ARSENAL ZAČNE BEZ GILBERTA

27.07.2007, 18:02
Aktuality
Arsenal přišel pro úvod nové sezony o dalšího kapitána, v tomto případě je to ovšem pouze dočasně. Arsene Wenger se bude muset v úvodních kolech obejít bez dovolenkáře Gilberta Silvy, chybět by naopak neměl Tomáš Rosický...

"Přijde o začátek. Je na třítýdenních prázdninách a vrátí se 7. srpna," sdělil Wenger.

Gilberto si ještě prodloužil sezonu 2006/2007, když reprezentoval Brazílii na Copa America. Nový ročník Premier League začíná již za dva týdny a Arsenalu se 12. srpna jako první postaví londýnský konkurent Fulham. Na hřišti by se měl objevit i Tomáš Rosický, který si během přátelského duelu se Salcburkem opět poranil stehno.

"Nemyslíme si, že je to vážné. Cítil zatažení a v tuto chvíli nechceme riskovat," řekl Wenger ke zranění kapitána české reprezentace.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Shevchenko

No bez Baptisty budou určitě.

Reagovat
HOST*

Sem neveděl že Gilberto Silva a Babtispa je ten samej .Pěkná píčovina

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád suchary, kteří v životě nenapsali článek a v diskusi mají plnou hubu keců. Vzchop se.

Reagovat
HOST*

bez baptisty??to je asi jasný ne když hraje v realu jináč celou dobu tu píšeš o Silvovy

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá, jak Munky z KoRn..

Reagovat
HOST*Jardel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele