Arsenal znovu ztratil vedení, Ødegaard vidí problém v myšlení

07.12.2021, 11:06
Aktuality
Martin Ødegaard (© AFP)
Druhou porážku v řadě si na své konto připsal Arsenal. Londýnský klub minulý týden nestačil na Manchester United a včera odjel s prázdnou z Liverpoolu, kde prohrál s trápícím se Evertonem. Výsledku 1:2 nakonec nezabránil ani Martin Ødegaard...

Norský záložník v nastavení první půle otevřel skóre a dlouho to vypadalo, že si Kanonýři dokráčí pro tři body. Vše se obrátilo v závěru, nejprve srovnal Richarlison a ve druhé minutě nastaveného času dokonal obrat Demarai Gray.

"Podle mého názoru je to nějaký problém s myšlením. Vedli jsme 1:0 a začali se obávat toho, že přijdeme o výhru, to není dobře. Chtěli jsme přidat druhou branku, což se nepovedlo, nedokázali jsme to," hodnotil norský záložník.

"Je těžké to přijmout, nepodali jsme takový výkon, jaký byl potřeba. Bylo tam několik dobrých momentů, ale měli bychom a musíme hrát lépe. Těžko se to říká, ale někdy se do takové situace dostanete. Vedli jsme, přestali hrát a poskytli soupeři vše potřebné, aby mohl hrát svůj fotbal," pokračoval.

Arsenal odmítl možnost vrátit se na pátou příčku, na svém kontě má 23 bodů a nezareagoval na víkendové úspěchy Manchesteru United a Tottenhamu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (193)

Přidat komentář
jk

Chudák owny

Reagovat
Zdechlina

Co s ním je? Slaví?

Reagovat
kissak

Emigroval v rámci Londýna.

Reagovat
Zdechlina

Tomu nevěřím... Owny?

Reagovat
Trand

"Vedli jsme 1:0 a začali se obávat toho, že přijdeme o výhru, to není dobře."

To se stává asi tak v 90 % zápasů kdy vedeme, není to žádná novinka. A dobře nám tak, že Everton vyhrál, za tenhle přístup si tým ani nic jiného nezaslouží.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Moje maličkost

Kdyby od začátku prohrávali, tak by se jim to nestalo.

Reagovat
Pablos

o dva kousky do poločasu a pak se to už dělá samo.

Reagovat
Trand

Příště můžeme zkusit tuhle taktiku, třeba to bude lepší.

Reagovat
Hachim Mastour

Tréner. Je to Artetova taktika

Reagovat
Manau

Tak hlavně že si fanoušci zazpívali One Nil to the Arsenal

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Jardin

Mě právě přišlo, že jsme to zlomili tuto sezonu. Takový ten pocit, že to zarsenalujeme a bude ostuda. Tuhle sezonu zápas, který jsme měli prohrát a tahali jsme za kratší konec, tak jsme nakonec ukopali (ošklivě, ale ukopali).

Tohle mi vrátilo vzpomínky např. na remízu s Newcastlem 4:4, nebo když jsme vedli 2:0, Xhaka dostal červenou a skončilo to 2:3 a podobné tragické zápasy

Reagovat
Muza

Reagovat
Pablos

Richarlison je pořád v Evertonu jo ? Já měl za to, že někam odešel do většího klubu... ale možná odešel někde v FManageru no, s mojí pamětí je to klidně možný Každopádně jeden čas to měl docela slušně našlapnuté, ale asi to na nějaký velkoklub možná není tedy no.

Reagovat
Dufan

no TOP spíš asi ne. Ikdyž potenciál tam ještě je. On je jak kdy s hlavou. Včera třeba makal, líbilo se mi , že to nevzdával. Dostal se do 3 šancí a všechny proměnil. Jen škoda těch těsných ofsidů.

Reagovat
icemike

Se o něm hodně psalo ve spojení s Barcelonou, ale to vůbec nevím, kde to kdo vymyslel

Reagovat
SunFells

Nezkušenost týmu a nízké sebevědomí. Máme málo seniorských hráčů a většina z nich nejsou lídři, introvert Partey toho zářným příkladem, ten má problémy sám se sebou aby se nesesypal. Proto včera Arteta chtěl mít Xhaku na hřišti.

Reagovat
Lacko_Boh

ako ano, mame mlady tim... najma ale davame malo golov, viac nez rok nemame top vykony od utocnikov, prave naopak

Reagovat
SunFells

Njn, tak máme Aubu a Nketiaha (který ale až na tu spálenou šanci včera podal dobrý výkon navzdory tomu co tu sentimentální zase prezentují). Už jen útočník s kvalitní hold up hrou by nás dost posunul systémově, samotná hra by byla mnohem lepší...kdyby dokázal ještě trefit bránu, tak by to byla nádhera

Reagovat
Allianz_Arena

Souhlas, ale pak nemůže být taktika toho týmu taková, že si zkušeně bude hlídat vedení 1:0. Arsenal jsem vždy rád sledoval, bez ohledu na úspěchy. Tohle je ale dost netypické. Určitě se s tím týmem nedá atakovat první trojka, ale za mě hrají úplně jiný fotbal, než který bych při pohledu na soupisku očekával.

Reagovat
SunFells

Ta taktika taková není - je to právě ta nezkušenost a sebevědomí, které žene mladé hráče k opatrnosti ...máme jasně nejmladší tým v lize a někteří z nich, hrají po loňské covid sezóně teď poprvé venku před diváky. Tato nervozita vede k opatrnosti, k pocitu udržet výhru, jenže potom nedodržuješ herní plán - váhání jednotlivců v pressingu. Do toho se přidávají další individuální chyby, zrovna z těch Parteyho na míči by se dal sestavit vánoční kalendář.

Reagovat
Jkb

Reagovat
Heisenberg

Tak škoda ze nemáme na srovnáni třeba minulou sezonu, kde jsme byli úplně stejně posraní i bez Whitea a Tomiho a dalších mladíků.

Arteta je trenér pro stopery typu Holding, atraktivní fotbal od něj čekat nelze.

Reagovat
SunFells

1) Cože?

2) Cože?

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Mlady tym jo, ale kolik maji odkopano,uz docela dost ne? Myslim v PL

Reagovat
SunFells

Zatím moc ne.

Reagovat
Jardin

Podobné zkraty jsme měli i v době, kdy za nás hrál Arteta, Merte, Koscielny, Ozil...

Reagovat
merlick

.. a presne nam Granit zachranil krk

Reagovat
Hachim Mastour

Odegaard včera konečne zahral dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Problém není jen v myšlení, ale v tom, že ten kádr je prostě průměrák

Reagovat
Salfovic

Myšlení ven.

Reagovat
VojtovaChelsea

Já vidím problem v tom ze ste dostali gól

Reagovat
SunFells

dva

Reagovat
krisa

problém vidím v taktice, stylu hry. Když vedou, jde to ve většině případů doprdele a je to čekání na gól. Zajímavé, že když dostali toho góla na 1:1, najednou tam zase snaha útočit byla.

Nepatřím mezi Artetovy hejtry ale některé jeho kroky moc nechápu.

Že pořád občas dostane šanci ten nekopa Nketiah, i když dal jasně najevo že odejde, je nepochopitelný fail od Artety. A Pepe mu asi ojel babu, nebo sežral psa..

A takový Partey by potřeboval pauzu ať se dá trochu dokupy, je teď úplně mimo. To už tam může hráč dozadu posunovač Elneny a horší to nebude.

Včera Everton zasloužené 3 body. Vyhrát mohl i Arsenal ale byl by to z hovna bič a haluz

Reagovat
Jkb

Já tam třeba nevidím moc na výběr. Nketiah na konci sezóny odejde, ale pořád nám ještě může trochu pomoct, včera vytvořil dvě šance a dal tyčku, což je víc než udělal Lacazette, za chvíli začne Africký pohár a dá se čekat, že Nketiah bude hrát víc, protože Lacazette je úplně marnej co se týký střílení branek.

Elneny je horšá než Partey, který sice není v dobré formě ale pořád je to mnohem lepší fotbalista.

S tím Pépém to taky absolutně nechápu, když to vypadalo, že Saka se zranil tak se šel rozcvičovat Nketiah, to je hrozně divný.

Reagovat
krisa

Nketiah ne že dal tyčku ale projebal Arsenalu 3 body. Nepamatuju kdy zahrál za Arsenal dobrý zápas a ten jeho otrávený ksicht nemůžu ani vystát. Když má hrát někdo mladý, ať je to Balogun, horší nebude.

Samozřejmě, že je Elneny mnohem horší fotbalista ale Partey je strašidelně z formy posledních pár zápasů. Co zápas to minely, ELneny sice většinou hovno vymyslí ale tím že hraje alibisticky, nedělá tolik chyb co teď Partey.

A Pepe si buď otevřel hubu na Artetu, nebo v lednu odchází, jinak to fakt nechápu

Reagovat
Jkb

V přípravě byl Nketiah jeden z našich nejlepších hráčů, dobře zahrál proti Leedsu a pravděpodobně i proti Wimbledonu, ale ten zápas jsem bohužel neviděl, ale dal tam branku a byl celkem slušně hodnocený.

Balogun je ještě hodně mladý, šanci dostal na začátku sezóny a nic moc nepředvedl, potřebuje hostovat a hrát pravidelně aby se mohl zlepšovat.

Reagovat
SunFells

Taktika není jít bránit 1:0, v samotném Odegaardově výroku to říká.

Nketiah byl jeho nejlepším střídáním, vytvořil 3 šance a sám byl i ze strany během 15 minut ve vápně víc přítomný než Lacazette za většinu zápasu, proto se dostal taky ke gólovce ...nedal, měl dát - blbé, ale už samotná nabídka byla mnohem víc než představení Lacazetta ...nabídka Lacazetta s Martinelim byl včera největší problém při přechodu, když se Rafovi dařilo odříznout nám strany.

Reagovat
krisa

možná není ale zápas co zápas když vedou, tak přestanou hrát a začnou zase až když teče do bot

Reagovat
SunFells

Což je ta mentalita o které tu Martin mluví.

A není to zápas co zápas btw, je to hlavně venku.

Reagovat
SunFells

A haluzové by na výhře Arsenalu nic nebylo - Odegaard 3x, Martinelli, Nketiah a Auba, všichni byli v dobrých pozicích pro skórování (Martin jednou měl vylepšit na Saku doleva namísto střely přes hráče). Byla to bída, ale jakmile hráči po obdrženém gólu přišli o to nutkání držet výsledek, tak šancí bylo v krátkém intervalu dost.

Reagovat
krisa

na druhou stranu nelze nevidět pešek Evertonu při těch ofsajdech

Samostatnou kapitolou je to, že zápas mohl vypadat jinak, kdyby nebyl Dean ocas a Godfreye po zásluze vylil.

Reagovat
Kucka

Reagovat
SunFells

Říkám, že na výhře Arsenalu by nic haluzové nebylo, mohlo se to stát stejně jako se mohla stát a stala výhra Evertonu.

Ale peškem můžeš nazývat jen druhý Richarlisonův gól z ofsajdu, tam to je fakt o setinovém načasování. U jeho prvního gólu Arsenal prostě jen zůstal dobře organizovaný a dostal ho do ofsajdu (po přímáku z Deanovy hlavy btw).

A jejich dva góly byly all Gray, individuální kvalita.

Reagovat
Heisenberg

Arteta si může sypat popel na hlavu a gestikulovat jak chce, stejně se odpovědnosti za tohle posránkovství nezbaví. Vytvoříš si 2 šance a po náhodným gólu zalezeš, což ti soupeř ve spoustě případů potrestá, to je život vole.

Nakonec je škoda, ze jsme nevzali Mourinha. Hrajem stejně úděsnej fotbal, ale Mour už by byl na cestě do píči, zatímco tenhle jouda bude na Emirates zasírat vzduch ještě dlouho.

Reagovat
krisa

já takový skeptik nejsem. V lednu zabijáka do útoku a něco kreativního do zálohy a ono to půjde

Reagovat
tomegg

Tak koupili jste už Odegarda a Patreye, myslíš že přijde někdo do zálohy v lednu?

Reagovat
krisa

nečekám to, jen že by se ještě někdo šikovný hodil

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trand

Ale vždyť máme kreativní hráče a zabijáky v útoku. Utrácíme jak magoři a nic z toho, tudy podle mě cesta nevede.

Reagovat
krisa

Auba je nyní leda tak zabiják šancí

Nic z toho? Obrana je po posílení nebe a dudy. A Ramsdale je zatím nečekaná trefa do černého

Reagovat
Trand

Souhlasím, ale prostě ti hráči do útoku jsou kvalitní, jen se nám nedaří je vůbec dostat do Prahy a pak jsou samozřejmě z formy jako Auba. Ale nevěřím, že by tu svou kvalitu, kterou ukazoval i u nás najednou ztratil.

To máš pravdu, já měl na mysli zejména hru směrem dopředu. Máme Parteyho za 50 mega, Odegaarda za 35 mega a voláme po zpevnění zálohy a příchodu kreativního hráče...

Reagovat
Trand

Nedaří dostat do hry, ne do Prahy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
krisa

těch 50 za Parteye a hlavně 70 za Pepeho se jeví jako slušný provar, což je velká škoda a průser

nemusí do Prahy, hlavně když budou aspoň ve hře

Laca prý nechce prodloužit, za mě prodat v lednu aspoň za něco. No a Auba, ta kvalita tam určitě pořád je, ovšem nelze čekat na jeho formu do nekonečna, stojí to body. A je to aktuálně drahý špás

Reagovat
vodka

váš největší problém je, že jste hrozně pomalí v přechodu a pak už v útoku statičtí.

Reagovat
Trand

Jo, to jsem psal pod souhrn, že je to hrozně statický a naše taktika je spoléhat se na to, že Saka/Tierney něco vymyslí na křídle. Auba prakticky není ve hře, tak jsme byli rádi, že včera hrál Laca a ono to dopadlo úplně stejně. Bojoval, pressoval ale dotyků s míčem bylo hrozně málo. Odegaard se snažil, ale první poločas byl taky dost odříznutej a ve druhým jsme celkově hráli špatně. Jak už tu někdo psal, chtělo by to někoho ve stylu Santiho a nebo pak najít cestu, aby Odegaard byl součástí každýho útoku a mohl něco vymyslet.

Každopádně můj problém je s Parteym. Já ho v Atléticu nikdy pořádně neviděl hrát, takže reálně nevím, jak je dobrý, ale nevěřím, že bychom za něj 50 mega pokud by hrál takhle. Možná že nemá cenu 50 milionů, ale tak jak hraje zatím u nás bych ho ocenil tak na 15. My ho špatně využíváme, ostatně si myslím, že většina hráčů momentálně hraje pod svoje možnosti, snad s výjimkou mladých.

Reagovat
vodka

Jo, mi to hrozně připomíná nás pod LvG potom. Parteyho jsem v Atleticu taky neviděl, ale těch stupidních ztrát seká strašně moc.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
PP

Nepůjde.. co jsme si slibovali od Pepého, potom Parteyho či Odegaarda a je to pořád to stejné. Není to o jakémkoliv hráči na světě, je to chyba systému a taktiky. Furt čekáme zlepšení od toho samého. Hráči jsou daleko od sebe, hráč s balonem má ve většině případů jedinou možnost, kam může smysluplně přihrát, neumíme absolutně pracovat s pressingem soupeře.. tam jsou prostě systémové, stále se opakující chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

Keby sme zobrali Mourinha, tak nám v základe stále hrá Luiz, Willian a možno ešte aj Nzonzi alebo iný dôchodca. To fakt nie.

Reagovat
smazaný uživatel

+ by ste hrali tak, ako hovorí Ode, ala udržanie vedenie 1:0 .. Mou fakt nie je cesta pre moderný klub.

Reagovat
icemike

Mno a bylo by to horší?

Reagovat
Mastný Chobot

áno, bolo, čo to je za otázku

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
krisa

a ještě k Odegaardovi, docela často (skoro až furt) to mohl včera posunovat doprava do lajny, místo toho přišlo zaseknutí do středu na levou nohu. Já to jako chápu, sám když jsem měl kopnout pravou, tak hrozilo že si ublížím ale jen že to pak začlo být docela čitelné a ne vždy to bylo nejlepší řešení akce

Reagovat
VersaceChain

Arteta out Ole in

Reagovat
sejber

Vsak to vobec neni problem vcerajska. My proste dame gol a prepiname do modu branenia vysledku. Cely cas som to bral ako jasne Mikelove pokyny co Martin tymto vyjadrenim dementoval.

Pride mi ze chceme hrat za kazdu cenu profesorsky na co vsak vonkoncom nemame. Toto je vec ktora sucastnemu Arsenalu chyba schopnost a snaha busit do supera a chut nastrielat mu golovu nadielku. My proste ideme do zapasu s tym ze treba dat gol a udrzat to. Prakticky od nikoho na ihrisku okrem Saku a ESR nevydno snahu nastrielat co najviac golov a bavit tym divakov.

Reagovat
Swarley

Jak stojí brankář v bráně, tak je hned problém

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

https://www.youtube.com/watch?v=VWHFiQi2zJM&t=84s

Tady jsi teda hádám tady odsuzoval hráče United?

Reagovat
krisa

a teď sedí, mlčí..kuua...tak něco kváknu ne?

Reagovat
norton

klasika

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bbbauch

Abys pak videl v opakovacce neco takovyho ne?

https://bit.ly/3DxLPZC

Reagovat
Trand

To v tu chvíli ale přece nemůžeš vědět jak na tom hráč je, pokud na něj vyloženě nekoukáš a jde mi o to, jak Swarley psal, že hráči Arsenalu jsou duševní mrzáci atd., když slavili gól v situaci, kdy byl soupeř na zemi. Btw já to neodsuzuju, jen by mě zajímalo Swarleyho vyjádření k hodně podobný situaci.

Reagovat
bbbauch

Ja vim

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Jardin

To je rozhodně něco jiného!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

zas bych to neprehanel, byl to Pickford

Reagovat
Mastný Chobot

nie každý týždeň hráš proti De Geovi, pravda

Reagovat
Lacko_Boh

A vies co je najhorsie na tej cele situacii?

Reagovat
Busby babes

ze je DDG simulant?

Reagovat
Lacko_Boh

zima

Reagovat
avicii

Včera kvalitne naložili v PL focus De Geovi, že sa strapnil, hlavne po tom šprintiku za rozhodcom, spolu sním niekoľko miestnych fans si spravili veľkú ostudu

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
SunFells

Tento nebyl debil

Reagovat
mithro

Reagovat
REPLIKATOR

Kdybys neměl dřevěnou pravačku, tak tu šanci v 90. minutě proměníš a výsledek je opačný.

Reagovat
smazaný uživatel

Artetball úřaduje

Reagovat
iamek

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PH8

Jak někdy někdo řekl: In hell you are forced to watch Arsenal defend a one goal lead

Reagovat
herbage

Chybí Wengerova mental strength

Reagovat
Bakary3

Tam prisel kolaps pri jakykoliv zmince o trofeji, ted přichází kolaps pri jakymkoliv naznaku zlelseni

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kuchta

Jen jestli on spíš nebude problém v Artetoj

Reagovat
Miguel19

Dpč Kovačič To je fakt k posrání.

Reagovat
DieFohlenBMG

To vaše myšlení mě stálo 300 kč

Reagovat
Lacko_Boh

myslis 278kc?

Reagovat
Lacko_Boh

aaa teraz tam je spat 284kc

Reagovat
smazaný uživatel

pamatate jak nam bolo malo pekny futbal, stvrte miesta a vypadnutia v lm s barcou alebo bayernom?

Reagovat
Trand

Vzpomínám se slzou v oku

Reagovat
Golasso

Jako ne, že by se mi současný stav zamlouval, ale tohle tebou zmiňované období mi taky úplně nechybí ...

Do čtvrtého místa jsme se umisťovali do doby, než se stabilizovala tehdejší TOP 6, tzn. v podstatě v době, kdy o první 4 místa reálně hrály jen 4 týmy. V momentě, kdy se konkurence přiblížila současné úrovni, jsme se z TOP 4 pakovali a to už za AW. V LM nám každý rok skutečně silné týmy debaklem ukazovaly, že v té soutěží reálně nemáme co dělat... Ona to dlouhou dobu byla hlavně naleštěná bída a předzvěst toho, jak to nakonec s námi celé dopadne ...

Jediné, co bych uznal, je ten pěkný fotbal, ale to by mi samo o sobě bylo málo i teďka.

Reagovat
Čenda

Reagovat
J0EL

Lol pekny futbal za Wengera to bolo tak naposledy 2012/13 resp. este potom par zapasov so Santim a Rosickym v zalohe. Si toho Wengera idealizujes zase

Reagovat
smazaný uživatel

tak nebol az taky pekny jak dakedy ale oproti tomu co hrame teraz to bol brutaaaalny futbal

Reagovat
J0EL

Ok, to je uz ina

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
J0EL

Tak najdes takych lastoviciek viac. Jeden som zazil dokonca nazivo ked sme doma porazili Liverpool 4:1. Mesutov gol z priameho kopu si este dnes pustam na mobile co sa mi podarilo nahrat ale plati, ze vacsina zapasov hlavne posledne sezony za Wengera to uz bola tiez solidna trapenka...

Reagovat
Nikikrew

Vonku mozno ale ale doma sme vacsunou boli dominantni a tie zapasy vyhravali. Najma ten futbal mal nejake smerovanie. Tento je taky zvlastny po pravde. Chapem ze Arteta vychadza skor z obrany ale ten utok je jedna velka mizeria

Reagovat
smazaný uživatel

poslednu sezonu sme doma hrali uplnu vacsinu zapasov skvelo

Reagovat
ashburtongrove

Tyvole ty sprinty 4+ hráčů k bráně soupeře, to ani nevím už, že v našem provedení existuje

Reagovat
Nikikrew

S hracmi ako Ozil & Sanchez to mas ovela jednoduchsie. Sice som vytiahol povedeny zapas ale bol to prave Everton a ten rozdiel u nas je obrovsky

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

it's always darkest before the dawn

Reagovat
Nikikrew

Pamatam a napriek tej mizerie proti top timom, som si ten futbal aspon castejsie vychutnaval. Teraz....

Reagovat
norton

tjn, casy ked som sa na nase zapasy tesil. teraz som rad za to, ked mam nejake povinnosti a mam vyhovorku, preco zapas nepozerat

Reagovat
Ed_Hazard

OT: Tak schválne kto videl/počul ten meteor okolo 18:30? Očividne to bolo vidieť minimálne od stredného slovenska po Brno Pôvodne som si myslel, že tu drbla plynová búdka cez ulicu

Reagovat
Busby babes

fuck, zase vedle...

Reagovat
Swarley

To drblo Kloppovi v hlavě, že nasadí áčko v rozhodnuté skupině a pak bude brečet na našlapaný program

Reagovat
avicii

Keď chceš byť vtipný aspoň si pozri zostavu

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je dalším klubem, do jehož kabiny se dostal covid-19. Pozitivní test údajně mělo šest hráčů, vedle nich putovali do karantény i dva členové trenérského týmu manažera Antonia Conteho. ty vakciny jsou fakt hodne ucinny kdyz hned sest hracu z jednoho tymu to dostalo... hlavne mi nepiste bludy o tezkem prubehu a podobny nesmysly - pro profesionalni hrace, kterym se dostava zdravotni pece o ktere se nam ani nesnilo nikdy nebyl tezky prubeh neco ceho by se chlap na vrcholu fyzickych sil bal.... Pro ne je hlavni aby ten vir nedostali a nebyli testovani jako pozitivni protoze kvuli tomu nemuzou nastoupit do zapasu... A tento jediny pro hrace dulezity pozadavek jak se zda vakcina nesplnuje... To je jak kdyz vam chce nekdo prodat pojistku na barak, ktera nezahrnuje povodne a Vas barak je 100 metru od reky - k cemu mi takova pojistka je pokud nezahrnuje nejvetsi nebezpeci, ktery mi realne hrozi?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Odkud jsi vzal, ze jsou ti nakazeni ockovani? PL mela nekdy na konci rijna tusim naockovanych jen 68% hracu.

2. Pokud ockovani jsou, ty vis jak dlouho maji od ockovani? Ta ochrana v case klesa, co na tom nechapes?

3. Chapes ten matematicky princip, ze neco muze fungovat do urcite miry a da se to vyjadrit v procentech? Prvni mesic po 2. davce je ta ochrana pres 90%, po 6. mesici pod 50%. Tak to vyplyva z vyzkumu.

Ta analogie na konci je uplna, ale uplna picovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ta analogie nebyla az takova kokotina, musela by ta pojistka zaroven snizovat riziko povodni. To znamena, ze cim vic lidi ve meste by si takovou pojistku dalo, tim mensi sance by byla ze se povodne realne vyskytnou. A tu pojistku by si pak prave davali i lidi, kteri vubec nebydli u reky, ale nekde na kopci. Pomohlo tohle pripodobneni tvemu mozku? Pochybuju.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Mastný Chobot

"k cemu mi takova pojistka je pokud nezahrnuje nejvetsi nebezpeci, ktery mi realne hrozi"

možnože vakcína nebola vyvinutá pre profi hráčov PL, aby mohli hrať ligový futbal v Anglicku, ever thought about that?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jk

Ty se hlavně neočkuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf jebnuta vakcina, ani sa sama nenakonfiguruje pre poziadavky klienta. Ako to, ze vieme spisat zmluvy na papier, ale vakcina vie len chranit zivoty zranitelnym

Reagovat
iamek

Bizar

Reagovat
Busby babes

tak je hezky, zes za rok a pul nebyl schopnej pochopit k cemu je vakcina ucinna a jak tomu pomaha. A jeste se tim chlubis.

Jen ti do toho hodim vidle. Za a) nevime, zda hraci byli nebo nebyli ockovani. Za b) je mozny, ze bez ockovani by se nenakazilo 6 hracu ale 16.

c) nebyl tezkej prubeh? no u nas to chytil Pogba a Henderson. Ano, oba to vylecili v pohode doma, ale oba se z nasledku vzpamatovavali nekolik mesicu. a to jsou oba, presne jak pise, mladi, na vrcholu fyzickych sil a se spickovou peci.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Busby babes

https://www.theguardian.com/society/2021/nov/30/life-tragic-death-john-eyers-fitness-fanatic-who-refused-covid-vaccine

mozna si precti tohle. Typek, kterej mel asi 2 procenta tuku v tele, vyrysovanej jak prase, sportovec na vrcholu fyzickych sil. Nikdy nevis, jestli v te ruske rulete nevyhrajes hlavni cenu...

Reagovat
iamek

Kdyby měl 1% tuku v těle, tak třeba přežije. HA!? A teď mudruj!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
roman_tycka

Zrovna tihle vysekaní bodybuildeři, kteří do sebe cpou vakcíny každý týden jsou nejnachylnější na kteroukoli rýmu nejsou moc dobrý příklad. Spíš bych věřil že přežije někdo lehce obezní s astmatem, než tenhle.

Reagovat
Busby babes

takhle nevypada anabolickej typek...

Reagovat
r.mrazik

me se libi,jak je potreba si vzdy neco najit...nejdriv to byli stari (fuck na ne,nemeli zestarnout), pak to byli s nadvahou (fuck na ne,nemeli zrat), pak lidi s komorbiditami (fuck na ne,nemaji mit cukrovku) a ted to jsou mladi sportujici lide (fuck na ne,urcite berou steroidy)..

a nebo to je nakonec nemoc,ktera si proste moc nevybere a na tohle vnitrni nastaveni moc nejede...viz ted chudaci nektere tehotne zenske,ktere nejsou naockovane

Reagovat
Busby babes

pritom kdyby si to precetl, tak se tam dozvi, ze nejspis proste prohral v geneticky loterii, kdy to pry asi 10 procent lidi se spatnou genetickou predispozici muze hodne sestrelit no matter what. teda pokud nejsou ockovani.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
roman_tycka

Já jenom reaguju na na to, že 2% tuku v těle je zaprvé nesmysl a za druhé zrovna kulturistika je nejnebezpečnější sport z pohledu zdraví a vedlejších učinku a jestli si myslíš, že je natty, tak ok, já ti to vyvracet nebudu. To ostatní neřeším, do boje vakcina nevakcina se nepouštím nikde

Reagovat
Busby babes

ja si myslim, ze uplne v pohode natural byt muze. uprimne moc netusim, v cem by kulturistika jako takova mela byt nezdrava. Pokud do sebe clovek necpe silenosti jako anabolika a podobny, tak rozvoj svaloveho aparatu na max je proste docela dobra vec.

Reagovat
Busby babes

jen teda jeste dodam, ze ta fotka v clanku, kde je fakt vysekanej, je ocividne z nejakych zavodu. Takze velmi kratkodoba vec, kdy na velmi kratkej casovej usek to telo fakt maximalne zbavis tuku + treba jeste dost odvodnis aby ty svaly vynikly (samozrejme taky zalezi jak moc musel resit treba i vahu). po zavodech pak zase naberou tuky...

Reagovat
SunFells

Mít jen 2 % tuku v těle je ale nebezpečné a škodící btw

Reagovat
Busby babes

mel asi vic, to jsem jen tak placnul. i kdyz na ty vyrysovany fotce v clanku asi o moc vic mit nebude. Ale to je soutezni faze, co trva par dni.

Reagovat
SunFells

Další

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

This segment of the news has been brought to you by Pfizer. I am joined by Pfizer salesman to ask him if we need to take more than two vaccines:

"Two vaccine doses may not provide sufficient protection against Omicron coronavirus variant, but protection improves with three doses, Pfizer representative says"

Oh, great Pfizer guy - I am going to roll up my sleve right now. And don't forget to send us more advertisement money and some money to FDA as well

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Jak rika House... Pharma firmy si mysli, ze radsi zaplatis par dolaru za vakcinu nez ze budes riskovat smrt... par milionu lidi co radsi chcipnou a ceny pujdou dolu...

https://www.youtube.com/watch?v=urZLTobAfJc&t=9s

Reagovat
Svatej

Nejlepší pravej bek světa dnes slaví 22

Reagovat
fff

Ved ma uz 23 .

Reagovat
Svatej

Jsem si jistej, ze ma Chelsea nějakej ekvivalent jeho rodného listu, když ho v klubu mají tak dlouho.

Reagovat
fff

Reagovat
vladis271

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mates_Matesović

Super, 16 pozitivních. To je naprosto v prdeli, z tohohle se oklepeme tak po Novym roce nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by uz mohol byt omikron a nakazia sa vsetci

Reagovat
vodka

Reagovat
jk

Tak to je ale včetně u23 a personálu ne? Tím ale nechci tvrdit, že těch 8 pozitivních z prvního týmu je pohoda

Brightonu by to odložení zápasu taky možná vyhovovalo a na LFC už by měli mít po karanténě. Pokud je to teda těch 10dní.

Reagovat
jk

Antonio Conte: "We had 11 players available for the match and by the end of the training session today one of the players who would start tomorrow is now positive. It's scary. We're all having contact."

Reagovat
Svatej

Wow

Reagovat
SunFells

11? to bude lež ne?

Reagovat
jk

Možná je to trochu vytržené z kontextu a bylo to myšleno tak, že měl k dispozici hráče pro zápas ale stále se zvyšuje ten počet pozitivních.

Reagovat
Svatej

Jste vlastně postoupili v Carabao prave kvuli podobným problémům soupeře ne?

Reagovat
jk

Loni no.

Reagovat
r.mrazik

lockdown pro cely kurnik by byl nejlepsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele