AYALA KONČÍ S REPREZENTACÍ

17.07.2007, 18:25
Aktuality
Roberto Fabian Ayala již nikdy neoblékne argentinský reprezentační dres. Nová posila Realu Zaragoza a rekordman v počtu startů za jihoamerickou zemi dnes ohlásil odchod z národního týmu...

"K tomuto rozhodnutí jsem dospěl již před časem a není to kvůli té porážce, ale proto, že si myslím, že můj cyklus v národním týmu je u konce," prohlásil Ayala na tiskové konferenci, kde byl oficiálně představen jako nová posila Zaragozy.

Ayala se s národním týmem rozloučil porážkou 0:3 od Brazílie ve finále Copa America. Argentinský obránce na tento duel nebude vzpomínat v dobrém, a to nejenom kvůli výsledku. V závěru prvního poločasu si totiž dal vlastní branku, která v tu chvíli znamenala vedení Brazílie 2:0.

34letý zadák má na svém kontě celkem 115 reprezentačních startů, v tomto ohledu je rekordmanem a o tento primát jen tak nepřijde. Na první příčce argentinských historických tabulek se usadil na začátku února, kdy v utkání s Francií vymazal zápis záložníka Diega Simeoneho. Ten svou zem reprezentoval v celkem 106 zápasech.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*Parker

Škoda, že se rozloučil vlastním gólem a prohrou.

Reagovat
HOST*Mind_Killer

Škoda pro Argentinu což je moje nej reprezentace je to pan fotbalista jeden z nej obráncu v historii argentiny

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu chtěl obnovit jednání s Interem, poté co vyjebal s Realem a Barcelonou, a Moratti ho poslal do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Dostalo se mu takový zacházení, který si zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

ve světě patřil k nejoblíbenějším hráčům, pokazil si to sám

Reagovat
HOST*CeceFCB

Mna strasne zaujima, ze kde za rok skonci? AC, Inter, Real, tam kde daju viac, tam pôjdem s pozdravom Christian Chivu

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Přeju mu to. Letos od něj honba po mamonu a, dá se říct, že i podrazy, tak ať si to teď vyžere. V Římě už si našli náhradu, takže si možná ani nekopne a mají ho tam určitě hodně rádi, když kvůli němu přišli o 15 - 20 mil. euro .

PS: Nejsem zastánce těch taktik posílání hráčů do béčka, když nechtějí podepsat novej kontrakt, ale kdyby teď Řím "potrestal" Chivua pobytem v béčku, řekněme na měsíc, dva ... Nedivil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by si to vyžrat. Jako jedinej z toho vyvázl bez úhony on a Barca.

Chivu si odehraje rok v Římě, potom někam odejde gratis a dají ještě nehoráznější plat než požadoval. A Barca místo něj koupila kvalitnějšího a mě už teď sympatičtějšího Milita, takže jsme taky v naprostý pohodě.

Odsral to Řím, celá Serie A a Real. Řím přišel o odstupný 15-20 mega, to musí nasrat. Celá Serie A bude trpět, protže si místo Chivua Inter přivedl řezníka Rivase a nakonec chudák Real (ne)musel vysolit 30 mega za Pepého.

Reagovat
HOST*CeceFCB

, ale Pepe za tych 30 stal ako sam povedal

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nejspíš odejde už letos, AS má náhradu a potřebuje prachy. Takhle si vydržovat hráče, kterej je sice skvělej, ale ne životně důležitej a za rok odejde zadara, si oni dovolit nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo ho vezme. Se slevou už ho nabízeli nám, my odmítli, Real už stopera má, Juve taky, Inter jim myslím taky řekl NE. Snad jedině AC k Nestovi, ale není na ně moc mladej ...?

Reagovat
smazaný uživatel

O to bych se nebál, zájemce o kvalitního stopera se vždy najde.

Reagovat
HOST*dada

Skoda akorat doufam, ze mu to bude v Zaragoze s Aimarem šlapat jako před lety ve Valencii.

Reagovat
HOST*inzaghi

smutný odchod

Reagovat
HOST*32kol

nejlepsi hlavickar na svete

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele