Auxerre odvolalo trenéra Fourniera, nahradil ho Wallemme

18.03.2012, 17:27
Aktuality
Předposlední tým francouzské ligy AJ Auxerre po jedenáctizápasové sérii bez vítězství odvolal trenéra Laurenta Fourniera. Nástupcem sedmačtyřicetiletého kouče se stal Jean-Guy Wallemme.

Fournier působil na lavičce účastníka minulého ročníku Ligy mistrů od začátku sezony. Pod jeho vedením tým ale naposledy vyhrál v polovině prosince a po nedělní prohře 0:2 s Evianem ztrácí na 19. příčce deset kol před koncem soutěže pět bodů na záchranu.

Čtyřiačtyřicetiletý Wallemme ve Francii vedl v letech 2008 až 2011 Racing Lens, od loňského srpna působil na lavičce reprezentace Konga.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neměli mí generální přestavbu? To se dalo čekat.

Reagovat
Israha

No, jsem zvědav, za jak dlouho ho bude následovat Deschamps...

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Já četl Fouriera, mě z tý matiky už jebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, snad se to ještě podaří zachránit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele