Auxerre vyřešilo otázku trenéra, Furlana střídá Pélissier

26.10.2022, 10:15
Aktuality
Auxerre se nepovedla první třetina nové sezony a špatné výsledky mají za následek změnu ve funkci trenéra. Na lavičku nově usedne Christophe Pélissier, své místo mu definitivně přepustil Jean-Marc Furlan...

Auxerre se letos vrací mezi francouzskou elitu a v tuto chvíli čeká na výhru už osm zápasů, z nichž vytěžilo pouhé dva body. V tabulce přišel propad na osmnáctou pozici a očekávaná změna v trenérském křesle. O odvolání Furlana tisk informoval už před čtrnácti dny, kdy ho vedení zbavilo pravomocí, nyní doladilo podmínky rozvázání spolupráce a představilo nástupce.

57letý Pélissier dříve vedl Amiens a do konce minulé sezony Lorient. V Auxerre podepsal smlouvu na dva roky, její součástí je opce na třetí sezonu.

Autor: Tomáš Pavlík / aja.fr

Komentáře (2)

Přidat komentář
JhonLimon

Jestli to letos udržíme, tak to bude zázrak...bohužel to moc neočekávám

Reagovat
PH8

Legenda Villarrealu Furlan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele