záloha nehrála snad ani jednou. A kdyby měl Banega nastupovat na CM, tak zase bude Claudio cestovat zálohou jako za starých časů.

Reagovat
Pettirosso

Mozna by mu to pomohlo. Zatim je tam dost namalovanej. Rad bych ho videl na LCM, jako za Conteho, to byl jeho top.

Ono s temi lapaliemi s treqou bych se vubec nebal postavit Khedira, Banega, Marchisio - Pogba

Reagovat
Pettirosso

Konec koncu s timhle jsme se dostali do finale LM

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby díky Banegovi vytáhl Pogbu na AM, tak OK, no, ale tomu bych moc nevěřil.

Reagovat
10

Claudio na registovi zabijí to nejlepší, co v něm je a naopak odhaluje to nejhorší...on je LCM

Reagovat
smazaný uživatel

chybí mi jeho náběhy do obrany a spousta gólů

Reagovat
Pinturicchio

... a jinak teda se 4-3-1-2 bych moc nepočítal ( ) vzhledem k zájmu o Lavezziho.

Reagovat
Pettirosso

Ja bych spis rekl, ze to "vzhledem" uz mame davno v tymu Pocho by mohl hra v utoku v tandemu s Moratou, Dybalou nebo Zazou

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, to mě taky napadlo - Lave (Paulito) - Álvaro (Simone, Mandzu). Ale Dybala na lavičce?

Jinak o víkendu máme proti Empoli hrát 4-3-1-2, třeba nakonec všichni dostanou rozum a Juan v zimě / létě půjde zpátky do CFC.

Reagovat
Pinturicchio

... ale zase je fakt, že tohle se blíží tomu, co jsme hráli loni a možná Max opravdu předělává Paulita na toho trequ, čemuž bych se nebránil - dát ho na 10 a nechat ho kouzlit s absolutní volností pod dvojkou hrotů ... Dybala - Lavezzi, Morata, not bad.

Reagovat
Pettirosso

já si trošku myslím, že se Max chystá tuhle sezónu na Berardiho, který hraje se stejné pozice jako Dybala...proto to předělávání "zavčas"

Reagovat
Pinturicchio

To je taky možný, Beppone už mluvil o tom, že přemýšlí nad Domovým vykoupením. Uvidíme, no.

Reagovat
Airus

Lavezzi na hrotu? Nevím jestli je to dobrej nápad. Dneska jsem četl že pokukujeme po R.Lukakovi (Everton za něj chce 45M)... Lukaku je dobrej hráč, silnej, rychlej, mladej. A kdyby se nám povedlo ukecat everton že hráč co potřebujou jako možnou náhradu je Mandžukič, bylo by to super. Někdo z útoku musí ale ven. Drží se tam moc prachů.

S Lavezzim to bude jistojistě 433 , takže by přišel i Cuadrado...a to se mi nelíbí

Reagovat
Pinturicchio

Není hrot jako hrot, Carlito taky nebyl hroťák.

Lukakua nechci ani zadarmo, bez prdele.

Reagovat
Airus

Carlito byl ale větší bojovník a celkově silnější než Lavezzi. Podle mě by na hrotu vyhořel

Reagovat
Pinturicchio

Jaký hrot? , ve 4-3-1-2?

Lavezzi je Tévez v bledě-modrém.

Reagovat
Airus

To fakt ne I když oba v bledě-modrém hráli

pozcie tý útočný dvojky se píše jako levý a pravý hrotový útočník. On potřebuje prostor podél lajny, tam je prostě Lavezzi nejlepší

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě, že ano.

Levý a pravý, ... kolikrát jsi viděl loni Carlita / Álvara na hrotu? Hrot je ve 4-3-3 / 4-2-3-1 / 4-4-1-1 ... Álvaro se loni rozjížděl zleva, Carlos měl volnost a pohyboval se kde chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně důležité odlišit ty pozice útočníků Borec na vrcholu má úplně jiné dispozice a předpoklady, než ten co hraje v dvojici. Naprosto názornou ukázkou je poslední půl rok italské reprezentace.

Reagovat
Pinturicchio

Však určitě, v těch systémech, které jsem vypsal, bych Lavezziho na hrot samozřejmě nedal.

Ve 4-3-1-2 by ta levá strana útoku pro něj byla (měla být) to pravé ořechové.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se nebál postavit argentinskou ofenzivní formaci. Lavezzi - Dybala a pod nimi Pereyra. Chemie, pánové, chemie! Hned by náš útok vypadal nebezpečně a ne nyní, kdy přede jako kotě. Chceme v útoku šelmy, ne koťátka.

Reagovat
Pinturicchio

... a občas štěkne (Paulito)

Taky jedna z variant.

Reagovat
Airus

To už je na taktice jakou dáš hráčům volnost na hřišti. Podívej se jak hrajeme teď 433. Morata i když je psanej jako LW tak lítá všude, Cuadrado je psanej jako RW ale hraje to jak RM. Hrotovej útočník prostě neznámená že musí hrát sám ve předu a nesmí se pohnout z pozice. A i když Morata byl psanej jako LHÚ tak se pohyboval jenom v 16tce kde finishoval Carlitovi akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď hrajeme "MámeToVPičiDejteMíčCuadradoviOnTřebaNěcoVymyslíANeboTakyNeFotbal".

Reagovat
Airus

bohužel.

Reagovat
Pinturicchio

Tím mi ale dáváš za pravdu, Lave by se z levého křídla klidně rozbíhat mohl (a on ortodoxní křídlo není, v zápase se stejně jako Carlos pohybuje dost "zeširoka").

To o Moratovi je blbost.

Reagovat
Airus

Tak já se nijak nehádám, že jo. Jen se snažim vysvětlit můj úhel pohledu. Útok Lavezzi Morata ve 4312 bude bezzubej, pokuď nebudou mít za sebou někoho kdo dokáže přijít s dobrou přihrávkou. Tím nemyslím jenom Dybalu, Pereyru, nebo (nedej bože) Heranese, ale Celou zálohu. Levou stranu bere na triko dost Pogba, tak nevím jestli by měl Lavezzi vůbec kam zabíhat. Balony vzduchem by byly out, Morata tuhle sezónu nedokáže spracovat balón a Lavezzi ve vzduchu není dominantní. Mám takovej pocit že nejvíc vzdušnejch přihhravek spracoval Dybala

Ono je asi jedno koho přivedeme, Max to nějakym způsobem zmrdá tak nebo tak. O tom mě přesvědčil střídáním khediri za Cuadrada

Reagovat
Pinturicchio

Na tom AM to visí i kdyby v tom útoku byl bůhví kdo, jak nemáš tu spojku mezi zálohou a útokem, tak ty řady nemá kdo spojit, jde to celé do řiti a končí to nakopávanými míči.

Mně by se na AM líbil Teixeira ze Sachtaru, ale ten by mohl být na pořadu dne nejdřív v létě - v LM už by nastoupit nemohl a Doneck ho v zimě nepustí, ... nebo ten Pettiho nápad s Banegou na CM a Paulem na AM, nad tím když přemýšlím, tak to by mohla být totální trefa do černého.

Reagovat
Airus

Deschamps tvrdí že by Pogba na AM hrát neměl. Já nevím, tím že hraje víc ze středu před ním vzniká prostor (když mu ho útok vytvoří) a z něj dává góly nebo vymýšlí přihrávky a dlouhý přihrávky má dobrý. Kdyby se nám povedlo urvat toho Gotzeho tak by nebylo co řešit. Chudák stejně ani nehraje.

Na ten zbytek sezóny by to chtělo nějakýho profláklýho veterána co budí respekt, aby se ti mladíčci dali dohromady. Třeba Ronaldinha

Reagovat
10

ještě Lukaku tyvoe

Reagovat
Airus

6 gólů a 4 asistence v 11 zápasech (z toho 5krát přišel za střídačky). Sounds good to me

Reagovat
10

Ighalo, co se neprosadil v Udine a Ceseně, tam má 7+2...a co jako?

Reagovat
Airus

Mno, nevim... asi záleží proti komu to odehrál. Ale pořád jsou lepší než naši útočníci

Reagovat
10

Bendtner s Amaurim už v Juve nehrajou

Reagovat
Airus

Mno Bendtner má teďka ale dobrou sezónu ne?

Reagovat
10

Airus pls!

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není na jednoho Grinche, ale aspoň na tři

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Z bojovného italského celku stavíme tým kreténů nebo co? Zatím se to jeví jako totální destrukce.

Reagovat
Pinturicchio

Vždyť je to pičovin*, Lukaku v životě do Juve nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslím z řad fanoušků. Občas tam jména skutečně děsí. To jsou občas fakt monumentální perly.

Reagovat
Pinturicchio

Chce to prostě Gigiho, 9 bojovníků a jednoho génia.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to 11 Buffonů v poli. pak bychom byli neporazitelní

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Khedira (Sturaro), Banega (Lemina), Marchisio (Asa)

Pogba (Pereyra)

Dybala (Zaza), Lavezzi (Morata)

Kurvadrát, MandžuNic a Sernaně(s) v nejbližším okně pryč

na lavičku Lippi a pojďme zachránit sezónu

Reagovat
Pinturicchio

Ta záloha vypadá parádně. , útok by podle mě ale spíš vypadal tak, jak píšu.

Max vypadá, že dostává pomalu, ale jistě rozum, říkal, že první vrchol, hodnocení sezony má být na konci listopadu, tak uvidíme. 9 bodů je hovno, to stáhneme.

Reagovat
Pettirosso

když Max vytáhne hlavu z prdele a hodí hrdost za sebe tak jo

Reagovat
Pinturicchio

Snad jo, jinak pude k Turkovi.

Reagovat
Pinturicchio

Jedině, že by hrál na trequovi, ale to už je pro něj moc vysoko, ne?

Reagovat
10

regista

Reagovat
Pinturicchio

No a posadil bys jeho nebo někoho z P-M-K?

Reagovat
10

aktuálně bych z nich posadil Claudia ono by to zase tak horký nebylo, protože oni 4 by se asi moc nesešli, zranění jsou jeden z největších problémů Evera...

Reagovat
10

ale pokud aktuálně máme na registu jako druhou volbu Hernanese, tak absolutně není o čem

Reagovat
Airus

Hernanes byl panic nákup a nemá žádnou podporu, Marotta ho hodil pod bus a Allegri s ním spokojenej být nemůže. Jestli nám za něj někdo dá 7M tak ať táhne. Marotta tenhle přestup pěkně posral, protože dlužíme interu prachy na bonusech

Reagovat
Panděvova ofina

Jeden z mála prodejů , který se nám povedl

Reagovat
Airus

Tak celkově je to "jenom" 13 mega. Nevim kolik za něj inter dal, ale určitě jste na něm prodělali

Reagovat
Panděvova ofina

Stál nás 20 a samozřejmě , že s věkem cenovka rapidně klesá , takže jsme ušetřili na platu a ještě relativně dobře prodali.. Příští rok by jsme za něj dostali sotva 1/3

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanes hlavně není regista. To asi některým stále nedošlo.

Reagovat
10

on není víc věcí, TO očividně některým nedošlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Zase bysme v nemocnici meli jednu z nejlepsich zaloh na svete... Khedira - Banega - Asa

Reagovat
Pinturicchio

Tak proč ho chceme, aby měl Bobby kámoše na rehabce?

Podle mě by Max neposadil nikoho a na AM by skončil Pogba / Marchisio.

Nezapomínal bych na Leminu, ten na registovi zahrál výborně (nechme stranou, že ho Max nesmyslně staví na RCM ).

Reagovat
10

Lemina hraje před obranou dobře, připomíná mi trošku Emersona...ale musí se naučit nefaulovat, tohle není L1, kde to mydlil s dvoumetrovýma černochama

Reagovat
Pinturicchio

Do toho se dostane, je mladej a je u nás chvíli.

Reagovat
Pettirosso

Jo akorat Emerson vedel, kam si ma stoupnout pri hre bez balonu

Reagovat
10

v 22 letech ani ne

Reagovat
Pettirosso

tak jemu nikdy snad 22 ani nebylo, ten měl plešku od narození ale chápu, chce to čas. V Itálii se taktice naučí krom Kvardáda každej

Reagovat
10

snad...

Reagovat
smazaný uživatel

keby to pája prekladal bepemu, lebo ked to vidíte takto vy a aj ja, sa čudujem ze to nevidia chlapci v Juve

Reagovat
smazaný uživatel

No, Vacek s Hušbaurem by mohli vyprávě své

Reagovat
Pettirosso

Tak ja myslel z rad opravdovych fotbalistu, ty nase slecinky nepocitam

Reagovat
10

přání otcem myšlenky

Reagovat
Pettirosso

Mozna se prece jen dockame ale zatim je to jen denik AS

Reagovat
10

navíc jsem asi týden předtím četl o City

Reagovat
Pettirosso

Jen to ne :(

Reagovat
smazaný uživatel

nic prijemne, ale ze sa dal do poriadku a moze hrat, pre Juve dolezity hrac

Reagovat
Pettirosso

Juventus are looking to bring Bayern Munich defender Medhi Benatia back to Italy, according to reports.

No jistě, tam nás totiž tlačí bota, už ani Rugani skoro nedýchá z toho zápřahu

=> Manchester United and Arsenal are reportedly among six clubs looking at Juventus’ Daniele Rugani.

Sice se stále uklidňuju Agnelliho a Marottovým prohlášením, jak on je spolu s dalšími budoucností Juve a věřím, že nejsme takový piče, abysme to posrali jak s Comanem, ale koledujeme si ....a hodně!

Reagovat
Pettirosso

jo a abych nezapomněl... o víkendu proti EMPOLI, nejspíš opět Dani pouze na lavičce. Obrana má být Lichty, Barza, Leo, Alex.

Já už opravdu nevím, proti komu jinýmu by měl dostat šanci. Maxi jsi úplná píča, nezlob se na mě

Reagovat
brenk

ja už som bohužiaľ zmierený s tým, že odíde, po sezóne vyjebeme Maxa a môžme ďalších 15 rokov ľutovať, že kvôli debilovi sme si nechali ujsť top stopéra

Reagovat
Pettirosso

hlavně odchovance tyvole, to by mě jeblo

Reagovat
10

Dani je odchovanec Empoli

Reagovat
Pettirosso

oh, my bad. Mysle jsem si, že je náš

Reagovat
smazaný uživatel

V Empoli rupneme a půjde Ricky s Massimem by nás mohli popravit.

Reagovat
Pettirosso

Marťo, já se obávám, že by měl důvěru i přes tu prohru.

Reagovat
olis

take blbe vedenie nemate, podla mna odide na pol sezony niekam hostovat bez vykupky a to bude cele

Reagovat
10

to by bylo asi nejlepší...Doria, nebo klidně Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

O Dorii jsem četl včera. Bylo by to pro něho vysvobození.

Reagovat
Pettirosso

to je jediný co bych přežil

Reagovat
Pipo123

Ideálne pre nás, namiesto De Vrija dobrá náhrada, do konca roka by odohral kvalitné zápasy v EL aj v lige a potom by sa vrátil k vám.

Reagovat
brenk

len aby sa z toho hosťovania potom chcel aj vrátiť

Reagovat
Yanek

Jak Benatia, tak Banega případně Lavezzi by pro vás byl bargain.

Reagovat
Pinturicchio

Benatia vzhledem k Ruganimu ne, navíc je to prej krysa.

Reagovat
Pinturicchio

Mně už by to nepřekvapilo. Pustíme 21 letého Itala, který odmalička fandí Juve a přivedeme Maročana, který dělal v AS dusno, podle všeho je to lhář a krysa.

Pak se oháníme tím, že omlazujeme tým - pustíme Comana, přivedeme 31 letého Lavezziho, 30 Hernanese. Opravdu si tam serou do huby všichni, odshora až dolů.

Reagovat
Pinturicchio

... a jinak začíná být myslím docela jasné, že Juventus dal dohromady jen a pouze Conte, protože Marotta začíná dělat just ty samé pičoviny, co předváděl před příchodem Conteho.

Reagovat
Airus

Když si trenér neřekne co by chtěl, tak Marotta jede po dobrejch dealech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

cele postavene na hlavu, vy co by ste mali dat sancu Ruganimu a mate v nom mega potencial sa zahravate s tym ze bude chciet odist

my co nemame sancu Ruganiho ziskat tak by sme ho chceli, pritom realnejsie by bolo pre nas ziskat napriklad prave Benatiu aj ked tam tie sance tiez niesu velke

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite proč nejsou znamky na fantegazzette za minule kolo?

Reagovat
Pinturicchio

Líné kůže italské, nechce se jim. To bude zítra nebo až pak dvě kola dohromady.

Reagovat
Pettirosso

Sassuolo’s Domenico Berardi hints at a Barcelona move despite interest from Juventus: “I like the Spanish league a lot.”

The forward has been linked with a number of clubs but today gave an indication of his preferred destination.

"It’s flattering to have so many teams following me, but I still have to do well for Sassuolo, a club that has given me so much,” he told Sky Sport Italia.

“Like every footballer, I’m working to fulfil my dream of playing for a great team.

“I like the Spanish league a lot, they play with the ball at their feet a lot there, which is what I like.

"Between Ronaldo and Messi I prefer the latter.

“Playing for Barcelona? I’ve never thought about it, training with Messi would be great.

“The trident of Messi, Berardi and Neymar wouldn’t be bad….

To taky asi ještě nebude jistá věc

Reagovat
Airus

Tak určitě nemá na to aby posadil Suaréze Nevim kolik lidí by musel pokousat Radši by měl poslat poštovního holuba do Juve, ať nekupujeme Cuadrada a že je ready hrát za nás

Reagovat
FuckT

ach Berardi je teda tiez teply, dobre vediet.

Reagovat
smazaný uživatel

Běž si za Messim

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

Vypada na zmrdecka a i na hrusku, co si mysli.. Ale porad z neho muze byt rozdilovy hrac a je to ital se statistikama jak dlouho zadnej ne. Toho si proste nesmime nechat utect. Vykoupit, profackovat, srazit nohama ma zem a bude nejlepsi

Reagovat
olis

chlapec ma sebavedomie len aby nato nedoplatil...

Reagovat
smazaný uživatel

Rugani nehráva a robíme špionáž na Maročana.....to je komédia, ten Marotta je tragéd strašný, dúfam, že to Agnelli vidí začne niečo robiť. Lebo mi to pripadá, že robíme skôr kroky do zadu ako dopredu. Chielini robí neskutočné chyby a stále ho tam dáva, to je niečo neskutočné. Bonucci hrá zápas čo zápas, a chybám sa taktiež nevyhne. Máme 50 hráčov mladých na hosťovaniach + tých skvelých čo môžu hrať aj základ, ale mi radšej kupujeme odpad čo pol roka nehrá a tu sú hviezdy. Príklad je Coman, keď odohral skvelý zápas proti Chievu, to bol asi prvý zápas minulej sezóny, ak sa mýlim tak ma opravte, a zahral skvele. A ako dopadol, je preč. Nie aby mu našli miesto, alebo poslali hosťovať, radšej ho dajú preč. Treba sa pozrieť, ako napr. Barca, Real dáva tých mladých Sergi Roberto nešlo mu dlho, a bol aj na odchode, ale mali s ním trpezlivosť a teraz hrá skvele, hľadali mu miesto. Mi radšej kúpime rovno hráča, alebo odpad na hosťovačku a mladých odstavíme. Je toho viac čo je zle, ale čo už....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele