Australani po dalším debaklu odvolali trenéra Osiecka

12.10.2013, 11:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Free_player

Reagovat
Hafna

Dostanou 3 výprasky a pojedou domů... Odešla/odchází jim stará generace kolem Kewella, Bresciana, Cahilla a spol a nová prostě není... Jsou na MS jen díky tomu, že z Asijské zony je společně ze sev.a stř.Ameriky postup takřka primitivní událostí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Postup z asijskej zony zas az tak primitivnou udalostou rozhodne nie je, je tam viac tazkych a vyrovnanych superov, Uzbekistan, J.Korea, Japonsko, Iran, Jordansko...

Reagovat
Hafna

jj to je 5 týmů + Austrálie = 6... a z toho 4 jdou přímo a jeden do baráže...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to som vymenoval notoricky znamych adeptov na postup, netreba zabudat na silnejucu Cinu, nevyspytatelnu S.Koreu, Oman, je to len vycet z toho co som si spomenul, zas ta Azia nie je ziadna prechadzka ako mali Australcania v Oceanskej zone. Preto sa aj dali prelozit do Azijkej aby mali viac tazsich zapasov.

Reagovat
Hafna

Jako o Oceánské zoně nemluvím, v pohodě Jen prostě říkám , že konkurence v Ásii je nesrovnatelná například s J.Amerikou a rozhodně s Evropou... Je to Mistrovství světa, takže OK, beru at jsou tam týmy z celého světa, proto bych radikální změny nedělal... ale myslím si, že by se mohla zrušit interkontinentální baráž pro 5.tým z Asie a 4. ze Sev.a Stř.Ameriky a mohlo se toto jedno místo dát Evropě... rozhodně by nejlepší tým z Evropy, který neprojde baráží (Chorvatsko? Řecko? Švédsko?) byl lepší než Jordánsko nebo Honduras

Reagovat
TheAdy

Reagovat
db18

Reagovat
fantomas

Njn, holt když za tebou nestojí národ, odborníci ani hráči, je to těžký. I když přirozeně nejsem fandou podobných odvolávání přes turnajem, tady se asi udělala správná (nevyhnutelná) věc. Tak jako tak by asi šel po MS..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele