Ashton by mohl přijít o zbytek sezony

26.12.2008, 12:31
Aktuality
Velkou smůlu má Dean Ashton. Útočník West Hamu se v září podrobil operaci kotníku a v lednu se měl vrátit na zelené trávníky, místo toho možná zůstane na marodce až do konce letošní sezony. Naznačil to manažer Hammers Gianfranco Zola...

"Nemyslím si, že ho budeme mít k dispozici v lednu nebo v únoru. Nedokáži ani odhadnout, zda bude fit v březnu, dubnu... to bude záležet na zlepšení stavu," posteskl si Zola.

Ashton je velkým smolařem na zranění. Kotník ho trápil již v sezoně 2006/2007, loni zase měl problémy s kolenem. Letos nastoupil ke čtyřem zápasům a na svém kontě má dvě branky. Současný zdravotní problém si přivodil v září, následně se podrobil operaci, podle posledních informací se na hřiště vrátí nejdříve v březnu.

"Přišel jsem o něho, možná o nejlepšího zakončovatele v týmu. Podrobil se operaci a budeme čekat ještě několik měsíců, než ho budeme moci využít. Má problém se šlachou v kotníku a kvůli jeho dřívějším zraněním nejde spěchat, protože nechceme způsobit další škody. V klubu jsem měl již několik problémů, ale postavíme se jim, protože jsme silní," řekl dále Zola.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (51)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Velká ztráta pro WHU... I když oni musí být už zvyklí...

Reagovat
smazaný uživatel

Velky talent ae zaroven i velky smolar. Kdyby jej celou karieru nepronasledovala zraneni. Troufam si tvrdit, ze by byl zrejme nejlepsi Anglicky utocnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie mohla hrát Ashton-Owen...

Reagovat
Yanek

a co Rooney?

Reagovat
honziss

Reagovat
honziss

Já to balím, konec, definitivum, Zolo, jestli někoho v zimě nekoupíš tak se těším na to jak budem válcovat příští rok soupeře v League Championship..

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě máte Di Micheleho

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to vypada s tim Dyerem? Nekde sem cetl ze uz hraje za rezervu? Nevis o tom neco?

Reagovat
honziss

Měl by nastoupit v FA Cupu proti Barnsley.

Reagovat
smazaný uživatel

diky . Uz se tesim az zacne hrat. Verim ze pomuze hammers.

Reagovat
honziss

Otázka je jestli vůbec bude mít místo v základní sestavě. Doufám že pomůže, ale pochybnosti mám. Přeci jen rok a půl bez fotbalu v jeho letech..

Reagovat
smazaný uživatel

Mno ja myslim ze urcite to bude vzpruha pro tym. A hrat by mel, urcite lepsi varianta nez Tristan za zenitem, mladik Collison, nebo nevyrazny Parker, ci Boamorte. Nechme se prekvapit ja sem presvedcen ze Dyer je lepsi nez vsichni tihle hraci a dokaze to i na hristi.

Reagovat
honziss

Pro tvou informaci - Dyer je záložník, čili srovnání s Tristánem za zenitem nechápu. NEVÝRAZNÝ PARKER??? To snad nemůžeš myslet vážně?!?! Viděl jsi letos nějaký zápas WHU? Jak můžeš říct že je Parker nevyýrazný? Patří vždy k nejlepším na hřišti. Boa Morte je na nic, to jo, ale hraje nalevo, kde Dyer nikdy nehrál. Nevím proč zmiňuješ zrovna tyhle jména..

Reagovat
kubys

Sakra pozdě na tom iPhonu se píše úplně debilně.

Reagovat
honziss

Nevadí. Nicméně mě to strašně rozesmálo, ty jména která zmínil Bompar. Možná jediný kdo hraje aspoň ZHRUBA na pozici na které může hrát i Dyer je Collison a to ještě musíme přimhouřit oko. No a říct o Parkerovi že je nevýrazný, to je prostě sada, která mě fakt rozesmála.

Reagovat
kubys

Asi tak a k tomu i Jack je úplně jiný typ hráče než Kieron...přeci jen on na té pravé straně je spíš jako záplata, jinak to je typický tvořivý středový záložník.

Reagovat
honziss

Tak tak. On hold asi zmínil pouze jména, která si z našich hráčů zapamatoval. JInak si to neumím vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty ses pan vsevedouci co se asi nikdy nemuze zplect ze? Hold mam slabsi kraci pamet( to me urcite neomlouva) ae urcite to neni tak jak si myslis ze znam jenom hrace co jsem vyjmenoval. Muzu si zato sam ze sem napsal takovou picovinu uznam to. Akorat tvuj styl reakce je hodne povysujici a arogantni.

Reagovat
honziss

Tak to promiň, ale to cos napsal byla opravdu nehorázná blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja to nemyslel srovnavat post za post. A kdyz rikas ze Dyer mozna jen tak hrat nebude, tak si myslim ze pro nej se misto v sestave najde aji kdyby nemel hrat na svem psotu, tak by byl platnejsi nez zminovanyi hraci na svych postech. Jinak Parker semi nikdy moc nelibil, letos ma sice dobrou sezonu ae kde je jeho forma z Charltonu kdyz jej koupila chelsea? Myslel sem ze ve west hamu se zvedne ae zatim semi moc nelibi.

Reagovat
kubys

Jenže pochop, že v Charltonu se kolem něj točila celá hra a měl trochu jiné úkoly než u nás

Reagovat
smazaný uživatel

No nerekl bych ze se kolem nej tocila hra. Bylii rovnoceni stredovy hraci s Hollandem. Nebylo tam primo urceny kdo je pro utoceni a kdo pro brannei, proste se pohybovali tak jak to hra dovolovala.

Reagovat
kubys

Já bych řekl, že on byl ústřední postavou, která rozdělovala většinu míčů, ale nebudu se hádat...a ano sice neměli určené pozice, jenže ve WHU má Scott pozici štítu a útočí Noble...

Reagovat
honziss

Prosímtě, nedělej si z nás srandu, jo? Myslíš si, že by Dyer byl platný v útoku, na defenzivním záložníkovi, na levém záložníkovi a na středovém záložníkovi víc než hráči které jsi vyjmenoval? A jako Parker se ti líbit nemusí, ale fakta nepopřeš, momentálně je to jeden z našich nejlepších hráčů a tvoří osu týmu, hraje parádně, nechybuje. A cpát Dyera na jeho post jenom proto aby Kieron hrál, to můžeš vymyslet jenom ty.

Reagovat
kubys

Nevýrazný Parker??? Letos rozhodně náš nejlepší hráč s Greenem.

Reagovat
$dolar$

Parker je vynikajici

Reagovat
fantomas

Jj, škoda že ho Chelsea tak zbrzdila. Mohl být ještě lepší.

Reagovat
$dolar$

V Chelsea hral celkem dost A je skoda ze tam nezustal, ale v ty dobe tam byl Maka a objektivne na nej nemel

Reagovat
vodka

Je to tím, že Parker není a nikdy nebude klasický štít, pokud bych ho měl s někým srovnat, tka s Carrickem...

Reagovat
smazaný uživatel

velky smolar neco podobnyho jako rosicky

Reagovat
georgeo

spíš Robben....Rosa když už, tak pořádně, ale Robben je co chvíla

Reagovat
hawk

Ty jo to je uz nemozny, porad pul kadru na marodce, na prestupy nejsou penize a udrzet nektery hrace bude dost tezky, hold letos to bude bitva o udrzeni, ale myslim, ze to uhrajeme, protoze hrajeme celkem slusne, jen ty goly chybej.

Reagovat
kubys

tak a teď doufám, že Zola je soudný a pošle Craiga pryč a nakoupí kanonýra!

Reagovat
smazaný uživatel

To mě mrzí především proto,protože doufám v záchranu West Hamu.

Reagovat
honziss

Sam Dalla Bona zvažuje odchod z Neapole a zakotvit by mohl znovu v Anglii, zájem o něho údajně má West Ham.

Já ho moc neznám, útočník to ale není že?

Reagovat
fantomas

Je to univerzál. Může hrát kdekoliv v záloze i útoku.

Reagovat
kubys

Já bych řekl spíš jako podhrot, jenže honziss asi teď spíše myslel gólového útočníka.

Reagovat
fantomas

Tak gólový asi opravdu nebude. Ale připravovat šance Coleovi s Bellamym by mohl obstojně. Tihle hráči to potřebují.

Reagovat
honziss

Jenže my takového hráče momentálně nepotřebujem, bota nás tlačí jinde.

Reagovat
kubys

Já pořád doufám, že Bellamyho pošleme do Tottenhamu a koupíme nějakého opravdu gólového útočníka. (Pravda je, že bych byl radši, kdyby odešel Carlton, ale toho už asi nikdo nechce )

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych na místě Zoly prodal Bellamyho a poté si připravil balík peněz a zkusil přivést Cavenaghiho, to by se jim vyplatilo mnohem víc, než zkoušet kupovat nějakého "neprověřeného" útočníka. I když si myslím, že Gianfranco má určitě nějaké eso v rukávu, kterým překvapí.

Reagovat
kubys

Jj, Gianlucu Vialliho.

Reagovat
kubys

Jj, Gianlucu Vialliho.

Reagovat
kubys

Jj, Gianlucu Vialliho.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

tak do útoku bych ho zrovna dvakrát nehrnul....

Reagovat
kubys

Nene, záložník - věčný talent, který ovšem ustrnul trochu ve svém vývoji. Jinak se mi zdá, že se Gianfranco začíná projevovat jako Benítez a bude kupovat jen hráče z Itálie - prosím, ať to není pravda.

Reagovat
honziss

Myslím že tam nejde jen o Zolu, ale spíš o Naniho co se týče těch Italů.

Reagovat
fantomas

On už talent asi neni, v sedmadvaceti. Bývávalo...

Reagovat
kubys

Proto jsem tam napsal to věčný

Reagovat
honziss

Hmm.. Pecka, zas mi vypadl přenos..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele