Babiš odsoudil bitku fanoušků, ocenil postup policie

18.10.2020, 17:21
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (777)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Estebackej kriple, tahni zpatky na Slovensko

Reagovat
antimadrista

Reagovat
TheMally11

Reagovat
TheMally11

přál bych mu jiné místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Na nášho Fica nemá nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Slovaci se nezaprou.

Reagovat
CHONG

Bureš ho trumfne v bezpáteřnosti a Zeman zase v demenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čo sa týka korupcie sa prekonať nedá

Reagovat
redyyz

no Matovic jo tromfuje v kazdom smere

Reagovat
smazaný uživatel

Dokým nekradne jak o život tak je to veľký krok vpred

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
FruFru

Reagovat
Sosi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Keboto

Reagovat
smazaný uživatel

Policie je tam nechá přes hodinu promořovat a pak teprve začne zasahovat. To je fakt logika hadr. Se chtějí na konci nakazit taky. IQ policie je max 80. Za tohle se musí stydět obě strany. 5 minut nechat na rozchod, potom zasáhnout a ne čekat přes hodinu. PR akce vlády po skončení zásahu byla jasná předem.

Prymula tě vyhodí z koleje a pak když už tam nemůžeš být, tak začne rozdávat výjimky. Prymula by měl až bude po všem přijít o jeho obydlí a o práci a pro jistotu i o další majetek. Pokud bude žít za 20 let, tak bych mu dal odškodné ve výši 50%. Jen ať ochutná svojí medicínu v plné dávce. Je 100% jisté, že se kvůli němu někdo zadluží a už se z toho nevyhrabe.

Zadlužit stát na dalších 100 let kvůli pár tisícům důchodců, co by žilo neplnohodnotný život o 10 let déle v průměru. Populace v ČR se zvyšuje. i když je to dáno do jisté míry přistěhovalectvím. V letošním roce přibyde i přes COVID na světě přes 70 milionů lidí. Lidstvo vyhyne díky přelidnění. A postup Babiše, tak proč to vyhynutí neurychlit. Já tu za 30 let už nebudu a nějaká budoucnost pro děti a lidstvo mi může být u zadku.

Reagovat
VanKun88

Za to ale nemůže policie. Můžou za to nařízení této vlády.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten první odstavec může policie, dále se nevyjadřuji k policii

Reagovat
VanKun88

Myslím to tak, že policie nemůže za to, jaké jsou v zemi zákony. Právo shromažďovací zaručuje Listina základních práv a svobod, takže policie nemohla zasáhnout. Zákony přijaté v nouzovém stavu jsou podřazeny právu shromažďovacímu. Jediné co mohli policisté dělat bylo, že počkají až se tam vyskytne více lidí než 500 a poté tuto demonstraci zastavit, začít konat.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo o více jak hodinu dříve než ten zásah byl proveden. Přes 500 osob tam jednoznačně bylo už po 14 hodině, koukni se na sestřih a pak až to komentuj. Zákony znám. A tvůj názor:

Jediné co mohli policisté dělat bylo, že počkají až se tam vyskytne více lidí než 500 a poté tuto demonstraci zastavit, začít konat. Asi by to chtělo jít na oční nebo na základní školu, když neumíš počítat ani do tisíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Policie nic zastavit nemůže..Tu demonstraci stopl magistrát a PČR jen dostala pokyn, aby lidé odešli. To, že někteří bezmozci policajty fyzicky napadli je jiný příběh.

Reagovat
mickey mouse

No dostala pokyn aby lidé odešli, ale zároveň zabarikádovala většinu ulic. Nevidím v tom moc smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pařížská byla volná a Dlouhá taky, zablokovali jen úzké ulice, aby se ty idioti nerozlezli po celé Praze. Já v tom smysl tedy vidím. Dostat je na jedno místo, doprovodit na nádraží a vykopat ty křupany z našeho krásného města.

Reagovat
valloire

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za vysvětlení, co je na příspěvku špatně s vysvětlením, jsem otevřen k diskuzi. Když mi tady nadáváš, tak mi to prosím aspon vysvětli.

Reagovat
VP85

Takže žádné opatření, vše nechat na přírodě, je tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Roušky a respirátory povinné a u akcí nad 500 lidí nechat podepsat účastníky před akcí dokument, pokud budete mít COVID nebo podezření na COVID ztrácíte možnost na ošetření po dobu následujících dvou měsíců a je to na každém z nás, jak k tomu přistoupí. Žádné kompenzace, nic se neomezuje a zemřelo by akorát o pár lidí více. To jako myslíš, že jeden lidský člověk má větší hodnotu než miliardu, vždyt stejně kvůli chudobě spojených s COVIDEM nakonec zemře stejně lidí jako na COVID, akorát tohle je nereálné dokázat všem lidem, protože skoro nikoho nezajímá prvotní příčina.

Reagovat
VP85

Jenže počty jsou obrovské, zdravotní systém se brzo dostane na hranici svých možností. Nedělat opatření by byl velký hazard s lidskými životy. Problém je, že jsme se ještě před prázdninami kasali a chválili se, jak jsme to zvládli - ale celý ten boj u konce nebyl, naopak. Začali jsme to brát na lehkou váhu a celé se to vymklo z rukou. Vojtěch zavedl opatření, Babiš si pročetl sociální sítě, viděl, jak si lidé stěžují a nařízení zrušil. Celé se to prokoučavalo v létě a teď nezbývá než se smířit s tím, že budou tvrdá opatření. A demonstrovat za nesvobodu? To nemůžeme pár týdnů prostě přijmout nepohodlí? Nesvoboda vypadá jinak.

Reagovat
VP85

Chápu, že jsou obory, kde je to na pytel, hospodu bych zkrátka teď asi vlastnit nechtěl..

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně nařízení plně dodržuji, ani jednou jsem ho neporušil, ale co z toho mám. Léto jsem musel strávit doma kvůli teplotám dvakrát po 3 týdnech, normálně jsem zvyklý s tím fungovat. Na státnice na VŠ jsem měl zákaz přijít začátkem října kvůli karanténě, musím na ně čekat minimálně do ledna a to je ještě s otazníkem, co zase nařídí. Strávil jsem 18 dní v karanténě, i když jsem byl dvakrát negativní. Musel jsem odejít z koleje a ještě jí musím platit, jestli se tam hodlám někdy v letošním školním roce vrátit, peníze mi jsou jedno, ale chci tam pak zpátky kvůli kolektivu. A za vyhození z brigád dostaneš hovno nebo tak cca 10 tisíc. Jako můžu se s někým stýkat do 6 osob, ale to je proti logice opatření a i když to dělat teda nebudu, přijde lockdown a dělat to další 3 týdny ani dělat nebudu moc. Půl roku nejlepší části života vyhozeného z okna. Od března jsem měl celkem 10 dní bez restrikcí, kdy jsem mohl z domu a nebylo to přísné jako nyní na 6 osob. Akorát jednou jedinkrát jsem zašel na prohlídku na vyšetření, abych teda nezatěžoval ty jejich kapacity a výsledek je ten, že tady Babiš kecá něco o nedodržování opatření, když je vidět na fotkách bez roušky a jezdí na dovolenou někam do ciziny a důchodci řvou, že to tady studenti nedodržují. Jenom říkám svojí realitu, může to vypadat jako stěžování a brek, ale já to vyjadřuji pouze jako realitu dnešních dní nic víc nic mín...

Reagovat
VP85

Nikdo to teď nemá lehké. Já rozjel podnikání spuštěním webovek 8.3.tohoto roku. Byla neděle, za týden v pondělí byla vyhlášena karanténa...

Reagovat
braveheart

Reagovat
Sancek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Ty taky, ale máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

ale moc si na ten palec ode mě nezvykej

Reagovat
exse

Reagovat
andrew96

Nezasahuje to je důchodce s neplnohodnotným životem.

Reagovat
smazaný uživatel

https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/api/v2/covid-19

Tady pod: COVID-19: Přehled úmrtí dle hlášení krajských hygienických stanic

Aktuální k 11. 10. 2020 v 23.59 h a stáhni CSV a zjistíš pravdu. Pokud zohledníš statistickou chybu, tak to zasahuje pouze důchodce nebo lidi s neplnohodnotným životem. Osobně nepovažuji ležení někde v domově důchodců nebo doma s řadou dalších problémů u důchodců za plnohodnotný život. Neházím důchodce do jednoho pytle, zdravý důchodce po zohlednění statistické chyby to přežije taky. Avšak v tomhle státu ani normální důchodce nesmí legálně ukončit svoje utrpení a na odjezd do Švýcarska nemá peníze.

Reagovat
andrew96

Nezasahuje to pouze důchodce, ale i ostatní. Takový astmatik nebo člověk a cukrovkou nemá plnohodnotný život? A gros leží v zatížení zdravotnického systému. Nebo je máme nechat na pospas osudu doma?

Reagovat
smazaný uživatel

Věk posledních 58 mrtvých v ČR dále do posledních 100 mrtvých tam není nikdo mladší než 60 let, takže: 65, 92, 66, 78, 78, 61, 84, 86, 89, 82, 84, 83, 80, 36, 85, 75, 69, 82, 87, 73, 85, 83, 82, 89, 94, 92, 61, 78, 44, 81, 92, 81, 71, 69, 87, 90, 80, 76, 71, 89, 78, 88, 92, 84, 81, 85, 91, 95, 79, 83, 78, 90, 71, 71, 80, 80, 82, 82... Je mi líto těch 36 a 44 let, ale v 80 letech se prostě bohužel normálně umírá. A i normálně bohužel umírají lidi z více než ze 2% jak je u poslední stovky, jak je vidět z odkazu na něco, bouračka, rakovina a další nemoci. Tohle je výsledek nezatíženého systému, ano je gro v zatížení systému, avšak na lidi do 80 let by se dostalo i v zatíženém systému. Tak mi ukaž videa, jak lidé přes 80 let žijí po JIP s COVID plnohodnotný život, většina absolvuje akorát dožití v utrpení.

Reagovat
VP85

Jenže kdyby nedostali covid, žili by jistě dál. Kolegovi v práci umřel tchán, pořád čipera, vitální. Dál by žil vitálně ještě několik let.. Ale žel... Švagrové od přítelkyně umřela matka, která by určitě žila dál, ale pohltilo jí to celé plíce. By mě zajímalo, jak bys mluvil, kdyby to kosilo kolem tvých příbuzných a známých, taky bys to obhajoval jako že stejně by umřeli... Totální sobectví od tebe, když neumíš na pár týdnů utlumit svůj život.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz výše nemám to omezování pár týdnů, ale bez 10 dní od 12 března a to omezování bude pokračovat. Hele tohle je život, každý člověk jednoho dne zemře a když ty lidi žijí déle než je průměrný věk dožití, tak to nemůžou mít nikomu za špatné nebo jako chceš, aby každý člověk nad 80 let měl vlastního doktora a aby se průměrný život prodloužil na 100 let. Ok, nemám s tím problém, když děti samoživitelek budou mít vždy co k jídlu, budou mít možnost účastnit se vyučovaní online, ale to neplatí, tohle je taky hyenismus. Dítě nemá co jíst a 90 člověk dostane najíst a ošetřovatelku, dítě tenhle svůj život nemohlo vůbec ovlivnit (do konce ZŠ nesmí chodit do práce), ale důchodce ano. Když mi zemře někdo blízký budu smutný, ale co se dá dělat. Když zemřu sám, věřím, že jsem za svého života dokázal zajistit svoje dítě a ostatním jsem zpříjemnil život a to mi bude stačit Jenže tady funguje vše opačně, děti mají mít přednost před důchodci a tady to funguje naprosto opačně, protože důchodci můžou volit a děti ne...

Reagovat
VP85

Budeš smutný... A nebude pak trpké zjištění, že se někde nakazil úplně zbytečně. Když si na důchod prací vyděláš a do systému odvedeš spoustu peněz a sám sebe zabezpečíš, nevidím jediný důvod, proč bych nemohl mít dlouhé a spokojeně stáří.

A stáří, kdy potřebuješ ošetřovatele a nejsi soběstačný, už plnohodnotný život není. Neumírají jen ležáci.

Ani je to život, ale proč běžet hlavou proti zdi?

Reagovat
VP85

Ano* je to život...

Reagovat
andrew96

Předvádíš opravdu odporný hyenismus. Je hodně lidí nad 80 let, kteří možná již nejsou zdravotně fit, ale pořád mají radost ze života, dokáží se o sebe a kolem sebe postarat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty posledni dva odstavce hnusna arogance

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusná arogance aha, ono je lepší být donucen přijet z koleje domů a zkusit nakazit rodiče v důchodu, když na té koleji je přes 50 případu COVID za poslední 3 týdny (hlavně, že tam člověk byl 15 dní v karanténě, když jsem COVID neměl).. Také tím přijít o práci.

Jak jsou zdraví rodiče je otázka, jeden po bypassu a druhý po třech letech v invalidním důchodu. Chtějí abych byl teda doma a s případnou smrtí už jsou smířený, ale vadí jim kam ta budoucnost lidstva spěje.

Reagovat
PlackaSKS

kdo tě nutil jet domu? jako dospělej člověk máš variant víc. přestan se chovat jako ubrečenej čůrák a všechno schazovat na ostatní.

Reagovat
bobis21

Tak zrovna to zavření kolejí byl fakt naprostý nesmysl a z některých by to udělalo bezdomovce. Za mě to byla největší ukázka neschopnosti vlády. Taky to hned další den zrušili.

Reagovat
PlackaSKS

neřikám, že je to jednoduchý, ale jsou to dospělý lidi, takže pak "bydlet u rodičů smířených s vlastní smrtí" neni úplně na místě...

Reagovat
bobis21

Jako sorry, ale v Praze je dlouhodobě nedostatek bytů a najednou si mají během jednoho dne tisíce lidí najít bydlení? Neřeším ten jeho koment, ale to samotné rozhodnutí bylo naprostý nesmysl a to že jim dopady jejich rozhodnutí musí vysvětlovat až rektoři a jim samotným to nedojde je prostě neomluvitelné.

Reagovat
PlackaSKS

jasně, že je to řešený špatně. ale pokud mám pocit, že přestěhováním domů zabiju svoje vlastní rodiče, tak prostě spim v autě, pod stromem nebo někde v hotelu.

neni to první, ani poslední věc co udělala vláda v týhle situaci hroznym způsobem, ale čas na kritiku a potrestání viníků bude až po zklidnění situace. ted se tim vše jen zhoršuje

Reagovat
bobis21

Tak to co dementi dnes předváděli na staromáku je samozřejmě neomluvitelné, ale kritizovat kroky vlády je potřeba hned. Taky bych teď neřešil věci jako hlasování o důvěře, ale jen mlčet a nechat jim úplně volnou ruku taky není správné. Právě proto že studenti a rektoři nemlčeli bylo to nařízení zmíněno.

Reagovat
PlackaSKS

konstruktivně kritizovat určitě. ale to hlavní bych nechal až po tom nejhoršim. a co si budeme nalhávat, na konstruktivní kritiku fakt nejsou davy na staromáku

Reagovat
bobis21

To samozřejmě, o tom jsem vůbec nemluvil. Jen mi šlo o to že ten tvůj koment vyzněl tak že ti studenti kteří byli proti vystěhování z kolejí jsou "ubrečení čuráci" - to byl prostě nesmysl a bylo správně že proti tomu byli.

Účastníci dnešní akce na staromáku jsou ale úplně jiná kategorie lidí a je naprosto nepochopitelné že se toho vůbec někdo zúčastnil.

Reagovat
PlackaSKS

ne, to jsem myslel na ondrama. jejich vystěhování proběhlo špatně a nekoordinovaně, ale to co psal on mi přišlo mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v 22:30 večer padlo konečné rozhodnutí se zpožděním od naší VŠ, které v tom je nevinně. Platnost byla od půlnoci. Využil jsem auto, ale každý student na VŠ auto nemá, takže těm se pomohlo se je rozvést někam na noc hotel, ale v 11 večer to není jednoduché pro někoho v téhle době hledat hotel, ale prostě se našel. Moje možnosti strávit měsíc na hotelu (měl bych na to, ale vyhazovat 15 tisíc z okna, když tě rodiče přemlouvají, abys raději jel domů - někteří studenti takové možnosti nemají), na chatě bez signálu (bez možnosti online výuky) nebo otravovat zbytečně kamarády pro nic (Prymulu), to bych raději dal i těch 15 tisíc, ale každý student nemá peníze na vyhazování.

Reagovat
PlackaSKS

každý student taky nemá rodiče se zdravotními problémy a tohle řešit nemusí. ti co musí se prostě mají přizpůsobit. nic jiného jim nezbývá. kvůli opatřením v podstatě končí moje firma a taky si nestěžuju, prostě začnu dělat něco jiného. chápu, že jsou potřeba a to vše co je špatně bude snad dodatečně potrestáno

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi líto, ale každý ví, že nikdo za nařízení vlády potrestán nebude.

Reagovat
PlackaSKS

no.. jo. ale doufat můžu, jinak by mě zavřeli za neúspěšný atentát.

Reagovat
VP85

Reagovat
smazaný uživatel

Precti si proboha, co jsi napsal v poslednich dvou odstavcich, na ty jsem reagoval

Reagovat
exse

Holy fuck tohle se jen tak nevidí.

Reagovat
Marv

Reagovat
Whitemedia

„Vi jste vsichni uplne nenormalni.vzdit nebyt chuliganu tak si tu nechame srat na hlavu.a hlavne oni tet nejdou jako ultras.ale jako nasrany opcani ceske republiky.to oni vas budou chranit pred ranou pendrekem.policie se totis pridala na stranu zlocinecke vlady.a vi co zustanete doma (chlapi)tak jak se potom podivate svejm detem do oci.vstante a potte zachranit nase deti pred otrokarstvim.lidi zadnej vir zabijak neni.“

jeden z účastníků

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
iamek

Reagovat
off-olda

* český Arsin.

Reagovat
smazaný uživatel

chudák arsin, takhle to urážet

Reagovat
smazaný uživatel

*ho

Reagovat
doshcz

*to

Reagovat
Largo

Reagovat
Vasil

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
iamek

No us ani na tehotnou zenu clovek prijet k baraku.a to ho tam pacifikujou idioti co maj nake ctirmnesicni kurz.se podivejte.straznici co jsou za skurvence.

Reagovat
Whitemedia

tohle zrovna jsem nerozluštil

Reagovat
smazaný uživatel

Tihle lidé chodí k volbám

Reagovat
Godwinson

Tak k těm chodí bohužel i lidi odsud např.

Reagovat
oli9

To musí být Troll, tomu nevěřím že někdo takhle píše

Reagovat
smazaný uživatel

Běž se někdy podívat mezi nás, mezi normální lidi, ty Rotčilde.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Jseš blázen tohle obhajovat?

Reagovat
off-olda

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
paver

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nevídané Whitemedio

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Dělal jsem si prdel, tak klid hoši tvl..

Reagovat
PlackaSKS

jo no, takhle si z toho vyšel jako účastnící demonstrace

Reagovat
smazaný uživatel

Ultras mám rád, když fandí a vytváří chorea, nevadí mi, když si dají vzájemně do držky.. S tím problém nemám, když je to někde na louce za Prahou.. Ale tohle hlupý chování přeci soudný člověk nemůže obhajovat. Však to celou situaci jen zkomplikuje.

Reagovat
PlackaSKS

no.. tak pak si nechod číst komentáře na fb...

Reagovat
smazaný uživatel

To mě ani nenapadne.

Reagovat
Freedo

Je třeba rozlišovat mezi ultras a hooligans.

Reagovat
smazaný uživatel

On někde napsal, že s tím souhlasí?

Reagovat
smazaný uživatel

Dělal jsem si prdel Měl jsem tam dát víc smajlíků, abych z toho nevyšel takhle jak dement..

Reagovat
andrew96

Naopak, jsi plebejec.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím tě do Štítný.

Reagovat
andrew96

Ty budeš z východních Čech, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, btw. co proti nim máš?

Reagovat
andrew96

Obecně nic, jen mám kamaráda z Hradce, který skloňuje nespisovně jako ty, což mně trhá uši. Jinak mám rád všechny občany ČR a Lanžhot.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry za špatné skloňování Štítné.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

nachytal jsi skoro všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PlackaSKS

klasika, bohužel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
krisa

Tohle musí být schválně, to snad nemůže být možné..

Reagovat
smazaný uživatel

Troll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trevor?

Reagovat
Zark

nedivil bych se, kdyby si to egoistické prase vybralo další pózu a veřejného nepřítele č. 1, proti kterému by se mohl hrdinsky angažovat

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za oriznuti?

Reagovat
Zark

nečekané

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Infi

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
alegre

Reagovat
smazaný uživatel

opcani to musi byt fake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

tam byli i romové?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
VP85

Opcane, Opcane. Díky tobě nám teď nikdo srát na hlavu nebude. Vřelé diky

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclav Konecny, Tesany

Reagovat
smazaný uživatel

Moravák, jinak Pardubice

Reagovat
fabec1222

Reagovat
HorajzmAmmann

Policie zachytila asi 16 lidí, co si s sebou vzali boxery, zbraně,..

Nechápu...

Reagovat
PlackaSKS

taky by bylo asi špatný kdyby si to chápal. tohle jsou prostě dementi.. ukazáli to už jak předtim na netu, tak potom na místě. primitivní hovada

Reagovat
Azazelo RD

Na obranu, kdyby jim chtěla benga sundat roušky.

Reagovat
DonAndres

Obušky na tyhle dementy. V době nouzového stavu?

Reagovat
Mirek na tenisu

V titulku máte chybu. Nebyli to fanoušci fotbalu ale obyčejní kriminálníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

opice

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kucka

Reagovat
lajka30

Reagovat
Infi

Reagovat
TheMally11

tak si tu žijte v diktatuře, oni se alespoň snažili, že se porvali potom je už něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

jj, měli bychom jim jít všem políbit pleše

Reagovat
celeb

Reagovat
Largo

Reagovat
tunkic

Reagovat
bobis21

Hajlující bojovníci proti diktatuře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Hajlováním bojují o svobodu České republiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
oli9

Jj nachcany hajlovat prin hymne, házet po policajtech popelnice je fakt mazec že já debil mám ty neděle nudnejsi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
shawntee9

Reagovat
exse

Bojovníci za svobodu.

Reagovat
Posledni Kovboj

zabij se

Reagovat
Marv

Ty vole

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
icka

Reagovat
tunkic

Reagovat
Shevchenko

zůstaň radši u hejtování Schicka tvl

Reagovat
ACSeRw!n

mrdko nackovska

Reagovat
mojmira

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
shawntee9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
braveheart

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
off-olda

Tolik idiotů na jednom místě se hned tak nevidí.

Co za chudáka musíš být, abys vzal džební kostku a mrdul jí po jiném človeku.

Reagovat
smazaný uživatel

a nejlepší byla ta mladá holka jak na policii řvala "policejní brutalita" :D Škoda, že nedostala taky ..

Reagovat
RadekVonCZE

To jako fakt?

Si spletla zemi ne? :D

Reagovat
Mirek na tenisu

Ale vidí. A slyší. Každý týden z tzv. kotlů: ACAB...

Reagovat
Freedo

Hooligans jsou hovada, ale to nemění nic na tom, že policajti jsou zmrdi. Slušnej člověk je proti oběma skupinám.

Reagovat
mojmira

Slušnej člověk nemá s policajty žádný problém s nemusí proti nim nic mít ...

Reagovat
bobis21

Proti slušným ne. Jsou mezi nimi ale i zmrdi.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

A není jich málo.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrdi jsou v kazde spolecenske skupine.

Reagovat
bobis21

Právě. Proto si nehrajeme že se tento fakt policii nějak vyhýbá.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nikdo nehraje, ale dovolim si tvrdit, ze je jich tam min (kdyz se bavime o zasahovce), nez v jinych skupinach.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

To nemusí být úplně pravda...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Elliasson

Proč je slušný člověk proti policii?

Reagovat
Freedo

Protože je to represivní aparát, kterým stát uplatňuje svůj monopol na násilí.

Reagovat
Elliasson

OK a dovedeš si představit, co by se dělo nebýt policie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, dovedu si to predstavit.

Colty u pasu a brokovnici v brasne.

Reagovat
TheMally11

zatím co ty sedíš doma a bojíš se chřipečky

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ono je lepší házet dlažebníma kostkama, než sedět doma?

Reagovat
off-olda

Juu, ty jsi roztomilouš.

Reagovat
Greny

tak jedno odsouzeni mame

Jeste odsoudit Babise a parada

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se tam udrží do příští vlády. Pak už si nebude moct sám rozhodovat o svých stíháních a podvodech přes dosazený lidi.

Reagovat
oli9

Hajlovani u národní hymny to házení světlic do policajtů... Tam nešlo o demonstraci ale udělat bordel. Měli se domluvit a dát si po drzce někde před Prahou...

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zjevne jeden z clenu BLM.

Reagovat
meno

Většina těch lidí má plnou hubu acab, ale pak se za ně v onlinu pere s plackou white lives matter (nebo dokonce blue lives matter) Vyberte si dementi

Reagovat
smazaný uživatel

Těm dementům co tam hajlovali nebo házeli po policii kamen atd. bych rovnou ustřelil hlavu. Takový individua nemají na světě co dělat..

Reagovat
cink

To by ses dostal na j jich úroveň. Pěkně zatknout, soud , vězení...

Reagovat
Luc-Luc

opice

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat vládu, jebat policajty, jebat ovečky

Reagovat
doshcz

tomu věřím no, že ovečky jebeš

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mojmira

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bayernista18

Naběhnul si...

Reagovat
shawntee9

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Selänne

Reagovat
kiciN

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
cink

Reagovat
off-olda

Jaká byla voda?

Reagovat
bobis21

Užil si to, poprvé se letos osprchoval.

Reagovat
Kongo

Jo no, dneska se v Praze sešlo taky hodně oveček. A není třeba hajlovani taky gesto oveček?

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstaň se svými brachy příště doma a NEKURVĚTE nám ostatním ještě víc život!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Slušná demence byly už i ty proslovy během demonstrace, jediné aspoň trochu slušné bylo to prohlášení fanoušků co četl Oskar z Opavy.

Reagovat
doshcz

Reagovat
mickey mouse

od Oskara to mělo hlavu a patu

Reagovat
braveheart

Boxer a jeho video..

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni k čertu, Bureši. Podobných demonstrací, i mnohem radikálnějších, bude přibývat a je to jen dobře. Lidé již mají té koronavirove frašky dost a znovu si vezmou zpět ztracenou svobodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že bude přibývat i trestů za pořádání demonstrací v týhle situaci.. To jste tak dementní, že tu celou situaci se snažíte jen zhoršit? Dopadne to na nás všechny, takhle bude víc a víc opatření, tak si to v tý palici už uvědomte!

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš, že čím víc budou tihle debilové porušovat opatření a shromažďovat se bez roušek hlava na hlavě, tím déle tady opatření budou?

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se musí lidé probudit a postavit se vládě na odpor. Já v totalitě zit nechci a je mi líto všech, kteří sehnou hřbet a vzmuzou se jen na nadávání doma u piva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je pro tebe zavření restaurací na pár týdnů totalita, tak jsi totalitu nikdy nezažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi o totalitě něco pověz. I Orwell by nevěřícně koukal, jaký režim se tady Burešovi podařilo nastolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo ty máš dost. A víš co, v prosinci přiletí Mimozemšťani.

Reagovat
Golasso

Orwell by spíš koukal, k čemu všemu ho různé skupiny exotů používají jako "argument"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Mě by spíš zajímalo jestli takto argumentující jedinci ty knížky vůbec četli. Netipoval bych je úplně na členy klubu vášnivých čtenářů.

Reagovat
Filipow

Reagovat
Infi

Reagovat
gunner123

Reagovat
smazaný uživatel

dokonale si to vystihnul

Reagovat
r.mrazik

a tys ho urcite cetl...

Reagovat
andrew96

Přitom každý ví, že Major umřel na covid.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
celeb

Reagovat
Univerzál

Taky nechci žít v totalitě. Bohužel tito bezmozci svým jednáním nutí vládu, aby tady dočasně něco téměř totalitního zavedla...

Reagovat
C-M@ster

A co by se tedy mělo dít? Jak by měl probíhat návrat ztracené svobody?

Reagovat
Rakoid

Co je dobrého na tom, házet kameny, cihly a další věci na policii? To přeci v této situaci neobhájíš ať máš jakýkoliv názor

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
oli9

Právě tímhle akorát nahráli vládě... Chovat se jak kokoti, porušit všechno co jde... Tam už chybělo jen rabovani obchodu a zapálit nějaké auto

Reagovat
smazaný uživatel

To ale chteli. Babis se Zemanem zacinaji ztracet.

Reagovat
Losinho

Jakou ztracenou svobodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim ze v cwchach mate demokraci asi ako u nass. Nesuhlasis s dacim s cim nesuhlasi vavsina = dobra demonstrace. Nesuhlasis a si v mensine dostanes obouskem. Kazdi ma pravo bit na namesti a robit si co chces tak to akceptujte ludia toho maju uz plne zubbi herne rwstauracie kavarni z coho maju zit debili.. korona tu bude tak ci tak je to fakt, kazdi ju raz dostanne toto je virus na znicenie svetta , kim to zatial sa nevie ... bojujte hmprosim

Reagovat
smazaný uživatel

Dělat demonstraci v týhle situaci může jenom hlupák. Copak žijete v nějaký bublině, že nevidíte, že se ty opatření dělají všude? To jen u nás hledáme za vším konspirace, jak přicházíme o svobodu. Ne Covid není pouze problém České republiky, Slovenska.. Je to celosvětový problém a bojují s tím všude. Dělají podobná opatření a v mnoha západních zemích daleko tvrdší (např. zákaz vycházení apod..) Čím dříve si tohle všichni uvědomíme a budeme to dodržovat, tím dřív se vrátím do normálního života a i na tribuny stadionů, kam všichni, co jsme tady patříme!

Reagovat
Kiwi-21

To že je dělají všude neznamená že jsou správně

Také se všude demonstruje

Už v květnu bylo pozdě a má se demonstrovat ještě ve větším počtu ať se do normálního života vrátíme

Ne dodržováním příkazu si myslíš že pak vrátí lidí na stadiony?,

Jo na 2 týdny max a pak bude 3,4 20 vlna a vše uzavřou zas

Reagovat
Infi

Ale tohle je přece úplně zvláštní argument, rovnou počítat s nejhorším scénářem a prosazovat jej, jako jistý. Ta opatření zatím nejsou vůbec nějak brutální, co se týče omezování lidské svobody. Tak si měsíc nezajdeš do kina, divadla, na fotbal. Navíc to trvá momentálně jak dlouho, druhým týdnem? Až budeme v téhle situaci 2 měsíce třeba, tak se teprve lidé můžou začít ohánět černými scénáři.

Navíc stejně, jak vypadá to vysněné finále? Těmi protesty, kdy se sejde 2000 lidí, udělají totální bordel, tak tím se vrátíme do normálu?

Reagovat
Kiwi-21

V tom kině, divadle, na fotbale a jinde taky pracují lidé a opravdu jen naivka může věřit že by to trvalo jen 2 týdny když by se dělo jak vláda píská, naopak čím větší poslušnost 5im více restrikcí

Ale máš svůj názor, já mám jiný a nepsal jsem ho ať se hadame

Reagovat
Infi

Jistěže pracují, ale všichni přicházejí o peníze, to je bohužel fakt. Proč naivka? Vždyť to není ničím podložené, že při zlepšeném průběhu by restrikce šly pomalu pryč za 2 týdny. To je jen názor a spekulace. To nemůže být bráno jako argument. Proč nezačít demonstrovat, až se tyhle scénáře naplní? Vždyť na to vyběhnout do ulic není nikdy pozdě, ale příliš brzo je právě to, co se stalo dnes.

A znovu se ptám, to vysněné finále - vrácení se do normálu - to tyhle demonstrace umožní, jo?

Reagovat
Infi

*nešly

Reagovat
Kiwi-21

Určitě ne v tomhle formátu

A dle čeho to soudit?

Neuplynuly ani ty 2 týdny a už se mluví o Lockdownu a nahubkách venku

Tak stejně jak nečekaly demonstrujicí nečekají ani politici

Reagovat
Infi

Ano, protože ta čísla jdou brutálně nahoru pořád. Protože se udělají nějaká opatření a pak se sejde 2000+ lidí na jednom místě. Co je vlastně takový brutální problém? Do obchodu si pořád zajdeš úplně na pohodu. Venku je stejně hrozné počasí a doma je milion věcí, které můžeš dělat v dnešní době. To fakt jsou lidi tak zhýčkaní, že nevydržíš 2 týdny doma a počkáš, až se to uklidní?(Nemluvě ani, že nemusíš být furt doma, zajít si zaběhat, projít se, sednout do parku třeba s 3-4 kamarády nikdo nezakazuje) Po těch 2 týdnech, pokud se nic nezlepší, tak se můžeme začít bavit, že je to zbytečné a ne ještě dříve, než se to zkusilo.

Reagovat
Kiwi-21

Hele tebe to o práci třeba nepřipravilo mě ano

A věř že ty 2 měsíce kdy jsem neměl ani na nájem + úplně ke konci jsem se bál ať mají děti co jíst příjemných nebylo

Teď už jsem nějakou dobu naštěstí ok a vytvořil si alespoň menší rezervu

Ale je spousta lidí co jí nemá, od 1 vlny má problém zaplatit alespoň nájem a jídle se ani nebavím atd a to není rozmazlenost ale fakt u lidí kterých se to opravdu týká a těch je mnohem více a bude než pacientů s covidem

Sama vláda nečekala 2 týdny a straší dále

Mě naopak přijde strašně pokrytecké chování těch co nadávají ať se opatření dodržují

Protože během chřipkové epidemie se nikdy nic takového také nenosilo a nedělo ani na ty 2 týdny třeba než byla hlavní vlna epidemie

Za sebe beru covid téměř stejně jako chřipku pouze nakazlivejší

Takže u mě opravdu byť jen na chvíli z opatřením si nepřijdeš

Třeba ve Švýcarsku testují už jen lidi co mají příznaky a nehoni se zbytečně ta bezpřiznakovýmy jako my

Já mám úplný protipól co se týče Covidu, pustil bych lidí na stadiony, roušky nechal dobrovolně atd atd

Vrátil se do stavu před PR takzvanou pandemii

Reagovat
xhejl

Tvl, děte už do hajzlu s PR takzvanou pandemií. Jestli chceš, tak ti dám konakt na bráchu, co dělá lékaře na aru. Jak už jsou teď totálně v prdeli, zoufale jim chybí personál, doktoři dělaj 60 hodin týdně, sestřičky 70 a jsou pár lidí od totálního kolapsu. Jak už teď nezvládaj dávat covid (i jinejm) pacinetům plnou péči a část těch lidí umírá i díky tomu. Až se tou chřipečkou nakazí někdo rizikovej z tvýho nejbližšího okolí a v nemocnici ho už nebudou schopný ošetřit, až to bude potřebovat, tak pak taky budeš mluvit o PR pandemii?

Já chápu, že je brutálně na hovno, že lidi přijdou o práci. Že krachuje podnikání. Vláda se o to má postarat, kompenzace mají být větší, adresnější, rychlejší. Ale řešením nemá bejt, že všechno v pohodě, hlavně ať maj všichni práci, že starší a nemocný lidi pochcípaj a zdravotnictví zkolabuje, to je ok. Nechápu lidi, co takhle uvažujou s chladnou hlavou (tj. ne hodinu potom, co je vylejou z práce) a nevidí si ani na špičku nosu.

Reagovat
Infi

Reagovat
Kiwi-21

Stále si jedu přesto že ta nemoc je hlavně PR nemoc

Znám i lékaře co tvrdí ti samé, máme v rodině ryzikové skupiny co to měli ale do nemocnice nepotřebovaly

Jestli s chřipkou zemře 1500 - 2000 lidi tak z PR covidem zemře 2000 - 3000 max bez opatření a to ještě přidávám

Já jsem tenhle názor zastával v době kdy jsem ani netušil a nečekal že o práci přijdu

Tehdy jsem akorát psal že nezávidím těm lidem co na to dojedou a budou v problémech

Teď k tomu dodávám že jsem si to také zažil ale názor je neměnný

Reagovat
r.mrazik

hodte na nej sit...PR nemoc...

Reagovat
Infi

1000 mrtvých navíc je málo?

Reagovat
Kiwi-21

Zatím je nejmenší úmrtnost za poslední 3 roky

A není to bohužel tolik aby se dělo co se děje

Neřeknu kdyby ta nemoc měla opravdu vymizet ale má tu zůstat stejně jako chřipka, tak je třeba se z tím naučit žít

Jinak s chřipkou tedy ročně zemře 1500 až 2000 lidi

Reagovat
Infi

Ono se to děje, aby ta čísla právě NEBYLA větší, to je ten hlavní problém. Pořád tady argumentuješ chřipkou, která je ovšem známá nemoc a její čísla jsou třeba za rok. Ale korona je u nás od března a je polovina října. A teprve v posledních 2 měsících se ta čísla rozjela nahoru, proč si myslíš, že ta finální čísla za kalendářní rok nebudou mnohokrát vyšší? Chceš spoléhat v tomhle na statistiku, při průběhu nemoci, která se rapidně šíří?

A vůbec, odkud máš ta čísla, kolik ročně zemře lidí na chřipku?

Reagovat
VP85

Reagovat
Kiwi-21

Čísla kolik zemře na chřipku šly a určitě jdou sehnat na stránkách zdravotního statistického úřadu

Stejně jako týdenní úmrtnost do 33 týdne či úmrtí do dneška a v minulých letech tohoto data

Dobře se ví na koho covid útočí a jak

Pokud se opravdu budou testovat lidé kteří pracují převážně ze seniory bez ohledu zda na covid či jakákoliv nemoc co je přenosná tak se číslo ryzikovych dramaticky sníží

Nebezpečný je pouze rychlejší přenos než u chřipky ale nemoc co se týče virové nálože je slabší

Dle mnoha lékařů lidé co zemřely s covidem by zemřely opravdu i s chřipkou

To že 40 % hospitalizovaných v nemocnicích je vlastně vyjma pozitivního testu úplně zdravá ale nemají kde jít (senior, bojí se mít nakaženého doma) přiznal i Roman Prymula že to je opravdu jeden z problémů kvůli kterému se naplňují nemocnice

Reagovat
Infi

Já pořád nechápu, jak můžeš takhle sebejistě psát o viru, který je u nás teprve 7. měsícem a teprve v posledních 2 se daleko výrazněji šíří. Ty máš jasno ve všem dopředu, že nás budou utlačovat, že nás budou držet doma apod. nesmysly, ale zamyslet se nad tím, že za 3 měsíce může mít covid na svědomí už třeba - a teď použiju tvůj argument - 2x více mrtvých než má chřipka, to je pro tebe irelevantní. Doktoři ve světě si neví pořádně rady, v zemích kolem padají rekordní čísla, ale ty máš jasno v tom, že je to PR nemoc.

Teď je jen otázka, jestli je to arogance nebo ignorance, ať už chtěná nebo ne.

Reagovat
Infi

Bude to možná znít blbě, ale takových osudů je spousty, nemluvě o tom, že bys vždy měl mít nějakou rezervu bokem, abys mohl pár měsíců vyžít. Obzvlášť pokud máš děti.

Já opět nechápu tvou argumentaci, tys někdy viděl, aby leželo tolik lidí v nemocnici s chřipkou, když k ní covid tak bezproblémově přirovnáváš? To, že jsou mnohé nemocnice přeplněné s akutními případy je fakt, který prostě nezmizí, ať už vůči němu budeš zavírat oči jak budeš chtít.

Reagovat
Kiwi-21

Vždyť polovina těch lidí tam je jen proto že je nechtějí doma

Okolo 500 vážných případů na celé ČR není opravdu mnoho atd atd

No měl mít rezervu v nejchudším kraji republice kde 70-80% platu ti spolkne pouze nájem

Ale ok kdysy jsem udělal chyby které jsem teprve na konci roku doplatil, udělal svatbu a živil další 2 děti

Zařídil trochu domácnost a chtěl od března udělat nějakou rezervu, do konce roku a pak práci změnit

Polovina těch lidí je tam opravdu zbytečně, chřipka v 95 roce byla mnohem horší než PR covid

Reagovat
VP85

Chřipka v 95, jak se propaguje, při níž zemřelo 12000 lidí, má ale jednu vážnou trhlinu. Jsou to čísla z USA, kde žije cca 33x více lidí než u nás, nikoli čísla z ČR.

Reagovat
Kiwi-21

Nene propaguje 12 000 ale ve skutečnosti až po nějakých letech to bylo 6 123 a bylo to v ČR

V USA umírá s chřipkou opravdu mnohem více lidí než 12 000

Reagovat
Infi

takže tvým řešením je, namísto toho, abychom těmto číslům předešli, tak prvně počkat, až se na ně dostaneme a až pak tedy začít vymýšlet nějaká opatření jo? vysvětlíš to těm umírajícím a jejich rodinám?

Reagovat
Kiwi-21

Opatření dělat jen mezi ryzikovou skupinou

Co vysvětlovat rodinám

Tyhle argumenty miluji a co vysvětlit rodinám a hlavně dětem co jsou finančně opravdu v háji?

Je ryzikové max 1% lidí a to ještě přeháním a to se ochránit dá a to bez toho aby na to doplacely ostatní

Reagovat
Infi

Ne, ty opravdu nepřeháníš, protože veškerá čísla, která tady hážeš, si vytváříš ty sám. Nechápeš vůbec podstatu celé té diskuze a nejsi ani schopný se nad tím zamyslet trochu víc do hloubky a vzít v potaz i nějaké argumenty druhé strany. Máš v tom jednoduše jasno a přes to vlak nejede. Škoda. Já jen doufám, aby se ti jednoho dne neotevřely oči nějakým špatným způsobem.

Reagovat
Kiwi-21

Teď jseš mimo naopak ty bereš čísla jenom na jednu stranu

Můžeš mít názor jaký chceš ale zrovna ty čísla o počtu zbytečně hospitalizovaných jsou potvrzené i Prymulou

O tom kolik je opravdu ryzikovych jsou také reálné jako i to že je minimálně do 33 týdne v tomto roce nejméně zemřelých v ČR i ve světě

O umrtich s chřipkou také

Chápu že máš jiný názor a ani tě nehodlám přesvědčovat

Ale to co jsem vypsal jsou všechno velice snadno dohledatelna čísla a žádný Výmysl

Jestli já koukám jedním směrem tak ty asi žádným

Jak píšu měj názor jaký chceš ale ty čísla jsou opravdu reálná a velice snadno dohledatelná

Můžeš si říkat že jsem blbec kvůli svému názoru na covid, tvá věc

Ale že tyhle snadno dostupná čísla si nejsi schopen najít děláš že sebe blba (bez urážky) do 30 minut tam nenajdeš ani jedno vylhané číslo

Reagovat
Banikovec7

Jo, na JIPkach, ktere uz jsou v nekterych nemocnicich taky plne, lezi lidi jen proto, ze nemaji kam jit

Reagovat
Kiwi-21

Idnes je sice brak ale pár dní na to tehdy bylo hospitalizovaných cca 1500 lidí to potvrdil i Prymula na CNN Prima News sice další brak ale potvrdil to ministr zdravotnictví, proto se pro ty lidi mělo vyhledávat ubytování v hotelech atd

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-v-cesku-zaplnene-nemocnice-pozitivni-pacienti-bez-obtizi-doma-je-nikdo-nechce.A200925_125605_domaci_chtl

Reagovat
Banikovec7

Vsak ja ti to neberu, ale tihle lidi lezi na normalnich luzkovych oddelenich a ano, chcou je dat na hotely nebo nejake ty stadiony. Ale JIP je trosku neco jineho a zbytecne se tam urcite nikdo nevali.

Reagovat
Kiwi-21

Na JIPce je okolo 500-550 lidí a jasně souhlasím že se tam nikdo nevalí

Zas nejsem magor abych řekl že tam jsou kvůli výhledu z okna

Reagovat
Kiwi-21

Ok je jich o něco více i těch volných je o něco méně než jsem myslel

Tady jsou konkrétní místa okolo 30% je stále rezerva, nebudu lhát že jsem čekal o 20 % vice

https://tn.nova.cz/clanek/volna-luzka-pro-nakazene-covidem-nejmene-jich-ma-praha-prehled.html

Reagovat
Banikovec7

A taky nejden jen o mista, jeste vetsim problemem je personal.

Reagovat
Kiwi-21

To vím

Však i profesor Balík sám říkal že uzavření 1. Stupně jim odejde až 1 třetina personálu a to teprve může být problém

Nebojí se covidu jako takového když bude dostatek personálu

Vždy to říkal a sám hodně porovnával s chřipkou z tím že narozdíl od nás má z ní mnohem větší respekt jak my

Že pro ně je facka uzavření toho 1 stupně

https://m.youtube.com/watch?v=G3GhArK5BB0

Velice doporučuji si poslechnout

Reagovat
Banikovec7

Ja mam z chripky taky respekt, vim, ze muze nadelat podobne problemy jako covid, jen jde o ten pocet lidi s tezkym prubehem a to je neporovnatelne.

Reagovat
Kiwi-21

Covid je nakazlivejší proto je ten počet vyšší

To jsem nikdy nepopíral

Nechce se mi ale věřit že domovy seniorů nešly lépe ubránit

V době internetu si pomocí obvodní lékařů dle našich složek vytipovat opravdu ohrožené lidi, je kontaktovat a chránit protože ta ryziková skupina nejsou jen stáří lidé

Dělaly se půl roku kraviny okolo Eroušky a hledání bezpřiznakových lidí

Místo aby se nachystaly lůžka, kvalifikovaný personál a idenfikovala alespoň větší část opravdu ryzikových lidí

Pokud bude vláda a nejenom ta naše ale i jinde ve světě mít jediné řešení vše utahovat vždy jak to naroste, místo toho aby se na to připravila je to průšvih mnohem horší než covid

Už dávno měl být jasný plán ale jediný co tu je je takový budeme doufat že se nic nevysere a pokud ano tak začneme utahovat opasky a nebo vše zavřeme a to vše dokola

Kdyby to mělo po roce zmizet tak většina lidí i já si řeknu ok trochu histerické, přehnané někdy i hloupý opatření ale přežiju to

Ale pokud má ta nemoc zůstat a jediné co mají pořádně v plánu je vše zavírat tak t, opatření jsou horší, dostanou se někteří lidé na hranici chudoby a lidé co by zemřely nárazově při promořovaní stejně zemřou ale postupně při 3,4 10 vlně

To už by bylo opravdu lepší udělat něco pro ochranu opravdu těch ryzikových a nechat zbytek promořit

Reagovat
Banikovec7

Tak ikdyž ty ohrožené budeš chránit, tak se vždy s někým někde setkají, tak jednoduché to není. Co se týče toho že byl čas se na to připravit od jara, to je jasné, to ani nepopírám, jsou to dementi. Promoření taky není řešení, než to stihne projít všema, tak je imunita dávno pryč.

Reagovat
Kiwi-21

Samozřejmě může potkat, proto ty nejohroženejší nějak chránit a zrovna teď kdy je co 3 test je proto nejvhodnější chvíle

Jenže bohužel se nedělalo nic na tom jaře no

No opravdu uvidíme kolikrát se to vše bude opakovat

Na vakcínu bych opravdu zatím nespolehal

Ne že bych byl vyloženě proti vakcinám ale tahle co bude ušita horkou jehlou pod nátlakem ke mě důvěru nevzbuzuje

Nevím až čas ukáže kdo má pravdu, nemá cenu se hádat už ani rozčilovat

Prostě asi jen opravdu doufat že to celé co nejrychleji skončí i když obávám že moc rychle ne, tak alespoň že v rámci možností dobře skončí

A další diskuze a reakce budou převážně o fotbale a ne o tomhle

Reagovat
Infi

"Ale že tyhle snadno dostupná čísla si nejsi schopen najít děláš že sebe blba (bez urážky) do 30 minut tam nenajdeš ani jedno vylhané číslo"

-

"Ok je jich o něco více i těch volných je o něco méně než jsem myslel

Tady jsou konkrétní místa okolo 30% je stále rezerva, nebudu lhát že jsem čekal o 20 % vice"

Tak já jsem blb, který si neumí dohledat čísla a pak tu napíšeš, že je to všechno trochu jinak, než sis MYSLEL. Achjo, to je jak skrytá kamera.

Reagovat
Kiwi-21

Přitom mám ale stále pravdu

Reagovat
r.mrazik

mozna by ses mel starat o deti misto psani kravin na internet

Reagovat
Kiwi-21

Haha já se o děti starám a to dobře

Že ty souhlasíš z těmi pič.vinami okolo covidu a z opatřením je tvá věc

Ale co si kurva dovoluješ psát že se nestarám o děti

Reagovat
r.mrazik

ctu tu tvoje kraviny porad dokola...jestli nemas praci,v nemocnicich ted berou kazdou ruku,muzes jim s tou PR nemoci pomoct...kaspare

Reagovat
Kiwi-21

A kdo má číst ty tvoje kraviny ty debile vystrašený si raději zalez do sklepa

Kvůli takovým jako ty tak budeme žít napořád

Jinak si už neber mé děti do huby kokote

Reagovat
r.mrazik

jdi s nima radeji delat domaci ukoly,psanim sracek na internet nikomu nepomuzes

Reagovat
Kiwi-21

Mám děti teprve ve školce naštěstí

Reagovat
Kiwi-21

Za mě to sračky nejsou ale jediný za co se omluvím jsou ty nadávky

Reagovat
Elliasson

Je nesmyslem být doma. Člověk potřebuje na imunitu přijímat i vitamín D a ten se v uzavřeném prostoru jednoduše nepřijme.

Ano, ten je obsažen v mnoha potravinách jako játra, ryby a existují i doplńky stravy, z nichž některé jsou kvalitní, nicméně Vitamín D se neaktivuje pokud nejsi nějakou dobu venku (při slunném dni 30 minut, při zamračeném/deštivém trochu více).

Reagovat
Infi

No ale vždyť to píšu, nikdo nikomu nezakázal vycházet nebo ano? Akorát se nedoporučuje ve více lidech, na tom přece nic není.

Reagovat
Elliasson

Já reaguji na pasáž, kde píšeš "To fakt jsou lidi tak zhýčkaní, že nevydržíš 2 týdny doma a počkáš, až se to uklidní?". To není nejlepší řešení.

Ale jinak máš pravdu.

Reagovat
Infi

No jasné, ale vždyť ta pasáž je spíše reakce na to, že lidem vadí zavřená kina, stadiony, fitka, divadla, hospody atd.

Reagovat
Uwe háže buly

Promiň, ale jaký počkat, až se to uklidní?? To už se snad čekalo pár měsíců na jaře ne? Teď budeme zase dva měsíce v tomhle režimu nebo třeba dýl a změní se co??

Reagovat
Infi

No čekalo a uklidnilo se to, pokud vím, tak léto bylo v podstatě bez opatření. Nesmyslně se povolily cesty za hranice a je to zpět. Buď budeme měsíc dva v úsporném režimu, věci se dají se do pořádku a nebo si budeme hrát na hrdiny a v tom případě doporučuju jít alespoň dělat dobrovolníka do nemocnic, kde nestíhají, když už je problém sedět 2 týdny doma.

Reagovat
Uwe háže buly

Myslíš, že se tímhle podaří jako virus vymýtit? Sám ty opatření dodržuju, ale nevěřím, že se to podaří nějak vymýtit..

Reagovat
Infi

Tak ono nejde o to jej úplně vymýtit, to jestli půjde se teprve zjistí v následujících týdnech/měsících. Je to pořád docela nový virus, buď si časem na něj lidé vybudují imunitu nebo přijde na řadu očkování, těžko říct teď. Jde teď hlavně o to, aby se korona tolik nešířila, trošku to srazit, dát šanci zdravotníkům se "nadechnout". Až to zas bude trochu v normě, jako třeba v létě, tak už se dá začít fungovat trochu jinak. Ono i momentální situace je ještě zvládnutelná, ale je možné, že za 2-3 týdny být nemusí, vzhledem k tomu, jak to jde nahoru a to podle mě nikdo z nás nechce. Zatnou se zuby a uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj názor na Covid už znám, shodneme se, že se neshodneme. Já prostě názor, že Covid je pouze chřipka nezastávám. V týhle situaci je vhodnější opatření dodržovat a dostat ty aktuální čísla pod kontrolu. Ne demonstrovat, ničit staromák a prát se s policií v nouzovém stavu.

Reagovat
Kiwi-21

No já si právě myslím že je opravdu už to mělo být dříve a ve větším měřítku ty demonstrace

Čímž myslím demonstrace a ne ničení věci a praní se s policií

Ale k vzhledem k tomu že já znám také tvůj názor na covid, tak tvůj názor respektuji a chápu ho

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se ty demonstrace pořádali dříve, tak tu máme daleko víc nakažených..To znamená tvrdší opatření a všem by to zkomplikovalo život ještě mnohem víc a na delší dobu (+ daleko víc mrtvých).

Reagovat
Kiwi-21

Ok budeme si navzájem komentovat jen fotbal

Nevěřím tomu že by bylo více mrtvých atd atd ale na tom nezáleží

Úplnou pravdu okolo téhle šarády se dozvíme možná až za pár let

Jen se bojím že mám opravdu pravdu a jak to tedy bude za těch pár let nejenom u nás ale ve světě vypadat

Tvůj názor respektuji protože se navzájem neuražíme ale nesouhlasím s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Však v pohodě. Každý z nás doufá, že se Covidu, co nejdříve zbavíme a náš život se vrátí do normálu. Snad s co nejmenšími ztrátami. Ale vyřešit otázku, jak to udělat, co nejrychleji by se hodilo. Od toho jsou odborníci a ti snad vědí, co dělají.

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Univerzál

Bojovat je třeba především proti bezmozkům, co takovými akcemi ohrožují životy ostatních.

Proti současné vládě samozřejmě taky, ale je třeba počkat až bude situace pod kontrolou.

Reagovat
smazaný uživatel

By ma zaujímalo, že koľko z tých ľudí bude mať do týždňa koronavírus. Pretože teraz je vonku takmer ideálna teplota na šírenie koronavírusu. Toto bola tzv. koronapárty v priamom prenose.

Reagovat
Kiwi-21

Lidé co demonstrovaly 27.9 v Praze tak přibližně 1000 lidi se ozvalo že nic neměly

Reagovat
Kiwi-21

Statisticky i kdyby se nakazily všichni příznaky na sobě pozná jen 50 lidí a v ohrožení života max 1-2 lidé

Reagovat
smazaný uživatel

Což je o 1-2 lidí víc, než by v ohrožení života bylo bez téhle akce.

Reagovat
Kiwi-21

A to kdo ví jestli

Akce smysl měla jen mělo být o hodně více lidí a nemělo se stát po ní to co se stalo

I když na 1 pohled je ta akce zbytečná, tak je pro mě mnohem méně zbytečná než všechna nesmyslná opatření a testování

Reagovat
smazaný uživatel

O hodně více lidí? Už takhle tam byla hlava na hlavě bez roušky

Reagovat
Kiwi-21

No a?

Reagovat
Kiwi-21

Chápu že třeba souhlasíš s opatřením ale mám opačný názor a i 1 milion lidí mi přijde málo

To že by neměly nahubky beru jako úplnou samozřejmost

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jít k budovám vlády a parlamentu a pokusit se ty politiky zmasakrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne highlight cely demostrace byl definitivne ten typek co chtel vratit vlajku po dedovi.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Reagovat
doshcz

Reagovat
Dody10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho som si všimol aj ja, ako tam stále kričal: "Vráťte mi vlajku, vráťte mi vlajku ..."

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou ja mu celkem fandil, aby ji fakt dostal zpatky

Reagovat
Foppy

Však ji pak dostal Když tam ležel, tak mu jeden z policajtů tu vlajku přinesl a složil ji pod něj. Borec mu za to dokonce i poděkoval

Reagovat
smazaný uživatel

Jojojo videl jsem, celkem jsem se divil Prece jen z tech dementu museli mit policajti pekne nervy

Reagovat
Rakoid

zvláštní bylo, že mu ji fakt začali hledat, donesli mu ji, a on se potom fakt viditelně uklidnil, byť už byl v poutech

Reagovat
mickey mouse

No dle videa mi přišlo (a slyšel jsem od více zdrojů), že prvotní konflikt rozpoutala PČR, kdy nenechala po skončení demonstrace lidi projít a znemožnila jim tak odejít pryč ze staromáku. No a pak začalo to co začalo... ale holt tohle se dalo čekat od samého začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čolo

Jsi pozorný pozorovatel.

Reagovat
Kincl

Měli možnost odejít jednou ulicí, což chápu protože takhle by se jinak rozdělili a hůř se proti nim policie pak bude stavět

Reagovat
FCB1922

Samozřejmě. V Dlazdene ulici už byla připravena SPJ z Brna (že se vůbec divím, že jo :-) ) , která začala jebat rozbusky do davu a sebrala normály, kteří se na ne obrátili, zda sou normální.

Pak holt začala jazda.

A provokatéru z PČR tam bylo habadej, sám boxer Pala o nich věděl. Proto následné video od něj je směšné.

Holt to pak skončilo, jak to skončilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stýskalo se ti?

Reagovat
mickey mouse

Pěkné no, nepřekvapuje mě to vůbec. Však už se začínají objevovat i videa.

Reagovat
FCB1922

Nejsrandovnější byla banda provokaterů z PČR v barvách HC Litoměřice Vazba jak Zunny v nejlepší formě, ověšený šálami Liťáku jak vánoční stromek a procházeli celé náměstí

Reagovat
rufus

Taky mám informace, že to probíhalo podobně. S tím se mělo počítat, že PČR přesně něco takového udělá, využije situaci a pak se to celé hodí na fotbalové fanoušky. To pro PČR bylo strašně jednoduchý a celá ta akce k tomu od počátku vlastně směřovala.

Reagovat
ACSeRw!n

takhle je to vzdy.. si objevil ameriku co ?

Reagovat
smazaný uživatel

A.C.A.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Já to nerad říkám, ale tihle lidé by neměli mít právo na dané činnosti, nebudu je jmenovat, domyšlete si to

Reagovat
Shottack

Myslíš rozmnožování?

Reagovat
Golasso

To je skvělý

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
kiciN

Reagovat
iHawX

eSPéDéčka přijeli dělat 1989 LARP, tak to měli se vším všudy...po shlédnutí streamu jsem doslova cejtil, jak je můj mozek hladkej jak kuřecí řízek před naklepáním

Reagovat
RadekVonCZE

OT: Trochu mimo téma

17:49 Togliatti podepsalo Lenina

Brzilský ofenzivní záložník s pozoruhodným jménem Marx Lenin se stal posilou druholigového ruského Akronu Togliatti. Fotbalista, jenž prošel mládežnickými celky Flamenga, podepsal s klubem smlouvu a na zádech bude nosit číslo 15. (sport-express.ru)

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Ten když dá 11 gólů, tak je rozdělí mezi své spoluhráče a v zápise bude mít každý jeden

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Freedo

V Jižní Americe má marxismus mnoho příznivců, ale jméno skutečně kuriózní.

Reagovat
andrew96

Vychován guerillou.

Reagovat
smazaný uživatel

snad se stane světovou hvězdou

Reagovat
Rudnevs

Hneď som si spomenul na: https://youtu.be/EbqS6ymnU3w

Možno jeho rodičia mali taktiež takého kamaráta...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Na toho jsem narazil před 3 lety v FM

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rudnevs

Teraz o tom vyšiel článok na Transfermarkte. Meno Marx má vraj po otcovi (ten sa volá Antonio Marques Gonçalves, čiže Marx bude asi nejaka skratka pre Marques) a meno Lenin mu dala mama. Údajne preto, lebo sa jej to páčilo a netušila, čo to znamená.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
db18

Premiér Andrej Babiš (ANO) je v šoku z toho, jak bezohlední a sobečtí jsou někteří občané...

...chvilku jsem si myslel, že to bude sebereflexe.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se dementi vyřadili a bude zase chvíli klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Hooligan lives matter

Reagovat
mojmira

Tenhle mentál tam samozřejmě chybět nemohl.

Reagovat
db18

Před demonstrací: Jakou má akce spojitost se spolkem HON?

Žádnou, spolek nám pouze propůjčí prostor k vyjádření svého názoru. Jednáme z vlastní iniciativy, distancujeme se od jakékoliv politické podpory i jakékoliv spojitosti s různými spolky či organizacemi.

Na konci demonstrace: "Chtěl bych za HON poděkovat a ukončit tuto demonstraci, nadále prosím sledujte stránky HON, kde budete informováni o dalších demonstracích"

Reagovat
mickey mouse

Tak ale to byl ten řečník HONu ne? Na konci děkoval PČR a byl vybučen a vypískán

Reagovat
Banikovec7

No za fanoušky tam vystoupil akorát Oskar s tím prohlášením co bylo i na supporters ne? A jinak to bylo celé v režii toho spolku.

Reagovat
db18

No právě.

Reagovat
Freedo

Oscar ze Slávie?

Reagovat
John Obi Mikel

Oscar z Chelsea.

Reagovat
TheMally11

Taky bych rád ocenil přístup policie, ale bohužel Blbiš nás stále terorizuje a rozkrádá

Reagovat
smazaný uživatel

To je kvůli Berbrovi?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
C-M@ster

Pro Baník je to špatný úplně stejně.

Reagovat
Kepy_FCB

Jó? Myslíš že nás začnou zase řezat jako dřív?

Reagovat
martin.b

Co tak koukám, registrace na eurofotbale by měla být podmíněna testem inteligence. Hlavně ten šířící se příběh s převlečenými policajty v davu, kteří vyprovokovali umírněné demonstranty, se moc povedl

Reagovat
Infi

Mě by zajímalo, ku prospěchu čeho tahle "demonstrace" byla. Jádro problému je úplně jinde, tímhle se stejně nic nezmění a je to akorát na škodu. Hlavně po blbém týdnu nehrání, až se nebude hrát měsíc a víc, co budou dělat pak?

Reagovat
bobis21

Byla to akce na podporu lockdownu. Lepší argument pro něj do rukou vláda dostat nemohla. Jenže účastníkům této akce ani tato jednoduchá věc nedojde. Užiteční idioti.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Infi

Vidíš to, pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

příští týden o něm vláda naštěstí ještě jednat nebude, takže v pohodě. otázka je, co ten další

Reagovat
db18

Projednat už se stihlo, příští týden se to jen oznámí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

To od účastníků čekáš trochu moc, ne? Složitější, a kolikrát i jednoduchý, myšlenkový pochody se od těchto lidí čekat nedají

Reagovat
Greny

Vždyť na podiu říkali : Premyslejte hlavou... To byla osudová chyba

Reagovat
Infi

Ono to bylo spíše takové zamyšlení nahlas, ještě chvíli si nechávat všechny myšlenky pro sebe, tak bych musel rozjet deníček a to už je příliš.

Reagovat
Spalovač šancí

Pyro není zločin! Pyro je lék!

Reagovat
Kiwi-21

Babiš je úplně ten poslední co by měl v tomto státě co odsuzovat

Naopak jeho by měli odsoudit

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně kvůli těmhle debilům nemůžou soutěže běžet aspoň v režimu bez diváků. Fakt díky...

Reagovat
Elliasson

Tu bych nechal Erdoganovi za spojení fanoušků všech 3 istanbulských týmů, které mají fanoušky.

Reagovat
ACSeRw!n

mne teda chybi vic zranenejch fizlu

Reagovat
oli9

Nebyl sis hodit košem nebo světlicí?

Reagovat
smazaný uživatel

Freedom

Reagovat
andrew96

https://youtu.be/H5hNju2OKa8?t=526 (natočeno na Staroměstském náměstí)

Reagovat
smazaný uživatel

Panika z korony me zacina radikalizovat.

Reagovat
Kepy_FCB

Petr Štěpánek

2tgS iponnsohrhed ·

Na té demonstraci jsem nebyl. Ale celé odpoledne jsem seděl u počítače a monitoroval si situaci z různých zdrojů.

Kdyby tu demonstraci nechali doběhnout tak, jak byla naplánována, řečníci by se vypovídali, demonstranti by se vykřičeli a všichni by se pak spokojeně mohli rozejít do svých domovů. Pořadatelé, demonstranti i policie.

Hamáček a spol. ale nevěděli nic lepšího, než asi tak v polovině rozhodnout, že tu víceméně poklidnou demošku rozpustí. Se stejným zdůvodněním, že se tu cosi nedodržuje, ji ale mohli klidně rozpustit, ještě než začala.

Organizátoři ještě stihli požádat lidi, aby odešli v klidu. Dokonce poděkovali policistům za korektní přístup. A možná se ani nemýlili v tom, že ti kluci v uniformách by raději stáli mezi demonstranty.

Teprve pak vybuchnul první dělobuch. Od nějakého chuligána? Nebo od provokatéra? Všem příchozím totiž policie kontrolovala batohy a tašky, jestli si s sebou na Staromák nenesou něco zapovězeného.

A aby toho nebylo málo, policejní kordon pak přehradil některé odchodové cesty. Jako by Hamáček a spol. věděli, že přesně tohle bude voda na mlýn některým týpkům, kteří se právě tudy budou chtít probít.

A pak už nastala mela. Vodní děla, slzný plyn, policajti na koních, výbuchy, dým, obušky, zatýkání, policejní antony, obrněný transportér. Jako 17. listopadu na Národní.

Večer nám to prolhaná Česká televize odvypráví přesně tak, jak se to neodehrálo.

Můj závěr? Hamáček je regulérní idiot. Ten bordel vyprovokoval on. Demisi!

Reagovat
pobody's nerfect

Nějak v tomto krásném mirumilovnem příběhu postrádám motiv, proč by policie potažmo ministr naschvál provokovali, co by tím získali?

Reagovat
bobis21

Hlavně tam evidentně účastníci pyro pronesli, takže nevím o co se takovou argumentací snaží...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tomu nerozumis. Pyro tam prece pronesli nastrceny Sorosovi provokateri. Jasny jak facka.

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Ziskat body. Zakon a poradek kamo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pospinit, dehonestovat jakekoliv dalsi demonstraci.

Nasazene provokateri v demonstraci jsou zname praktiky protejsi strana, kdy chteji pospinit obraz a cile demonstrujici stranu.

Reagovat
Golasso

Je to sice blbost, co jsi napsal, ale Hamáček tu na eurofotbal občas přispívá, tak třeba ti na to odpoví.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej má nick?

Reagovat
Golasso

ministr.vnitra

Fandí MU, tak asi proto ta červená mikina. Ale má rád i Arsenal. Často o nás píše

Reagovat
r.mrazik

je tam vsechno...mirumilovna demoska,provokateri i ta hrozna policie...

porad stale dokola...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
puji

Co čekat od banikovcu? Bezmozci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamacek je komunista. A tohle jsou presne komunisticky manyry, provokater s delobuchem je jasnej.

Reagovat
Infi

až mi slza ukápla, hlavně v pasáži, kdy by kluci v uniformách stáli raději mezi demonstranty

Reagovat
PlackaSKS

hod to na teletext

Reagovat
puji

Typický banikovský hlupák jako Cukrousek, Křenek, pedro a vás král Trevor.

Vše rozpoutalo kopnuti vašeho hrdiny, který kopl policajtku zezadu.

https://twitter.com/michalkubal/status/1317881730867580934?s=21

Reagovat
smazaný uživatel

Hozna je náš největší radikál, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jsi kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Neptej se a kopej !

Reagovat
smazaný uživatel

Máš plnou moc od Trevora? My můžeme přeci poslouchat jen našeho krále

Reagovat
HorajzmAmmann

proč do všeho tahat kluky tomu taky úplně nerozumím

Reagovat
DreamTeam

Klasicky to vyprovokovali převlečení policajti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se mi líbilo, jak tam všichni mávali vlajkama a říkali, že jsou vlastenci. A pak začali ničit historické centrum Prahy a přitom nakazili desítky spoluobčanů.

Reagovat
smazaný uživatel

Benga se nesrali škoda, že jim nenaložili ještě víc.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Prave naopak. Jsem pro, aby nemuseli do karanteny.

Snad byl u prezidenta aspon hodku, aby to bylo v poradku.

Reagovat
smazaný uživatel

All Criminals Are Bastards !!!!

Reagovat
ACSeRw!n

nejvetsi kriminalnici jsou ti, kteri ty zakony vymysli..

Reagovat
CHONG

* Soudruh Bureš odsoudil bitku bezmozků...

Reagovat
smazaný uživatel

Bezmozci se mezi sebou poznaji, takze hned vedel, o co jde.

Reagovat
xjert02

Také přeji všem zraněným policisty brzké uzdravení. Kdyby to jen trochu šlo, byl bych rád, aby ani Ká z daní na tyhle manévry nešla. Děkuji.

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Bezdomovec dostal 2 roky natvrdo za krádež pěti rohlíků. Jsem zvědav, kolik dostanou ta individua, co budou mít na krku poškozování cizí věci a napadení veřejného činitele v době nouzového stavu

Reagovat
braveheart

Ti se budou divit, když si posedí i 10 let

Reagovat
John Obi Mikel

Bohužel, dementi se zase předvedli v plné "kráse." Úplně jsem věděl, že se tohle stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Do každého města takovou demonstraci , ono tomu pičusovi pak dojdou fízly a můžem si tam dělat co chcem , kdyby se Covid rozlezl mezi ty gumy ve zbrojí , tak je ten blb nechá v karanténě a nebude nás nikdo mlátit

Reagovat
Anacron

Takové dementy jako si ty, by měli mlátit od rána do večera.

Reagovat
Infi

ono jestli zrovna tohle nebude ten důvod jeho výplodu, možná už pár pumelic do hlavy dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav na vás blbečci , když vám řeknou , že nesmíte ani ven na čerstvý vzduch , jen poslouchejte co vám kážou , já ty idioty určitě poslouchat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Blbeček jsi ty, tady se neodsuzuje demonstrace, ale vymaštěný mozky, kteří ji zneužili, aby mohli dělat bordel a kopnout si do fízla a byli u nich na vesnici za kingy

Reagovat
Infi

doporučuju si zacpat uši, mistře

Reagovat
Losinho

Však v pohodě, s tímhle se na čerstvej vzduch nepodíváš hodně dlouho. Jako spousta těch dementů ze Staromáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, anarchii mam taky rad. Ma jeden hacek. Nevydrzi dlouho a po ni nasleduje totalita. Mlaceni dvojnasob.

Reagovat
exse

Já jsem pro jednou rád, že se takhle kucí z matfyzu hezky sešli a přihlásili se o místo v base. Věřím, že soud bude brát v potaz nouzový stav.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě fakt děsí, kolik lidí tady slepě věří tomu, co píší média. Nikdo z nás tam nebyl, nevíme, jak to přesně bylo, ale stejně tady budou lidi odsuzovat a posmívat se jim přesně v tom duchu, jak jim to média předloží. Smutné a děsivé

Reagovat
puji

Nikdo tam nebyl. Jen každé medium to přenášejí živě. Co sis hodil ty? Dlažební kostka nebo nějaký dělobuch?

Reagovat
smazaný uživatel

No zdání někdy klame. Taky lidi odsuzovali třeba učitelky s dětmi, co přecházely železniční přechod v Řeporyjích na červenou, což video jasně ukázalo. A pak se zjistilo, že na ně mával průvodčí a vlak čekal na zastávce., což na videu vidět nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Teď na ně mávali policajti, že můžou házet.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Infi

Reagovat
mojmira

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Kecas

Reagovat
Rakoid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
checitto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
fabec1222

Ukládám pro hlášku roku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pyroman

Reagovat
PJ

Reagovat
8lampard8

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ACSeRw!n

kretene

Reagovat
smazaný uživatel

Klidek, Papadopulosi.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
icemike

Krok faktu, že ČD popřela, že by na ně kdokoliv mával...

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu. Centrum Prahy je na tak odlehlym miste, ze je hrozne tezky tam dostat kamery a zprostredkovat zivy prenos z cely demonstrace a nasledny bitky. Krome lidi, ktery tam byli se bohuzel nikdo nikdy nedozvi jak to opravdu bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
Infi

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
andrew96

Mariánský sloup zacláněl. Semelová měla pravdu, byla chyba ho obnovit.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
shawntee9

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Dávali přímej přenos na Idnesu, takže ty útoky na policajty viděli úplně všichni, co to sledovali.

Reagovat
smazaný uživatel

A co když to vyprovokovali policisti, co se vydávali za chuligány? Nebo jim naschvál zablokovali únikovou certu? Pak už to ostatní strhlo, s čím se dalo počítat...

Policie bohužel běžně dělá takové provokace, aby někoho zdiskreditovala, a je v tom dost zběhlá, aby pak zmanipulovaní lidi věřili médiím, že to tak skutečně bylo...

Reagovat
HorajzmAmmann

nejhorší na tom je, že tu 1. větu myslíš vážně

Reagovat
smazaný uživatel

To je uplně normální postup. Na jakékoliv demonstraci levicových či pravicových exrémistů je mezi nimi hromada policistů v civilu, co i mají perfektní maskování - tetování, oblečení apod.

A vyprovokat nějaký konflikt, to už je pak snadné. Maskovaný polciista hodí dělbuch, kámen, strhne ty skutečné chuligány a už to jede.

Smích zdejších pitomců mě jinak neraní, nic o tom nevíte budete soudit.

Reagovat
bobis21

Pokud někomu stačí k tomu aby se začal takto chovat to, že to samé dělá někdo vedle tebe, nemůže z toho vinit nikoho jiného než sebe. Jakože když vedle mě někdo bude házet dlažební kostkou tak rychle začnu házet taky? To ti přijde normální? Kdyby to nebyli násilničtí bezmozci, nic z toho by se nestalo.

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Ta policie s tím ale počítá, že to jsou bezmozci.

Trochu je vyprovokuje, uzavře jim přístupové cesty, ti v civilu hodí první kámen a je to

Samozřejmě že normální člověk se vyprovokovat nenechá, ale oni na to mají manuály a přesně ví, jak daní lidí zareagují v takové situaci.

Reagovat
soukup

a co by byl motiv policie, aby tu bitku vyvolala? Bitka s chuligány je jejich oblíbená činnost? Mají prázdný cely? Místo toho, aby šli za dvě hodiny domů se s nima pomlátí, aby vypisovali hlášení ještě ve tři ráno? Dyť to pro ně ta bitka nemá žádnou výhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak motivacím je spoustu. Třeba :

a) získat více peněz pro policii na boj proti extrémismu. Oni ty bezmozky nutně potřebují, bez nich by lidi v protiextrémistickém oddělení přišli o práci.

b) získat veřejnost na svou stranu, aby sama volala po větších pravomocí policie, která nastolí řád a pořádek

c) zdiskreditovat někoho na politickou objednávku. Třeba lidi, co jsou proti rouškám a jiným opatřením proti covidu apod.

Reagovat
cink

Kámo vy máte na oddělení v Bohnicích ty internety?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
soukup

že tam jsou nějací policisté v civilu, tomu bych i věřil, ale ten zbytek? Jako že jsou ti v civilu smutní, že se dostali zrovna na první sraz chuligánů v dějinách, kde se nikdo nechce prát a tak to musí chudáci vyprovokovat? A když mají to perfektní maskování, nevadí jim potom, když je jejich uniformovanej kolega zmlátí obuškem a zkropí je vodní dělo? Nebo za to jsou pak u policie kvartální bonusy?

Reagovat
John Obi Mikel

Chápeš, ne?

Policisti se tam chodí prát

Reagovat
smazaný uživatel

Ma pravdu.

Reagovat
fabec1222

Tak je to Vader, a tohle je teprve druhá diskuze, kde se to řeší, on musí zjistit pravdu až ve třetí diskuzi, kde se postaví Kepymu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Fakt

Reagovat
Selänne

Jako třeba tady na videu, no. Jestli chyba nebude hlavně na tvojí straně, dutohlávku.

'

https://twitter.com/OndrejNovacek/status/1317889071633629190

Reagovat
bobis21

Nee, to jen média. On nic, ona ho vyprovokovala

Reagovat
HorajzmAmmann

nedala mu tak jí sundal...

Reagovat
Losinho

Škoda, že ho její kolega rovnou nezastřelil.

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole, tys na to kapnul

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/TzUVj

Myslíš že se demonstrant šel sám udat?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Ty seš jinej řízek.

Reagovat
smazaný uživatel

Běžná praxe a nejen v těhle případech. Ani bych se moc nedivil, kdyby ten co nakopal tu policajtku byl jednim z nich.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

A co když to celý řídí Bill Gates, žejo?

Reagovat
Kepy_FCB

Nejprve měl zaútočit na policisty a pak si otvírá policejní auto a odjíždí s ním...A jistě zcela náhodou je oblečen celý v černém jak se domluvili protestující. Stačí nasadit mezi protestující několik provokatéru a média + Hamáček mají senzaci na světě. A vláda může nyní ještě přitvrdit.

Celé video, kdy provokatér (bez označení policie) nasedá do auta a kdy ho poznávají účastníci jako jednoho z agresorů zde: https://www.facebook.com/david.medvidek.5/videos/3139577022820557 - čas 1:20

Reagovat
Cechino

ty debile

Reagovat
Shevchenko

"Nikdo z nás tam nebyl"

Reagovat
cink

Jako ironie dobrý

Reagovat
monty25

Sport mám hodně rád a Prymulu za zákaz profesionálních soutěží (minimálně fotbalové ligy) nesnáším. Tahle forma demonstrace je ale jenom voda na jeho mlýn a sportu to vůbec nepomůže.

BTW: Když už někdo jede z demonstrace vožralej, tak by kvůli němu aspoň nemuseli zasahovali policajti jako před chvílí ve vlaku do Plzně...

Reagovat
smazaný uživatel

Mas recht. Meli se chytit za ruce a zazpivat si.

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Česko by se mělo rozdělit na 2 skupiny lidí. Ty, co se covidu nebojí, by žili v Čechách a srabi na Moravě. Lůžka s plicníma ventilátorama by se taky přesunuly na Moravu a tim by se problém vyřešil. V Čechách by se dál žilo normálně a na Moravě by si mohli zavádět tolik restrikcí a lockdownů, kolik by jen chtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Slezsko?

Reagovat
Bayernista18

To je navíc, nechal bych ho Polákum.

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Haha zrovna my ve Slezsku to narozdíl od vás v Čechách nechceme

Tedy nosit Náhubky, nouzový stav atd

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, proto třeba v Karviný vyhrálo ANO volby.

Reagovat
Kiwi-21

To mi moc nepřipomínej no

Reagovat
DreamTeam

To spíš Prahu lockdownovat a serte si tam pod roušky jak chcete.

Reagovat
smazaný uživatel

Super názor, opravdu.

Reagovat
VP85

názor hodný génia...

Reagovat
Losinho

Tys měl zůstat u smajlíků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Se poslední dobou nějak rozpovídal.

Reagovat
emanuel habasko

By clovek nerekl, co se stane s tema opicema, kdyz dva tydny nemaji desitku Gambrinus a parek z Kostelce...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele a nejsou akce nad 6 osob zakázaný? Jakto že tohle Hrib povolil?

Reagovat
bobis21

Mohou být pro 500 lidí, ale musí být rozestupy (alespoň mezi skupinkami po 6) a musí mít roušky. Dopředu zakázat to nejde, byť bylo všem jasné že to dodržovat nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale však má možnost některé akce zakázat, ne?

Reagovat
bobis21

Úplně ne, protože právo shromažďování je v ústavě. Je to víceméně jen oznamování akcí. Zakázat jde v nějakých výjimečných případech, kdy půjde o akci která by byla porušením zákona (např. podpora násilí, nacismu apod.)

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna ani nechce

Reagovat
db18

Demonstrace ale ne.

Reagovat
Kiwi-21

Skupinky měli být po 20

Reagovat
smazaný uživatel

Demonstrace není jen tak "nějaké setkání", je to ústavně zaručené právo a ani v nouzovém stavu je nelze zakázat, jen omezit, proto vláda schválila to pravidlo 500/20.

Zadruhé, demonstrace se nepovolují, pouze oznamují. Jelikož byla řádně oznámena tak ani Hřib ani nikdo jiný neměl právo ji zakázat. Přímo odpovědět na tvou otázku nelze, protože "schválení demonstrace" vlastně nic neznamená.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezká demoška

Reagovat
braveheart

Není lepšího nápadu, než se v zemi s bezkonkurenčně nejhorší koronavirovou statistikou nacpat do tisícihlavého davu a tam se v sychravém počasí nechat pokropit studenou vodou..

Reagovat
ratusek

to chce klid, za 2 týdny nás doženou a připraví o prvenství všichni okolo a u nás to začne pozvolně klesat

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak nejak

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Golasso

Zkurvenci.... zavřít toho píčuse, co ji kopl, za napadení

Reagovat
smazaný uživatel

A tyhle lidi si hrajou na ochránce svobody a demokracie u nás.

Reagovat
ZB 07

Tak co, kdy se podíváme znovu na stadiony? Já to vidím po týhle akci tak na duben nejdřív.

Reagovat
HorajzmAmmann

právě A Liberec bude hrát EL v Dráždanech ...

Reagovat
smazaný uživatel

Plný tribuny jako tomu bylo nedávno na Bohemce třeba asi těžko. Ale stylem jako v Německu by to mohlo být daleko dříve.

Reagovat
ZB 07

Myslím, že taková disciplína jako v Německu by na stadionech u nás asi nefungovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak budou bohužel stadiony zavřený.

Reagovat
db18

Takovym stylem to ale nebude... Nemci rozmisti divaky rovnomerne po stadionu...u nas se otevre jeden sektor a tam se nazenou vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O tom si popovidame za dva tri roky u pate vlny Covidu.

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.idnes.cz/brno/zpravy/nouzovy-stav-pecivo-kradez-trest-soud.A200707_124350_brno-zpravy_mls

Není teď náhodou nouzový stav? Jestli za krádež rohlíku je 18 měsíců tak čistě teoreticky za to kopnutí té copaté šťávy může být docela randál... Tak snad jim to stálo za to...

Reagovat
iamek

Na ČT mluvil právník a za napadeni policajta hrozí normálně 4-6 let. V nouzaku 2x tolik.

Reagovat
braveheart

a v zrychleném řízení

Reagovat
bobis21

Tak snad to bude přes 10 let, ať si to užije.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní je, aby ho identifikovali. Měl zakrytej obličej, tak to může být těžký.

Reagovat
JozkokozleJ

Je tam zakladna sadzba 0,5 az 6 rokov (ak nepouzil zbran). Nouzovy stav u tohoto TČ sadzbu nezvysuje. Samozrejme je to pritazujuca okolnost.

Reagovat
Morgue

A budou nám stačit lůžka ve věznicích ?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická krajní pravice, čekal někdo vůbec jinačí průběh ? Už jenom zbývalo, aby z toho všeho obvinili Sorose a nebo USA Za nezvládnutí situace a rozdělení národa by si Babiš zasloužil okamžitě kriminál, být u moci Bartoš tak situaci zvládneme jako Němci. Takto národ bude rozdělenej a jediný "problém" bude pro čechácka jestli si někdo před zápasem nepoklekl

Reagovat
smazaný uživatel

V Berline je to taky sama krajni pravice

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se bouří kvůli uprchlíkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Duchodci proti uprchlikum, mladi proti covidu. Vsichni proti systemu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
valloire

jasná věc, pozavíral bych ty hajzly

Reagovat
Greny

Ale jednu věc nechápu... Proč teda policie nezasáhla v momentě kdy tam bylo očividně více jak 500 lidí nebo neměli roušky a nestali po dvaceti na co hodinu něco čekali? ...

Reagovat
JozkokozleJ

Jednak museli pockat na rozhodnutie samospravneho organu o ukonceni demonstracie, jednak nie je strategicke zasahovat, ked sa v dave nachadzaju aj nenasilni demonstranti. Ktorypo ukonceni demonstracie bez problemov odisli.

Reagovat
Greny

Ja myslel že když se porušují v nouzovém stavu ty pravidla demonstrace že mohli zasáhnout

Reagovat
JozkokozleJ

Tu demonstranti jednoznacne vykonavali svoje ustavne pravo, ktore ale bolo upravene/obmedzene podzakonnym predpisom. A zasah policie bez rozhodnutia samospravy by dal demonstrantom zbytocne naboje.

Reagovat
ZB 07

Já si spíš říkám, jestli by nebylo lepší, kdyby tam policie nebyla vůbec. Protože evidentně se spousta lidí přišla porvat právě s policií, takže kdyby tam ochranný složky vůbec nebyly a neuzavíraly ulice, tak to dost možná dopadne líp

Reagovat
smazaný uživatel

Presny. Vlastne neexistoval duvod pro ucast policie. Nikoho neohrozovali, maximalne sami sebe. A to mohou delat kdykoliv a kdekoliv. Neuhlidatelny. Striktni zakaz nikdy nefungoval a fungovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Na akci jsem jasný názor neměl, na jedné straně je svoboda projevu a důvěra v lidi, že budou dodržovat podmínky za kterých se to mělo konat, na druhé straně hools a policajti...Čekal jsem, že to tam někdo bude víc organizovat a akce začne opravdu s 500 lidmi ve skupinkách po 20 s rouškami, to se zjevně nestalo a potom se dalo očekávat, že se něco takového semele. Vinu vidím na všech třech stranách, jak organizátorů, tak PČR a některých radikálů. Viděl jsem to ale jen na internetu, takže těžké soudit více.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze budou dodrzovat veci proti kterym demonstruji?

Reagovat
Kiwi-21

Bez ohledu co si o covidu myslím byla opravdu naivita počítat z tím že tam bude 500 lidí po 20

Reagovat
smazaný uživatel

No, takhle...Teď budou organizátoři platit obrovskou pokutu, slyšel jsem něco až o 3 milionech...Jako pokud mám nějakou demonstraci za jasných pravidel, tak bych se sakra snažil, aby to ti lidé dodržovali, jinak bych ani nezačínal Že přijde více lidí bylo jasné, to jo. Celkově se to nepovedlo a ublíží nám to celkově

Reagovat
Kiwi-21

Záleží teď komu myslíš nám

Pokud lidem že bude více nakažených atd bych se nebál

Pokud lidi co jsou proti opatřením a rouškam tak to ano takhle se to odehrát nemělo

Co se týče počtu lidí atd nesouhlasím

Nebudu dodržovat to proti čemu protestuju

Reagovat
HorajzmAmmann

Možná myslel jako nám fanouškům, ...

Reagovat
Kiwi-21

Jsem si to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše Horajzm, nám fanouškům, nám Čechům celkově...Já nějakou demonstraci proti rouškám tedy nepostřehnul, měla to být demonstrace proti totalitním opatřením, což je v profi fotbale nepochopitelné zastavení ligy, i přes pravidelné testy. Způsobuje to velkou újmu klubům, které už tak musí vynakládat velké finanční prostředí do testů a ztrácí spoustu peněz z ticketingu...Ta rouška je už snad to nejmenší. Je třeba se na to dívat z pohledu lidí ve zdravotnictví, tam vážně hrozí kolaps, protože chřipečka to pro ohrožené skupiny obyvatel vážně není...Holt na ně musíme brát ohledy my všichni, ale že by to byl až takový problém...Jako za tuhle Covid éru vážně nejsem rád, když jsem z gastronomie, ale přeci někteří nemohou myslet vážně to co říkají...Jestli budou dávat prohlášení do tisku o Covidu zubař, gynekolog nebo kardiochirurg, kteří o tom vědí stejné hovno jako my, ale mají respekt, protože mají Mudr., tak se lidem zase nedivím, ale...Zamyslete se nad tím ze všech stran.

Reagovat
Kiwi-21

Promiň ale že pro ohrožené skupiny to pravěže ta chripečka jak zminuješ právě že je ale rozšířuje se rychleji

Ono z tou chripečkou byla i má matka v 53 letech v nemocnici

Ono problém téhle chripečky je že se šíří rychleji a snáze ale pokud někdo zemřel s covidem by zaručeně i s chřipkou

To podhodnocení chřipkou a nadhodnocení covidu je až špatné

Kdyby se Covid Šířil stejným tempem jako chřipka tak vykazují naprosto stejná čísla ne-li covid ještě menší

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím...Víš já jsem se informoval u sestry, která je zdravotní sestřičkou, abych měl aspoň částečně info o někom, kdo je v tom den co den...Jestli chceš to srovnání s chřipkou, tak pro ohrožené lidi ke to daleko těžší forma chřipky, která se nezadržitelně šíří. Naopak pro zdravého člověka je to v drtivé většině méně než chřipka, něco jako nachlazení, často ani to ne...Nejhorší na tom je ten počet hospitalizovaných, těžkých případů, hrozící kolaps zdravotnictví je špatný pro úplně každého člověka, protože i super zdravý člověk se může třeba vysekat v autě a tu nemocnici bude potřebovat...Já absolutně ztratil respekt k Babišovi a spol., ale aspoň se snažím to co nám z vrchu nařídí respektovat, kvůli právě lidem z medicínského prostředí, také jsou to jen lidi...Prymula, ať je jaký chce, tak se tomu oboru aspoň věnuje, udělal chyby, jasně, ale on mimo není...

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Po takovem bordelu bych udelal lokdaun uplne vseho. Nedriv bych zavrel vsechny tovarny, protoze do prace chodi stejne nejvic lidi. Zavrel bych porodnice aby se nerodily covidove deti. Pak bych zavrel Smuclera, protoze je zubar a neumi si sehnat pravdive informace o virech. Jako by nevedel ze vsichni imunologove maji stejny nazor bez vyjimky. A ti co ho stejny nemaji nejsou odedneska imunologove. Tata rikal ze lidi jsou rozezrani a ze covid prisel jak na zavolanou aby zkrotil jejich sebevedomi. To si sakra nemuzete odeprit ty lehky holky v barech a nakupovani alkoholu? A ten vas fotbal dyt se na to neda koukat. Porad tam jen simuluji. Vsichni ti bohaci ted meli dat ty svoje nakradeny penize na nemocnice aby bylo na svete hezky. Abych nezapomel k rouskam by se mely pridat plavecke bryle.

Reagovat
smazaný uživatel

Sedíc doma v župánku jsem si naopak přímý přenos velmi užíval. Konečně po letech solidní demonstrace na úrovni. Po těch Minářích, Bár Štěpánovejch, Mádlech, Fialech, co si placky Hate free akorát vyměnili za placky Milionu chvilek, konečně příjemné zpestření.

Těch klišé a toho prázdného tlachání na náměstích o agentech Bureších, ovarech na Hradě, plukovníkovi Prymulovi, střetu zájmů apod., si ještě užijete jistě hodně, tak tady nebrečte jak Bosák při pyrotechnice.

Bohužel i na této demonstraci se objevila nějaká ubohá osůbka, co má potřebu exhibovat před kordonem policajtů s růží v ruce, doufaje, že ji při tom vyfotí nejaký blbec toužící po Pulitzerovce, aby se tak stala "symbolem" něčeho. Stějně jako ten vousáč, co si kleknul před ten kropící vůz a myslel si, že je jak ten hrdina s nákupníma taškama v Číně, co se postavil do cesty tankům Jinak ale solidní řežba jak má být.

PS: Absolutně nejsem na žádné straně, na covid nemám žádný názor celkem a mám rád oba tábory - jak policajty, tak vymletý fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zhodnocení.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikas, skoda toho kyce pred kordonem a kropicim vozem.

Reagovat
Kincl

Měli na jeho ksicht namířit tu hadici a hezky proudem ho osprchovat :D

Reagovat
Greny

ještě bych dodal vládě se povedlo to co snad nikomu ... Spojit magory z Baníku, Sparty, Brna a dalších klubu ...to značí o jejich "kvalitně odvedené práci"

Reagovat
Azazelo RD

Vláda debilů spojuje debily. Make sense.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Však ty si kejhak blahem z každý demosky chvilkaru.

Reagovat
C-M@ster

Nepleteš si mě s někým?

Já jsem za demonstrace rád, ale sám bych zvolil radikálnější přístup, protože nám vlastizrádci jako ty zvolili mafii na hrad a do sněmovny.

Bral bych regulérní defenestraci s cílem vyhodit Zemana s Ovčáčkem, Nejedlým a Mynářem z oken...

Reagovat
zrzek999

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Losinho

Trochu škoda, že těm dutejm hlavám policajti nenaložili víc. Ale na nedělní odpoledne to byla dobrá zábava

Reagovat
Greny

Ještě to mohlo O2 vysílat živě ... Svěcený ve studiu s ním Svancara, Matusovic a Řepka a na místě by to komentoval Homolka

Reagovat
John Obi Mikel

Sobišek by mohl dávat otázky

Reagovat
Greny

Nebo ve spolupráci s ČT Kozohorský ... Pane právě jsem viděl jak jste hodil dlažební kostku po policistech.. popište mi jak se to událo?...další otázka : jaké z toho máte pocity?

Reagovat
Losinho

"Tak chuligáni.. dlažební kostka.. Petře.."

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě by nemohl chybět Karoch, kterej by bitky rozebral s elektronickou tužkou.

"Ehm... tak tady vidíme velmi ofenzivní chování pána v černé bundě, hihihi. Policista může přežít pět, šest kostek, ale sedm nikoliv."

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Pak by přidal nějaký vtípek.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Greny

A Pánové jak jste v mladi demonstrace řešili vy ? Svancara: já tam nechodil, všeci o mě vijou že sem linej

Reagovat
Azazelo RD

Otazníky od Kozohorskýho? A teď tu Jak bezúhonný Babiš k bohatství přišel.

Reagovat
Losinho

takovej Ramos tu jednou bude chtít ukončit kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara: "Ještě že je to v Práglu. U nás v Brně byl dneska klid."

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle akce byla pro mě osobně od začátku nesmysl, protože bylo úplně jasný, jak to dopadne. A to tak, že fanouškovská obec z toho nevyjde dobře. A ať se na mě nikdo nezlobí, fotbalové stadiony pravidelně navštěvuju dost dlouho na to, abych věděl, že určitá skupina tam prostě nešla klidně protestovat.

Ať už to vyprovokoval kdokoliv, tak se zas dala záminka ostatním, aby brali všechny fanoušky ( v CR je oblíbená vlastnost házet všechny do jednoho pytle ) za pouhé dementy.

Mě taky extrémně sere, že nemůžu chodit pravidelně týden co týden na stadion a teď už ani sledovat ligu v TV nebo že máme ve vládě ubožáky, kteří nemají žádný logický plán jak tohle období přečkat co s nejmenšími škodami. Je mi líto živnostníků, zdravotníků a všech, kterých se tahle doba dotkla nejvíce finančně či zdravotně, psychicky a fyzicky. Ale skočit dobrovolně Babišovi a spol touhle demonstrací do pasti. To prostě nechápu.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna jiny zpusob neexistuje. Stranku na FB proti covidu ti zrusi sam FB, televizi vlastni vlada a noviny Babis. Takze taky vlada. Demonstraci vyprovokuji policajti pokazde aby obratli verejnost na svoji stranu. Babo rad. Chybi mi v TV a tisku rozbor statistik. Chybi mi nazory imunologu s opacnym pohledem. Tohle je naprosta masinerie.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná nejsou názory imunologů s opačným pohledem, protože všichni imunologové mají jen jeden pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si fakt myslis?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsem videl. V tom videu chybi nazor imunologa, ktery zpochybnuje tvrda opatreni. Cetl ksi ten muj link?

Reagovat
bobis21

"televizi vlastní vláda" - a to kterou? Chce to něco zjistit o fungování ČT a ČRo. I když těmi nominacemi do rady se o to snaží no...

Reagovat
smazaný uživatel

Do rady byli zvoleni Zemanovi a Babisovi lidi. Nechci spekulovat, jak moc ovlivnuji vysilani, ale jeste nedavno lide s opacnym nazorem rikali to same o minule rade a manipulaci ve prospech Kalouska.

Reagovat
bobis21

Vláda říká že jde ČT na ruku opozici, opozice říká že jde na ruku vládě. Výsledkem tedy je že to asi dělají dobře. I když se samozřejmě snaží je zničit těmi nominacemi magorů do rady.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pyroman

Reagovat
Figi

Ale jo. Na nedelni odpoledne ke kavicce super. Konecne bylo aspon na co koukat. Dlazebni kostky, drevene polena, vodni delo, kone atd. Za me spokojenost. Kazdy si prisel na sve. Toto divadlo se museli libit.

Reagovat
Greny

Už chápu těch pár psů a koní.. ještě že nezapomeli na rodiny s detmi

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kincl

jak tam brali i ty záchody Toi toi :D

Reagovat
Kincl

jak tam brali i ty záchody Toi toi :D

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo to vysílat O2, přeci jen to byl atraktivní zápas.

Reagovat
C-M@ster

Pěkně zpracovaný

https://youtu.be/3-S7G9z-g4o

Reagovat
shawntee9

stěžujou si na nedostatek svobody, tak za odměnu hezky dostanou lockdown celý země

Reagovat
božský John

Kazdej, kdo ma do prdele diru, tak nutne musi mit nazor i kdyz tomu hovno rozumi. To me na tom sere nejvic. Skoly na to nemam, tak nikde nevytrubuju svy hloupy a laicky nazory a byl bych rad, kdyby takhle premejslelo vic lidi. Cim min Ludwigu a Smucleru, tim lip.

Reagovat
Kepy_FCB

k tomu ale přímo vybízí že když už někdo zná nakažené tak jsou to ti kterým vůbec nic není a jsou překvapení že jim vůbec cosi vyšlo nebo lidi z nemocnic tvrdí že jim tam nalezli zpovykanci. A stejně se vyjadřují i přátelé z ciziny

Reagovat
božský John

Ja znam iks lidi, co to meli a nebylo jim nic a pak taky par lidi, co s tim doma marodilo. Nevim no, na situaci to nic nemeni. Vim o tom uplny hovno, tak nikomu necpu svy moudra. Byl bych fakt rad, abychom hezky pekne sborove drzeli hubu a krok. At se vyjadrujou ti, co k tomu maj co rict a muzou realne pomoci a ne akorat mast lidi nebo si mastit svy ego

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

Lidé drželi hubu a krok 43 let, následky neseme dodnes. Naopak, demokracie slouží k tomu, aby občan mohl říct jasné NE všem vychytralým podvodníkům alá Babiš, kteří přesně voly jako ty potřebují k životu. Ovšem nesmí se to dělat způsobem, jak jsme viděli včera. Takže žádám všechny vygumovance, co si v davu říkají hooligans z Moravy a Slezska, aby příště do prahy vůbec nejezdili a protestovali si u nich doma. To, co předvedli byla ostuda a ne deemonstrace.

Reagovat
Kiwi-21

Si myslíš že se tak chovali pouze lidé z Moravy a Slezska a nikdo z Prahy mezi nimi nebyl?

Tomu sám nemůžeš věřit

Ale tady video + fotky v komentářich je úplně jasné že chuligani ať odkudkoliv jsou na víně méně jak ti policisté

https://www.facebook.com/groups/civilon/permalink/2721965964688254/

Reagovat
božský John

Demokracie neni o tom, aby kazdej mental jako ses ty (a predvadis to tu casto) musel nutne mit nazor na vsecko

Reagovat
HorajzmAmmann

V Liberci třeba leží matka před porodem co kvůli covidu nemůže sama dýchat a prý se rozhodují, že vyvolají předčasný porod s tím, že matka to stejně asi nepřežije. (Ale zase ti nemohu 100% potvrdit zda to je pravda nebo ne). Na druhou stranu známá dělá ve spitalu a prý to taková prdel v těch nemocnicích není. Tak nevím... Snažím se to nějak neřešit a rozhodně nepanikařit, ale zároveň si nemyslím, že by se fakt nic nedělo a byla to chřipka...

Reagovat
fabec1222

To je zajímavý ,protože v tomhle případě je základní pravidlo zachraňovat matku.

Reagovat
db18

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
C-M@ster

Co je špatnýho s Ludwigem? Moc jsem to nesledoval a viděl jsem ho akorát v DVTV.

Reagovat
Blasphemer

Protože je úplně stejnej jako Šmucler, akorát na opačný straně barikády. Samozvanej odborník, co na danou problematiku nemá absolutně žádnou kvalifikaci, ale o to víc je vidět.

Reagovat
C-M@ster

Já myslel, že je statistik.

Reagovat
Blasphemer

Přibližně od března je i statistik, no.

Reagovat
C-M@ster

A něco mu nevyšlo?

Říkám, moc ho neznám.

Flégr taky není vyloženě z oboru, což sám přiznává.

Reagovat
Blasphemer

Flégr je skutečný vědec a ten jeho obor určitě není tak mimo, i když to není přímo virolog/epidemiolog.

Reagovat
andrew96

Na rozdíl od Šmuclera ale nehází moudra na základě emocí, umí se poradit s odborníky.

Reagovat
Blasphemer

Samozřejmě je ve svým vystupování daleko umírněnější a racionálnější než morový zubař, ale furt si myslím, že toho veřejného prostoru by měli dostávat více jiní lidé. A tím myslím lidi skutečné odborníky z oboru s relevantní praxí a vzděláním. Ludwig mi přijde prostě jako attention whore, nemůžu si pomoct.

Reagovat
andrew96

V pořádku, mně jen Šmucler přijde silnější káva. Mně je na Ludwigovi sympatické ono sdružení vědců. Rozumím, že jeho sólojízda nemusí vonět, nicméně pokud došlo ke konsensu, že veřejná osvěta půjde na jeho bedra, nemám s tím problém. Snažím se soustředit především na poselství, které přináší, což je to hlavní.

Reagovat
Blasphemer

Šmucler je určitě silnější káva, vždyť je to úplnej dement.

Reagovat
božský John

Typek, kterej se prohlasil za datovyho vedce pote, co musel vysel na podzim asi jeden nebo dva predpoklady (stylem - denne bude nemocnejch 50 tisic lidi plus minus sto litru) a sam sebe pasoval do role nejakyho sefa vedeckyho hnuti. Mne je z tehle egomaniaku uplne na bliti. Jiste, je to opacnej pol nez Smucler a neni to zdaleka takovej vul, ale pro me jsou oba volove

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Greny

Tak Maláčová zítra konci

https://mobile.twitter.com/jietienming/status/1317923386786545664 Andrejko se bude zlobit

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec nechapu jak si CT tohle mohla dovolit pustit ven pokud od Malacovy nedostali svoleni.

Reagovat
Greny

Já taky ne, ale show začíná

Reagovat
bobis21

Myslím že show nebude, všichni budou dělat že i ničem neví.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická prasarna 168..

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nechápu, jak může být Maláčová tak blbá a dovolí si tohle vypustit v konverzaci se štábem ČT, který tam byl od toho, aby ji natočil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta konverzace byla evidentne off-the-record. On-the-record cast rozhovoru skoncila, balili kamery atd. Tyhle veci se nezverejnujou, to je proste zakladni pravidlo novinarsky etiky. Od CT me tohle teda kurevsky prekvapilo. Takovou prasarnu bych od nich necekal.

Kazdopadne kdyz vidim s jakou lehkosti to pustili ven, tak se nemuzu ubranit dojmu, ze jim to snad ta Malacova i svolila.

Reagovat
Whitemedia

To by musela mít nějaký chytrý plán, čemuž u ní vůbec nevěřím..

Reagovat
andrew96

Něco podobného se stalo už Marksové, která tehdy sjela myslím některé členy ČSSD. Zdálo se, že šlo o ojedinělý exces, protože ČT následně video stáhla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už bylo v seriálu Jistě pane premiére - "každý mikrofon je zapnutý mikrofon." I když teda samozřejmě pochybuju, že by se k tak sofistikovanýmu seriálu Venezuela dostala... A osobně si myslím, že Babišova sebranka si žádný ohledy nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Novinářská etika? Ty se chceš tímhle ohánět ve státě, kde premiér vlastní média? To si snad děláš srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Může si za to sama. Měla tušit, že když to řekne, tak to někdo zveřejní.

Reagovat
andrew96

Dotazovaní (i politici) se off-record často baví s novináři o různých věcech. Zveřejnění je minimálně v rozporu s obecně uznávanou novinářskou etikou.

Reagovat
Whitemedia

Od ČT prasárna, ale tady zrovna slzu neuroním.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo zas po nějaké plytké a unavující diskuzi určitě

Reagovat
oli9

Ale pokud Venezuela Maláčová skončí tak to bude fajn, konečně by mohla jít dělat rukama nebo píčou ne jen rozdávat z cizího jak každý socan

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé v životě s ní souhlasím

Reagovat
Whitemedia

Ne no, pořád fandím policii, holt stárnu.

Reagovat
bobis21

Zaslepený jsi ty, pokud hodláš tvrdit že někdo měl dobrý důvod házet po lidech dlažební kostky.

Reagovat
Kepy_FCB

kde to tvrdím

vader6618.10.2020 20:30#

Ta policie s tím ale počítá, že to jsou bezmozci.

Trochu je vyprovokuje, uzavře jim přístupové cesty, ti v civilu hodí první kámen a je to

Samozřejmě že normální člověk se vyprovokovat nenechá, ale oni na to mají manuály a přesně ví, jak daní lidí zareagují v takové situaci.

Myslíš že tohle má být policejní praktika že se převlíknou za demonstranty a vygradují zlobu k násilí, jak tam tvrdí ten chlap "tenhle je tam skoro vedl"

Reagovat
bobis21

Čekám na ten důkaz toho, že to nějak začal. To že tam jsou v civilu kvůli "mapování" extrémistické scény je všem jasné (a následující scény ukázaly že se o extrémisty 100% jedná), vaše tvrzení ovšem je že on byl ten kdo začal s násilím a že on začal házet věci po policii. Kde máš důkazy tohoto?

Reagovat
Kepy_FCB

Mě stačí bezprostřední nafalšovaná reakce toho chlapa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Policie neuzavřela přístupové cesty, jednu nechala otevřenou, aby všichni odcházeli stejnou cestou a policie to měla pod větším dohledem.

Reagovat
Mimalu

a co tam je na tom videu teda špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tak to mi fakt ty oci otevrelo. Policajt v civilu NASTUPUJE do auta a ODJIZDI!!!

Reagovat
Kepy_FCB

civilista nenosí hadry jak hools

Reagovat
Mimalu

akorát že tak byl na té demonstraci oblečený každý druhý a s tou sněhobílou rouškou by vedle ostatních jak píšeš hools působil jako pěst na oko

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tohle je pravidelný postup policie snad na každé radikálnější demonstraci, někdy i na vyjezdech s pochodem. Osobně jsem to už viděl, takže vím, že se to děje, ale je to věc, která se takhle praktikuje snad v každém státě. Co mě ale vždy zaujme je fakt, že jen u nás se to chytne

Tohle prostě není omluva, prostě se nechali celou touhle demonstrací a jejím výsledkem lapit do pasti, naprosto hloupě a naivně. Teď docílili akorát toho, že se hněv odklonil z vlády na ně a nejen že se nebudou žádné opatření uvolňovat atd, ale naopak bude více lidí souhlasit s jejich zpřísněním. A ještě jsme jako fanoušci za dementy. Fakt pecka.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
lichna.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

1) Na tom videu není vidět, jak ten polda v civilu provokuje. Ten chlap říká, že to dělal, ale to není důkaz.

2) Ten polda tam pravděpodobně byl "v utajení", aby viděl, co se děje nebo tak.

Reagovat
oli9

Ukaž mi prosím video kde ten co nastupuje dělá bordel díky.. To můžu natočit kohokoli s komentářem hele ten mě ukradl peněženku...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska se demonstranti předvedli. V očích všech teď musí být každej fanoušek za úplnýho kokota. Policajti je měli pozatýkat už při tom hajlování. Tohle se mi úplně hnusí. Průměrné IQ těchto demonstrantů podle mě nepřekročilo hranici 50ti bodů...

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Je..t Prymulu!ACAB!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele