Aubameyang podepsal novou smlouvu s Arsenalem

15.09.2020, 17:56
Aktuality
Pierre-Emerick Aubameyang se dohodl s londýnským Arsenalem na nové smlouvě. Klubu se upsal na další tři roky. Jednatřicetiletému střelci z Gabonu měl dosavadní kontrakt vypršet po této sezoně.

Všichni fanoušci Kanonýrů si tak mohou vydechnout. Několik měsíců trvající sága je podle všeho zdárně u konce. O Aubameyangově dohodě s Arsenalem informoval server Sky Sports.

"Nikdy jsem nepochyboval o tom, že s klubem dohodnu a podepíšu novou smlouvu. Chci poděkovat našim fanouškům, ale i spoluhráčům, rodině a všem tady, že se tady cítím tak skvěle, že cítím, že sem patřím," řekl Aubameyang.

Do Arsenalu přestoupil v lednu 2018 z Dortmundu a během první kompletní sezony v Anglii se stal nejlepším střelcem Premier League s 22 góly. Celkem ve 111 soutěžních zápasech za severolondýnský tým nasázel 72 branek. V srpnupomohl "Kanonýrům" k zisku FA Cupu. "Věřím v Arsenal. Jsem přesvědčený, že můžeme společně dosáhnout velkých věcí. Je tu něco vzrušujícího a myslím, že to nejlepší ještě pořád teprve přijde," uvedl Aubameyang.

"Je skvělé, že Pierre s námi zůstává. Pro celý klub to bylo velmi důležité. Je to nejen úžasný hráč, ale taky významný lídr mužstva," dodal manažer Mikel Arteta.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (487)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele