AS Řím bude v odvetě osmifinále LM hrát i o trenérovu budoucnost

05.03.2019, 13:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
Adyss

al ved sa pohybujú okolo 5. miesta.. čo chcú od Francesca? titul?

Reagovat
Alberto Aquilani

Ježiš, dobre, ďakujeme za vysvetlenie situácie.

Reagovat
Adyss

Neplač

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Abaddon

Reagovat
smazaný uživatel

To počkej až přijde soukmenovec Rimskyvlk vaše diskuze mě vždy rozesmějí

Reagovat
Alberto Aquilani

Jop, moja pravidelná dávka emócií. Normálna psychohygiena. Pri písaní s ním sa vybúrim a pak som mimo EF úplne bez nervov :D

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Přál bych AS úspěch, ale pokud by vyřazení znamenalo konec Di Fra, tak by to bylo ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný cíl do sezony bylo 4. místo a LM i na další rok.

Nepostup zamrzí, ale nemá pro jeho setrvání význam.

Reagovat
smazaný uživatel

Po derby se zase vzchopíme, Edin a SES budou zuřit, abychom se o víkendu zase potrápili s Empoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel AS chce prodat Undera, aby mělo více peněz na přestupy, jenže je letos vidět na výsledcích, že AS je na něm hrozně závislý.

Reagovat
Yanek

AS fakt není závislé na Underovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jediný hráč v tom týmu, co umí sám něco vymyslet v zápase.

Reagovat
Alberto Aquilani

To s tou závislosťou na Underovi je tu tiež dobrý mindfuck. Vôbec nenaplňuje ten potenciál, čo ukázal druhú polovicu minulej sezóny. AS nie je závislé na nikom. Len na lemplovi na lavičke.

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
Abaddon

První půlku týhle sezóny měl dobrou.

Reagovat
Alberto Aquilani

Dal tam nejaké áčko Džekovi, ale celkovo herne podľa mňa nič moc celú sezónu. Tu je ale znova problém to, či sú toto jeho výkony, na ktoré má. Pretože som ho videl za Turecko proti Švédsku a bol vynikajúci. Spravil v tom zápase toľko kreatívnych vecí, koľko nespravil za celú túto sezónu v Ríme.

Reagovat
Abaddon

Tohle už je zas podle mě chyba v trénerovi. Patrik hraje v repre taky skvěle.

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
Johny1993

Celá politika toho týmu je špatně... Prodájí dobrý hráče za směšný částky, pak nakoupí nějaký talenty + nějaký idioty co se tam absoilutně nehoděj viz. takový hráči jako Pastore, Nzonzi, Cristante...Když se během sezóny někdo vyšvihne jako třeba Ünder nebo loni Allison, tak se hned řeší za kolik se prodá .... to je problém vedení, ve všem hledají jenom zisk, ale fanoušci a i hráči podle mě radši chtějí nějakej titul, vyhrát něco pořádnýho ... jak se z týmu kterej loni se dostal do semifinále stane tým, kterej nedokáže nic předvést ? Chybí tam úplně všechno, v brance je 2 metrovej šašek, ze kterýho obrana musí cítit, že je nepodrží tak jako to dokázal Allison, v záloze není žádnej hráč, kterej by to lámal a nechal duši na hřišti jako byl Naingollan, Strootman, kterej si na hřišti sjednal respekt taky pryč .... a teď to tam vypadá jak banda kluků co prostě jdou odehrát 90 minut... Di Francesco hraje půlku sezony s rozestavením 4-2-3-1 a vidí že to nefunguje a hraje to tak dál a dál, teď poslední zápasy 4-3-3 a taky to není ono, a místo aby experimentoval s těma mladejma klukama co tam má jako je Kluivert, Schick, Zaniolo, Karsdorp tak to staví pořád stejně ... Podle mě tyhle mladí kluci nemají sice zkušenosti, ale za to mají chuť se předvést a všichni vědí, že v nich něco je. Popravdě jako fanoušek AS nevím jeslti si zítra přát postup přes Porto do 1/4finále, protože pak se nic nezmění. Můj největší letošní sen bylo, aby letos přivedli na místo trenéra Conteho, byť je to magor tak ten by to tam srovnal včetně managementu Forza Roma !!

Reagovat
Alberto Aquilani

" jak se z týmu kterej loni se dostal do semifinále stane tým, kterej nedokáže nic předvést ?"

Toto je presne ten problém, ktorý ukazuje, že nám to postúpenie cez Barcelonu skôr uškodilo ako pomohlo. Ľudia týmto akoby zabudli na ligu, kde sa získalo o 10 bodov menej ako sezónu pred tým pod Spallettim. Rovnako v Coppe sa hneď vypadlo. Ale ono to vyzerá ako nejaká úspešná sezóna, pretože sa dokázala vyradiť Barcelona. V lige to poväčšinou vyzeralo ako teraz, absolútny antifotbal, bez systému, s hráčmi, ktorí nevedeli dať ani 50% toho na čo majú. Jediný rozdiel bol, že sa nám to párkrát podarilo urvať na silu v záveroch, a to spravilo nejaké body navyše. Tieto problémy sa ukazovali už minulú sezónu, teraz je to len vyústenie. Odchod Strootmana pravdepodobne byť nemusel, ale čomu by to prospelo? Možno by sme s ním mali o pár bodov viac, ale hra by stále stála za starú belu.

Bohužiaľ, tá LM udržala Di Francesca, ale ako sme sa do semifinále dostali? Veď už prvý zápas s Atleticom sme boli katastrofálni. Alisson tam zabránil tak šiestym gólom, vtedy úplne čaroval. Tam keby dostaneme debakel, tak bohvie ako to celé dopadne. V LM ho držal, ako celú sezónu zázračný Alisson. K tomu superforma Kolarova, výborný Džeko v LM. To oni nás tam dostali, keby tam na tej lavičke bola matrioška, dopadlo by to rovnako.

Akurát pozerám na Ajax, 20 roční chlapci rozjebali Real, od ktorého sme my dostali trojku. Systémom, ktorý by Di Francesco chcel hrať, ale jednoducho ho nevie. Ale poďme argumentovať tým, že chudákovi Di Francescovi chýba Perotti a nemôže tak uplatňovať svoj futbal. Alebo že nemá druhé ľavonohé pravé krídlo - Ajax nemá pre istotu pravonohé, a olala, ono to ide.

Reagovat
ED91

Reagovat
Gimme

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
Frantszek

Mám z toho hrozného nerva. Moc zápasů jsem neviděl tuto sezonu, protože to je taková bída.... A když už se na to jdu koukat, tak je to hrozného přemlouvání se.

Za trest toto.

Samozřejmě týmu přeju úspěch, ale štve mě to, že by to Eusebia možná udrželo.

Reagovat
Il Principino

EdF ustojí snad všechno ale dneska postoupíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem hlavně zvědavá, jestli bude hrát Schick, kterého jsem si přejmenovala na Šuka, protože je poměrně pohledný.

Reagovat
twelwer

Ze vy ste s topinkom surodenci ?

Reagovat
smazaný uživatel

a i kdyby ano, tak co je na tom? dyt sme oba úplně normální lidi jako ty nebo já!

Reagovat
Il Principino

Reagovat
Alberto Aquilani

Preferujem jeho sestru

Reagovat
smazaný uživatel

no tak proti gustu žádný dyšputát

Reagovat
Frantszek

Ona preferuje římského vlka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
twelwer

Reagovat
pantondavo

Moc očividnej troling, sorry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele