Bacca je v Miláně spokojený, vylučuje odchod agent

16.12.2016, 18:59
Aktuality
Carlos Bacca v posledních týdnech kvůli zranění chyběl v sestavě AC Milán, nyní se ale do hry vrací a hájit barvy Rossoneri by pak měl i během jarní části sezóny. Kolem kolumbijského útočníka se sice vyrojily přestupové spekulace, hráčův možný odchod se San Sira ale v rozhovoru pro klubovou televizi popřel jeho agent Sergio Barila...

O Baccově nejasné budoucnosti se začalo spekulovat především poté, co kolumbijský reprezentant ignoroval domácí zápas AC Milán proti Empoli a místo toho se vydal do Sevilly, kde navštívil utkání svého bývalého klubu proti Valencii. Ačkoliv fotbalová veřejnost vše vnímala jako zřejmé gesto, podle hráčova agenta je vše jinak a jeho klient o návrat do Andalusie neusiluje.

"Bacca je v Miláně spokojený. Navíc jsou spokojeni i trenér (Vincenzo Montella - pozn. red.) a klub s ním," prohlásil Barila pro MilanNews.

Třicetiletý kanonýr v Seville působil v letech 2013 až 2015, v 108 zápasech za ni skóroval devětačtyřicetkrát a pomohl klubu dvakrát opanovat Evropskou ligu. U Rossoneri, za něž vinou svalového zranění nastoupil naposledy 20. listopadu v městském derby s Interem, má smlouvu platnou do června 2019.

Autor: Petr Vaněček / football-espana.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
Milan.B

Reagovat
Mrvinho

Přesně, tak čau..

Reagovat
Milan.B

kratke a vystizne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bylo to krasny, tak cau!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

Reagovat
KingMaster13

Tak snad nebude už zlobit, teď ho budeme potřebovat

Reagovat
didosh

Tak proč kurwa odjel?!

Reagovat
ratusek

Takže přestupuje jakmile má někdo potřebu vydat prohlášení, jak je někde spokojený, tak v dalším přestupáku odchází

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele