Arsenalu bude do října chybět zraněný útočník Lacazette

13.09.2019, 17:29
Aktuality
Alexandre Lacazette do konce tohoto měsíce nepomůže Arsenalu. Francouzský útočník musí vyřešit potíže s kotníkem, se kterým laboruje po dobu několika posledních týdnů...

Bývalý kanonýr Lyonu přišel do londýnského klubu před více než dvěma lety a od té chvíle patří k důležitým hráčům Gunners, což prokazoval i na startu probíhající sezóny.

Lacazette zasáhl do tří ligových utkání, ve kterých se dvakrát gólově prosadil. Kromě jiného pomohl svému týmu k remíze v derby s Tottenhamem, to už ho ale trápil zraněný kotník.

Do nadcházejících utkání Arsenalu proto osmadvacetiletý Francouz nenastoupí, aby si odpočinul a mohl být fit pro nejdůležitější fázi sezóny. Lacazette má absentovat do října.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (39)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že na United už bude připravený, do té doby si myslím ho nebude potřeba, protože nehrajeme žádný opravdu velký zápas. Ať si pořádně odpočine a doléčí se, bude to pak bonus do závěru sezóny, kdy bude odpočatější.

Reagovat
formic81

takze Auba si v rijnu asi moc neodpocine

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu bude chybět.

Reagovat
Busby babes

Daniel Farke on Manchester City: "My feeling is that if you just park the bus then you have no chance against them. If I'm honest, even if I would want to, I can't park the bus because I have no defensive players any more."

Can't park a bus when there is no bus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Nelson Auba Pepe

Opäť ďalšia šanca pre Nelsona aby sa chytil.

Laca bude samozrejme chýbať ale mame zápasy ktoré by sme mali zvládnuť aj bez neho

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Kucka

Reagovat
PP

Dohajzlu.. náš klíčový hráč. Ale nějaké varianty tam máme, tak snad to zvládneme..

Reagovat
Golasso

Achjo a to se konečně ta marodka vylidnila. Musíme to dát i bez něj. Šance pro Nelsona a já osobně bych rád viděl i Martinelliho.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má niekoho na maródke. A nie jedného...

Reagovat
Golasso

"Každý" mě tak moc nezajímá, jako Arsenal. Navíc nám se teď po roce konečně vyprázdnila marodka, když se vrátili dlouhodobě zranění Bellerin, Holding + Tierney, který taky ještě letos nenaskočil. A když už je konečně prázdná, tak usedne další klíčový hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné. Ako fanúšikai Arsenalu ťa zranenia u súperov nezaujímajú. Len som konštatoval, že zo zraneniami akoby sa vrece roztrhlo.

Reagovat
Golasso

To máš pravdu s těmi zraněními. Teď se to nějak sešlo. Ono taky tady ta první repre pauza tomu nepomáhá. Spousta hráčů se sotva dostala do zápasové kondice a hned mají cestovat pryč a nastupovat za repre

Reagovat
smazaný uživatel

Na ligové súťaže má repre pauza neblahý vplyv. Okrem rizika zranení je tu aj možnosť, že mužstvá vyjdu zo zabehaného zápasového rytmu. Hlavne tie, čo nemajú reprezentantov.

Reagovat
Hachim Mastour

rip fanta

Reagovat
cink

Reagovat
SunFells

...My vlastně nemáme třetího útočníka že?

Reagovat
Nikikrew

Nie

Reagovat
SunFells

Ani křídla, ani útočníky ...Paráda

Reagovat
Robertson

...nevidím prekážku ...Nelson,Martinelli,Saka...John-Jules,Balogun...a bonusom je univerzálny univerzál AMN ...

Reagovat
SunFells

A jak se jmenuje ten wonderkid co před rokem/dvěma oslnil v U13?

Reagovat
Robertson

...Omari Hutchinson,ale on je LB,a to si nechcel ... takže Ty neveríš tej mladej krvi,v podaní Fredieho?...

Reagovat
SunFells

To je on, tak ještě toho!!

Já bych Freddieho vliv určitě teda tolik nepřeceňoval, ale jde o to, že jsou to děti. Rád je uvidím hrát, ale budu se patrně dívat na Evropskou ligu i další rok.

Reagovat
Robertson

...zabúdaš na brutálne januárové prestupové obdobie ...Carrasco/Zaha...možno to bude za obedové lístky,ale možno sa do toho trafia...ono,deti niekedy,hoci krátkodobo,rozhodujú veľké veci!!!

Reagovat
Robertson

...aj za obedové lístky všetkých zamestnancov....

Reagovat
SunFells

To je pravda, když se třeba stěhuješ za prací, tak musíš myslet i na děti, do jaké školy tam budou chodit a tak.

Ale zpátky k fotbalu, očekáváš to tak horké v zimě? A do zimy (ledna opravdu)...dobře, dejme tomu že ze skupiny Evropské ligy půjdeme dál ...co liga, neztratíme tam nějaké body, protože se nám zraní třeba jen dva hráči z ofenzívy a půjde tam paběrkovat Martinelli?

Reagovat
Robertson

OK,vnímam ten diskomfort,ale tak kurva,nech sa mlaďasi prejavia,keď majú tak "obrovskú" šancu...ľavé krídlo má skvelú šancu hrať aj PL,hrot aspoň poháre...

Áno,podľa vyjadrení mladého Kroenkeho,očakávam "búrlivé" arsenalovské,januárové,prestupové obdobie... všetko je možné,b

avšak budú rozhodovať aktuálne dostupné peniaze...hm,novinka

Reagovat
SunFells

Tak ale toho relativně připraveného hrota jsme poslali hostovat a ti za ním jsou ještě dost za ním. Ve většině případů to ani nevidím jako dobře, pokud do toho vlétnou moc brzo.

Já věřím Sakovi, ale zároveň věřím, že ideální bude když si zahraje League Cup, něco málo z EL a atmosféru PL letos akorát okusí pár starty z lavice.

ESR je hráč, který se mi herním stylem strašně líbí, ale jednak je to pro mě centrální hráč a jednak mám u něj trochu obavu, že u nás dopadne jak Jeff.

Reagovat
Kucka

nebo jako Jack

Reagovat
SunFells

Btw mladý Omari byl bek tehdy, co jsem teď dohnal co je nové v jeho kariéře, tak už je podle očekávání a i jeho vlastního přání na křídle.

Reagovat
Robertson

...to tam spelo s jeho technikou...

Reagovat
Counter

Pepe v suchém triku. Pak Martinelli v trochu zpoceném triku. Pak John-Jules v mokrém triku.

A pak Mesut v roli falešné devítky v ultrasuchém triku

Reagovat
SunFells

Emeryho diamanty jak proti Live a problém smazán

Reagovat
Counter

Tohle zní o dost hrozivěji než zpráva "Arsenalu bude dva týdny chybět zraněný útočník Lacazette"

Reagovat
Kucka

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele