Augsburg má nového trenéra, vybral Maaßena

08.06.2022, 18:57
Aktuality
Enrico Maaßen se může těšit na první angažmá v nejvyšší německé soutěži. Osmatřicetiletý trenér se od třetiligové dortmundské rezervy vydává do Augsburgu, s nímž podepíše tříletou smlouvu...

Augsburg, jak už se v předchozích sezonách stalo zvykem, bojoval o záchranu, a přestože byl znovu úspěšný, musel hledat nového trenéra, protože Markus Weinzierl neprodloužil kontrakt.

Volba nakonec padla na Maaßena, jenž má za sebou vydařené působení u dortmundské rezervy, s níž postoupil do třetí ligy, kde se v minulé sezoně pohodlně udržel.

"V posledních letech jsme sledovali vývoj Enrica Maaßena, protože jde o mladého trenéra, který je ambiciózní a chce se neustále zlepšovat. Dokáže pracovat s mladými hráči a ti se pod jeho vedením zlepšují," řekl na adresu nového trenéra sportovní ředitel Stefan Reuter.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
Anetis92

OT. Jak to vypadá s Morávkem? Dostal novou smlouvu? Myslím, že teď v červnu mu končí, ne?

A co Koubek? Že by mu stačilo bejt zahrabaná dvojka v Bunde?

Reagovat
stas87
Reagovat
DidusIneptus

Stará zpráva. Dejte tam novou!

Reagovat
DidusIneptus

Nový trenér Thorup to s Augsburgem začal velice dobře (rovnou s třemi body za vítězství). Věřím, že se A pod jeho vedením zachrání. Augsburg si ligu zaslouží.

Reagovat
DidusIneptus

TSV Mnichov 1860 - Jahn Řezno

Holčička, kterou si uchylové dosadili do tohohle utkání jako rozhodčího, poroučí: Chlapi, teď budete na hřišti skákat tak, jak já budu pískat!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele